7/6/10

Ισραήλ: Θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τουρκική κατοχή της Κύπρου

Ισραηλινοί ιστιοπλόοι οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ανοικτά των ακτών της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου το επόμενο Σαββατοκύριακο για να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική κατοχή, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην περιοχή με τουλάχιστον τρία γιοτ για να διαμαρτυρηθούν κατά "της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου" απαντώντας στην καταδίκη και τις διαδηλώσεις στην Τουρκία για την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας την περασμένη Δευτέρα.

Οι διοργανωτές, οι οποίοι ελπίζουν να κινητοποιήσουν και άλλα ιστιοπλοϊκά σκάφη μέχρι το Σαββατοκύριακο, τονίζουν ότι δεν έχουν την πρόθεση να προσφύγουν στη βία.

ΕΞΠΡΕΣΣ

40 σχόλια:

  1. Το πιο κάτω άρθρο προβάλλει τον ισχυρισμό ότι έγινε πριν το επεισόδιο με το "Mavi Marmara" έγινε μεταστάθμευση τουρκικών ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων στην κατεχόμενη Κύπρο με σκοπό να παρέμβουν στην περιοχή της Γάζας. Το τουρκικό εγχείρημα απετράπη την τελευταία στιγμή μετά απο παρέμβαση των ΗΠΑ και της Γαλλίας.

    http://www.debka.com/article/8838/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η F-243 Yildirim στον Σαρωνικό!

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12550&Itemid=139

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέτε ρε παιδιά, θυμηθήκανε οι Εβραίοι ότι υπάρχει κατεχόμενη Κύπρος;

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τώρα θα τσιμπήσουν κάτι "αγαθομούν...ες" και θα αρχίσουν τις φιλοισραηλινές παράτες.

    Ρε πως μας παίζουν, οι υποκριτές, που μετά από 35 χρόνια ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα στη γειτονιά τους. Όταν το 1974 συνέδραμαν τα φιλαράκια τους τα μογγολάκια στο αιματοκύλισμα της Κύπρου δεν υπήρχε πρόβλημα.

    Βρε ούστ, καιροσκόποι και απατεώνες. Μόνοι μας ότι κάνουμε, αλλά δεν κάνουμε τίποτα, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς φωστήρες :
    1. Η Ελλάδα δεν είναι υπερδύναμη, είναι μία μικρή χώρα.
    2. Χωρίς ισχυρές συμμαχίες η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εχετε αντιληφθει ακομη, αυτο που η Τουρκια εχει αντιληφθει απο καιρο:

    1) H Ελλαδα δε μπορει πια να ανταγωνιστει την Τουρκια.

    2) Σε πολεμο η Ελλαδα θα χασει και θα χασει ΓΗ.

    3) Τα 2 ελληνικα κομματα εξουσιας ελπιζουν να αποφευχθει το νο.2, δια της πολιτικης κατευνασμου. Αυτη ακολουθειται πιστα απο το 1996 και μετα.

    4) Ισχυει αυτο που λεει ο κ. Σιδηρουντιος.

    5) Αν η Ελλαδα ηταν χαμενη σε πολεμο πριν, τωρα και τα επομενα 10 χρονια, λογω οικονομιας, η Ελλαδα θα ειναι χαμενη απο χερι.

    6) Το μεταναστευτικο θα ειναι η ταφοπλακα του ελληνικου εθνους.


    Η Χαγη ηταν μοναδικη ευκαιρια για την Ελλαδα, που και αυτη επι χρονια αφεθηκε ανεκμεταλλευτη.

    Τωρα η Ελλαδα εχει να επιλεξει μεταξυ.

    1) Τελειας υποταγης με πληρη ελευθερια κινησεων των Τουρκων στο Αιγαιο.

    2) Πολεμο, οπου θα χαθει το μισο Αιγαιο και θα αποτελεσει τη βαση για νεο νομικο πλαισιο στο Αιγαιο, χωρις Χαγη και Διεθνες δικαιο.

    Αυτοι οι Τουρκοι το εχουν αντιληφθει, γι αυτο και εχουν αυξησει τις προκλησεις.

    Ο Ελληνας, οπως παντα, αρνειται να δει την πραγματικοτητα. Εδω εχω υβρισθει στο παρελθον, επειδη υποστηριζα τη λυση στη Χαγη.

    Οριστε λοιπον η αλλη λυση. Τουρκοι μεχρι τον Πειραια, τουρκικη ερευνα και διασωση στα 2,2 μιλια απο τη Σαμο, πολεμικα αεροσκαφη να πετουν παντου. Μετα, θα μπορειτε να κομπαζετε για την "κυριαρχια" μας που δεν "απεμπολησαμε" στη Χαγη.

