10/11/17

Τα «τάγματα εφόδου» της Αριστεράς και οι αποστολές τους - Το DNA της παράνομης δράσης της Αριστεράς στην Ελλάδα

του Σάββα Καλεντερίδη
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δύο ευέλπιδες βρίσκονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με κακώσεις από επίθεση που δέχτηκαν από αριστεροφασίστες, τα «τάγματα εφόδου» του παρακράτους της Αριστεράς που ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα, ειδικά τώρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ήταν Κυριακή και οι ευέλπιδες δέχτηκαν επίθεση ενώ επέστρεφαν στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μετά την έξοδό τους.
Ο τρίτος της παρέας εύελπις την γλύτωσε με ελαφρότερα τραύματα, όπως και ένας απλός στρατιώτης, που έτυχε να είναι κουρεμένος, καθώς και άλλοι τρεις πολίτες, όλοι άσχετοι μεταξύ τους.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα περίπου 30 μέλη του «τάγματος εφόδου» τους χτυπούσαν ανελέητα λέγοντάς τους ότι είναι «φασίστες», τα ΜΜΕ στο σύνολό τους μιλούν για «νεαρούς», αρνούμενα πεισματικά να πουν στους Έλληνες πολίτες ποια είναι η αλήθεια.
Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής, και κάποια στιγμή, αν θέλουμε να γίνουμε μια πραγματικά σύγχρονη και ελεύθερη κοινωνία, θα πρέπει να βρούμε το θάρρος να την ομολογήσουμε και να την παρουσιάσουμε στους πολίτες γυμνή και όχι φτιασιδωμένη.
Η κατάσταση στην Ελλάδα, ειδικά μετά το 1974, έχει ως εξής: Κάθε «καθώς πρέπει» αριστερό κόμμα, έχει τη νόμιμη και την παράνομη οργάνωση.
Η νόμιμη είναι αυτή που χρηματοδοτείται από το κράτος, αν πληροί τις προϋποθέσεις, και δρα στο πλαίσιο και μέχρι τα όρια της νομιμότητας, και η παράνομη είναι αυτή που κάνει τη βρόμικη δουλειά. Δηλαδή κατά περίπτωση σκοτώνει, καίει, βανδαλίζει, λεηλατεί, μπουκάρει και τρομοκρατεί τους πολίτες, πάντα στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των στόχων που τίθενται από την νόμιμη οργάνωση.
Η ιστορία των παράνομων οργανώσεων της Αριστεράς στην Ελλάδα είναι μακρά, και σταθμό αποτελεί η εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Όμως, παρότι μετά την εξάρθρωση ο ένοπλος αγώνας μετριάστηκε, οι παράνομες οργανώσεις της Αριστεράς συνεχίζουν τη δράση τους με διάφορες ταυτότητες και μορφές δράσης.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ενιαίο και μοναδικό φαινόμενο, που ασφαλώς έχει τις εσωτερικές του διαφορές, ασφαλώς έχει τις διαφορές του με τις νόμιμες οργανώσεις, όμως στην πραγματικότητα νόμιμες και παράνομες οργανώσεις όταν απαιτηθεί ενώνονται και γίνονται ενιαίο μέτωπο απέναντι σε ό,τι θεωρήσουν ως κοινή απειλή και εχθρό.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αυτό το φαινόμενο –τους κουκουλοφόρους, τους ροπαλοφόρους, τους λοστούχους, τους μολοτοφάδες, τους κάθε είδους καταληψίες– χρόνια τώρα οι νόμιμες οργανώσεις της Αριστεράς μάς το παρουσιάζουν ως έργο της Ασφάλειας, λέγοντας μάλιστα ότι το χρησιμοποιεί το κράτος για να προβοκάρει τους... πραγματικούς αγώνες της Αριστεράς.
Όταν όμως το κράτος και η Ασφάλεια στο παρελθόν εισέβαλλε στο πανεπιστήμιο και σε χώρους που τα μέλη των παράνομων οργανώσεων έχουν καταλάβει, όπου γίνεται όλη η προετοιμασία για τις κάθε είδους «επιχειρήσεις» των ταγμάτων εφόδου του παρακράτους της Αριστεράς, τότε οι διάφοροι «αγωνιστές» των κομμάτων της Αριστεράς ανέβαιναν στα κάγκελα, γιατί παραβιάζονταν δημοκρατικά δικαιώματα. Την ίδια ώρα, δεκάδες δικηγόροι προσκείμενοι στο σημερινό κυβερνών κόμμα, έτρεχαν στη ΓΑΔΑ για παροχή νομικής υποστήριξης.
Μέχρι που ήλθε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και έπεσαν εντελώς οι μάσκες.
Οι μέχρι προχθές «εγκάθετοι της Ασφάλειας» απέκτησαν άλλο όνομα, έγιναν πλέον «συλλογικότητες», οι οποίες μάλιστα απέκτησαν επιπλέον προστασία με την επαναφορά του ασύλου στα πανεπιστήμια, ενώ ως εκ θαύματος ο Νίκος Τόσκας μόλις ανέλαβε αποφάσισε τη διάλυση της δύναμης Δέλτα, που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των μπαχαλάκηδων και των μελών των σύγχρονων «ταγμάτων εφόδου».
Τώρα, με το νέο καθεστώς και με τους νέους στόχους των παράνομων οργανώσεων της Αριστεράς, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια η Αθήνα δεν καίγεται πλέον κάθε τρεις και λίγο, ενώ αντί για συλλήψεις και εφαρμογή του νόμου σε παράνομες ενέργειες που δίνουν ένα αριστερό φερετζέ στην κυβέρνηση και το «κίνημα» γενικότερα, έχουμε μεταφορές των κάθε είδους μπουκαδόρων με τις κλούβες της Αστυνομίας μέχρι τα… επιτελεία τους, μη γίνει καμία «στραβή» και πάθουν τίποτε οι σύντροφοι! Πώς θα συνεχίσουν το έργο και την αποστολή τους! Άσε που πολλοί απ’ αυτούς είναι παιδιά και συγγενείς υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα που τελείωσαν τα ψέματα και έπεσαν οι μάσκες, ήλθε η ώρα οι Έλληνες πολίτες να μάθουν την αλήθεια και να δείξουμε όλοι αποφασιστικότητα να κάνουμε την Ελλάδα μια σύγχρονη, ελεύθερη και δημοκρατική χώρα.
Αλλιώς η Ελλάδα θα συνεχίσει να σέρνεται και να αποτελεί μια καχεκτική παρακμιακή παραφωνία της Ευρώπης.

Σημείωση: Τα όσα αναφέρονται στο άρθρο, δεν αφορούν τους απλούς ψηφοφόρους της Αριστεράς, εκείνους που δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, στο όνομα υποτίθεται της Αριστεράς.
Ελπίζω με το άρθρο αυτό να φωτιστούν τα μυαλά νεαρών που παρασύρονται και μπαίνουν στο "λούκι", όπως ο 29χρονος που συνελήφθη χθες με βαρύ οπλισμό και εκρηκτικά αλλά και για τη βόμβα στον Παπαδήμο και κατέστρεψε τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του. Να ξερουν δε όλοι, ότι οι "παπούδες" που τον παρέσυραν σε αυτό το μονοπάτι, απολαμβάνουν και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωούλα τους, προετοιμάζοντας νέα θύματα για να τα οδηγήσουν ως αμνούς σε αυτό το αδιέξοδο μονοπάτι.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αγώνα από αυτόν της δημοκρατίας.
Ας το καταλάβουμε επιτέλους όλοι οι Έλληνες, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.

84 σχόλια:

  1. Ξερω οτι παλι θα προκαλεσω αντιδρασεις,αλλα νομιζω οτι υπερβαλλουμε ως ενα βαθμο.
    Δηλ. οι μπαχαλακηδες ειναι νεολαια με τα εξης χαρακτηριστικα:1)Νεοι που εχουν σιχαθει ολον τον καθωσπρεπισμο της καθημερινοτητας που οδηγει στην βαριεμαρα,την ελλειψη δημιουργικης φαντασιας και αρα την ελλειψη δημιουργιας και ελλειμμα εκτιμησης ατομων που αρνουνται στην παπαγαλια,που χαρακτηριζονται ως περιεργοι,παραξενοι και σταδιακα περιθωριοποιουνται..
    2)Νεοι που επιθυμουν την ελευθερια πνευματος και δρασης και αρα την υιοθετηση "καινων δαιμονιων".
    3)Νεοι που αναζητουν την αληθεια της ζωης και την ψαχνουν οπουδηποτε,ακομη και στους σκουπιδοντενεκεδες.
    4)Οργισμενοι νεοι εναντια στην κοινωνικη ελιτ που κατα κοινη ομολογια κλεβει,συνομωτει και διαπλεκεται...
    5) Αλλα κινητρα προερχομενα απο προσωπικα αιτια(ανασφαλεια,μεγαλες απαιτησεις γονεων,την αισθηση οτι παιζουν τον ρολλο καλογυμνασμενου πιθηκου,ερωτας κ.ο.κ.)
    Το ατυχες περιστατικο με τους ευελπιδες μπορει ναταν οργανωμενο μπορει και οχι.
    Ωστοσο οι κουρεμενοι ευελπιδες αντιπροσωπευαν στο μυαλο αυτων των νεων την "αντιδραση" δηλ. οτι τους εκαναν να ενταχθουν σε αυτες τις ομαδες.
    Αν ηταν οργανωμενο απο την αριστερα, η πολιτεια εχει υποχρεωση να το αφανισει.
    Αν ηταν απλοι "επαναστατημενοι" νεολαιοι,μαλλον θα πρεπει να το αντιμετωπισουμε σαν ιωση:Περιμενουμε να περασει.
    Μπορει ομως να ηταν και οργανωμενη προβοκατσια...
    Οποτε...ο θεος βοηθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σου συμπληρώσω πως ο δολοφόνος του δικηγόρου ο αλβανός είχε βρει καταφύγιο στις καταλήψεις.....

