31/10/16

Φαήλος Κρανιδιώτης «Αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας από τον Γκόρο»

«Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο τουρκαλβανός δήμαρχος της Χειμάρρας, Γιέργκι Γκόρο, αυτός που γκρέμισε την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, έστειλε σε 19 ελληνικές οικογένειες ειδοποιητήρια κατεδάφισης.
Ή πολιτική του Ράμα, πειθήνιο όργανο της οποίας είναι ο Γκόρο, έχει στόχο τον αφελληνισμό της Πατρίδας του ήρωα Σπυρομήλιου, του άπαρτου κάστρου του ελληνικού εθνικού φρονήματος στην Β. Ήπειρο.
Καλούμε την κυβέρνηση να αφήσει τις δηλώσεις και να αφαιρέσει τώρα την ελληνική ιθαγένεια από τον εχθρό του Ελληνισμού Γκόρο, να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Ελλάδα και να μπλοκάρουμε κάθε ευρωπαϊκό κονδύλιο και διαδικασία για την Αλβανία, ως πρώτο βήμα, τάσσοντας ολιγοήμερη προθεσμία στην κυβερνητική συμμορία της γείτονος για πλήρη ματαίωση των ιταμών σχεδίων της και σεβασμό του Χειμαριώττικου Ελληνισμού.

Εάν οι Αλβανοί σωβινιστές δεν συμμορφωθούν πλήρως και άμεσα, να προχωρήσουμε σε αυστηρές οικονομικές κυρώσεις, κλείνοντας ακόμη και τα σύνορα».


5 σχόλια:

 1. Εγώ συμφωνώ απολύτως και υπερθεματίζω(*). Τόσα χρόνια, όμως, γνωρίζει η Αθήνα τα τεκταινόμενα εν Αλβανία εις βάρος τού εκεί Ελληνισμού και δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαιτέρως.
  Προέχουν μάλλον οι οικονομικές σχέσεις με την γείτονα και γι αυτό οι εκεί δραστηριοποιούμενοι επιχειρηματίες μάλλον διαφωνούν με κυρώσεις και κλεισίματα συνόρων.

  (*) Άποψή μου ότι θα έπρεπε ν' αρχίσομε με την απέλαση Αλβανών από την Ελλάδα, αλλά με τέτοιους κυβερνώντες (και δεν εννοώ φυσικά τούς σημερινούς μόνο) αυτά δεν γίνονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1)Τα τελευταία 25 χρόνια, οι Ελληνικές κυβερνήσεις, ακολούθησαν την ηλίθια και δήθεν "ανθρωπιστική" πολιτική των ανοικτών συνόρων.
  2)Αποτέλεσμα είναι ότι η Ελλάδα που είχε αμιγώς 98% Ελληνικό πληθυσμό, πλημμυρίσε από εκατομμύρια αλλόθρησκους αλλοδαπούς, πολλοί των οποίων αποκτήσαν Ελληνική υπηκοότητα χωρίς να έχουν την παραμικρή αγάπη, συμπάθεια ή δεσμό με την χώρα μας.
  3)Οι εισαγόμενες αυτές, τεράστιες σε αριθμό πληθυσμού, θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες, που προφανώς είναι αδύνατον να αφομοιωθούν, θα μας δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα, που μπορεί να καταλήξουν ακόμα και στην "πολυπολιτισμική" "Λιβανοποίηση" ή και στη "Γιουγκοσλαβοποίηση" της χώρας μας, με ένοπλες συγκρούσεις και απώλειες εδαφών.
  4)Με όπλο την πονηρή και ανύπαρκτη κατηγορία του ρατσιστή, οι ανίκανες κυβερνήσεις μας με πολλά ΜΜΕ προσπάθησαν να παραλύσουν κάθε υγιή Ελληνική αντίδραση στον εποικισμό της χώρας μας, σε συνδιασμό μάλιστα και του "guilt peddling", την τεχνική του να "πουλάς συμπλέγματα, δήθεν ενοχής".
  "The peddling of guilt is a key part of Green-Left modus operandi. No matter who they are — politicians, union officials, academics, environmentalists, or just ordinary folk — those concerned act by making people feel guilty about something. Sometimes their efforts are directed inwards to their own heart and soul, but more often the direction is outwards, to society at large.
  Why does it work? The simple answer is: because if you want people to do your bidding, guilt is a strong card to play".
  5)Το έθνος το χαρακτηρίζει κατά τον ΗΡΌΔΟΤΟ, 8, 144, "το Ελληνικόν, εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον,και θεών ιδρύματά τε κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα". Δηλαδή το κοινό DNA, κοινή γλώσσα, κοινή Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, κοινά ήθη και έθιμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά, συστηματικά και με σχέδιο, εξαλείφονται.
  6)Συμπέρασμα: Μαθηματικά είναι ολοφάνερο ότι πάμε για μια νέα Εθνική Καταστροφή. Βλέποντας μάλιστα τους εντελώς ανίκανους και εκφυλισμένους πολιτικούς μας, είναι σαφές, ότι η μόνη ελπίδα σωτηρίας που απομένει στον Ελληνικό λαό είναι ο Θεός, που και Αυτόν με κάθε μέσο προσπαθούν να αποβάλλουν από την ζωή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να αφαιρεθει...ναι...χαχαχαχα!!!
  Εγω θαλεγα να μοιρασουμε καμμια 15 χιλιαδες G3 ή καλασνικοφ στους βορειοηπειρωτες(αν βεβαια επιθυμουν κιαυτοι να πολεμησουν και δεν εχουν φλωρεψει )...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάντως, το ελληνόφωνο ΥΠΕΞ εξέφρασε ... την ανησυχία του, αλλά οι Αλβανοί ζήτησε και τα ρέστα.

  Είπαμε, να μην χαλάσομε τις καλές μας σχέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.