9/4/17

DW: «Για την ελληνική κρίση φταίει η προηγούμενη γενιά»

Η πλειοψηφία της νέας γενιάς Ελλήνων ρίχνει την ευθύνη για την οικονομική κρίση στους ώμους των γονέων τους. Για τα δικά τους παιδιά οι νέοι Έλληνες ελπίζουν ότι θα έχουν καλύτερη τύχη. Μεγαλύτερος φόβος ο εθνικισμός.
Εμπιστοσύνη στην πολιτική; Το 82% των νέων στην Ευρώπη απαντά ότι δεν έχει καθόλου ή ελάχιστη μόνο εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της έρευνας Generation What ανάμεσα σε νέους ηλικίας από 18 έως 34 χρονών από 35 χώρες, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας, που διενήργησε το ανεξάρτητο Ινστιτούτο Ψυχολογικών και Κοινωνικοοικονομικών Eρευνών SINUS. Πάνω από 30 χρόνια το Ινστιτούτο εξετάζει την καθημερινή πραγματικότητα των ανθρώπων και τη σημασία για τους θεσμούς και τις επιχειρήσεις. Από την καθημερινή ζωή προέρχοντανκ αι οι ερωτήσεις της έρευνας.

Για τη συνέχεια DW

4 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Συντονισμένοι και οι γερμανοί. Για όλα "φταίει το παλιό" λένε.

    Ούτε ο εφιάλτης ΓΑΠ φταίει που κατέστρεψε εσκεμμένα την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, και με ψευδή στοιχεία ελλείμματος έφερε το ΔΝΤ.

    Αφού πριν, μετά την καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας αντί να κουρέψει το χρέος το μετέτρεψε από χρέος προς τράπεζες κουρευόμενο σε χρέος προς Ευρωπαϊκές χώρες μη κουρευόμενο

    Και που με την φασιστική δανειακή σύμβαση υποδούλωσε την Ελλάδα από κοινού μαζί με τους δηλωσίες υποταγής, προς Κριστίν και Ντράγκι αντίστοιχα, Βενιζέλο και Σαμαρά (τον «πατριώτη»).

    Και με τον Κωστάκη τον σιωπηλό να ψηφίζει τα πάντα !!!!

    Που έκαναν οι ΣαμαροΒενιζέλοι τον 12ο /2014 την κατάσταση ξεπουλήματος της Ελλάδας .που δεν μπορούσαν να την εκτελέσουν οι ίδιο γιατί θα «επαναστατούσε» ο Άλεξις.

    Και που την εκτελεί τώρα ο Άλεξις με τον «υπερπατριώτη» Πανούλη.

    Ώστε να πάρουν με τη «συμφωνία» τα λεφτά για να τα δώσουν στις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.

    Και που ξεπουλούν για το σκοπό αυτόν τα υδροηλεκτρικά και λιγνιτικά της ΔΕΗ μαζί με το λίθιο. Και που θα ξεπουλήσουν όλοι μαζί και το φυσικό αέριο.

    Άδοντες για όλα φταίει το παλιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απροκάλυπτη επίθεση ψυχολογικού πολέμου απο τα αλεμανια τσογλάνια..συκοφαντουν και καθυβριζουν ενά Λάο οποτε γουστάρουν βάζουν και μερικά αριθμητικά ετσι για να φτιασιδωνεται η προπαγάνδα προστυχιάς αλεμαουνικού ήθους.
    Με άλλα λόγια δηλαδή φταιει ο πατερας σου και η μανα σου παλιοέλληνα αρα φαγωθητε μεταξύ σας...ο εθνικισμός ο μεγάλος φόβος..ητοι ο φοβος μας μην ενωθουν ποτε οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προβλημα ειναι οτι παρα πολλοι απο τους ιθαγενεις οχι μονο τα πιστευουν αυτα, αλλα ταχουν κανει κτημα τους και τρεχουν να σωθουν εις τας αλλοδαπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.