      Διαγραφή
  2. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό γιατί η αριστερά χρειάζεται υποχρεωτικά ένα επιθετικό παρακράτος προκειμένου να καταλύσει τις δημοκρατικές δομές, να επιβληθεί με την βία και τις εκκαθαρίσεις και να εξαλείψει κάθε αντιδικτακτορική και αντικομμουνιστική αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε "Ελίας Καβαδάς", ξεπεράσατε κάθε ὅριο ὑπονομευτικῆς κουβέντας καί χειραγωγήσεως γνώμης στό διαδίκτυο. Διότι καλῶς βεβαίως γνωρίζετε, ὅτι ὅταν μιλάῃ ἤ γράφῃ ὁ κ. Σάββας Καλεντερίδης, ὅσα ἀναφέρει εἶναι πάντοτε ἔγκυρα καί σοβαρά.
    Μπορεῖ νά διαφωνεῖτε ὡς πρός ἐκτιμήσεις πολιτικῶν ἀναλύσεών του, ὅπως καί ἐγώ ἄλλωατε ἔχω πράξει ὁρισμένες φορές, ἀλλά στό ἀνωτέρω κείμενό του δέν ὑπάρχουν τέτοιες ἐκτιμήσεις.
    Πρόκειται γιά ἀντικειμενικά δεδομένα, ἑρμηνευτικά πολλῶν γεγονότων στῆς δημοσίας ζωῆς μας, τῶν ὁποίων δεδομένων ὀφείλουν νά ἐπιληφθοῦν ὅλες οἱ ἁρμόδιες δημόσιες ἀρχές.
    Διότι ὅταν πίσω ἀπό τά φανερά κόμματα, καί σέ συνεργασία μέ αὐτά, δροῦν παραστρατιωτικές ὁμάδες, ἤ ὁμάδες κρούσεως, εἶναι ἕνα καί τό αὐτό. Ἀνεξαρτήτως πολιτικῆς άποχρώσεως, "δεξιᾶς" ἤ "ἀριστερᾶς" ἤ "κεντρώας".
    Ὑπάχουν εὐθύνες καί πρέπει νά ἀποδίδονται.
    Δέν πάει ἄλλο.
    Δέν εἶναι λύση, ουτε δημοκρατία, τό νά ὑπάρχουν καί στά δύο ἄκρα τοῦ πολιτικοῦ φάσματος, ἀλλα καί σέ συνεργαζόμενους μέ τά ἄκρα αὐτά πιό "κεντρώους" κομματικούς φορεῖς, τέτοιες παράνομες δομές καί καταστάσεις.
    Τά κόμματα, ὅλα, μηδενός ἐξαιρουνένου, πρέπει νά ὑπηρετοῦν τήν δημοκρατική λειτουργία τοῦ Πολιτεύματος. Καθ' ὅλες τους τίς ἐκφάνσεις καί δράσεις καί συνδέσεις.
    Ὡς ἐδῶ καί μή παρέκει.
    Τό κείμενο τοῦ κ. Σάββα Καλεντερίδη εἶναι συγκλονιστικά σοβαρό.
    Λέγει ὅσα κάθε πολίτης ἤ Εἰσαγγελέας ἤ ἐντιμος Δικαστής καταλαβαίνει ἤ αἰσθάνεται ὡς ἀληθῆ τά τελευταῖα χρόνια γιά να μήν πῶ δεκαετίες, καί δέν τολμᾶ νά τά πίστέψῃ.
    Θέτει δέ ὁ κ. Καλεντερίδης, ἰδίως γιά μία πλευρά τοῦ πολιτικοῦ σκηνικοῦ, τῆς ἀριστερᾶς, προφανῶς διότι τά τυχόν ὅμοια στραβά τῆς ἄλλης πλευρᾶς εἶναι ἤδη ὑπό δικαστική διερεύνηση, τό ὅλο ζήτημα στήν σωστή του βἀση.
    Καί πολιτικά καί πολιτειακά. Καί ποινικά.
    Ἐπαναλαμβάνω, ἀνεξαρτήτως ἀποχρώσεως: Δέν πάει ἄλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι...αλλα δεν βλεπω να μιλαει ουτε για πιθανη σχεση ή πιθανη χειραγωγηση των παραστρατιωτικων αυτων ομαδων, απο μυστικες υπηρεσιες του ειτε του εξωτερικου,ειτε του εσωτερικου.
      Κιεμπαση περιπτωση εγω απλο σχολιο κανω...Αν ηθελα να χειραγωγησω την κοινη γνωμη,θαχα δικο μου σαϊτ.
      Κιο χειραγωγων αποσκοπει σε οφελος.
      Τελος,καλο θα ηταν να διαβαζετε με προσοχη το τι λεει ο αλλος,πριν τον κρινετε.
      Ο σωστος τονισμος δεν αρκει.Πρεπει να μαθετε να σκεφτεστε Κυριε.

      Διαγραφή
    2. Κ.Αλεξανδρινε
      Υπερβαλετε..δεν ειπε οσα λετε ο Ηλιας..ο οποιος κατεληξε σωστα σε συμπερασματα..ανεξαρτητα απ το αρχικο σκεπτικο..Μια γνωμη ειπε ο ανθρωπος. Δεν ειναι πανακεια ..Υπαρχουν κι αλλες ασφαλως..Αυτο με τις μυστικες υπηρεσιες ειναι απολυτα σωστο..ολοι οι παρανομοι κλαδοι της αριστερας ειναι πληρωμενοι στηβ ηγεσια τους ..απ εξω...Ολοι..εκτος λιγων αφελων..Ειδατε ποτε εναν φανερο αρχηγο τους καπου..?..Δεν υπαρχει οργανωση χωρις αρχηγο πουθενα...που ειναι αυτοι ...οι αφαντοι..ανανδροι..γελοιοι δειλοι σαν γυναικουλες εξαφανισμενοι αρχηγοι..? Ουτε ενας δεν εχει ...κωλο να πει γεναια εμεσα η αμεσα....υπαρχω..Αυτο γινεται γιατι αν το πει..ολοι θα μαθουν οτι ειναι ξενος..Η αριστερα οπως και η ακρα δεξια...εχουν...ειχαν..και θαχουν παντα ενα χρηματοδοτη....τον ιδιο...αρκει να μην ξεφυγουν τα κοροιδα εξω απ τον νομο δραση αντιδραση ελεγχομενη...και γινουν ανεξελεκτοι αντιδρωντες..αρα επικινδυνοι... αυτος ειναι ο λογος που εγινε η αριστερα και η δεξια...κι οχι η κοινη λογικη και η πατριδα...Το μπαλακι στο τενις πρεπει να πηγαινει απ την μια ρακετα στην αλλη...παγιδευμενο παντα σ αυτες...αν παει...εξω....χαθηκανε οι αρχηγοι..ο ενας αρχηγος...ο ιδιος...Διοτι δυο αρχηγοι πληρωνονται ευκολα και φτηνα...ενα εκατομμυριο ανεξελεγκτοι που ..να τους βρεις...και ποσα να πληρωσεις..και πιασε το αυγο και κουρεψε...εφυγε ο ελεγχος απ το μαντρι...Οι τυποι αυτοι που διαλυουν ολα ειναι οι απολυτοι ηλιθιοι στο συμπαν...οι πιο βλαχοι γκαγκαδες της σκεψης..ειδατε ποτε βα χτυπουν εναν αληθινα ενοχο...??..Εναν απ τις πενηντα οικογενειες που ξεσκιζουν την χωρα χρονια ??Ολοι τους ξερουμε.....κι αυτοι...οχι..!! Δεν μπορει ναναι τοσο ηλιθιοι πια...αλλα ειναι...ολο αθωους απλους σκοτωνουν...ιδιους μ αυτους απλους πολιτες...Αν ειναι δυνατον...!! Ειδατε να χτυπουν ενα κυριο στοχο..εισοδηματος των ..οικογενειων .?? ΟΟΧΙ...μονο μαγαζακια αθωων ..πεζοδρομια...και ...πλακες Πηλιου... Το αφεντικο ειναι ..απ εξω...και φυλαει τους ..τοποτηρητες του εδω...

      Διαγραφή
  4. Κύριε Αλεξανδρινέ
    προσυπογράφω, το άρθρο και το σχόλιό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καὶ εἶναι ὑποχείρια ἐγχωρίων καὶ κυρίως ξένων μυστικῶν ὑπηρεσιῶν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή στους απολογητές των εγκληματιών. Απλώς να προσθέσω και πόσους ξένους στρατολογουν αυτές οι οργανώσεις οι οποίες τα παίρνουν κιόλας από ξένες πρεσβείες όπως άλλωστε τα παίρνουν και στον σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει αναρωτηθεί κανείς ο υπουργός που μιλάει υπέρ της ηρωίνης αν έχει καμία σχέση με δίκτυα εμπόρων αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαραδεκτο το συμβαν με τους ευελπιδες, αλλα το να μιλαμε για ταγματα εφοδου της αριστερας ειναι αστειο. Αν υπαρχουν ανομοι και αναρχοι, ειναι θεμα ποινικο και θα πρεπει να συλληφθουν. Αυτο δεν εχει να κανει με καμια αριστερα, αλλα με το αν υπαρχει κρατος και δικαιοσυνη, πραγμα που ειναι πολυ συζητησιμο ολα τα τελευταια χρονια.
    Οσο για το παρακρατος της αριστερας, που αναφερεις Σαββα, να σου υπενθυμισω το παρακρατος της Gladio, σε ολη της Ευρωπη, με παρακλαδια στη Λατινικη Αμερικη, με χιλιαδες δολοφονιες αριστερων και βομβιστικες επιθεσεις εναντια αθωων πολιτων?
    Τα παραπανω γεγονοτα ειναι καταδικαστεα, αλλα μια μπουνια, δε μπορει να συγκριθει με χιλιαδες δολοφονιες του παρακρατους και μερικες φορες του ιδιου της κρατους, της δεξιας.
    Αυτα, για σχολιασουμε και λιγο την ιστορια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα όπλα και το ΤΝΤ που βρέθηκε προχθές τι είναι, μπουνιές;
      Οι μηχανισμοί της γκλάντιο δεν ήταν της δεξιάς ή της αριστεράς, ήταν μηχανισμοί του ΝΑΤΟ, που τους επέβαλαν σε όλες τις κυβερνήσεις, δεξιές και αριστερές.
      Όσο για τους παρακρατικούς της δεξιάς, αν δεν κάνω λάθος ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή και το πλήρωσε.

      Διαγραφή
    2. >Όσο για τους παρακρατικούς της δεξιάς, αν δεν κάνω λάθος ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή και το πλήρωσε<

      Τι πλήρωσε, δηλαδή; Το ότι έδινε εντολές στον συγκεκριμένο εισαγγελέα τι να κάνει; Κινήθηκε η Δικαιοσύνη εναντίον αυτού και τού εισαγγελέα του; Όχι, γιατί; Λόγω 18μηνης προφυλακίσεως τής ηγεσίας τού τρίτου σε δύναμη κόμματος τής Βουλής, επειδή, κακά τα ψέμματα, τού έπαιρνε ψήφους, έχασε τις εκλογές;

      Διαγραφή
    3. Οι άτακτοι και ανυπάκουοι λαοί, οι λαοί που είναι στη μαύρη λίστα λόγω της εθνοτικής ή φυλετικής τους σύνθεσης, ή οι λαοί που πατούν πάνω σε θέσεις κλειδιά, πρέπει, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της Γκλάντιο, να έχουν και άκρα δεξιά και άκρα αριστερά, πρέπει γενικά να έχουν πολιτικά πάθη, να έχουν αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις, να έχουν μίσος στην πολιτική, θρησκευτική ή πολιτιστική αστάθεια ώστα πάντα να είναι σε αδύναμη θέση και η κάθε μερίδα να ζητάει ξένη προστασία.

      Οι ιδιοκτήτες της Γκλάντιο είναι κατ ουσίαν ιδιοκτήτες και της Άκρας Αριστεράς. Τα Άκρα στην Ελλάδα και αλλού έχουν τα ίδια αφεντικά. Τόσο ο κομμουνισμός όσο και ο ναζισμός φτιάχτηκαν από τα ίδια κυκλώματα διανοητών που ξεκίνησαν από τη Γερμανία, δούλεψαν και για την Αγγλία και τις ΗΠΑ, και έχουν καβαλήσει την ανθρωπότητα. Αντί λοιπόν να λέμε φταίει ο αριστερός ή δεξιός συμπατριώτης, γείτονας, αδελφός συνέλληνας, να δούμε ποιός έχει συμφέρον από την κατασκευή της θέσεως (δεξιά) και της αντιθέσεως (αριστερά) για να κάνει τις δικές του συνθέσεις (κουμάντο στον κόσμο).