    Ελλαδα, η χωρα του παραλογου. Αλλα παλι, αν ο Ελληνας ηταν σε θεση να δει περα απο τη μυτη του, δε θα ψηφιζε 40 χρονια 2 κομματα που τον οδηγουσαν με μαθηματικη ακριβεια στη χρεωκοπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα δώσουν την αφορμή που ζητούν οι μογγόλοι να πάρουν και το υπόλοιπο νησί.
    Σύντομα θα φανεί το τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Γ.Σ. 2:42
    Δεν μπορείς μόνος σου. Θέλεις τον αφέντη πάνω από το κεφάλι σου. Τώρα θέλεις εβραίο, αύριο μεθαύριο θα θέλεις πάλι τούρκο και αντιμεθαύριο μήπως και κανά κινέζο.
    Η λογική του οπαδού ποδοσφαίρου...
    Ότι νάναι !!!
    Τζίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και διάλεξες το Ισραήλ για σύμμαχο; Ωραίος είσαι!
    Αυτό θα μας προστατέψει από την Τουρκία;
    Αυτό θα βοηθήσει να φύγουν οι ισλαμοκεμαλιστές Τούρκοι από την Κύπρο;
    Αυτοί δεν χωνεύουν ούτε τα άντερά τους. Θα κάνουν συμμαχία με τους Έλληνες που τους μισούν θανάσιμα;
    Όπως μισούν και ΟΛΟΥΣ τους άλλους Ευρωπαίους διότι τάχα δεν τους προστάτεψαν από τους ναζί.
    Έτσι όπως το πάνε, δεν θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν σε λίγο.
    Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί στα τελευταία γεγονότα λένε ότι το κράτος αυτό είναι σε πλήρη αποδιοργάνωση και κοντά στη διάλυση.
    Όλα όσα νομίζουμε για ισχυρό Ισραήλ οφείλονται στις ισχυρές δόσεις προπαγάνδας και στα τεράστια λεφτά που δαπανούν παγκοσμίως για δημόσιες σχέσεις.
    ''Στηρίξου πάνω μου να πέσουμε και οι δύο ...κάτω'' που έλεγε και ο Καραγκιόζης. Και που επαναλαμβάνουν κάποιοι άλλοι καραγκιόζηδες σήμερα.
    Τζίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Γ.Σ.
    Δεν βλέπεις που φτάσανε οι ισλαμοκεμαλιστές Τούρκοι με τα καράβια τους στο Σούνιο και μου θες τους άλλους φασίστες τους ...σύμμαχους σιωνιστές να μας βοηθήσουν;
    Μαζί την κάνανε την βρωμιά και το '74. Τούρκοι, Ισραηλινοί, Αμερικάνοι και οι ...Αγγλίδες από κοντά.
    Τζίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ΑΠΕΛΛΗ

    Και σένα γιατί σε πειράζει αυτό; Φοβάσαι μήπως ανακαινισθεί το θέμα των Κατεχομένων και με την βοήθεια του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ; Θα σε χάλαγε πολύ αυτό, ε γιουσουφάκι;

    _____________________________________

    Τελικά, όπως φαίνεται, εγκαινιάζεται ο "πόλεμος των πλοιαρίων". Και το Ιράν ετοιμάζει τώρα ανθρωπιστική βοήθεια για την Γάζα. Περισσότερα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 07 Ιουνίου 2010 1:10 μ.μ.

    Eμένα δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι Mossad ή KGB, αλλά αν αυτά που λέει έχουν βάση. Προσπαθώ να διασταυρώσω κι έτσι (μαθαίνω να) κάνω έρευνα.

    Με αφορισμούς εκ του κανα-πέος και τεμπελιά, δεν μαθαίνεις τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Galia
    Κυρία μου, η βρωμιά -που λές σε άλλο σου ποστ- βρίσκεται στην ψυχή των σιωνιστών. Βρωμάει αν όχι πιό πολύ, το ίδιο όπως και των κεμαλιστών, ναζιστών κλπ.
    Δεν την παλαίβεις !!!
    Μέχρι που πήγαν και άρπαξαν σε πλιάτσικο τα χρήματα από τις τσέπες ζωντανών και νεκρών σε όλα τα ''πλοία της Γάζας'' και όχι μόνο στο τούρκικο.
    Οι Έλληνες που μαζί με άλλους πολίτες θα κάνουν αγωγές τώρα, γύρισαν άφραγκοι. Εκαναν ακυρώσεις στις πιστωτικές τους για να μη χρησιμοποιηθούν μαζί με τα διαβατήριά τους σε τίποτα εγκλήματα από αυτά που συνηθίζουν οι σιωνιστές να φορτώνουν σε άλλους.
    Είχαν καλούς δασκάλους. Εβραίοι βοηθούσαν τους ναζί να καίνε στα στρατόπεδα τους άλλους εβραίους.
    Κράτος ...Ρωχάμης !!!
    (Και συγγνώμη κύριε Ρωχάμη για την χρήση του ονόματός σου. Τουλάχιστον εσύ άρπαξες, αλλά ποτέ δεν σκότωσες).
    τζίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και γιατί, κύριε παντογνώστα, αυτή η ισχυρή συμμαχία θα πρέπει να είναι με το Ισραήλ;
    Εγώ δεν αμφισβήτησα το δεδομένο στο οποίο αναφέρεσαι, ότι είμαστε μικρή χώρα κλπ. παρά μόνο τη σκοπιμότητα της συμμαχίας με το Ισραήλ.
    Αν οι ιδέες και τα ιδανικά έχουν ακόμη κάποιαν αξία και δεν υπερασπιζόμαστε όπως διάφοροι καλοθελητές το δίκαιο του ισχυρού ως μια αδήριτη και αναπόφευκτη πραγματικότητα, μπροστά στο φόβο της οποίας θα πρέπει να σκύψουμε ως υποτελείς το κεφάλι προς ντροπή της ιστορίας και των προγόνων μας.

    Προσωπικά επιλέγω αυτό που για μένα προσδιορίζει την έννοια της αξιοπρέπειας και αυτή δεν μπορεί να είναι άσχετη προς την ηθική επιλογή που μάχεται το δίκαιο του ισχυρού και το νόμο του, όπως ακριβώς έδειξε ο Ευριπίδης στην Αντιγόνη του.
    Όσο για το θέμα των συμμαχιών, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Ρωσία, Κίνα και αραβικός κόσμος και όσοι Ευρωπαίοι επιθυμούν.

    Ο δε Παπανδρέου, αν είχε πυγμή και τσαγανό, θα έπρεπε να τρέξει να δηλώσει παρών και πρόθυμος να μεσολαβήσει για την ειρήνευση της περιοχής. Νά πάει στην Άγκυρα και στο Τελ-Αβίβ να τους συμβιβάσει ή τουλάχιστον να δείξει τέτοια πρόθεση. Να τους "κουφάνει" όλους με την επίθεση ειρήνης, να βάλει την Διεθνή Σοσιαλιστική μπροστά κλπ. Να μιλάνε όλοι για εμάς αλλά για λόγους αξιέπαινους. Άσχετα αν θα κατάφερνε κάτι σε πρακτικό επίπεδο οι εντυπώσεις θα ήταν υπέρ μας και στην πολιτική και στην διπλωματία πολύ συχνά οι εντυπώσεις παίζουν μεγάλο ρόλο.

