26/6/10

Αποχώρηση των βρετανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν θέλει ο Κάμερον

Την ευχή του να αποχωρήσουν τα βρετανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν μέσα σε πέντε χρόνια εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντέιβιντ Κάμερον, χωρίς, ωστόσο, να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, στο περιθώριο της συνόδου της G8, για την πιθανότητα αποχώρησης πριν τις βρετανικές γενικές εκλογές, ο Ντέιβιντ Κάμερον, σημείωσε: "Είναι θέλησή μου, μην έχετε αμφιβολία γι αυτό. Δεν μπορεί να παραμείνουμε εκεί κάτω πέντε ακόμα χρόνια, ήδη είμαστε εκεί εννέα χρόνια. Προτιμώ να μην καθορίσω τώρα ένα πολύ συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα".

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ανέφερε ότι η χώρα του "θα διατηρήσει μια μακρόχρονη σχέση με το Αφγανιστάν κυρίως παρέχοντας βοήθεια τους Αφγανούς να δημιουργήσουν το στρατό τους και την κοινωνία των πολιτών του, για πολύ καιρό μετά την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων από το αφγανικό έδαφος".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

3 σχόλια:

  1. Δέστε τώρα πως φέρονται οι ελεύθεροι... λέγουν ότι αυτό που γίνετε πλέον δε με συμφέρει και προτιμώ αυτό .
    Η Ελλάδα μπορεί να σκεφτεί τουλάχιστον έτσι.
    Γνώμη μου ένας στρατός πρέπει να έχει (πρακτική αληθινού πόλεμου ),άλλα να έχει το δικαίωμα να αυτοδιαχειριστεί το στράτευμα του.
    Και αν έχει κάπου υποχρέωση να κοιτά να έχει αληθινά οφέλη ,γιατί παράδωσε τα νιάτα της,το αίμα τους ,και αυτά το δίνουν για την Ελλάδα .
    Μην το χαρίζετε πουλήστε το ακριβά προς όφελος μόνο τις Ελλάδας.
    Έτσι φέρονται νομίζω τα ελεύθερα έθνη.
    Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει δεν θέλει η ...Αγγλίδα (ονόματι Δαβίδ) που έχουν για πρωθυπουργό, οι άλλες Αγγλιδούλες, θα γυρίσουν από το Αφγανιστάν σύντομα, αφού οι Ταλιμπάνηδες τελευταία τους έχουν και τους καθαρίζουν σαν κοτόπουλα.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ενημερωση καποιων ασχετων (9.26) η οποιοι θελουν να δημιουργησουν εντυπωσεις. Ο πρωθυπουργος του Ηνωμενου Βασιλειου (οι Αγγλοι με τους Σκτοτσεζους και τους Ουαλλος δεν πολυχωνευονται)ανηκει στο ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ γενος (αρχαια ελληνικα: "φρατρα" )των Cammeron το οποιο υπαρχει εκει τα τελευταια 800 χρονια (ηρθαν στην Σκωτια απο Νορμανδια μεσω Αγγλιας κατα την βασιλεια του βασιλεως Δαυδιδ του λεοντα). σ' οτι αφορα το ονομα οι πρωτεσταντες εχουν ενα κολλημα με την Παλαια ειδικα τον 17 αιωνα για αυτο και τα ονοματα απο την Παλια Διαθηκη. Πχ οι Σκωτζεζοι Conenanters συνρκριναν τον αγωνα τους εναντιον τρων Αγγλων κατα τον πρωτο πολεμο των επισκοπων το 1637 με τις προσπαθειες των Εβραιων να αποτιναξουν την σλαβια του Φαραω και ο Cromwell (1651) ονομαζε`την Αγγλους "νεο εκλεκτο λαο του Θεου" και την Αγγλια "νεο Ισραηλ"
    Τωρα σ΄οτι αφορα τα γεγονοτα οτι ο Cameron ειναι ενας ανοητος βουτηρομπεμπες και οτι συμπεριφερται ως πιο Αγγλος απο τους Αγγλους δυστηχως ισχουν αλλα αυτα ειναι μια πολυ πονεμενη Ιστορια....
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.