31/1/18

Ρούντι Ρινάλντι: Όχι στη απαξίωση των συλλαλητηρίων (ηχητικό)

Ρούντι Ρινάλντι
Τα συλλαλητήρια με αφορμή  αυτό της Θεσσαλονίκης, κατέδειξαν μία αυθόρμητη -ακηδεμόνευτη υβριδική αντίδραση του ελληνικού λαού, μετά από 8 χρόνια οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης.
Ο λαός μας σοφότερα από το ελληνικό πολιτικό σύστημα, λέει με τον τρόπο αυτό «όχι» σε νέες εθνικές ήττες , ανεξάρτητα αν η εμφάνιση ακραίων φασιστικών στοιχείων στα συλλαλητήρια , επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι  από το σύστημα για να εξαφανίσει τον λαικό παράγοντα.
Αυτά είπε μεταξύ  άλλων ο εκδότης της εφημερίδας στο «Δρόμο της Αριστεράς»  και μέλος  της ΚΟΕ Ρούντι Ρινάλντι στον 98.4.
Κατά τον ίδιο , είναι βαρύτατο ολίσθημα της Αριστεράς, να χαρίζει τα εθνικά θέματα στην ακροδεξιά, όταν μάλιστα εδώ μιλάμε για υπόθεση που θα ανοίξει ζητήματα αλυτρωτισμού και γεωπολιτικής ρευστότητας στα Βαλκάνια, στα πλαίσια ευρύτερων ανασχηματισμών των μεγάλων διεθνώς δυνάμεων.

2 σχόλια:

  1. Όταν προέρχεσαι από το Μαοικό χώρο (κι ας έχεις γίνει πολιτικάντης στη συνέχεια έχοντας αναμειχθεί με τους ροζουλί ψευτοαριστερούς) έχεις πάντα τη σωστή γραμμή για τα εθνικά ζητήματα γιατί γνωρίζεις πως το εθνικό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το κοινωνικό ζήτημα.
    Ο Ρούντι με τη στάση του στο Μακεδονικό "ξεπλύθηκε" εντελώς από την εκλογική συνεργασία του με το Σύριζα και θα επιζήσει πολιτικά ενώ τα υπόλοιπα "αριστερά" δεκανίκια του Τσίπρα (κουκουέ-ΛΑΕ/Σύριζα νο.2-Ανταρσύα/ΝΑΡ/ΣΕΚ και ψευτοαναρχικές συνιστώσεις του Σύριζα όπως Α/Κ και Ροθτσιλνάντε) που τον στηρίζουν στο ξεπούλημα του Μακεδονικού έχουν πολιτικά αυτοκτονήσει.
    Γι'αυτό άλλωστε τόσο η ΚΟΕ όσο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που επίσης κράτησε αξιέπαινη πατριωτική στάση στο Μακεδονικό, δέχονται τα πυρά σύσσωμης της εθνομηδενιστικής, καθεστωτικής, φιλοιμπεριαλιστικής "Αριστεράς" του Τσίπρα, των ΜΚΟ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
    Το επίσης Μαοικό ΜΛ-ΚΚΕ (http://www.efsyn.gr/arthro/m-l-kke-i-igesia-toy-simerinoy-kke-kapileyetai-tin-istoria-toy-epanastatikoy-kke) επιτίθεται στο ψευτοκουκουέ του Περισσού για υιοθέτηση τροτσκιστικών απόψεων, αποποίηση του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα και έμμεση υποστήριξη του σημερινού καθεστώτος ξένης υποτέλειας της πατρίδας μας.
    Υπάρχει ακόμη ισχυρή ΕΑΜική Αριστερά σε αυτό τον τόπο παρά την ηγεμονία του νεοτροτσκισμού, των ΜΚΟ και των ΙΩΝ τις τελευταίες δεκαετίες και τα άπειρα χρήματα που μοιράστηκαν για εξαγορά αριστερών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολύτως συμφωνώ .Υπαρχει όμως ενα θεμα που πρέπει να βάλει η αριστερά ! Μετα τα συλλαλητήρια τι ? Έγραψα εχθές οτι παρομοιάζω τα συλλαλητήρια με μεγάλες απεργίες της ΓΣΕΕ.επιτυχεις αλλά άνευ αποτελέσματος ! Οι Αμερικανοί (δείτε την συνέντευξη του πρέσβη) , η κυβερνηση , το υπερεθνικό κεφάλαιο θα αφήσει τον κόσμο αφού πρώτα τον εκφοβίσει να διαμαρτυρηθεί.Να παει σπιτι του και μετα θα ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ τη Μακεδονία.Το έργο το έχουμε δει με τις ταυτότητες , με το μνημόνιο και παγκοσμίως το βλέπουμε σε καθε μεγάλο θεμα που προσπαθεί να κλείσει το υπερεθνικό κεφάλαιο.Απαντηση για να ειμαι ειλικρινής για το επέκεινα δεν εχω.Και δεν βλέπω κανένα ανάλυση να εχει.Ας ελπίσουμε ν α φωτιστούν απο τη λαϊκή αντίδραση οι κυβερνώντες αλλά θεωρώ το θεμα αρκετά δύσκολο.
    ΥΓ : Τα παραπάνω προς Θεού δεν ειναι ηττοπάθεια.Στο συλλαλητήριο θα πρέπει να ειναι ολοι.Ομως αυτο το θεμα πρέπει να μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.