    Τέλος, δε μου έρχεται να συμμαχήσω με ένα κράτος που σκοτώνει άμαχους και υψώνει τείχη για να προστατέψει τους πολίτες του που το ίδιο εκθέτει καθημερινά σε κίνδυνο εξαιτίας της πολιτικής του.

    Sorry...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Συνασπισμός, τό ΚΚΕ, Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις, τό Πρατηρητήριο του Ελσίνκι καί όλοι οι ευαίσθητοι δημοκράτες διοργανώνουν επίσης μία πορεία στήν Βόρεια Κύπρο γιά να διαμαρτυρηθούν γιά τήν τουρκική κατοχή καί τά εγκλήματα του Αττίλα.

    Επίσης 24ωρη απεργία προκήρυξαν τά συνδικάτα διαμαρτυρόμενα γιά τήν αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων της Πόλης της Ιμβρου καί της Τενέδου καί θά γίνει πορεία από τήν ΓΕΣΕΕ την ΑΔΕΔΥ καί το ΠΑΜΕ στήν τουρκική πρεσβεία.

    Η Κυβέρνηση έκλεισε τό τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής διαμαρτυρόμενη γιά τίς ενέργειές του κατά της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.


    Σας άρεσε τό όνειρο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το δικο μου το ονειρο ειναι πιο εμπλουτισμενο γιατι τους βλεπω να κανουν απεργια πεινας για τα σκοπια και την Θρακη,ενω κλιμακιο του συριζα ανεχωρησε για την Β.Ηπειρο οπου θα συνδραμει στο κτισιμο εκκλησιων και θα παραδωσει ψηφισμα στον μπερισα για τους διωγμους των Ελληνων μειονοτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν κρίνω απο παραπάνω σχόλια πανικός επικρατεί στις πρεσβείες αραβικών χωρών που δεν έκαναν ποτέ έστω μια δήλωση συμπαράστασης για τα δίκαια του ελληνισμού σε Αιγαίο και Κύπρο,μόνο δωρεάν αεροσκάφη στους τούρκους,διευκολύνσεις ανεφοδιασμού και προσφάτως βρήκατε και στο πρόσωπο του ερντογάν τον νέο Νάσερ(το παλιό σας είδωλο που ξερίζωσε τους Έλληνες της Αιγύπτου.)Δηλαδή τι πιστεύετε;θα χάσουμε τη γεωστρατηγική μας ευκαιρία που παρουσιάζεται,έστω απο μια διπλωματική καραμπόλα,για μη χαλάσουν επενδύσεις τύπου Αστακός;Οπως γνωρίζετε υπάρχει διεθνές κεφάλαιο άλλης προέλευσης που ευχαρίστως θα έσπευδε να επενδύσει και να διευκολύνει μακροπρόθεσμα την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΕΛΛΗ έχουν φύλο οι 'Αγγελοι; Αυτος ήταν ουσιαστικά ο προβληματισμός σου σε σχέση με τα τεκταινόμενα, όπως και κάποιων άλλων τον 15ο αιώνα!! Ο Βαρθολομαίος ούτε στα πιο προχωρημένα τρελλά όνειρά του δεν μπορεί να πάει στην Κύπρο αν δεν εγκρίνει η καθαρίστρια του Ερντογάν αλλά ο Πάπας πήγε. Κι αυτό μας πείραξε. Ελληνικά πλοιάρια δεν μπορούν να πλησιάσουν ούτε τα ίμια ούτε φυσικά τα κατεχόμενα στην Κύπρο, οι Εβραίοι μπορούν. Όλοι μας φταίνε εκτός από τους... Τούρκους και τους εαυτούς μας!!! Άντε τώρα να δούμε και τις χίλιες και μια νύχτες στον Αντ1!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτές τις ώρες, ούτε τα όνειρά σας, ούτε τίποτα δεν με κάνει να γελάσω... Βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια σε εθνική καταστροφή, σε ένα δεύτερο '22, σε μια δεύτερη εισβολή στην Κύπρο... Και το κακό είναι πως δεν υπάρχει φως πουθενά. Ούτε καν μια τόσο δα ελπίδα. Μια υπερχρεωμένη χώρα που βάρεσε πτώχευση, χωρίς κανένα λόγο διεθνώς, θα γίνει βορά των καρχαριών που ήδη τριγυρίζουν γύρω της... Μακάρι να μας την πέσουν οι Τούρκοι μπας και ξυπνήσουμε, να πιάσουμε τα πράγματα απ' την αρχή, να γίνει ένα αντάρτικο, κάτι... Αλλά ούτε κι' αυτό θα γίνει. Θα μας ξεπουλήσει "ειρηνικά" ο Γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συνεχίστε...
    Με πέταξαν σηκωτή στην κλούβα που μας περίμενε έξω από τις τέντες. Τα μάτια μου είχαν κοκκινίσει και ζητούσα να μου δώσουν τα γυαλιά μου. «Δεν θα σου χρειαστούν», κάνει αποτυχημένο χιούμορ ο νέος δεσμοφύλακας. Στη στενή κλούβα με το πυκνό κάγκελο βρίσκω μέσα την Ευγενία, ένα κορίτσι με τσαγανό από την Αθήνα. Είχε αρνηθεί να τους δώσει το διαβατήριό της στο πλοίο και την είχαν σύρει στο πάτωμα για να την εκδικηθούν. Σκαρφαλώνοντας στα παράθυρα καταφέραμε να δούμε τι συνέβαινε απέξω.
    Ενα τσούρμο στρατιωτών έφερνε τον Βαγγέλη Πισσία, ψυχή της διοργάνωσης και της αποστολής. Κούτσαινε ήδη. Τον χτυπούν. Ξαπλώνει κάτω. Ο Βαγγέλης φωνάζει. Φωνάζουμε και εμείς από την κλούβα. Μας ακούν και έρχονται απειλητικά. Ξαναφωνάζουμε: «Τι του κάνετε;» Μπαίνουν μπροστά για να τον κρύψουν. Τον ξανακλωτσάνε. Φωνάζουμε. Σε λίγο τον αφήνουν και τον μετέφεραν ημιλιπόθυμο μέσα στην κλούβα. Από το βάθος ακούγαμε τις κραυγές του Αμερικανού καθηγητή Πολ Λαρουντί και βλέπουμε με πρησμένα μάτια τον Γιάννη Καρυπίδη και τον Γιώργο να πλησιάζουν... Οι τελευταίοι, οι... αντιρρησίες, θα πήγαιναν στην απομόνωση...
    NTΡΟ ΦΑΪΛΕΡ
    Ηταν ένας από αυτούς, έγινε Νο1 εχθρός τους
    «Αυτός είναι ο αρχηγός. Τον ξέρω. Ηταν δικός μας». Δεν ήταν ερώτηση του υπεύθυνου της Μοσάντ που είχε αναλάβει να κάνει λεπτομερή έλεγχο στα αντικείμενα της τσάντας μου και βρήκε μια κάρτα. Ηταν κατάφαση. Τον ήξερε πολύ καλά τον Ντρο Φάιλερ ο ανακριτής μου. Ηταν κάποτε ένας από αυτούς, στρατιώτης του ισραηλινού στρατού. Σήμερα, το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα στις 5 πιο μισητές προσωπικότητες για το Ισραήλ.
    Ο Ντρο είναι πια επαγγελματίας μουσικός και διαθέτει σουηδικό διαβατήριο. Για... όπλο του απέναντι στους Ισραηλινούς έχει την ίδια του τη γλώσσα. Στα εβραϊκά τους μιλούσε την ώρα που εισέβαλαν στο «Ελεύθερη Μεσόγειος». «Γιατί το κάνετε αυτό; Αλλάξτε ζωή», τους έλεγε και εκείνοι θύμωναν ακόμη περισσότερο. Λίγο μετά την κατάληψη του πλοίου, ο Ντρο βρισκόταν δεμένος στο πάτωμα και με μια αρβύλα καταδρομέα στο πρόσωπο... Κακοποιήθηκε όσο λίγοι...

    ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ
    mapsara@pegasus.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από τα φινιστρίνια του «Ελεύθερη Μεσόγειος» φαίνονταν μόνο τα παντελόνια των στρατιωτών που μας περίμεναν στο λιμάνι του Ασντόντ. Στις στενάχωρες καμπίνες του ελληνικού φορτηγού που μας είχαν στριμώξει οι Ισραηλινοί κομάντος για να μη δούμε, αλλά κυρίως να μη μας εντοπίσουν οι... αδιάκριτοι δημοσιογραφικοί φακοί, προσπαθούσαμε να διακρίνουμε τις περιβόητες τέντες που τόσο πολύ είχαν «διαφημίσει» οι Ισραηλινοί τις προηγούμενες ημέρες, όταν προειδοποιούσαν για το ρεσάλτο στα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας.

    Μετά το ρεσάλτο των Ισραηλινών κομάντος στα «πλοία της ελευθερίας» η συντάκτριά μας Μαρία Ψαρά βρέθηκε να ανακρίνεται από τη Μοσάντ στο λιμάνι Ασντοντ.
    Ξέραμε πού φτάναμε... Το περιμέναμε εδώ και μέρες. Οπως αναμέναμε την επίδειξη δύναμης του Ισραήλ. Μαζί με τον διάσημο συγγραφέα Χένιγνκ Μάνκελ, τη διευθύντρια του νοσοκομείου Στοκχόλμης δρ Βικτόρια Στραντ και τρεις ακόμη ακτιβιστές, προσπαθούσαμε να φανταστούμε τι άλλο μας περίμενε στο κράτος που απήγαγε εμάς και τα πλοία μας... Είχαμε περάσει ήδη 10 ώρες αιχμάλωτοι στο κατάστρωμα, μετά την επίθεση των κομάντος στα πλοία της αποστολής. Είχαμε δει μπροστά μας την απόβαση από τα ελικόπτερα στο τουρκικό πλοίο «Ναβί Μαρμαρά». Ο ήχος του πυροβόλου μας έκοψε την ανάσα, αλλά εκείνες τις ώρες ούτε ξέραμε ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε την έκταση του μακελειού...
    Στο λιμάνι του Ασντοντ μας έβγαλαν σε σειρά. Εναν έναν μας αναλάμβανε κάποιο από τα μέλη του πολεμικού ναυτικού, κοριτσάκια κι αγόρια το πολύ 20 χρονών. Μας οδηγούσαν στην κλούβα κι από εκεί στις τέντες των ανακρίσεων...
    «Ανοιξε χέρια και πόδια». Η εντολή δεν σήκωνε αντιρρήσεις. Εξονυχιστικός έλεγχος διά της αφής, με μηχανήματα, άδειασμα της τσάντας, κατασχέσεις ... «υλικού». «Τι είναι αυτό;», μου λέει ο υπεύθυνος της Μοσάντ που συμμετείχε στη διαδικασία του προσωπικού μου ελέγχου. «Δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι. Είμαι Ελληνίδα δημοσιογράφος», απαντάω. «Κι εδώ είναι Ισραήλ», μου απαντάει την ώρα που μου έπαιρνε και ό,τι άλλο θεωρούσε «ύποπτο».
    Από τον έλεγχο στο γραφείο της πρώτης ανάκρισης. Ονομα, επώνυμο, ιδιότητα, διαβατήριο. Και μετά αίτημα για επικοινωνία με τον δικηγόρο και την πρεσβεία μου. Αυτό είχαμε συμφωνήσει όλα τα μέλη της αποστολής. Η ανακρίτριά μου επέμεινε: «Ποιος είναι ο καπετάνιος του πλοίου σου; Ποιος είναι ο αρχηγός; Το ξέρετε πως έχετε εισχωρήσει παράνομα στα χωρικά ύδατα του Ισραήλ;». Τόλμησα να διατυπώσω ένσταση: «Από πότε 80 μίλια από τη χώρα σας είναι χωρικά ύδατα του Ισραήλ; Ημουν στη γέφυρα του πλοίου και ξέρω ότι πλέαμε σε διεθνή νερά». «Ηταν διεθνή ύδατα... του Ισραήλ», μου απάντησε και μ΄ άφησε εμβρόντητη.
    Θα σαπίσεις
    «Θα πας στη φυλακή», ήρθε η προειδοποίηση της ειδικού. «Εκτός αν... υπογράψεις αυτό το χαρτί. Με αυτό, θα γυρίσεις στην πατρίδα σου». Το κείμενο ήταν στα εβραϊκά. Ζήτησα μετάφραση. «Παραβιάσατε τα χωρικά ύδατα του Ισραήλ, μπήκατε στη χώρα παράνομα», με ενημέρωσε η ανακρίτρια. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπογράψω», απάντησα. «Θα σαπίσεις στη φυλακή», μου επανέλαβε με μίσος.
    Γύρω μου, οι συνταξιδευτές μου περνούσαν από την ίδια διαδικασία. Από ανάκριση σε έλεγχο και από έλεγχο σε ανάκριση, τα μέλη της αποστολής προσπαθούσαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Χωρίς επιτυχία.
    Ακολούθησε δεύτερη ανάκριση. Από τη Μοσάντ αυτήν τη φορά. «Ασχολείστε με το Μεσανατολικό; Ποια είναι η άποψή σας για τους Παλαιστινίους; Γιατί ήσασταν στο καράβι;». Επίμονες ερωτήσεις, ειρωνεία, απαξίωση. Και μετά μια μόνη εντολή: «Πάρτε την!» Κι άλλος έλεγχος, ξεγύμνωμα αυτήν τη φορά, αποτυπώματα, ίριδα, φωτογράφηση. Το γνωστό βαλιτσάκι των μυστικών υπηρεσιών. Γυρίζω και κοιτάζω τον συγγραφέα Μάνκελ που βρέθηκε ταυτόχρονα στην ίδια διαδικασία. «Απαρντχάιντ», μου λέει με τα χείλη του.
    Συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kυρια Ψαρα,
    γραψτε μας παρακαλω και απο τα κατεχομενα, για τους εγκλωβισμενους - παντα, εαν γνωριζετε βεβαια!

