31/1/18

Οι Κούρδοι συμπαραστάτες της Ελλάδας στο Σκοπιανό

Ο Αμπντουλλάχ Οτζαλάν καυτηρίασε τα «πολιτισμένα έθνη» και τους διεθνείς οργανισμούς που ενώ αγνοούν το ιστορικό έθνος των Κούρδων με 3000 χρόνια παρουσία, πολιτισμό και παράδοση αναγνωρίζουν ως κρατική οντότητα μία ψευδοεθνότητα με το πλαστό όνομα Μακεδονία
Τη σημαία με το αστέρι της Βεργίνας προσέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, στον πρόεδρο του Εθνικού Απελευθερωτικό Μετώπου του Κουρδιστάν, Αμπτουλάχ Οτζαλάν, κατά την επίσκεψη της διακομματικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για θέματα Ορθοδοξίας και Ελληνισμού στο αρχηγείο του Κούρδου ηγέτη, στη Δαμασκό τον  Ιούνιο του 1995.  Ο κ. Σγουρίδης είπε: «Το αστέρι της Βεργίνας είναι σύμβολο ειρήνης.  Κάποιοι όμως το σφετερίζονται για να δημιουργήσουν προβλήματα στα Βαλκάνια.  Εμείς δεν το παραχωρούμε, γιατί είναι η ιστορία μας, γιατί είναι η Ελλάδα.  Μπορούμε όμως να το δωρίζουμε σ’ όσους θεωρούμε φίλους μας».
Ο Κούρδος ηγέτης ευχαρίστησε για το δώρο του εμβλήματος της Μακεδονίας, που τόνισε,  ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα ελληνική.  Καυτηρίασε στη συνέχεια τα «πολιτισμένα έθνη» και τους διεθνούς οργανισμούς που ενώ αγνοούν το ιστορικό έθνος των Κούρδων με 3000 χρόνια παρουσία, πολιτισμό και παράδοση αναγνωρίζουν ως κρατική οντότητα μία ψευδοεθνότητα με το πλαστό όνομα Μακεδονία.  Είναι σαφής ο σκοπός τους τόνισε ο Κούρδος ηγέτης, συμφωνώντας με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, να δημιουργήσουν προβλήματα στα Βαλκάνια, διευκολύνοντας έτσι την Τούρκικη διείσδυση στην περιοχή και την περικύκλωση της Ελλάδας από Βορρά.  Αυτό δεν πρέπει να περάσει και δεν θα περάσει, βεβαίωσε ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν, τα μέλη της διακομματικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων.  Λόγια που ειπώθηκαν απ’ τον Κούρδο ηγέτη πριν 23 χρόνια και τώρα εν έτη 2018 είναι επίκαιρα.


4 σχόλια:

  1. Και μετά τον πουλήσαμε στους Τούρκους, τι ωραία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τουρκαλβανο-Πάγκαλος τον πρόδωσε, όχι οι Έλληνες, έτσιόπως ο παππούς του ο δικτάτορας χάρησε την Β. Ήπειρο στους συγγενείς του ενώ ήταν και συνεργάτης των Ναζί.

      Διαγραφή
  2. Και εγώ είμαι με το δίκιο αγώνα των Κούρδων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Νικος.
    Αυτοι που τον πουλησαν ουδεμια σχεση εχουν με την Ελλαδα,μην μας μολυνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.