9/4/17

Στον πάγο οι σχέσεις Μόσχας-Λονδίνου, ακυρώνεται η επίσκεψη Τζόνσον

Στον πάγο οι σχέσεις Μόσχας-Λονδίνου, ακυρώνεται η επίσκεψη Τζόνσον
Απομακρύνονται Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία διπλωματικά για μια κόμη φορά στην θυελλώδη σχέση τους, καθώς η ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον στη Μόσχα προκάλεσε την αντίδραση του Ρώσου ομολόγου του, Σεργκέι Λαβρόφ.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ επεσήμανε ότι «η απόφαση για την ακύρωση της επίσκεψης έδειξε για ακόμη μία φορά ότι υπάρχει ελάχιστο κέρδος από ενδεχόμενες συνομιλίες με τη Βρετανία, η οποία δεν έχει πραγματική επιρροή έναντι των διεθνών εξελίξεων»Η αιτία της αναβολής είναι -προφανώς- οι εξελίξεις στη Συρία και η διάσταση θέσεων και απόψεων της Ρωσίας με τις χώρες της Δύσης που οδήγησε τη Μόσχα να θέσει veto στο ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης με χημικά καθώς κατηγορούνταν ο Άσαντ, ενώ η Ρωσία επιρρίπτει ευθύνες στους αντάρτες της αντιπολίτευσης.

crisismonitor

2 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Πολύ "έξυπνος" (άλλη πολύ κοινή στην Ελλάδα λέξη θα του άρμοζε) και μαϊντανός ο ανωτέρω τύπος.

    Που συναγωνίζεται τον άλλον, τον τωρινό Πεταίν της Γαλλίας (τουλάχιστον ο παλιός είχε δικαιολογητικά αυτός όχι) τον “μαϊντανό” Ολλάντ.

    Που αμφότεροι Ολλάντ και Τζόνσον, πίστεψαν ότι η Παλαιστίνη θα γινόταν ξανά αποικία τους.

    Όπως τους το είχε τάξει ο "δημοκράτης", ο καταστροφέας του Ελληνισμού και εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας (Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος και κυρίως Συρία, Ευρώπη με τη λαθρομετανάστευση) ο μουσουλμάνος Ομπάμα (http://www.youtube.com/watch_popup?v=tCAffMSWSzY#t=28 )

    Πλην όμως ο Άσσαντ δεν είναι Αναν-στάς. .Ούτε ο Πούτιν Γέλτσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.