6/6/17

Μια σημαντική συναυλία, από μια σπουδαία καλλιτέχνιδα, σήμερα - Ποτέ δεν είναι αργά

Η διάσημη Στέλλα Ζουμπκόβα (γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα "Belaya Vorona" ) είναι εκπρόσωπος του λεγόμενου "Εντέχνου " τραγουδιού, θα παρουσιάσει στο κοινό της Αθήνας ένα πρόγραμμα με αγαπημένα ρώσικα τραγούδια, μπαλάντες και τραγούδια κινηματογράφου. Τραγούδια γνωστά από παλαιότερα χρόνια, συμμετέχοντας σε μια πολύ σημαντική για τους διοργανωτές δράση: " Η νοσταλγία για την ΕΙΡΗΝΗ". Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, όταν βλέπουμε γύρω μας να δημιουργούνται "εστίες" πόλεμου οι άνθρωποι όσο ποτέ πρέπει να είναι ενωμένοι και να επιδιώκουν την ΕΙΡΗΝΗ!

Η συναυλία της Στέλλας Ζουμπκόβα είναι η εστία "ΕΙΡΗΝΗΣ", είναι ένα μουσικό και πολιτισμικό γεγονός ταυτόχρονα .Γιατί η μουσική μπορεί και ενώνει, καταργεί τα σύνορα και μιλάει για την αγάπη!
Η εκδήλωση έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους ακροατές για τα τα θέματα των πανανθρώπινων αξιών όπως η ΑΓΑΠΗ και η ΕΙΡΗΝΗ. Οι ακροατές καλούνται να συμμετέχουν και σε μια έκθεση φωτογραφιών που θα φτιαχτεί από τις φωτογραφίες των ίδιων από τις οικογενειακές συλλογές τους , που συμβολίζουν για τον καθένα ευτυχισμένα και ειρηνικά χρόνια, καθώς και στιγμές χαράς. Έτσι με τις εικόνες αυτές και με τη φωνή της Στέλλας οι ακροατές θα ταξιδέψουν νοσταλγικά στο ευτυχισμένο παρελθόν γεμίζοντας αισιοδοξία μέλλον.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν : Ο "Σύλλογος για τη μελέτη της ρωσικής γλώσσας και λογοτεχνίας " και η Λαρίσα Ιασωνίδου με την υποστήριξη των εφημερίδων "Μir και Ομόνοια " και "Αθηναϊκός Courier".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.