    Μεχρι τοτε, καλο ξεμπερδεμα!

    Flotilla Choir presents: We Con the World
    http://www.youtube.com/watch?v=FOGG_...layer_embedded

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφού είναι γνωστό ότι η εισβολή στην Κύπρο κλπ έγινε γιατί ο αγαπητός της CIA δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν επέτρεψε την αερογέφυρα στον πόλεμο των 6 ημερών. Έτσι βασιλεύουν σε διηρημένους στην περιοχή κάνοντας αισχροκερδές παιχνίδι Παίζει η μέθοδος δηλαδή; του καλού και του κακού Εσαντσή σε όλο το μεγαλείο των χιλίων πιθήκων.

    Ελεγχόμενα ΜΜΕ και διπλωματία των τρυφερών οπισθίων κρύβουν αδιάκοπα αιμοσταγείς βλάκες τύπου Κίσινγκερ.

    Αριστόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η βασικη διαφορα ειναι οτι εμεις ξερουμε οτι θα το κανουν για τα συμφεροντα τους ενω οι μαλακες οι Παλαιστινιοι και οι Αραβες νομισαν οτι οι Τουρκοι νοιαζονται για αυτους και ξεχασαν μεσα σε μια μερα οτι Τουρκια- Ισραηλ ηταν συμμαχοι για πολλα χρονια. Οταν η κυβερνιση στην Τουρκια θα αλλαξει και ελθουν τιποτα κεμαλιστες τοτε οι Τουρκοι θα γραψουν ξανα τους Αραβες και θα τα βρουν με τους Εβραιους.

    Στελιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσπαθώ να καταλάβω με ποια λογική κάποιοι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν "γιουσουφάκι" ή Οθωμανολάγνο, οποιονδήποτε διαφωνεί με την συμμαχία με το Ισραήλ.

    προς @ 5.16

    Για να με πεις "γιουσουφάκι" θα πρέπει να βρεις ένα ουσιαστικό λόγο για κάτι που είπα υπέρ των Τούρκων και όχι για όσα είπα εναντίον των Εβραίων. Να γιατί είσαι πονηρός. Σύμφωνα με τη μαλακισμένη λογική σου (που πρώτος υιοθέτησε ο Μπους "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας") όποιος είναι εναντίον των Σιωνιστών Εβραίων, είναι υπέρ των Τούρκων!!!
    Τόσο αφελείς είναι ή γράφουν εκ του πονηρού όντες σε διατεταγμένη υπηρεσία; Μάλλον το δεύτερο.
    Δηλαδή ή άσπρο ή μαύρο. Ή με τους Τούρκους ή με τους Εβραίους, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.

    Εγώ έγραψα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, δηλαδή:

    "μετά από 35 χρόνια ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα στη γειτονιά τους. Όταν το 1974 συνέδραμαν τα φιλαράκια τους τα μογγολάκια στο αιματοκύλισμα της Κύπρου δεν υπήρχε πρόβλημα."

