12/4/17

Πούτιν: Χειρότερες οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ επί Τραμπ

O πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν

Χειρότερες έχουν γίνει οι σχέσεις Μόσχας - Ουάσιγκτον μετά την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν την Τετάρτη.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σημείωσε, αναφερόμενος στην επίθεση με χημικά όπλα στην βορειοδυτική συριακή επαρχία Ιντλίμπ, που οδήγησε στο χτύπημα των ΗΠΑ κατά του καθεστώτος Άσαντ, ότι είτε επρόκειτο για βομβαρδισμό που έπληξε αποθήκη των ανταρτών στην οποία υπήρχαν χημικοί παράγοντες είτε επρόκειτο για «σκηνοθετημένη ενέργεια».
Την Τρίτη, ο κ. Πούτιν είχε δηλώσει ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας έχουν στοιχεία ότι επίκειται προβοκάτσια από πλευράς ΗΠΑ με νέα επίθεση με χημικά στη Συρία, την οποία η Ουάσιγκτον θα αποδώσει στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, στενό σύμμαχο της Μόσχας.
naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. ε,αγαντα φιλε!!! θαρθουν και καλυτερες μερες...ετσι ειναι αυτα...αμα σηκωσεις μπαϊρακι βγαινουν κατι ανοικτες παλαμες...αν ειναι ελληνικες, απλα ειναι μουντζες ή για ζητιανια...αν ειναι αγγλοσαξωνικες, ειναι σφαλιαρες...αγαντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.