12/4/17

Ερντογάν για Ελλάδα: Δεν μπορώ να ζήσω αιχμάλωτος σε εδάφη γκιαούρηδων

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο πρόεδρο στο παρά 5' του δημοψηφίσματος

Αποκάλυψη: Το βράδυ του αποτυχημένου πραξικοπήματος είχαν προτείνει στον «Σουλτάνο» να καταφύγει σε ελληνικό νησί και είχε απαντήσει ότι έτσι θα πήγαινε σε «εδάφη γκιαούρηδων»
Κλιμακώνει την ρητορική του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα στην Τουρκία. 

Ο τούρκος πρόεδρος, σε κοινή εκπομπή τριών καναλιών (ATV, A Haber, A News), διηγήθηκε περιστατικά που συνέβησαν το βράδυ του πραξικοπήματος. Ο Ερντογάν  εξήγησε τι απάντησε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, που του πρότεινε να τον πάει στα ελληνικά νησιά που ήταν δίπλα για να τον σώσει.
«Σερκάν, του είπα, εγώ θέλω να πεθάνω στα χώματα της πατρίδας μου, δεν θα πάω σε εδάφη γκιαούρηδων για να ζήσω εκεί μια ζωή ως αιχμάλωτος», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1. 
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDQvMTIvZXJ0b2dhbm5zLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. «Σερκάν, του είπα, εγώ θέλω να πεθάνω στα χώματα της πατρίδας μου.....
    Unfortunately his wish didn't"t come true.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αθρο ειναι ΑΚΥΡΟ οταν ο Ερντογαν μεθοδευσε αυτο το πραξικοπημα στο να καθαρισει τον στρατο του απο τους ΓΚΙΟΥΛΕΝΗΔΕΣ
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει, ότι τα εκ μέρους των Τούρκων διεκδικουμενα νησιά ξέρουν καλα ότι είναι Ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι δηλώσεις του Ερντογάν, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν την ελληνικότητα των νησιών του Αιγαίου.Εφόσον ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος παραδέχεται οτι τα νησία απέναντι απο την Μαρμαρίδα είναι "εδάφη γκιαούρηδων" παραδέχεται οτι δεν τίθεται θέμα αμφισβητησης της ελληνικής κυριαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα εμενα γιατι μουρχεται οτι ο ερδο μοιαζει απολυτα με τον τσιπρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σχέση. Ο ένας λέει πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ο άλλος λέει πως το Αιγαίο του ανήκει. Εν τέλει ο Τσίπρας, δεν μοιάζει με κανέναν, είναι μοναδικός στο είδος του!

      Διαγραφή
  6. Και το μέρος που πατούσε γκιαούριό ήταν. Εκεί κοντά είναι και το αρχαίο θέατρο της Εφέσου. Που θα πάει. Οι καιροί αλλάζουν και θα έρθουν καλύτερες μέρες.
    Και επειδή έχει μπει σε πολλούς τη μύτη ο @@@@@@@ όλο και κάποιος θα του την κάτσει. Δείτε τι τέλος είχαν κάτι κουτσαβάκια σαν κι αυτόν. Γκαντάφι Σαντάμ κτλ. Το τέλος του είναι προσχέδιασμένο. Όπως προσχεδιασμένο είναι και το Κουρδιστάν. Οι πρώτες ενέργειες θα αρχίσουν όταν φύγουν οι Αμερικάνοι από το Ιντσιρλικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Well, I guess he should start packing. Even Mogolia is "iffy"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίκιο εχει !

    Ας πάνε στην Μογγολία, να τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.