      Διαγραφή
    4. Εδώ έφτασαν στο σημείο να δολοφονηθούν δύο νέοι άνθρωποι που τους έχουμε λησμονήσει εξ αρχής επειδή δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ και ήταν σε συγκέντρωση της Χ.Α. η οποία παρεπιπτόντως καλώς ή κακώς έχει εγκριθεί να συμμετέχει και σαν πολιτικό κόμμα στις εκλογές και κανένας δεν το θεωρεί χρέος να εξιχνιάσει αυτές τις δολοφονίες και μάλλον θα λέγαμε πως το θεωρούμε και ντροπή να το συζητάμε. Και μιλάμε για γκλαντιο στην λατινική Αμερική και για μερικές μπουνιές στην Ελλάδα;

      Δηλαδή αν μεθαύριο φάει ξύλο ή δολοφονηθεί ένα νέος επειδή είναι κουρεμένος τι θα πρέπει να κάνει η οικογένεια του;

      Διαγραφή
    5. @ asper

      Έχεις δίκιο. Είδες κανέναν από τούς κατά τ' άλλα λαλίστατους "δημοκράτες" ν' ασχολούνται μ' αυτούς; Αυτοί δεν ήσαν, ως φαίνεται, άνθρωποι.

      Διαγραφή
    6. Το γεγονός ότι δεν μνημονεύει κανείς τα θύματα της τρομοκρατίας, δείχνει πόσο ελέγχουν τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη οι προπαγανδιστές της αριστεράς.
      Το ίδιο έγινε και με τα θύματα της Μαρφίν.
      Υπάρχει απίστευτη υποκρισία και εγκληματική στήριξη δολοφόνων από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα.
      Κοίτα ορισμένα από τα σχόλια και θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    7. Κ.
      Παπαδοπουλε
      Τι ακριβως ειπες με την γκλαντιο ..?? Ειπες ...ετσι αυτοι...αλλα και οι αλλοι ετσι...Οχι.. .,?? Και τι νομιζεις πως ειπες..? Την αρχη ..ισοδυναμιας υλης κι ενεργειας..?.. Εε ..και..?? Αφου η συκια ειναι στραβη...αλλαζει κατι αν ...γερνει δεξια η αριστερα..?? Ειναι στραβη παει...αυτο ειναι το γεγονος . Δεν ειναι...διανυσμα μαθηματικο...με φορα και βελος...τι μας νιαζει που γερνει..?? Ειναι στραβη....οπου και να γερνει..!! Αρα ειπες μπαρουφα..για βα μην πεις στα ισια....Ειναι στραβη...και τελος..

      Διαγραφή
    8. Ξ.Σιδερουντιε
      Ευγε....εισαι εξι ετη φωτος μπροστα σε αναλυση..κριση.. και ολοκληρωμενη ωριμη σκεψη...Κατ ευθειαν στην καρδια της ουσιας... Ουτε περιτολογιες...ουτε διαχυση σκεψης μρ απεραντες λεπτομεριες χωρις τελος...και στοχο..Αν ημουν καθηγητης σας θα παιρνατε εικοσι σε ολα...Δυστυχως δεν ειμαι....

      Διαγραφή
    9. Αγαπητέ Δημήτριε, όλες οι ομάδες που χτυπάνε Έλληνες υπηρετούν τους δανειστές και δυνάστες μας. Κάποτε ο Ντάνος Κρυστάλλης είχε αποκαλύψει πόσο στημένο είναι το παιχνίδι του εθνικού διχασμού από αρκετές ξένες και υπόδουλες ντόπιες υπηρεσίες, ώστε να κάνουν το λαό να βλέπει το αντίπαλο στον διπλανό του.
      Οι καθοδηγητές των καθοδηγητών διαφόρων δεξιών και αριστερών ομάδων είναι τα ίδια πρόσωπα στα ίδια γραφεία εδώ και δεκαετίες. Τα ίδια γραφεία στις μουσουλμανικές χώρες φτιάχνουν αντίπαλες τζιχαντο-ομάδες για να τις ρημάζουν. Σε εμάς φτιάχνουν νεοναζιστές, αναρχικούς, δεξιούς και αριστερούς. Σε άλλες φτιάχνουν ούφο, δράκους, αγγέλους και δαιμόνια, κάθε λαός έχει την ψυχοπαθολογία του.
      Όταν στην κοινωνία μας περάσει η ιδεολογία ότι η ηθικότητα, ο πολιτισμός, η ενότητα και η συνεργασία (τουλάχιστον σε επίπεδο γειτονιάς και κοινότητας), είναι η λύση των προβλημάτων μας, τότε θα δούμε μια άλλη Ελλάδα. Αντί να περιμένουμε την Ελλάδα από μόνη της να γίνει χώρα σωστή, ας προσπαθήοσυμε ο καθένας να κάνουμε μια σωστή παρέα, μια σωστή οικογένεια, σωστούς φίλους, σωστή γειτονιά και χωριό. Ένα συμβόλαιο τιμής και αλληλοσεβασμού με τον διπλανό μας είναι η αρχή για μια ισχυρή Ελλάδα του μέλλοντος. Μέσα αό αυτό τον χαλασμό, όσα και αν καταστρέψει, θα βγούμε ισχυρότεροι.

      Διαγραφή
    10. Γιώργος Σιδηρούντιος,

      Τί αποκάλυψε, δηλαδή, ο Κρυστάλλης;

      Διαγραφή
    11. Αποκάλυψε την εμπλοκή αρκετών διαφορετικών ξένων υπηρεσιών στην καθοδήγηση και ενίσχυση διαφόρων Ελλαδικών τρομοκρατικών οργανώσεων. Ο ίδιος, στρατολογημένος από δικές μας υπηρεσίες στήριζε τους τρομοκράτες με βόμβες κτλ, δήθεν για να μπορεί να τους ελέγχει.

      Σε μια άλλη δίκη στην Ελλάδα βγήκαν και τα στοιχεία για την σχέση της άκρας δεξιάς με τις ίδιες ξένες υπηρεσίες. Είχε εμπλοκή σε εκείνη τη δίκη και ο κ. Πλεύρης ο μεγαλύτερος με κάτι Ιταλούς της Γκλάντιο.

      Για το φαινόμενο λοιπόν της δράσεως των ανεγκέφαλων ομάδων ψάξτε τους καθοδηγητές των καθοδηγητών, εις εκ των οποίων δίνει και σεμινάρια αμερικανιστί. Σεμινάρια παρόμοια με εκείνα που παρακολουθούσαν και οι δολοφόνοι του Λαμπράκη το 50. Λες και δεν άλλαξε τίποτα από τότε.

      Εμφυλιοπολεμικούς ανεγκέφαλους να φτιάχνει το σύστημα και δεν το ενδιαφέρει τι χρώμα θα τους δώσει. Χωρίς ακροαριστερούς να προκαλούν τα ιερά και τα όσια δεν μπορείς να φτιάχνεις ακδροδεξιούς, Χωρίς ακροδεξιούς δεν μπορείς να κάνεις δικτατορίες κτλ. Χωρίς τα άκρα δεν μπορείς να εκβιάζεις το κέντρο κτλ. Χωρις τα άκρα δεν αδυνατίζεις μια χώρα, δεν την κρατάς υπόδουλη με ευκολία εκτός και έχει λαό αρνίσιο από τη φύση του.

      Ακόμα και ο ίδιος ο δικτάτοράς μας ο Παπαδόπουλος που τον αγαπήσαμε, χωρίς να έχει δόλιους κομμουνιστές να τους βάλει να κάνουν το σαμποτάζ στον Εύρο, πήγε ο ίδιος και κατέστρεψε περιουσία και εξοπλισμό του Ελληνικού στρατού για να κατηγορήσει αριστερούς. Στις ΗΠΑ όπου πήρε τα μαθήματά του, αυτά τον έμαθαν να κάνει για το καλό του Ελληνισμού. Έπιασε μετά και βασάνιζε στη μονάδα του αθώους ανθρώπους. Δεν πέρασε ποτέ τους απάνθρωπους βασανισμούς ο ίδιος να δει τη γλύκα. Και μετά τι θες να κάνει το παιδί και το εγγόνι του βασανισμένου που είναι όλοι ψυχασθενείς λόγω του τραύματος του βασανισμού; Να μην κάψει σημαίες; Να μην δείρει δεξιούς; Γιες σερ, είπε όμως ο ανότητος Παπαδόπουλος και ο κάθε Παπαδόπουλος που με τις λάθος τακτικές τους κατέστεψαν το ηθικό και τον πατριωτισμό του νέου Ελληνισμού.

      Να λοιπόν η ιστορία πίσω από όλα αυτά. Μαριονέτες μας παίζουν, και εφόσον συνεχίζει να βγάζει κραυγές ο καθένας μας για αυτά, αντί να αντιδρά με πνεύμα αναλυτικό και ενωτικό, το χάσαμε το παιχνίδι.

      Διαγραφή
    12. @ Γιωργος Σιδηρουντιος.
      Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα και ισως ειναι και επικαιρο να μαθουμε για την δημιουργια-διαβρωση και της ακρας αριστερας,Ερυθρες Ταξιαρχιες-Μπααντερ μαινχοφ,17 Ν ,απο τα ιδια κεντρα της κοκκινης προβιας.
      Οσο για τους 'αγωνιστες' ενθεν και ενθεν,παντα θα υπαρχει η γκαμα απο προθυμους ηλιθιους μεχρι αμοιβομενους 'επαναστατες'.

      Διαγραφή
  9. Προς όλους τους σχολιαστές
    Το άρθρο δεν γράφτηκε για να αμαυρώσει την εικόνα της Αριστεράς.
    Γράφτηκε για να σκιαγραφήσει την παράνομη δράση μηχανισμών που σχετίζονται με την Αριστερά γεγινότερα και με ορισμένα από τα κόμματά της.
    Αυτή η παράνομη δράση έχει στοιχίσει σε ζωές και έχει αρνητικό αποτύπωμα στην ποιότητα της δημοκρατίας μας.
    Σκεφτείτε τι θα γινόταν σήμερα στην Ελλάδα, αν υπήρχαν τάγματα εφόδου της δεξιάς και χτυπούσαν όποιον είχε μούσι για παράδειγμα, όπως έγινε με την άνανδρη επίθεση των κουκουλοφόρων της αριστεράς εναντίον των ευέλπιδων και του στρατιώτη, μόνο και μόνο επειδή ήταν κουρεμένοι.
    Αυτά τα φαινόμενα μας οδηγούν στον σκοταδισμό και θα πρέπει όχι μόνο να καταδικαστούν από όλους τους Έλληνες πολίτες, αλλά να πάρουν το μήνυμα και όλοι εκείνοι που τα δικαιολογούν και κυρίως όλοι εκείνοι που τα εκτρέφουν.
    Σας θυμίζω τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης εναντίον της αποφασης των δικαστικών αρχών για την υπόθεση της Ιριάνας, της οποίας δακτλικά αποτυπώματα βρέθηκαν σε γεμιστήρα, που θα μπορούσε να σκοτώσει έναν συνάνθρωπό μας.
    Καταδικάστε όλες τις παράνομες δράσεις από όπου κιαν προέρχονται, ξεκάθραρα, χωρίς ναι μεν αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Σας θυμίζω τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης εναντίον της αποφασης των δικαστικών αρχών για την υπόθεση της Ιριάνας, της οποίας δακτλικά αποτυπώματα βρέθηκαν σε γεμιστήρα, που θα μπορούσε να σκοτώσει έναν συνάνθρωπό μας."

