30/1/18

Καλύπτουν τον Καμμένο για να μην κληθεί για τα βλήματα (Βίντεο)

Πρωτοφανής απόφαση της Τ. Χριστοδουλοπούλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συζητηθεί στην επιτροπή θεσμών η πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ακρόαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και των εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
Αυτό, παρά το γεγονός ότι είχαν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες υπογραφές που στοιχειοθετούν το εκ του Κανονισμού της Βουλής θεμελιωμένο δικαίωμα της μειοψηφίας με βάση το οποίο η μειοψηφία μπορεί να καλεί όποιο πρόσωπο επιθυμεί αν έχει συγκεντρώσει τις υπογραφές των 2/5 των μελών της επιτροπής.
Αντιθέτως αποφάσισε να σταλεί αίτημα στην Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής, η οποία θα γνωμοδοτήσει εάν μπορεί η μειοψηφία να καλεί όποιον μάρτυρα επιθυμεί.
Το ζήτημα προκάλεσε ένταση στην επιτροπή, με τον Μ. Βορίδη να λέει προς την Τασία Χριστοδουλοπούλου "Τι άλλο θα κάνετε για να προστατεύσετε τον Καμμένο".
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ με το ρεπορτάζ και ένα απόσπασμα από όσα συνέβησαν:

5 σχόλια:

  1. Παράβαση καθήκοντος μπορεῖ νά θεωρηθῆ ὅτι διαπράττει καί βουλευτής, ὅταν ἀσκεῖ ἐν γνώσει του ἤ ἀπό ἄμέλεια πλημμελῶς τά καθήκοντά του; Μᾶλλον ναί:
    http://skaythess.gr/2015/03/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-259-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή με το ΝΟΟΡ ΟΝΕ και το πρεζοπλοιο, με τον Μιχελακη και τους τροχονομους των μιζων, τα βαφτισια των τραπεζών παραμονες πρωτοχρονιων από τον Μπενι, μουγκα και τώρα τέτοια πρεμουρα.... Κάτι δεν κολλάει αιδως αχριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εχω ξαναγραψει.

    Αυτος ο υπουργος ο καρεκλακιας, εαν το Ελλαδικο κρατος ηταν ενα ευνομουμενο και θεσμικως σοβαρο & κστοχυρωμενο κρατος, αυτο το ανθρωπακι επρεπε να ειχε δυο ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΥΣ μονιμως αγκαζε !

    Υπαρχουν σοβαρες ενδηξεις, οχι μονο σε αυτο το θεμα.
    Ενδηξεις πως εχει ζημειωσει τις Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ & ΕΣΚΕΜΕΝΑ.

    εαν απο εργασια κι ερευνα αποδειχτει οτι στεκουν νομικα τετοιες κατηγοριες, ο νυν ΥΕΘΑ, θα περασει ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ χωρις το φως του Ηλιου!


    Εως εδω κι μη παρεκει.

    Ειπαμε πως με μια Εθνικη κυβερνηση το νυν κρατος θα ΠΑΨΕΙ να εχει συνειχεια !
    (ρωτηστε τον ΠτΔ τι σηναινει η μη συνεχεια του κρατους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο καρεκλακιας υπουργός, δηλαδή οι άλλοι δεν ήταν καρεκλακιδες.. Βλ. Γιαννος Παπαντωνίου, Άκης, Μπενι κλπ.!!!!
      Χωρίς Φως του ήλιου...οι μίζες, τα σαπακια, τα φορτωνε-ξεφορτωνε επί 2.
      Τα detostop,οι εφευρετες φίλοι των πρωθυπουργων., τους πρέπει ο ήλιος των vergin Island, ή της Μπαχαμας... Δυστυχώς δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.