10/4/17

Πολιτική υποκρισία και πολιτική απάτη - Ο ορισμός!

3 σχόλια:

  1. Ταϋγέτη.

    Ρὲ ἀχαίρευτε καὶ ἀνεπάγγελτε χάσκακα,ἐσὺ παίρνεις στὶς δημοσκοπήσεις μονοψήφιο,καὶ ὅμως εἶσαι γαντζωμένος στὴν καρέκλα καὶ προβλέπω,ἔχοντας σφηνώσει τὸσο,νὰ τὴν παίρνης μαζί σου φεύγοντας.
    Γελοῖε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, είναι ερώτημα αυτό στον τίτλο. Μπορεί ακόμη λογικοί άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα, να μας θέτουν τόσο γελοία "αινίγματα"; Και για ποιόν; Γι'αυτό το υποκείμενο που έδωσε νέες,"επαναστατικές" διαστάσεις στην έννοια της ΑΠΑΤΗΣ, από τα κλασσικά όρια του καζίνου ή του τσίρκου, στον όγκο και την χωρητικότητα του Κολοσσιαίου (Coloseum), ταυτόχρονα ανασκολοπίζοντας όλες τις έννοιες της ελληνικής γλώσσας και ελαχιστοποιώντας σε σύγκριση τις εγκληματικές απατεωνιές των προκατόχων του.
    Στον σκουπιδοτενεκέ της ελληνικής ιστορίας αυτό το ψοφίμι θα αναδίδει μπόχα αιώνια και παγκόσμιας αποστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτρεψε μου να σε συμπληρωσω βαζοντας διπλα στην απατη,την ιδεοληψια ξεχειλισμενη από ταξικο μισος εναντια σε αξιοπρεπείς αλλα χαμηλων τονων Ελληνες που μοχθησαν να δημιουργησουν αυτά που βρηκαν ετοιμα οι ρεμπεσκέδες για να λεηλατισουν,αφου ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορουν να δημιουργησουν παρα μονον χαος και καταστροφή,αυτοδιαψευδομενοι ότι είναι αντικρατιστες και μηδενιστες αλλα χωρις αυτόν τον κουμπαρα δεν θα υπηρχαν ουτε για μια μερα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.