    Απάντησε μου λοιπόν εσύ, γιατί οι Εβραίοι φίλοι σου ανέχτηκαν αυτή την κατάσταση στην Κύπρο, που παρεπιμπτόντως την είχε σχεδιάσει ο ομοεθνής τους Κίσσινγκερ; Και για ποιο λόγο τους έπιασε τώρα ο πόνος; Δεν είναι υποκριτές; Αν όχι, δώσε τότε εσύ τον ορισμό μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Αλλά, τι να άλλο να πω σε έναν άνθρωπο που σίγουρα φοράει "σκουφάκι";


    προς
    @ 11.13

    ΑΠΕΛΛΗ έχουν φύλο οι 'Αγγελοι; Αυτος ήταν ουσιαστικά ο προβληματισμός σου σε σχέση με τα τεκταινόμενα, όπως και κάποιων άλλων τον 15ο αιώνα!!

    Φίλε μου ευθύνομαι μόνο για όσα γράφω και όχι για όσα εσύ καταλαβαίνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Τζίμης 07 Ιουνίου 2010 5:12 μ.μ.


    Ετσι ειναι ολοι οι Πεντηκοστιανοι.Τους εζησα απο κοντα και τους ξερω.Πιστευουν πραγματικα οτι οι Εβραιοι ειναι ο αγαπημενος λαος του Θεου.Και εκει στηριζεται η λογικη του ΓΣ.Σου λεει αν αποκτησουμε την ευνοια αυτου του λαου δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα απολυτωσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διάβασα με προσοχή τη συγκινητική μαρτυρία της δημοσιογράφου Ψαρά.

    Μόνο που κάτι λείπει. Και αυτό που λείπει είναι το ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ! Για να γίνω κατανοητή, ας φέρω ένα παράδειγμα από την καθημερινότητα: Τί κάνει κάποιος που πέφτει θύμα ξυλοδαρμού;
    Γράφει ένα συγκινητικό άρθρο;
    Ή πάει πρώτα στο νοσοκομείο, για ιατρική φροντίδα αλλά και για να καταγραφούν επιστημονικά οι βλάβες που υπέστη και μετά στην Αστυνομία για να υποβάλλει μήνυση;

    Και θέλω να κάνω μόνο μια ερώτηση, διότι η δημοσιογράφος μένει στον καταγγελτικό λόγο και δεν μας ξεκαθαρίζει ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:

    Τα άτομα αυτά που ισχυρίζονται κακοποίηση και βασανιστήρια από το Ισραήλ, έπρεπε με το που πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος και με συνοδεία αστυνομικών (για έξωθεν μαρτυρία) να πάνε κατευθείαν σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ώστε να γίνουν οι αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις. Πρωτίστως, για την ΥΓΕΙΑ τους, διότι κάποιοι δήλωσαν ότι τους έκαναν ΕΝΕΣΕΙΣ και δευτερευόντως,
    για να τεκμηριώσουν τα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και τις ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ που υπέστησαν.

    Το έκανε κανείς από αυτούς;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα βασανιστήρια και οι τραυματισμοί τους δεν έγιναν στην Ελλάδα ώστε να πάνε στο τμήμα της γειτονιάς τους να κάνουν μύνηση.
    Πολύ αφελής μας το παίζεις κοπελιά.
    Υπάρχουν οι μαρτυρίες αυτών που ήσαν παρόντες και για το τι θα κάνουν και σε ποιά θεσμικά όργανα ελληνικά και διεθνή θα προσφύγουν, δεν θα σου δώσουν αναφορά.
    Αλλά αφού δεν έγινε τίποτα, δεν σκότωσαν κανέναν και δεν βασάνισαν κανέναν και όλοι ζωντανοί και νεκροί ...λένε ψέματα (ειδικά οι δολοφονημένοι), γιατί τα ισραηλινά δεν δίνουν τις κάμερες με τα βίντεο και το άλλο υλικό που έχουν τραβήξει οι ακτιβιστές ώστε να τα δούμε και να βγάλουμε κι εμείς τα συμπεράσματά μας;
    Δεν λέω για τα λεφτά που τους άρπαξαν τα λαμογιοκομάντα από τις τσέπες μαζί με τα κοσμήματα, όσοι είχαν.
    Τι φοβούνται; Αφού θα δικαιωθούν όπως λες;
    Ή δεν θέλουν να αποκαλύψουν τις πολεμικές τους ικανότητες μήπως και τους τις αντιγράψουμε;
    Με σχοινιά κατέβηκαν οι κατσαπλιάδες και με τα ούζι τους, πυροβολούσαν στο κεφάλι αδιακρίτως τους άοπλους.
    Αφού βέβαια έφεραν όλο τον ...6ο Εβραικό Στόλο να τους σώσει από το ξύλο που έτρωγαν.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς: Περιούσια κόρη του Θεού (αυτό σημαίνει το όνομα Galia στα εβραικά).
    Έχεις μάθει να απευθύνεσαι σε χαζούς. Με τέτοιους κάνεις παρέα. Φαίνεται αυτό και από την πρότασή σου να πάνε στο τμήμα της ...Ελευσίνας να κάνουν μήνυση.
    Εδώ οι ισραηλινοί έχουν παραβεί όλους τους ποινικούς κώδικες της Γης.
    Έχουν γράψει στα παληά τους τα παπούτσια ΟΛΕΣ τις αποφάσεις του ΟΗΕ και των άλλων διεθνών οργάνων.
    Κοινή πολιτιστική καταγωγή με τους Τούρκους.
    Με αυτό που γράφεις, ή πιστεύεις ότι το Ισραήλ κάνει τα πάντα νόμιμα και επομένως όποιος θίγεται από αυτό βρίσκει το δίκηο του στα ισραηλινά δικαστήρια, ή το λες ειρωνικά οπότε είσαι μιά κυνική τυπική σιωνίστρια.
    Πρέπει να ντρέπεσαι για τα εγκλήματα των πατρόνων σου και να είσαι σεμνή μπροστά στο άδικο αίμα που χύθηκε.
    Μην προκαλείτε την τύχη σας γιατί αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσει και να σας κρύψει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ ioannis,

    Ποιός είσαι εσύ που θα με βρίσεις;;; Σε έβρισα εγώ;

    Και ευχαριστούμε για την τζάμπα ανάλυση του ονόματος. Αλλά μήπως και η Galena=Galia του Αντενα έχει εβραϊκό όνομα;
    Το ελληνικό "Γαλήνη" είναι βούρλο, ως σλαβοποιημένο όνομα!
    Αλλά θα μου πεις, αν είχες την παραμικρή σχέση με τα ελληνικά δεν θα ήσουν οθωμανολάγνος ισλαμοφασίστας...

