8/11/17

Αυτή η φορομπηχτική πολιτική δεν βγαίνει - Όσο πιο γρήγορα το παραδεχτούμε τόσο καλύτερα


1 σχόλιο:

  1. Όσο μειώνεται το ΑΕΠ τόσο θα βαραίνουν οι υποχρεώσεις της χώρας και η διαχείριση της εξουσίας θα γίνεται δυσκολότερη για τους μπολσεβίκους.
    Για τον λόγο αυτό δεν δόθηκε καμμία ελάφρυνση του δημοσίου χρέους για την οποία πάλεψαν, γιατί αυτό θα ήταν μια μεγάλη αβάντα για αυτούς τους μανιακούς κομμουνιστές, για να γαντζωθούν την εξουσία και να διαλύσουν πλήρως την Ελλάδα.
    Για τον λόγο αυτό οι μπολσεβίκοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να καταστρέψουν με την υπερφορολόγηση την μεσαία τάξη, για να βγει η τετραετία.
    Για τον λόγο αυτό φώναζε ο υβριστής Σόϊμπλε ότι μια μέρα θα του στήσουν άγαλμα οι Έλληνες. Επειδή, παίζοντας τον μπαμπούλα, ανάγκασε να γίνουν με το ζόρι μερικές αυτονόητες μεταρρυθμίσεις, σε αυτόν τον τόπο.
    Για τον λόγο αυτό, μόλις ξεκουμπιστούν οι μπολσεβίκοι από την κυβέρνηση, δεν θα χρειαστεί τίποτε περισσότερο από την απελευθέρωση του ιδιωτικού τομέα από τα σοσιαλιστικά, περιβαλλοντικά και χωροταξικά βαρίδια καθώς και την υπερφορολόγηση για να απογειωθεί το ΑΕΠ της χώρας μας και να ξεφύγει η χώρα προς τα μπρος με ιδιοπαραγωγή, βιομηχανία και εξαγωγές που θα συμπληρώσουν τους τομείς της ναυτιλίας και του τουρισμού, επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.