5/3/16

Oι δύο Ελλάδες και το αύριο

Όλες οι δημοσκοπήσεις και οι έρευνες κοινής γνώμης δείχνουν ότι η πραγματική πολιτική και κοινωνική σύγκρουση στη χώρα μας είναι αυτή του χθες με το αύριο. Ο ψηφιακός αναλφαβητισμός των Ελλήνων. Οικονομικός και κοινωνικός δυϊσμός.
Στο χιονισμένο Νταβός, τον περασμένο Ιανουάριο, πολύς λόγος έγινε για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση -αυτήν της ψηφιακής εποχής. Πολύ αμφιβάλλουμε, όμως, αν ο Έλληνας πρωθυπουργός πήρε χαμπάρι τις σχετικές συζητήσεις.
Εξάλλου, δεν ήταν υποχρεωμένος, γιατί απλώς τον ενδιαφέρουν τα άμεσα. Οι σκοπιμότητες άσκησης και παραμονής στην εξουσία σε καμία περίπτωση δεν είναι συμβατές με το αύριο και το μέλλον. Παρ' όλα αυτά, τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν και σε κάποια στιγμή θα εισέλθουν ορμητικά και στη ζωή του «πιο έξυπνου λαού του κόσμου». Ας δούμε, λοιπόν, πώς έχουν τα πράγματα και τι μέλλει γενέσθαι.


για τη συνέχεια Euro2Day

1 σχόλιο:

  1. https://www.euractiv.com/section/agriculture-food/news/climate-change-will-kill-more-italians-and-greeks-than-syrians/ Andpik νομιζω πως στο ιδιο πνεύμα και πολυ χρήσιμο ειναι και αυτή η μελέτη. Όχι οτι περιμένω κάποιον πολιτικό να ενδιαφερθεί αλλα ίσως να ευαισθητοποιήσει κάποιους ανθρώπους. Η έλλειψη νερού και τροφίμων θα μας εξαφανίσει αν δεν δράσουμε άμεσα. Βέβαια τέτοια θέματα δεν απασχολούν τους πολιτικούς μας...κανενας διορισμός καμία συνέντευξη στις διάφορες prances....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.