      Αν κάνατε τον κόπο κύριε Καλεντερίδη να διαβάσετε εν τάχει τη δικογραφία της Ηριάννας Β., θα βλέπατε ότι πάνω στην γεμιστήρα, βρέθηκε ένα μισό (και ούτε) δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο σύμφωνα με βιολόγους και γενετιστές που έχουν δώσει συνεντεύξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενδεχομένως να μην ανήκει στην κοπέλα. Ως εκ τούτου, ένα μισό αποτύπωμα δεν θα έπρεπε να συνιστά αποδεικτικό ενοχής για οποιονδήποτε, όχι μόνο για την Ηριάννα.

      Καλό θα είναι να μην καταδικάζουμε αβίαστα κάποιον στηριζόμενοι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
      Καλό θα είναι να έχουμε διαβάσει τη δικογραφία της υπόθεσης.

      Φιλικά

      Διαγραφή
    2. Αντί-Γκαίμπελς
      ποιος είπε αν είναι ένοχη η άθώα η Ηριάνα;
      Εγώ ανέφερα την απαράδεκτη παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, στο έργο των δικαστικών αρχών, οι οποίες κρίνουν καλύτερα από σένα και από μένα.
      Ως τι ανακατεύεσαι σε μια υπόθεση τόσο σοβαρή;
      Γιατί δεν αφήνεις τις δικαστικές αρχές να αποφασίσουν.
      Η Ηριάννα έχει τους συνηγόρους της και την υπερασπίζονται.
      Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και εξ αντικειμένου συνιστούν στήριξη σε ενδεχόμενη παράνομη τρομοκρατική δράση.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το ευφυές nikname του στιλ "αντι-και κάτι" μου θυμίζει Ζαρατούστρα και τον υπεράνθρωπο του με τον οποίο ο "αντι-γκαίμπελς" μετατρέπεται εν τέλει με την τόση σιγουριά του σε γκαίμπελς.

      Διαγραφή
    4. Επισης καλο και σοφο θαταν...και να μην αθωονουμε...κανεναν...βασισμενοι στην περιρρεουσα ατμοσφαιρα δεκαετιων...οτι ταχα ..το δικιο τοχει..Μονο...μια πλευρα στο συμπαν...Διοτι το δικαιο δεν τοχει καμμια πλευρα του...Ειναι ενιαιο..Κατι ..η ειναι δικαιο...η οχι...Το συμπαν δεν ειναι ..σαλαμι...κι οπως γουσταρει κανεις το κοβει φετες...ουτε το δικαιο ειναι μουρταδελα...Ειναι ενα..Η εισαι μαζι του...η οχι...ποσως μας νιαζει που γερνει η στραβομαρα...

      Διαγραφή
    5. Αν διαβάσει κανείς τη δικογραφία αντιλαμβάνεται πλήρως ότι δικαίως η κυρία αυτή καταδικάστηκε η επιστήμη είναι αλάνθαστη και μια χαρά ταυτοοιηθηκε η εν λόγω κυρία όλα τα άλλα είναι μπούρδες

      Διαγραφή
    6. Σαββα αυτο που λες εδω ..ειναι φοβος...μην σπασουν αυγα...αλλα αν ειπες αληθειες...γιατι φοβασαι τοσο..??Η αληθεια..αριστερα η δεξια...ποτε δεν σπαει τιποτε.... οι ανθρωποι τα σπανε...κυριως εκεινοι πουχουν την μυγα μυγιαζονται...την αληθεια δεν την νιαζει καμμια μυγα...αδιαφορει...για ολα..εκτος απ την ιδια την αληθεια....Μην εξωραιζεις λοιπον την αληθεια...οπου και να απευθυνεται...δεν τοχει αναγκη...Εσυ πες την απλα...παντου...κι αυτο φτανει...

      Διαγραφή
  10. κ.Σάββα Καλεντερίδη
    Η ανάρτηση σας στις 29/10 με θέμα την επίθεση εις βάρος ευέλπιδων νομίζω ότι είναι η τρίτη κατά σειρά για το ίδιο θέμα δεδομένου ότι το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 22/10 και αμέσως είχαμε την πρώτη από τις τρεις αναρτήσεις για το θέμα που προέκυψε.
    Επειδή στην ανάρτηση σας αναφέρεσθε σε «παράνομες οργανώσεις της αριστεράς»
    Επειδή αναφέρεσθε σε «τάγματα εφόδου της αριστεράς»
    Επειδή αναφέρεσθε σε «παιδιά και συγγενείς υπουργών και στελεχών του σύριζα»
    Επειδή πέρασε μια βδομάδα από το γεγονός αυτό θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε κάποια στοιχεία που επιβεβαιώνουν όσα έγιναν στις 22.10 όσο (πχ μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, καταγγελίες από τους παθόντες,ενημέρωση από γιατρούς νοσοκομείων για την κατάσταση υγείας των παθόντων συνέπεια της επίθεσης που δέχθηκαν κλπ).
    Θα έπρεπε επίσης να έχουμε κάποια στοιχεία που να πείθουν τους επισκέπτες σας για την ταυτότητα των δραστών και για τους χαρακτηρισμούς
    «τάγματα εφόδου της αριστεράς»
    «παράνομες οργανώσεις της αριστεράς»
    «παιδιά και συγγενείς υπουργών και στελεχών του σύριζα»
    Πέραν αυτών των γενικών μεν ουσιαστικών δε επισημάνσεων , περιορίζομαι σε τρεις παρατηρήσεις επί αυτών που αναφέρετε.
    α)Ο όρος τάγματα εφόδου έχει αποδοθεί στην χώρα μας επανειλημμένα στους νεοναζί, καθότι από την εποχή του Χίτλερ χρησιμοποιήθηκε για τις ναζιστικές ομάδες που πραγματοποιούσαν εφόδους στην ναζιστική Γερμανία.Πέραν αυτού εκτιμώ ότι είναι άτοπο να χρησιμοποιείται αυτός ο όρος για την αριστερά της χώρας μας, μιας και η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και δίνει τη δυνατότητα να μη δανειζόμαστε ορολογίες που χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες εποχές, σε άλλες χώρες, από ανθρώπους άλλων ιδεολογιών.
    β) Ο δικηγόρος υπερασπίζεται πολίτες όχι αναγκαία ομοϊδεάτες με αυτόν.Συνεπώς δεν πρέπει να συμπεραίνουμε ότι ο δικηγόρος «του σύριζα» υπερασπίζεται νεαρά άτομα (που εν ονόματι της ιδεολογίας τους προβαίνουν σε ποινικά αξιόποινες πράξεις) επειδή αυτά τα άτομα είναι με τον σύριζα.
    γ)Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ότι η Αθήνα εδώ και κάποια χρόνια δεν καίγεται κάθε
    λίγο όπως παλιότερα.Συμπληρώνω μάλιστα ότι εδώ και κάποια χρόνια δεν σκοτώνουν οι αστυνομικοί δεκαοκτάχρονα παιδιά όπως το 2007 με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου που προκάλεσε μπουρλότο στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε "Χρῆστο",
      Ἄλλα εἶπε ὁ κ. Καλεντερίδης, πολύ σοβαρά, καί σέ ἄλλα ἀπάντησες.
      Κόλλησες ὑπέρμετρα στήν ὁρολογία.
      Καί ὑπερασπίζεσαι σαφῶς, δικαίωμα κομμάτων ἤ πολιτικῶν όργανώσεων,
      νά διατηροῦν δικηγορικό δίκτυο ἀμέσου ὑπερασπίσεως, δικαστικῶς καί διά τῶν ΜΜΕ, παρανόμων ἐνεργειῶν τοῦ κόμματος ἤ ὀργανώσεώς ,
      τό γενικό εἶδος τῶν ὁποίων παρανόμων ἐνεργειῶν - ἀλλά καί τήν συγκεκριμένη διάπραξη τῶν ὁποίων ἐγκληματικῶν πράξεων - ἔχει σχεδιάσει τό κόμμα ἤ ἡ ὀργάνωση ἐκ τῶν προτέρων.
      Εἶναι δέ ἀναληθέστατο ὅτι γινόταν αὐτό πού λές πρό τριετίας, ὅτι δηλαδή "σκότωναν οι αστυνομικοί δεκαοκτάχρονα παιδιά όπως ...".
      Μονο ἕνας ἀστυνομικός, σκότωσε ἕνα παιδί, τόν Δεκέμβριο τοῦ 2007. Καί πρίν προλάβει νά ἐπιληφθῆ ἡ δικαιοσύνη, ἐπελήφθησαν τά "τάγματα ἐφόδου", μέ πετροβολισμούς κλπ., στό ὄνομα τοῦ θανόντος ἀδίκως.
      Β) Ὁ ὅρος "τάγματα ἐφόδου", ίσχύει γιά ὅλες τίς παρατάξεις ἀνεξαιρέτως, ὅταν χρησιμοποιοῦν - ἀντισυνταγματικότατα - παράνομες ὁμάδες κρούσεως.
      Ἡ αἰσθητική τῆς ἐξτρεμιστικῆς ἀριστερᾶς θά τά ὀνομαζε "δημοκρατικές δυνάμεις περιφρούρησης" καί τά ὅμοια,
      ἡ αἰσθητική τῆς ἐξτρεμιστικῆς δεξιᾶς θά τά ὀνόμαζε "ὁμάδες περιφρουρήσεως τῆς τάξεως ἤ τοῦ ἔθνους" καί τά ὅμοια,
      καί ἡ αἰσθητική τοῦ ξενοκίνητου κέντρου θά τά ἀποκαλοῦσε "ὁμάδες δημοκρατικῶν πολιτῶν" ἤ ""ομάδες ἀναρχικῶν", κατά περίπτωση (ὅπως κατά τήν δολοφονία τῶν ὑπαλλήλων τῆς Μαρφίν...)
      Ἡ οὐσία εἶναι ὅτι πρόκειται γιά ὁμάδες ἐφόδου. Μιά χαρά λοιπόν εἶναι ὁ ὅρος. Καί εὐστοχότατος.
      _Ἡ θεωρία σας, ὅτι ὁ δικηγόρος δέν φταίει, τήν δουλειά του κάνει, δέν ίσχύει γιά αὐτά που καταγγέλλει ὁ κ. Καλεντερίδης. Ἄλλο πράγμα εἶναι, νά εὑρίσκεται στό γαφεῖο του ὁ κ.δικηγόρος, καί νά ἔρχεται κάποιος γνωστός του πατέρας, ἤ νά τοῦ τηλεφωνῆ, καί νά τοῦ λέῃ, "Κ. δικηγόρε , τό παιδί μου μπλέχτηκε κλπ, καί πᾶμε νά τό ὑπερασπίσῃς",
      καί ἄλλο νά εἶναι ὁ δικηγόρος μέλος παρανόμου δικτύου (νομικῶς: συμμορίας γιά διάπραξη ἀξιοποίνων πράξεων) καί νά ἀναλαμβάνῃ ἐπείγουσες καί "μιντιακῶς στημένες" ὑπερασπίσεις,
      συγκεκριμένου εἴδους ὑποθέσεων ἑνός συγκεκριμένου χώρου,
      π.χ. μιᾶς μαφιόζικης ὀργανώσεως, ἤ μιᾶς καί μόνον πολιτικῆς παρατάξεως ἤ ὀργανώσεως...
      μέ ...ἀφανή ἑταῖρο τοῦ δικηγορικοῦ δικτύου, τήν μαφιόζικη ὀργάνωση ἤ τήν πολιτική παράταξη ἤ ὀργάνωση,
      καί ἡ ὑπεράσπιση τοῦ νεαροῦ νά γίνεται μέ δαπάνες τῆς παρανόμου ἀφανοῦς ἐταιρείας....