    Κατά τ'άλλα, χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις:
    Εσύ ανέφερες αυτό που από ευγένεια δεν ανέφερα. Ότι οι κατά συρροήν ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ του Free Gaza, με τα δικά μας λεφτά επέστρεψαν στην Ελλάδα με C-130.

    Και δεν καταλαβαίνεις ότι ξεφτιλίζεσαι: Ακούς ΙΣΡΑΗΛ και παθαίνεις ΕΠΙΛΗΨΙΑ από το ΜΙΣΟΣ!

    Καταλαβαίνω ότι τα σχέδια σας είναι να σφάξετε τους Ισραηλινούς στο γόνατο, όπως κάνατε με τους Αρμένιους, Ασσύριους, Έλληνες Χριστιανούς στην Τουρκία. Εξάλλου, ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ και πνευματικός πατέρας του ηγέτη σας, λουγκρο-αραφάτ,
    είχε ξεκινήσει την καριέρα του αρχι-δολοφόνου χασάπη, ως εθελοντής του τουρκικού στρατού στην Αρμενική Γενοκτονία.

    Αλλά τί να γίνει; Δεν μπορείτε να έχετε τη Μέση Ανατολή δική σας ισλαμιστική.

    Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα:
    Εγώ έκανα μια ερώτηση και αντί για απάντηση εισέπραξα καταιγισμό μίσους και προσβολών.

    ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Αν εσένα κάποιος σου κάνει ΈΝΕΣΕΙΣ, σε χτυπήσει, σου "σπάσει το δάχτυλο", τί θα κάνεις;
    1) Θα γράψεις ένα συγκινητικό μελό άρθρο και θα το καταγγείλεις στα τηλεκανάλια;
    Ή 2) Θα πας πρώτα στο νοσοκομείο για να σε φροντίσουν και μετά όλα τα άλλα;

    Ο έχων στοιχειώδη λογική καταλαβαίνει ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος να καταγγέλει θανατηφόρες ενέσεις και κλωτσιές και σπασίματα οστών και να μην πατάει σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ νοσοκομείο!

    Και ακόμα έχεις το θράσος και μιλάς και με βρίζεις;
    Να βρίσεις τον πανύβλακα εαυτό σου, γελοιωδέστατε ψεύτη!
    Άντε, βγάλε το παντελόνι και φόρα την ροζ (λόγω κόμματος) κελεμπία που σου ταιριάζει

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://en.wikipedia.org/wiki/Galia

    http://en.wikipedia.org/wiki/Moshav

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ioannis (που έχεις και εβραϊκό όνομα) Γράψε και κάτι για τον σεβασμό που δείχνει η Τουρκία στις αποφάσεις του ΟΗΕ. Θα την σκίσεις την Galia.

    Υ.Γ. Galia μη μασάς. Είμαι και Ελληνότατος και ορθοδοξότατος και είμαι και μαζί σου... ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. OΨΟΜΕΘΑ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟ ΤΗΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΦΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΙΝΩ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΟΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ...
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://en.wikipedia.org/wiki/Galia

    http://en.wikipedia.org/wiki/Moshav

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ge%27alya

    http://www.chiquita.be/gr/gr/products/fruit/
    galia-melons.html

    http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/
    Galia

    http://www.babynames.com/name/GALIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Aaron Levi, Salonika (= Α.Λ. Θεσσαλονίκη) 08 Ιουνίου 2010 11:04 μ.μ.

    Και τι να κάνω με το εβραικό μου όνομα; Δεν το διάλεξα εγώ αλλά άλλοι όταν ήμουνα μωρό και δεν καταλάβαινα.
    Όταν πάω στο εξωτερικό χρησιμοποιώ όπως και ο Ξενάκης, το Ιάνης (από το Ιανός).
    Όπως δεν διάλεξες κι εσύ το Ααρόν με ό,τι αυτό σημαίνει. Δεν σε κατηγόρησε κανένας!
    Ενώ η κολλητή σου Galia που όπως μου είπε ένας τύπος στο ΚΙΣ που ρώτησα σημαίνει''Περιούσια Κόρη του Γιαχβέ'', το διάλεξε μόνη της μεγάλη. Δηλαδή δεν είναι το ...βαφτιστικό της.
    Και στις σλάβικες χώρες που λέει, υπάρχουν πολλοί Χάζαροι-Εβραίοι για να το έχει πάρει από εκεί από σπόντα.
    Δεν είναι δυνατόν μια ακραιφνής σιωνίστρια να μην ξέρει τι σημαίνει αυτό στα ιουδαικά.
    Το παίζει συνεχώς τάχα μου ανήξερη.
    ------
    Και πώς λες ότι δεν σχολιάζω τα των Τούρκων φασιστοισλαμοκεμαλιστών αφού γράφω:
    //...οι ισραηλινοί έχουν παραβεί όλους τους ποινικούς κώδικες της Γης.
    Έχουν γράψει στα παληά τους τα παπούτσια ΟΛΕΣ τις αποφάσεις του ΟΗΕ και των άλλων διεθνών οργάνων.
    Κοινή πολιτιστική καταγωγή με τους Τούρκους.///....
    Αλλά και σε άλλα ποστ μου εδώ και αλλού δεν παύω να ...διαφημίζω τους σύμμαχους σας Τούρκους που βοηθήσατε στην κατάληψη της Κύπρου.
    --------------

