29/10/18

Αθωώθηκαν για το πλιάτσικο στα μαγαζιά του κέντρου το 2012


Στην απαλλαγή των 12 από τους 15 κατηγορούμενους για το πλιάτσικο στα μαγαζιά του κέντρου τον Φεβρουάριο του 2012 , όταν καιγόταν η Αθήνα, προχώρησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο , ανοίγοντας το δρόμο για τη συνολική αμφισβήτηση της δικογραφίας που περιλαμβάνει και κακουργηματικές κατηγορίες.
Τα πρόσωπα τα οποία κάθισαν στο εδώλιο περιλαμβάνονται στη συνολική δικογραφία που αφορά όσα έγιναν τον Φεβρουαρίου του 2012, μετά τις μεγάλες καταστροφές τις οποίες είχαν προξενήσει άτομα που βρίσκονταν στην «ουρά» της μεγάλης διαδήλωσης για το δεύτερο Μνημόνιο.
Ιστορικά κτήρια όπως τα σινεμά «Αττικόν» και «Απόλλων» και εμπορικά καταστήματα είχαν παραδοθεί στις φλόγες και στο έλεος προσώπων που είχαν επιδοθεί σε πλιάτσικο και λεηλασίες.

Για τη συνέχεια dikastiko

3 σχόλια:

  1. Αν λέω ΑΝ υπήρχε Δικαιοσύνη σε αυτήν την χώρα , να είστε σίγουρη πως η χώρα μας θα βρισκόταν πολύ ψηλά !! Η Δικαιοσύνη της λαμογιας ζει και βασιλεύει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να γνωρίζω ποιοί ήυαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους. Εγώ νομίζω πως ήταν από τα σημερινά ηγετικά στελέχη του σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλά, τους ιδιοκτήτες τους έχουμε χεσ@@@@@@ς διότι είναι το "Κεφάλαιο", τα έξοδα των δικαστών, των αδειών των αστυνομικών, τα μεταφορικά, του εισαγγελέα, κτλ ποιός μα@@@@ς τα πληρώνει; Αρα τέτοιες "δίκες" να μας λείπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.