      Διαγραφή
    2. Ο Βουτσης είναι αριστερός; Ό μαλλιάς ο ποιητής;Οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τους τρομοκρατες; Ό ρουβικωνας;

      Διαγραφή
  11. Ο Κομμουνισμός και τα παρακλάδια του νικήθηκαν κατά κράτος παγκοσμίως, τα αριστερά αντάρτικα έπαυσαν πυρ και όλος ο κόσμος ακολουθεί πορεία προς το μέλλον διδαγμένος από το παρελθόν. Και στην Ελλάδα υπάρχουν μια χούφτα αιθεροβάμονες οι οποίοι παίζουν επανάσταση και πιστεύουν ότι με κροτίδες και βαρελότα θα ανατρέψουν το σύστημα και θα επιβάλουν δικτατορία του προλεταριάτου; Κρίμα σε αυτούς που διαμόρφωσαν την κοσμοαντίληψή τους στην "λαϊκή δημοκρατία των Εξαρχείων" (και μετά την κατάρρευση των ψευδαισθήσεων του κομμουνισμού) και η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παιζουν καμμια επανασταση...λεφτα παιρνουν....μαφιοζοι ειναι...σπειρες...ζητιανοι χρηματων ειναι... μια μονο επανασταση υπαρχει....της γνωσης....Αυτοι εδω εχουν καμμια...??..Μαφιες ειναι με σελοφαν....ταχα...επανασταση.... για ξεκαρφωμα...δηλαδη αν πει η κοζα νοστρα...κανω ..επανασταση...για το..καλο των...φτωχων.. θα την πιστεψει κανεις..?? Απαιδευτες μαφιες ειναι... Τι θα πει...αντιεξουσιαστης...?? Ετοιμολογικα τιποτε....Αφου ολη η φυση...αρχεται εκατομμυρια χρονια... ..αυτοι τι αντιμαχονται..?? Την φυση..??Εε ...γιαυτο ειναι απαιδευτοι...αρα ψευτες...

      Διαγραφή
  12. Εντελώς κουρεμένοι / νες, είναι τόσοι πολλοί νέας ηλικίας άνθρωποι που άσχετα από την πολιτική ιδεολογία του καθενός από αυτούς κάλλιστα μπορεί να είναι κάτοικοι της γειτονιάς μας ή και της πολυκατοικίας μας ακόμα. Κουρεμένοι λοιπόν δεν είναι οι στρατιώτες μόνο και γνωρίζω αρκετούς σχετικά νέους ανθρώπους που για παράδειγμα επειδή έχουν αυξημένη τριχόπτωση προτιμούν το κούρεμα με την ψιλή.

    Και εδώ δεν φταίει μόνο η αριστερά, αλλά γενικότερα για το συγκεκριμένο φαινόμενο της ενδυματολογικής βίας και καταπίεσης μεγάλης μερίδας του πληθυσμού ευθύνεται στο σύνολο του το σάπιο κομματικό πολιτικό σύστημα το οποία για να καταστείλει τις γενικές αντιδράσεις του πληθυσμού απέναντι στις συστηματικές αρπαχτές που το ίδιο αυτό σύστημα έκανε στο παρελθόν αλλά και την ταυτόχρονη υπερχρέωση του κράτους και την για όλα αυτά τελική επιβάρυνση του πληθυσμού (επι δικαίων και αδίκων) που στο κάτω-κάτω δεν έχει την ίδια ευθύνη, με όλα αυτά και άλλα επιχειρεί να ανακόψει την αντίδραση και την κατεύθυνση του κόσμου προς την εκλογική προτίμηση για την χρυσή αυγή της οποίας αρκετά μέλη ήταν και αυτά κουρεμένα (*).

    Αλλά για το συγκεκριμένο φασιστικό αυτό φαινόμενο που παρουσιάζεται τελευταία να βιαιοπραγούν δηλαδή κάποιοι ελάχιστοι εναντίον όσων άλλων δεν εγκρίνουν την εμφάνιση αυτό ενεργοποιήθηκε από την κομματική προπαγάνδα του λεγόμενου "συνταγματικού" τόξου και υλοποιείται από διάφορους εγκάθετους στιλ κάποιων ελαχίστων οι οποίοι αν και είναι υπερ του δέοντος φασίστες ισχυρίζονται ψευδέστατα ωστόσο ότι είναι ενάντια ενωμένοι απέναντι στο φασισμό !!!

    (*) Αν και ξέρουμε ότι υπάρχουν και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων με πλούσια τη χαίτη.
    (*) Στην ολοένα και περισσότερο δηλαδή υφέρπουσα φασιστική κοινωνία όπου η μεγαλύτερη βρισιά είναι η λέξη φασίστας, καταλήγουμε -ωϊμέ- να φερόμαστε όλοι φασίστες (μαύροι ή κόκκινοι ή μπλε ή και πράσινοι ή και μενεξεδί και μπλε μαρέ χωρίς τον άσσο κούπα...) ).

    Εν ολίγους "ανθρώπων ἕκαστος δύο πήρας φέρει... " κτλ κτλ. και εμείς είδαμε μόνο τη μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχουν τέτοιες ομάδες, του Soros, σε όλες τις χώρες.Όταν αναλάβει η ΝΔ θα βγουν και άλλοι Αγανακτισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήξερες πόσο δίκιο έχεις.
      Νάξερες ποιος χρηματοδότησε το "κίνημα των αγανακτισμένων"!!!

      Διαγραφή
  14. κ. Σάββα Καλεντερίδη (30/10/,9.45 πμ)
    Ειλικρινά χαίρομαι που γράψατε σήμερα στις 9.45 πμ (στην πρώτη σειρά) ότι
    «Το άρθρο δεν γράφηκε για να αμαυρώσει την εικόνα της αριστεράς»
    Στη συνέχεια (δεύτερη σειρά) γράφετε για το άρθρο σας ότι.
    «γράφηκε για να σκιαγραφήσει την παράνομη δράση τω μηχανισμών που σχετίζονται με την αριστερά γενικότερα και με ορισμένα από τα κόμματα της»
    Νομίζω ότι ο κάθε αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι με την δεύτερη πρόταση σας αυτόματα και αναμφίβολα ακυρώνετε την πρώτη πρόταση σας.
    Αν μάλιστα ξαναδιαβάσει ο αναγνώστης το αρχικό κείμενο σας βλέπει ότι ευθέως και επανειλημμένα αναφέρεσθε στον σύριζα αποκλειστικά και μόνον.Επομένως ευθέως βάλετε κατά του σύριζα και μόνο.
    Για αυτήν την μονομερή και επίμονη επιθετικότητα σας εγώ σήμερα 30/10 στις 10.14πμ
    απευθυνόμενος σε εσάς έγραψα
    «θα έπρεπε επίσης να έχουμε κάποια στοιχεία που να πείθουν τους επισκέπτες σας για την ταυτότητα των δραστών και τους χαρακτηρισμούς.
    κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Χθες για τρίτη φορά μέσα σε μια μόλις εβδομάδα γράψατε για τους ευέλπιδες που δέχθηκαν επίθεση κλπ κλπ.Η περιβόητη και χιλιοειπωμένη αυτή επίθεση έγινε στις 22/10.
    Θέτω τώρα τα παρακάτω ερωτήματα
    1) Ποια στοιχεία (άγνωστα σε εμάς τους επισκέπτες) σας πείθουν ότι οι δράστες της επίθεσης σχετίζονται άμεσα με το συγκεκριμένο κόμμα που επανειλημμένα αναφέρετε στο άρθρο σας;
    2) Πως είναι δυνατόν να γνωρίζετε ότι οι ευέλπιδες δεν πρόσκεινται ιδεολογικά στον σύριζα μιας και στη σχολή Ευελπίδων εισάγονται υποψήφιοι με το σύστημα των γενικών εξετάσεων;
    3) Αν συμβαίνει αυτό είναι δυνατόν συριζαίοι να δέρνουν συριζαίους;
    ΥΓ Μπορούμε μέσα από ένα ευπρεπή διάλογο να ανταλλάσσουμε απόψεις τεκμηριωμένες για να επαναλαμβάνουμε τον στίχο του ποιητή
    «και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα ήσυχα και απλά.Καταλαβαινόμαστε τώρα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις που καλά ότι μάλλον αποκλείεται να βρεις στα σώματα ασφαλείας αυριζαιους εκτός και αν έχουν πάει εκεί για να εκπαιδεύσουν για όλους σκοπούς.. .

      Διαγραφή
    2. Alejandros (30/10, 8,57 μμ)
      1) Στα σώματα ασφαλείας εντάσσονται όλες οι βαθμίδες των αστυνομικών υπαλλήλων. Η σχολή αξιωματικών αστυνομικών υπαλλήλων είναι ενταγμένη στο σύστημα των γενικών εξετάσεων , και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης στην σχολή αστυφυλάκων εισάγονται οι υποψήφιοι χωρίς να εξετάζονται οι πολιτικές τους απόψεις.
      2) Εσύ θα πρέπει να μάθεις κάποτε ότι τόσο οι αξιωματικοί της αστυνομίας , όσο και οι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού , εδώ και χρόνια δεν επιλέγονται με το κριτήριο το πολιτικό- κομματικό.

      Διαγραφή
    3. Απο το 1981 ως και το 1995 εκτος απο το 1992-93, γεμισαν με πασοκο-αριστερους την αστυνομια. Οπότε υπολογισε σε ποσα χρονια θα ξεβρωμισει η αστυνομία κ ο υπόλοιπος δημοσιος τομεας.

