29/1/18

Αν αληθεύει αυτό, ο Ερντογάν οδηγείται σε κανονική παράκρουση - Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι δεν αποσύρονται από την Ιεράπολη/Μένπετζ

Αν τελικά ισχύσει η δήλωση που έκανε ο διοικητής των ΗΠΑ, τότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η Άγκυρα και ο Ερντογάν.
Σύμφωνα σημερινό δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας ΙΝΤΕΡΝΕΤΧΑΜΠΕΡ, που επικαλείται το CNN International, ο στρατηγός Τζόζεφ Βόττελ, γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και Ασία (United States Central Command), με προϋπηρεσία στις ειδικές επιχειρήσεις, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν σκέφτονται να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από την Ιεράπολη/Μένπετζ.
Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Ερντογάν έχει δηλώσει ότι μετά το Αφρίν οι τουρκικές ένοπλές δυνάμεις θα κινηθούν εναντίον της Ιεράπολης, καλώντας τις ΗΠΑ να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από κει, για να μην έχουμε δυάρεστες καταστάσεις.
Το ίδιο έκανε ο ΥΠΕΞ Ταβούσογλου, καλώντας τις ΗΠΑ να στταματήσουν να συνεργάζονται με τους Κούρδους του YPG.

1 σχόλιο:

  1. ο ενας απο δαυτους λεει το ενα κιαλλος λεει το αλλο...οπως και ναχει ομως,το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο: Θα δωσουν στην τουρκιά ο,τι ζηταει για να την τραβηξουν απο την αγκαλια της ρωσιας...τοσο ηλιθιωδως κολλημενοι ειναι(οι αμερικανοι)...κι'απο πισω τους κατα ποδας,ποιος αλλος ;
    -Μα εμεις φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.