30/10/16

Ελληνοκυπριακή ώρα, τουρκοκυπριακή ώρα

Δεν είναι πλάκα, αλλά μια πραγματικότητα. Η αλλαγή της ώρας στις ελεύθερες περιοχές και η μη αλλαγή στα κατεχόμενα, μετά από απόφαση του καθεστώτος Ερντογάν, επηρεάζει και προγραμματισμένες συναντήσεις σε διάφορα επίπεδα (διαπραγματευτές, τεχνικές επιτροπές κ.λπ.).

Θα πρέπει εφεξής να υπάρχει διευκρίνιση για την ώρα ( «ελληνοκυπριακή ώρα» και «τουρκοκυπριακή ώρα»). Τα υπόλοιπα επί σκηνής. Θα είναι και τραγωδία και κωμωδία μαζί. Κατά τα άλλα θέλει λύση μέχρι το τέλος του 2016 ο Ερντογάν και η παρέα του στην Τουρκία και στα κατεχόμενα.

Κ.ΒΕΝ.
http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-paraskinio/40/338170/ellinokypriaki-ora-tourkokypriaki-ora

1 σχόλιο:

 1. Θα πρέπει (;) εφεξής να υπάρχει (λέει) διευκρίνιση για την ώρα («ελληνοκυπριακή ώρα» και «τουρκοκυπριακή ώρα»).

  Are you jobbing us, κουμπάρε;;; Τώρα πλλλάκα με κάνεις; Ποιος - άραγε - υπολογίζει τους Ε/Κ και τους Τ/Κ και την... «κακή τους ώρα»;;;

  Βάλτε ωρέ τωρά... Greenwich Mean Time (GMT), όπως βάνουν και στα «Υπερπόντια εδάφη του Ηνωμένου Βασιλείου» δλδ στις «Περιοχές Κυρίαρχων Βάσεων Ακρωτηρίου και Δεκέλειας»... και σχολάστε από την έγνοια της σωστής ώρας... χαχαχα! Άλλωστε, έτσι οδηγούν (με την λύση στη βάση της ΔΔΟ) σταδιακά την Κύπρο στην πλήρη τουρκοποίησή της (*)!!! ... και όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι Αμερκάνοι (**): saat kaç?

  (*) copy and paste: το «εκ 5 Σημείων Σχέδιο του 1956» που συνέταξε ο Τούρκος συνταγματολόγος Νιχάτ Ερίμ (1912-1980) για... «ανάκτηση της Κύπρου από την Τουρκία»! Τον αποδέκτη του «Σχεδίου του Νιχάτ Ερίμ», φλογερόν ανθέλληνα και 13ο πρωθυπουργό της Τουρκίας Αντνάν Μεντερές (1899-1961)... τον κρέμασαν· επειδή - λέει - επανειλημμένα καταπάτησε το Σύνταγμα της χώρας του!

  (**) «το είχε δει» (ο Ερδογάνης) το τζαμί στην Κούβα (προ Κολόμβου)... χαχαχα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.