      Διαγραφή
  15. Sokrates Alejandrinos(30/10 ,5.48 μμ)
    Μόλις τώρα διάβασα αυτά που μου γράφεις.
    Αρνούμαι να ανοίξω διάλογο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κε.Καλεντεριδη συνεχιστε να χτυπατε στο σταυρο. Το ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΑΙ το χαριζει η φυση δεν βρισκεται στα πανεπιστημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Σάββα,

    Η επίθεση στους Ευέλπιδες δεν ήταν τυχαία. Ακούστηκε ότι τα παιδιά τους φώναζαν ότι είναι από την Ευελπίδων και γι' αυτό το κοντό κούρεμα αλλά εκείνοι δεν έδωσαν καν σημασία και συνέχισαν να χτυπάνε.

    Υπάρχουν συγκεκριμένες πράξεις και δημοσιεύματα αναρχικών που προηγήθηκαν της επίθεσης στους τρεις Ευέλπιδες. Υπάρχει κλιμάκωση της ρητορικής συγκεκριμένων σελίδων του διαδικτυου το 2017 και ειδικά το τελευταίο 3 μηνο. Η επίθεση ήταν αναμενόμενη και στους Ευέλπιδες και στο Αστυνομικό Τμήμα και μακάρι να πέσω έξω αλλά με προβληματίζουν πάρα πολύ φέτος δύο ημερομηνίες...17 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου.

    Πλέον οι αναρχικοί στοχοποιούν ξεκάθαρα και τους στρατιωτικούς και χτυπάνε στο κέντρο του στρατού...τη σχολή στρατιωτική σχολή Ευελπιδων. Ένα παράδειγμα:

    http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/10/28.html

    2 μέρες πριν την επίθεση στο ΑΤ Πεύκης τρώγαμε βραδινό σπίτι και είπα σε συγγενικό μου πρόσωπο να αποφεύγει να περνάει από δρόμους κοντά σε αστυνομικά τμήματα αυτό το διάστημα. Όταν με ρώτησε το λόγο απάντησα "Κάτι θα γίνει, φαίνεται, οι αναρχικοί φτιάχνουν κλίμα, έχουν λυσσάξει".

    Η επίθεση στους Ευέλπιδες δεν έγινε τυχαία..είδαν που ήταν πιτσιρικάδες 18αρηδες πρωτοετείς και θέλανε μία εύκολη νίκη απέναντι στους "φασίστες" στρατιωτικούς "υπηρέτες των αφεντικών" κτλ.

    Προσπαθούν με ενέργειες τους να το περάσουν ως ρουτίνα στην Ελληνική κοινωνία τέτοιες επιθέσεις. Πλέον δεν στοχοποιούν "μόνο" τα αστυνομικά τμήματα. Έχουν αποθρασυνθεί. Πρέπει να δοθούν σαφείς κανόνες εμπλοκής σε στρατιωτικές μονάδες...αν γίνει αυτό θα κάνετε αυτό για αποτροπή και αυτό για ανάσχεση. Η νοοτροπία των αναρχικών είναι συγκεκριμένη...δεν πιστεύω ότι θα στοχοποιήσουν φαντάρους.Ν Υπαξιωματικοί και αξιωματικοί όμως πρέπει να ναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους ειδικά βραδινές ώρες. Οι αναρχικοί οργανώνουν μικρούς "δεκέμβριδες". Έχουν αποθρασυνθεί.

    Δεν είναι μόνο τα Εξάρχεια αναρχική περιοχή στη χώρα.
    Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε περιοχή που υπάρχει σημαντικό αναρχικό στοιχείο, είχα αναρχικού συμμαθητές στο Λύκειο, τους έζησα κάποιους από κοντά στα φοιτητικά χρόνια και πιστεύω πως ξέρω να ερμηνεύω λόγια και σχεδιασμό τους καλύτερα από αρκετούς νεαρούς απλούς συνομήλικούς μου αστυφύλακες ή στρατιωτικούς.

    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΧΑΣΤΕ ΡΟΥΤΙΝΑ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Σάββα μην ενοχοποιείτε τον σρζ...
    Αυτοί οι τραμπούκοι ψευτοπαληκαράδες πρέπει να ήταν της ΟΠΛΑ. (Οργάνωση προστασίας λαικού αγώνα).O Θεός να τον κάνει "αγώνα".
    Κοινώς και ποινικώς κατσαπλιάδες...
    Υ.Γ.: Σύμφωνα με κάποιους τριπλοσοφιστές συντρόφους εδώ μέσα, ο λεχρίτης που έστελνε τα τρομοδέματα με τις βόμβες δεξιά - αριστερά δεν έχει ομολογήσει ακόμη, άρα είναι αθώος...
    Ναί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημοσιευμα αρθρο οπως θελετε πεστε το αχταρμας.
    Μπλεκει τους παντες με τα παντα κ τα εκτος και επι τα αυτα.
    Μου θυμιζει κατι γραφικες αναλυσεις για τη τρομοκρατια το 70 το 80 κλπ
    Με τη λογικη κ το πνευμα αδωνη η χωρα οδηγειται στα ταρταρα.
    Απομονωστε τους γραφικους.
    Η χωρα δεν αντεχει αλλη ανοησια.
    Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο να το θυμάσαι.
      Θα έλθει η στιγμή που θα ντρέπεσαι γι' αυτά που γράφεις.
      Κράτα το στο μαξιλάρι σου.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΝΗΤΗ,

      κάνε εσύ μια μη γραφική ανάλυση γι' αυτά τα θέματα να μορφωθούμε.

      Διαγραφή
    3. Εννοω τι λεω σαββα.
      Ψυχραιμια κ ξεσκαρταρισμα των ακραιων.
      Ολων ομως.στραφειτε κατα ολων των ακραιων κ τοτε ειμαι μαζι σας.
      Η στρατηγικη της εντασης θα φερει αλλα αποτελεσματα απ αυτα που νομιζετε.
      Ευχαριστω

      Διαγραφή
  20. Πέφτουνε με τη μία τα κομματόσκυλα της αριστεράς σ οποιον πει κάτι να του βουλώσουν το στόμα.Αλλος να μας πεί για τη Γκλάντιο άλλος για την τρομοκράτισσα Ηριάννα Βασιλειάδου Λιναρδάκη άλλος παίζει με τις λέξεις γενικά φασαρία να κάνουμε και να ξεχαστεί το ζουμί.
    ΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΡΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΌΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστηχώς για αυτούς πάλι θα τους νικήσουμε. Και θα είναι πάλι Δεκέμβριος. Δεν εννοουν να καταλάβουν και να ενσωματώσουν στην πολιτική τους σκέψη απλές έννοιες της Δημοκρατίας, και καταφέρνουν πάντοτε να στρέψουν ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον τους. Ακόμη και κόσμιοι κατα τα άλλλα σχολιαστές εδώ μέσα, δικαιολογούν τ' αδικαιολόγητα και ούτε κάν λαμβάνουν υπόψιν τους ότι η δράση όλων αυτών των αριστερών παρακρατικών μηχανισμών μετρά ήδη 98 νεκρούς από το '74 κι εντεύθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πωπωπω...παιδια ηρεμια.
    Σαββα πρεπει να καταλαβεις.
    Σαμαρας αδωνις βενιζελος κ καποιοι αλλοι δεν ξεπλενονται με τιποτα.
    Χανεις το χρονο σου .
    Τα θεματα τετοιου τυπου σε φθειρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημογραφική, πολιτιστική, ηθική, οικονομική αποσύνθεση. Η Ελλάδα δεν θα συνέλθει με μαλθακές κυβερνήσεις. Η Ελλάδα και μια σειρά από άλλες χώρες όπως η Σερβία, η Βουλγαρία, το Ισραήλ, η Αρμενία, η Αλβανία, το Κουρδιστάν, είναι στη μαύρη λίστα και μέσα στον αιώνα μας θα οδηγηθούν στην εξαφάνιση, αν δεν απαλαγούν από τον αυτοερωτισμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. .Προσωπικα δε βλέπω κάποια μεγαλύτερη έξαρση,βλέπω παγίωση της ίδιας κακής καταστάσεώς.,Πριν απο 5 χρονια αν πηγαίνατε στα Εξαρχεια με μπλούζα που
    εχαρακτηριζετο φασιστική θα φεύγετε αρτιμελείς .?Τα ίδια Παντελακη μου ,τα ίδια Παντελή μου και ρισκάρω να σας προβλέψω οτι τα ίδια θα γίνουν και στο μέλλον.Κατα τον ίδιο τρόπο που κάποιοι διαψεύστηκαν στα οικονομικά απο τους ψευδεπίγραφους αριστερούς του Σόρος ,κάποιοι άλλοι θα διαψευστούν απο τους ψευδεπίγραφους δεξιούς του Σόρος στα θέματα ασφαλείας και τάξεως.Μαλιστα εδω υπέχει ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν οι διάφοροι νεοφιλελεύθεροι το θεμα για να πατάξουν καθε αντιδρωσα φωνή οταν κυβερνήσουν και επιβάλουν τον οικονομικό μονόδρομο Γουατεμαλας.Αλλωστε όπου πήγε το Δ.Ν.Τ. έφυγε μονο αφού επέβαλε στρατιωτικό η αστυνομικό καθεστώς ( βλεπε Αγγλία)Στην δικη μας περίπτωση λόγω της ΕΕ θα εχουμε αστυνομικό καθεστώς.Η κατοχή κατα δήλωση επισήμων θα συνεχίζεται ποικιλοτρόπως ... Το φαινόμενο αντιμετωπίζεται πολυ εύκολα με μεγαλύτερη δημοκρατία και με πάταξη των διεθνών παρακλάδιων της Νέας Τάξης τύπου Σόρος αλλά δε θέλουν να το αντιμετωπίσουν διότι το χρησιμοποιούν.Οπου πτωχός κι η μοίρα του ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι σχολιαστές καλό είναι να σκέφτεστε όταν σχολιάζετε και ναμην παρασύρεστε.
    Η ανωνυμία λειτουργεί ως μια άλλη κουκούλα.
    Διαβάστε τώρα, υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων, Κουφοντίνας-Βούτσης κλπ, το άρθρο από την αρχή, λέξη προς λέξη και αναλογιστείτε τι γράψατε στα σχόλιά σας.
    http://www.kathimerini.gr/933891/gallery/epikairothta/ellada/o-giwrgos-voytshs-ypodex8hke-ton-koyfontina-e3w-apo-ton-korydallo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Ρουβίκωνας έτυχε της ευνοϊκής μεταχείρησης του κυρίου Βούτση, Προέδρου της Βουλής, όταν εισέβαλε στο Κοινοβούλιο.
    Το ξαναλέω.
    Να σκέφτεστε όταν γράφετε και να υποστηρίζετε το δίκαιο και την αλήθεια.
    http://www.iefimerida.gr/news/374878/o-royvikonas-harike-anasa-leyterias-gia-ton-epanastati-dimitri-koyfontina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η χώρα μας είναι υπό κατοχή. Οι δυνάστες μας από τότε που αποφασίσαμε να φτιάξουμε χώρα μας δίχασαν για να μας ελέγχουν. Αυτή είναι βασική συνταγή που αφαρμόζουν σε όλες σχεδόν τις αποικίες. Οι Ρουβίκωνες και οι Χρυσές Αυγές έχουν στο βάθος τους ίδιους Καθοδηγητές με αυτούς που έχουν και οι λαμογιακές δυνάμεις του λεγόμενου κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ειναι ο κομουνισμος πανηλιθιε!
    43 χρονια κομουνιστικης κατοχης τι περιμενατε αστουληδες-χριστιανοδεξιουληδες?
    οτι ο κομουνιστικος λυκος θα αφησει ποτε σε ησυχια το αστουλικο προβατο????
    αλλωστε εσεις τους δωσατε το 74 την απολυτη εξουσια σε ιδεολογικο πνευματικο ψυχολογικο πολιτισμικο εκπαιδευτικο κοινωνικο πολιτικο εθνικο οικονομικο και σε ολα ταλλα επιπεδα που μπορειτε να σκεφτειτε

    ειναι αργα πλεον, ο αστικος κοσμος καταρεει
    μονο με ποταμους αιματος εκατομμυριων μπορει πλεον να αναστραφει λιγο η κατασταση ας μην κρυβομαστε αλλο πισω απο το δαχτυλακι μας...
    η κομουνιστικη λεπρα ηρθε το 1917 για να μεινει για παντα στην ιερη μας γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αβρότητα, τάκτ, λεπτότητα, χάρη, με έναν λόγο, Φινέτσα, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποκτήσει η ονομαζόμενη Αριστερά, ό,τι και αν κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κυριοι.