    @Galia
    Ώστε οι Ισραηλινοί δεν χτύπησαν κανέναν, δεν σκότωσαν κανέναν, όλοι -νεκροί και τραυματίες- είναι μα'ι'μού...
    Τέτοιες μα'ι'μουδιές που λέτε και κάνετε, δεν τις κάνουν ούτε οι κανονικές μα'ι'μούδες στα τσίρκα.
    Ένας κτυπημένος 5 μέρες πριν τι να πάει να κάνει στο νοσοκομείο αμέσως;
    Μπορεί να πάει και δύο ώρες μετά. Άλλωστε όλοι πέρασαν από πρώτο ιατρικό έλεγχο στο C-130 που τους παρέλαβε από το μεσανατολικό Νταχάου με τα τείχη και τα ηλεκτροφόρα καλώδια γύρω-γύρω.
    Υπήρχαν δύο στρατιωτικοί γιατροί (επισμηναγός και υποσμηναγός) και δύο πολίτες γιατροί του ΕΣΥ.
    Οι οποίοι μαζί με τ' άλλα που έκαναν, τοποθέτησαν και δύο νάρθηκες σε τραυματίες.
    Ψάχνεις να με κατατάξεις κάπου σε κάποιο κοπάδι; Μάταια! Επειδή ζεις εσύ γίδι σε μαντρί, νομίζεις ότι το κάνουν όλοι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο
    08 Ιουνίου 2010 11:04 μ.μ. Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα γλιτώσει. Δεν θα τους περάσει το σχέδιο που έχουν από το 1981 για να μας ισλαμοποιήσουν.

    --------------
    Για τους εξυπνάκηδες που θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο και ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε γκάου:

    Η Galena του Αντενα είναι Εβραία;
    Εδώ, το σλαβικό όνομα Γκαλίνα-Γκάλια
    Галина with the diminutive*: Галя (Galína - Gália) from Greek "serenity", "tranquillity"
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100313131634AAaO3NP

    Και εδώ η Βουλγάρα τραγουδίστρια Galia μαζί με τον Σάκη Ρουβά:
    http://www.youtube.com/watch?v=4ARI__8Jodk

    Επίσης, τζιμη,
    1) τα "Ούζι" που κράδαιναν οι Ισραηλινοί ήταν τουφέκια paintball. Προφανώς, είσαι γιωτάς.
    2) Φυσικά και το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, είναι απολύτως προσβάσιμο για κάθε Ισραηλινό.
    Και το Ισραήλ είναι παγκοσμίως γνωστό για τον υψηλού επιπέδου, νομικό πολιτισμό του.
    -----------------------
    Αφιερωμένο εξαιρετικά στους ελληνόφωνους γλείφτες της Χαμάς:

    http://www.time.com/time/video/player/0,32068,85555888001_1991530,00.html

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @09 Ιουνίου 2010 1:38 μ.μ.

    Εχεις παθει ψυχωση με την Χαμας.Χαλαρωσε λιγακι.Θα σου κανει καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @08 Ιουνίου 2010 8:27 μ.μ.

    Οχι μονον δεν θα βρεθουν ανθρωποι να τους κρυψουν, αλλα θα υποδεικνυουν στους διωκτες τους τα κρυσφυγετα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ "Έχεις πάθει ψυχωση με τη Χαμας"

    Ο απόφοιτος δημοτικού τώρα και σε ρόλο ψυχίατρου!
    Και μου έκανε και διάγνωση στο γόνατο: Είμαι, λέει "ψυχωτική"...

    Μόνο που το δίποδο ψεύδεται για ακόμα μια φορά. Διότι αυτός και τα συντρόφια του Free Gaza όχι απλά έχουν ψύχωση με τη Χαμάς, αλλά για να κάνουν τον καλό τσάτσο στη Χαμάς, φτάνουν στο σημείο
    ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΤΑΧ!
    Αντιγράφω από ημερολόγιο Free Gaza παρελθόντος έτους, στο οποίο περιγράφει το συντρόφι-"ακτιβιστής" για τη Γάζα:

    "Για τη Φάταχ δε μπορώ να πω τίποτα, γιατί είναι εξαφανισμένη. Καναδυό τύποι που μας πλησίασαν «βρόμαγαν» από μακριά λαμογιά"

    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=317&cat_id=65&pos=5

    Ξέρεις, δίποδο γιατί είναι εξαφανισμένη η Fatah από τη Γάζα; Γιατί σε λίγες μέρες, τα αφεντικά σας, οι γουρουνόψυχοι χαμασλάκες δολοφόνησαν εκατοντάδες μαχητές της!

    Και τους υπόλοιπους τους άφησαν να ζήσουν μισοί, σακατεμένοι-ανάπηροι χωρίς πόδια. Και τους περιθάλπει δωρεάν το Ισραήλ με υπερ-εξελιγμένες τεχνικές:
    http://www.time.com/time/video/player/0,32068,85555888001_1991530,00.html

    Και επίσης, το συντρόφι αναφέρει όλη την αλήθεια: πως τους κοίμησε στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο η χαμάς, πως τους τάισε η χαμάς, πως τους έδινε δωράκια η χαμάς και πως ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣΕ σε 24ωρη βάση η χαμάς... Διότι εάν κυκλοφόρουσαν χωρίς συνοδεία, θα τα λιντζάρισε τα συντρόφια ο κόσμος. Ποιός κόσμος; Να αυτοί για παράδειγμα:
    http://www.theaustralian.com.au/news/intrafada-victims-swear-revenge/story-e6frg6tx-1111116362270

    Ξέρεις ποιό ήταν το λάθος του Ισραήλ; Ότι δεν σας πήγε στην Δυτική Όχθη με κρεμασμένες ταμπέλες στο λαιμό ότι είστε συνεργάτες της χαμάς
    και με τις δηλώσεις σας
    ότι η Fatah βρωμάει λαμογιά...

    Την επόμενη φορά να είστε έτοιμοι για όλα. Και αφού λέτε και ξαναλέτε ότι "κακοπεράσατε" στο Ισραήλ, ετοιμαστείτε για Ιουδαία-Σαμάρεια, να δείτε τί ωραία θα σας περιποιηθούνε

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.