15/3/16

Ο Τσίπρας αδειάζει τον Φίλη και μιλά καθαρά για Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - Δεν νοιώθει την ανάγκη να παραιτηθεί; Τόσο πολιτική παχυδερμία;

Για Γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων μίλησε ο Τσίπρας (βίντεο)
Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται τον πρόεδρο της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Συμέλα Παντζαρτζή)
Με μια έκπληξη για τους Ποντίους ξεκίνησε η κοινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν, στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μετά από πολύ καιρό (και ενώ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης εμμένει στην ανιστόρητη θέση του για «εθνοκάθαρση και όχι γενοκτονία των Ποντίων») ο Αλέξης Τσίπρας πήρε δημοσίως θέση για την τεκμηριωμένη αλήθεια και έκανε λόγο για «Γενοκτονία των Ποντίων».
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αφού αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς των λαών Ελλάδας και Αρμενίας, έκανε λόγο για τις παράλληλες ιστορίες δεινών, διώξεων αλλά και τις γενοκτονίες Αρμενίων και Ποντίων, τονίζοντας την ανάγκη να καταβληθούν προσπάθειες να αναπτυχθούν οι σχέσεις με όλες τις γειτονικές χώρες ώστε να διασφαλιστεί πως τέτοιες τραγωδίες δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

5 σχόλια:

  1. Ποιος απ' τους δύο να παραιτηθεί; Ο Τσίπρας που έχει ως υπουργό παιδείας έναν αχρηστερό εθνομηδενιστή που είναι απόφοιτος λυκείου και τολμάνε να αποκαλούν ως "επιστημονική άποψη" την εθνομηδενιστική του ιδεοληψία; Ή το εθνομηδενιστήρι που δεν βλέπει μπροστά του απ' το ρατσιστικό του μένος;
    Ναι καταλαβαίνει από άδειασμα το φασιστερό... Τι νομίζετε παιδιά; ο τσιπραλέος μίλησες για την γενοκτονία των Ελλήνων επειδή πάει πακέτο με αυτήν των Αρμενίων την οποία φυσικά και αναγνωρίζει. Κι έτσι δίπλα στον βασιλικό (Αρμένιοι) ποτίστηκε από σπόντα κι η γλάστρα (Έλληνες) από τον ευαίσθητο αχρηστερούλη πρωθυπουργούλη...
    Ούτε τον άδειασε τον φίλη ούτε τίποτα.... ο τουρκοφίλης μια χαρά απολαμβάνει την εύνοια του τσίπρα. Ο τσίπρας θα καταλάβει τι θα απολάβει από μας πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ο συγκεκριμένος κύριος - ανάλογα με το ποιός είναι απέναντί του - λέει αυτά που ο άλλος θέλει να ακούσει. Όλοι οι πολιτικοί το κάνουν - τουλάχιστον στο εσωτερικό μέτωπο, απλά ο συγκεκριμένος το έχει αναγάγει σε τέχνη και το κάνει και για τα εξωτερικά (καθ' ότι δεν υπάρχουν σύνορα)

    Άρα δεν κρέμασε κανέναν, αύριο σε κάποιον άλλο θα πει άλλα.. :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ. - TIMEO CUBISTAS E DONA FERENTES.
    Πρῶτα νά ἀποπέμψῃ τόν Φίλη, νά μετανοήσῃ δημόσια γιά ὅσα ἔγιναν στήν Σμύνρνη, καί νά πιάσῃ ἄφοβα τόν σταυρό φιλώντας τό χέρι τοῦ ἱερέως στά Θεοφάνεια (βλ. τί ἔγινε στήν Δεξαμενή στίς 6 Ἰανουαρίου 2016), καί ὕστερα θά τόν πιστέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρέλειψα (ὡς αὐτονόητο): Καί ὅταν τοῦ λέμε ὌΧΙ νά ἐννοεῖ ΟΧΙ. Καί ἀναδρομικῶς. Ἔστω καί ἄν αὐτό πλέον σημαίνει παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια, αποφασιστε τελος παντων τι ηταν ! Βαρεθηκαμε πια την αμφισημια των ντενεκεδων, που κανουν θορυβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.