    Ζω εκτος Ελλαδος 43 χρονια τωρα.
    Προχθες επεστρεψα απο 5 ημερη επισκεψη στην Αθηνα.
    Η παραια μου, γυναικα μου, κουνιαδα, μπατζανακης, ενθουσιαστηκαν με τα εκθεματα που ειδαν..

    Εγω επεστρεψα στην πατριδα μου και το σπιτι μου, με ανάμικτα συναισθήματα.
    κατεβαινοντας απο την πλακα στο Μοναστηρακη, συναντήσαμε μια ομαδα με μασκοφόρους εγκληματιες, οπλοφορουντες, και κατι περιθοριακες και ανέραστες κοτες στην κεφαλη της πορειας που φωναζαν ακαταλαβίστικα συνθηματα..
    Οι δεικη μου σταματησαν και εκαναν έντρομη πισω. Το ιδιο και οσοι ξενοι τουριστες περπατουσαν γυρο μας, φαινοταν καθαρα ο φοβος στα πρόσωπα τους..

    Τους εγκληματιες τους συνοδευε μια δυναμη 20 ανδρων των ΜΑΤ..

    Μετρησα εκεινη την στιγμη 3 αδικηματα που τιμωρη βαρεια ο ποινικώς κωδηκας.
    1. Παρανομη οπλοφορια ( ροπαλα χοντρα, με και χωρις σημαιουλες , για το προσχημα )
    2. Καλυψη προσωπου με κουκουλες.
    3. Συσταση συμμορίας για τελεση αδικημάτων...

    Περνώντας τον σταθμο μετρο στο Μοναστηρακη, συναντησα 3 ενστολους μαθητες, σχολης του Πολεμικου Ναυτικου.
    Δεν θα ξεχασω τον τρομο που ειδα στα ματια τους, μόλις τους ενημέρωσα, για την παρουσεια των εγκληματιων στην περιοχη...!!!

    Οσοι αποδεχοντε και προσπαθουν να δικαιολογήσουν αυτο το αισχος της πολιτειας καλητερα να πανε να δουνε εναν ψυχιατρο.

    Επισης καιρος ειναι να δώσετε την καταληλη προσοχη σε αυτο που εμεις εδω λεμε, ( kapitaal vernietiging ) καταστροφή κεφαλαίου.
    παρουσιαζω μια κραυγαλαια περιπτωση.

    43 χρονια τωρα, εξω απο τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ, βρισκετε σταθμευμενο ενα λεωφορειο των ΜΑΤ με 20 ανδρες μεσα..

    Εδω εχουμε 3+1 βαρδεια = 80 ανδρες χ 14 μισθοι = 00000 Χ 43 χρονια = εκατομυρια ΕΥΡΩ...

    Το ιδιο συμβαινη αμετρητες φορες γυρο σας..
    Επισης οποιος εχη αντερα ας κανη εναν υπολογισμό για την οικονομική ζημια που σας προκαλουν οι συμμορίες με τους τρομοκρατες, που μοναδικο σκοπο εχουν, να μην επιτρεπουν στους πολιτες να βγουν μαζικα στους δρομους για να διαμαρτυρηθούν..

    Συμπερασμα,
    Ο Ελληνικος λαος δεν εχη πολιτικους να εργαζοντε για τα συμφεροντα του.
    Η συμορια των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, εχουν ολο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, να εργαζετε για αυτους....!!!

    Ερωτημα.
    Ποιος λαος ειπαμε ανακαλυψε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ??
    ποια σχεση μπορη να εχετε ολοι εσείς που κατοικείτε σε αυτην την ταλεποριμενη χωρα, με τους αρχαιους κατοικους της ????
    Γνωριζετε τι εκαναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στους καταχραστές ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ??????

    φιλικα..

    ΥΓ. Μετα απο πολυχρονο προβληματισμο, κατεληξα στο εξεις συμπερασμα..
    " ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΗ, Η ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ skydiver lakis,

      Η αλήθεια είναι πως οι δρόμοι της Αθήνας, έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια - αν μάλιστα μεταναστεύσατε στην αλλοδαπή πριν 43 χρόνια όπως λέτε, σίγουρα λίγα θα θυμίζουν την Αθήνα που αφήσατε. Αν και σε γενικές γραμμές θα συμφωνούσα μαζί σας ως προς την γενική εικόνα που περιγράφετε, δεν μπορώ να παραβλέψω πως μερικά σχόλιά σας είναι εντελώς άστοχα. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ως προς τα (υποτιθέμενα) «ποινικά αδικήματα» που «παρατηρήσατε» έχετε υπ΄ όψη σας τα ακόλουθα:

      1) ΔΕΝ είναι ποινικό αδίκημα να κουβαλάει κανείς στυλιάρια («…με ή χωρίς σημαιούλες για το πρόσχημα…» όπως γράψατε). ΔΕΝ είναι καν ποινικό αδίκημα να κουβαλάει κανείς ένα τσεκούρι εάν μπορεί να το δικαιολογήσει (πχ απόδειξη αγοράς από το κατάστημα που μόλις το αγόρασε) ή ένα φτυάρι κλπ. Όλα αυτά σε ένα Δικαστήριο ΔΕΝ θα θεωρηθούν ως «όπλα»… ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ χρησιμοποιηθούν ως όπλα! Προσέξτε, υπάρχει διαφορά! Δηλαδή, ένα στυλιάρι, ένα τσεκούρι, ένα φτυάρι ή ακόμη κι ένα μαχαίρι κουζίνας ΔΕΝ είναι (σύμφωνα με την Ποινική Δικονομία) «όπλα», μέχρι τη στιγμή που ο κάτοχός τους θα τα χρησιμοποιήσει προς τέλεση μιας έκνομης πράξης. Τότε και μόνο τότε, το Δικαστήριο θα τα προσμετρήσει ως «όπλα». Φυσικά, ένας που περπατά στον δρόμο και φέρει ένα στυλιάρι (ίσως κι ένα τσεκούρι ακόμη) θα κινήσει την άμεση προσοχή της Αστυνομίας που θα καταφθάσει και θα τον μαζέψει, ΟΜΩΣ το περισσότερο που μπορεί να του κάνουν είναι μία απλή προσαγωγή για έλεγχο στοιχείων (εάν απασχολεί δηλαδή την Υπηρεσία με καταδικαστικές αποφάσεις ή εκκρεμείς υποθέσεις εναντίον του) και μετά θα από 10, 15, άντε 20 λεπτά παραμονής στο τοπικό ΑΤ, θα του επιτρέψουν να πάει σπίτι του με μία απλή σύσταση να μην προκαλεί. Ναι, το ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά η Ποινική Δικονομία αναγνωρίζει αυτά τα αντικείμενα ως πχ εργαλεία υλοτομίας, ή σκαπτικά ή ξυλουργικά εργαλεία κλπ και όχι ως «όπλα», ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ (όπως προαναφέρθηκε) χρησιμοποιηθούν ως όπλα για τέλεση εκνόμων πράξεων. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αντικείμενο που θεωρείται de facto ως «όπλο» είναι φυσικά τα πυροβόλα όπλα και κάθε συσκευή εκτόξευσης βλημάτων, ακτίνων κλπ (πχ βαλλίστρες, τόξα κλπ) που επινοήθηκαν και κατασκευάστηκαν από τον άνθρωπο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να χρησιμοποιηθούν ως «όπλα» και η κατοχή τους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με άλλο τρόπο.

      2) Κατά την ίδια έννοια, ή κάλυψη προσώπου με κουκούλες, σκούφους, μάσκες κλπ, ΔΕΝ είναι παράνομη, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια τέλεσης αδικήματος. Πχ. ΔΕΝ είναι παράνομο να φοράει κανείς κουκούλα (πχ λόγω κρύου ή επειδή θέλει να μεταμφιεστεί - δεν είναι παράνομη η μεταμφίεση), αλλά ΕΑΝ ενώ φοράει κουκούλα, προβεί σε αδικήματα, τότε η χρήση της κουκούλας, θεωρείται επιβαρυντικό στοιχείο. Για να το κάνω πιο λιανά: Φόρα κουκούλα και πάνε κάτσε απέναντι από τον φρουρό του Αστυνομικού Μεγάρου - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Ναι, θα κινήσεις την προσοχή πχ του φρουρού και θα σε προσάγουν για να σου σπάσουν τα νεύρα για 10-15 λεπτά, αλλά ΔΕΝ μπορεί κανείς να σε στείλει κατηγορούμενο.

      3) Στο ίδιο μοτίβο, ΔΕΝ υφίσταται αδίκημα «σύστασης συμμορίας»… διότι πολύ απλά δεν τελούνται αδικήματα. Αν ήταν έτσι, κάθε παρέα 5, 10, 15 κλπ ατόμων θα θεωρούνταν «συμμορία». ΟΜΩΣ από την στιγμή που (όπως προβλέπει ο ΠΚ) οργανωμένη ομάδα ατόμων με καθοδήγηση μετέχει στην τέλεση αδικημάτων, τότε είναι στην κρίση του Εισαγγελέα να αποδώσει τέτοια κατηγορία - όχι πριν.

      Μπορεί λοιπόν εσάς (και νομίζω στους περισσότερους από εμάς) να μην σας / μας αρέσει η εικόνα μερικών μαντραχαλάδων που κρατούν στυλιάρια, ΑΛΛΑ μέχρι τη στιγμή που έστω κι ένας από αυτούς θα παραβεί τον ΠΚ, ΟΛΟΙ τους θεωρούνται ΝΟΜΙΜΟΙ και δεν μπορεί να τους αποδοθεί κατηγορία. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ΕΤΣΙ είναι - αποδεχτείτε το.

      Διαγραφή
  31. Παντοτε με σεβασμο στο προσωπο σας Κε. Καλεντεριδη πιστυω οτι πρεπει να πειτε κατι για το θεμα του αρχιλοχια Ευαγγελου Φωτη. Μας πνιγει ο αριστερος ζοφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αναμενω την αναρτηση του σχολιου του υιου τεμπονερα.
    Η στρατηγικη της εντασης μπορει να γινει κ απ την αλλη πλευρα κ μαλιστα με πιο πολλη ενταση γιατι εχει πολλα περισσοτερα να πει.
    Το συμπερασμα μου?
    Η νδουλα εχει ξεμεινει απο καυσιμα κ επιστρατευει σε καθημερινη βαση τις ακροδεξιες κορωνες.
    Μονομερεις μονοπλευρες εμφυλιοπολεμικες κραυγες.
    Ολα για τη καρεκλα που θα αναπαυσει τις ακροδεξιες ασθμαινουσες προσπαθειες επιβολης στη χωρα εμφυλιου κλιματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συριζουλα του γελοιου μπολσεβικικου καθεστωτος καρανικα εχει ξεμεινει απο καυσιμα κ επιστρατευει σε καθημερινη βαση τις ακροαριστερες ερυθροφασιστικες κορωνες.
      Μονομερεις μονοπλευρες εμφυλιοπολεμικες κραυγες.
      Ολα για τη καρεκλα που θα αναπαυσει τις ακροαριστερες ερυθροφασιστικες ασθμαινουσες προσπαθειες επιβολης στη χωρα εμφυλιου κλιματος.

      Διαγραφή
  33. Κανένα κομμουνιστικό καθεστώς δεν έχει ψηφιστεί δημοκρατικά από την πλειοψηφία του λάου, παντού έχουν πάρει την εξουσία με την βία και τα όπλα, όταν οι αριστεροί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα η να επιβάλουν το δικό τους θέλω προπαγανδίζουν και βιαιοπραγούν, το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους ακροδεξιούς, αλλά αυτούς τους αποκαλούν φασίστες οι φασίστες(αριστεροί) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνεχώς επανέρχεστε στο περιστατικό της 22.10/17.
    Είναι η τέταρτη φορά που αναρτάτε την είδηση με συμπεράσματα που δεν αιτιολογούνται
    Όπως στις προηγούμενες αναρτήσεις έτσι και σε αυτήν την τέταρτη κατά σειρά σας ερωτώ.
    1) Κατατέθηκε μήνυση και αν ναι από ποιόν και σε βάρος ποιών;
    2) Aπo την αστυνομία έχουμε κάποια ανακοίνωση;
    3) Υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις πολιτών;
    4) Έχουμε ιατρικό δελτίο από θεράποντα ιατρό;
    κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Διαβάζοντας συνεχώς τα ίδια με τους ευέλπιδες έρχεται στο νου το κανάλι Β κατηγορίας (Mega) που προβάλλει λόγω οικονομικής ένδειας συνεχώς τα ίδια έργα.
    Εσείς λόγω πολιτικής ένδειας προβάλετε συνεχώς την ίδια είδηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δεν ντρέπεσαι καθόλου να γράφεις τέτοιες αρλούμπες;

      Διαγραφή
    2. Κε Χρήστο, ρωτᾶτε τόν κ. Καλεντερίδη ἀν κατετέθη μήνυση κλπ γιά τό περιστατικό μέ τούς εὐέλπιδες. Ὑπονοεῖτε ὅτι εἶναι κατασκευασμένη ἡ εἴδηση; - ἀπό τόν Σάββα Καλεντερίδη; Εἶσθε σοβαρός;
      Ρωτᾶτε κι ἄν ἔβγαλε ἀνακοίνωση ἡ ἀστυνομία , κ.ο.κ.
      Ὄ,τι ἀπίθανο καί ὅ,τι νἆναι δηλαδή. Ἀρκεῖ,
      νά μήν περάσῃ τό μήνυμα τῆς ἀνάγκης ἀμύνης τῆς κοινωνίας μας ἀλλά καί τοῦ πολτικοῦ συστήματος (ὁσονδήποτε ἐλαττωματικοῦ πάντως καλλίτερου ἀπό τήν ἀναρχία τῶν ταγμάτων ἐφόδου διαφόρων κατευθύνσεων), κατά συγκεκρριμένων ἐνεργότατων στίς ἡμέρες μας ταγμάτων εφόδου.
      _Τήν ἑπομένη τῆς πρώτης ἀναρτήσεως τοῦ ἀνωτέρω ἄρθρου, μήπως παρατηρήσατε ὅτι κάποιοι ξεσήκωσαν τούς μαθητές γιά νά κάνουν μπάχαλο στήν Ἀθήνα, προκειμένου νά ἔχουν ἄλλη δουλειά νά ἀσχολοῦνται οἱ Εἰσαγγελεῖς, καί προκειμένου νά μήν διαβασθῆ φυσικά καθόλου ἀπό αὐτούς τό ἀνωτέρω ἄρθρο;
      Ἡ ἐπιμονή σας εἶναι ἐνδεικτική κακίστων προθέσεων κάποιων ὁμοἱδεατῶν σας κατά τῆς δημοκρατίας καί τῆς κοινωνίας μας: Κάποιοι δηλαδή σάν καί σᾶς, πολύ ἐνοχλοῦνται ἀπό τό ἀνωτέρω ἀρθρο, μάλλον διότι -τό φοβοῦμαι-
      ἑτοιμάζουν πολύ χειρότερα πράγματα.... ἀκριβώς διά ταγμάτων έφόδου (χωρίς εἰσαωγικά).
      Τόσο χειρότερα, ὥστε, ἀδιακρίτως έάν ἑτοιμάζονται ἀπό δεξιά ἤ ἀπό ἀριστερά ἤ ἀπό κέντρο, αὐτοί πρέπει νά εἶναι σέ συνεργασία μέ ἐχθρούς τῆς Ἐλλάδος.
      Διότι, αὐτούς ἐνοχλεῖ οὐσιαστικά ἡ ἀνωτέρω ἀνάρτηση τοῦ Σάββα Καλεντερίδη.

      ΥΓ. Ἄν δέν καταλαβαίνετε τί πράγματι ἐξυπηρετεῖτε μέ τήν ἐπιμονή σας νά ἀποδυναμώσετε τήν ἐξαιρετικά σοβαρή ἀνωτέρω ἀνάρτηση, καί πόσο τό πράγμα δέν εἶναι καθόλου θέμα δεξιᾶς ἤ ἀριστερᾶς ἀποκλίσεως τῶν ταγμάτων ἐφόδου, ἐπισκεφθεῖτε ἰατρό.

      Διαγραφή
    3. Χρηστο..

      Τα Αδηκηματα που διεπραχτησαν εκεινη την μερα στο Μοναστηρακη..

      1. Αποπειρα δολοφονιων κατα σειροη.
      2. Συσταση συμμορίας για τελεση κακουργηματων.
      3. Κάλυψη προσωπων στην τελεση κακουργημάτων.

      Δεν χρειαζετε να κατατεθεί μηνυση απο τα θυματα.
      Διωκετε αυτόκλητα..

      Το ερωτημα παραμενη, γιατι το κουμουνιστικο καθεστώς δεν συνέλαβε τους εγκληματιες..

      φιλικα..

      Διαγραφή
    4. @ skydiver lakis,

      Έχει δοθεί απάντηση στους εντελώς άστοχους ισχυρισμούς σου (βλέπε λίγο παραπάνω 11 Νοεμβρίου 2017 - 2:58 μ.μ.). Νομίζω πως μέσα σε λίγες γραμμές σου εξηγώ με απλά λόγια τους λόγους για τους οποίους όσα λες δεν στέκουν.

      Εντελώς φιλικά προτείνω, εφόσον από ότι φαίνεται δεν έχεις ιδέα από Ποινική Δικονομία, να παραμείνεις σιωπηλός και να μην προσπαθείς να παραστήσεις τον Εισαγγελέα. Αν πάλι δεν κρατιέσαι, μπορείς να πας στο καφενείο της γειτονιάς και να ανταλλάξεις εκεί απόψεις με τους άλλους επιστήμονες της πόκας και της πρέφας σχετικά με «…αποπειρα δολοφονιων κατα σειροη…» και «…συσταση συμμορίας για τελεση κακουργηματων…» στο «…μοναστηράκη…».

      Όσο αφορά το θέμα «δολοφονική ορθογραφία», η μοναδική σου δικαιολογία είναι η μακροχρόνια παραμονή σου στην αλλοδαπή εδώ και 43 χρόνια (όπως εσύ ο ίδιος ανέφερες).

      Διαγραφή
  35. Μια και μιλάτε για την gladio προβοκάτορες τις αριστεράς, ας μιλήσουμε και για την Ο.Π.Λ.Α την παρακρατική οργάνωση των προδοτών κομμουνιατών σκύλων του κκε που προς το τέλος του πολέμου σκότωναν κάθε επιφανές μέλος της γειτονιάς που θα μπορούσε να μπει εμπόδιο, στην σοβιετοποίηση της Ελλάδας, τον έμπορο, τον γιατρό, τον δάσκαλο της γειτονιάς καθώς και κάθε αναρχικό και ρεφορμιστή κομμουνιστή. Μιλάμε για οργανώσεις με εγκληματίες χασάπηδες που ξαναστήνουν, οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνούν, υποθάλποντας τους κουκουλοφόρους της αντιφα, του ρουβίκωνα και των τρομοκρατικών οργανώσεων που δε διστάζουν να σκοτώσουν. Τυχαία η επίθεση στους Ευέλπιδες μας και η περιφορά του κουφοντίνα στην πιάτσα;
    Δε νομίζω. Οι κομμουνιστές στήνουν σιγά-σιγά την Ο.Π.Λ.Α. πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις προγενέστερες αναρτήσεις. Ευτυχώς που για μας τα παιδιά της Ευελπίδων θα είναι πάντα εκεί για να υπερασπιστούν τα Ιερά και τα Όσια όταν οι θρασύδειλοι άναρχοτραμπούκοι θα έχουν φεύγει με το πρώτο αεροπλάνο κάνοντας αντίσταση από το εξωτερικό ή δηλώνοντας "αυτοεξόριστοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο.κ. αφου ειπαμε ολοι την αποψη μας,νομιζω οτι κιοι τουρκοι πηραν θεση κατα της προσωρινης απελευθερωσης (αδεια) του κουφοντινα.
    Ή κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. SOKRATES ALEXANDRINOS.(11/11 2.34πμ)
    Επαναλαμβάνω ότι αρνούμαι να ανοίξω διάλογο μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Skydiver Lakis (11/11 . 11.31 pm)
    Αντί απάντησης σου προτείνω.
    α) Να μάθεις τα βασικά χαρακτηριστικά του «κομμουνιστικού καθεστώτος»
    β) Να μάθεις ελληνική ορθογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο "Λουκάς" σε τέσσερα χρονάκια θα είναι έξω παντελώς ελεύθερος...
    Χάριν της "δημοκρατίας" σας που "δεν εκδικείται"...
    ΄Οσο για τα έντεκα θύματα για τα οποία έχει καταδικασθεί, σίγουρα κανένα από αυτά δεν μπορεί να "πάρει άδεια" από τον ΄Αγιο Πέτρο.
    Κατά τα άλλα διαλέγεστε με τι και ποιούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.