29/1/18

Σαμαράς απαντώντας στο Ν. Ππαπά: Οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τα ψέματα και τις απάτες και στο Σκοπιανό

Πόλεμος ανακοινώσεων Σαμαρά - Παππά για το «Μακεδονικό»
«Ας μας απαντήσει ο κ. Σαμαράς: σε πόσα έγγραφα που αναφέρουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγό του έχει βάλει την υπογραφή του;», αναφέρει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με σημείωμά του για τις διαρροές του Αντώνη Σαμαρά, κατόπιν της συνέντευξης του υπουργού Νίκου Παππά στην εφημερίδα Real News.
«Έχει φανεί εδώ και χρόνια, ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχουμε μια επιλογή ακαμψίας, αλλά μια στρατηγική πολιτικού marketing, η οποία έχτισε το πρώτο κομμάτι της καριέρας του κ. Σαμαρά» αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα, στο οποίο τονίζεται ότι «ο κ. Σαμαράς παραδέχεται ότι 3 μήνες μετά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας, υπέγραψε συμφωνία στην οποία η γειτονική χώρα αναφέρεται ως Δημοκρατία της Μακεδονία». 
Όπως επισημαίνεται, «η συμφωνία αυτή υπεγράφη ακριβώς διότι ακυρώθηκε η προϋπάρχουσα, αντίστοιχη με την διαλυόμενη Γιουγκοσλαβία» και το θέμα «αξιοποιήθηκε αργότερα για να ανατραπεί ο Κων. Μητσοτάκης και να στηθεί η ΠολΑν».

Επισημαίνεται επίσης, ότι «αυτή είναι η αλήθεια και οφείλουν να την ομολογήσουν. Κυρίως ενώπιον του κόσμου που πήγε στο συλλαλητήριο και με τα αισθήματα του οποίου παίζουν εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Υποσχόμαστε ότι ο λαός θα μάθει, ή μάλλον θα θυμηθεί, με λεπτομέρειες, ποιος είπε και τι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 
Θα μάθει και ποιος υπέγραψε και τι.
Πρώτα, όμως, ας μας απαντήσει ο κ. Σαμαράς: σε πόσα έγγραφα που αναφέρουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγό του έχει βάλει την υπογραφή του;».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «όψιμο και καιροσκοπικό πατριωτισμό» του κ. Αντώνη Σαμαρά αναφέροντας ότι υπάρχει έγγραφο -Κανονισμός (ΕΟΚ) 3567/91 του συμβουλίου της 2ας Δεκεμβρίου 1991- με τον όρο «Μακεδονία» για την πΓΔΜ χωρίς συνθετικά γεωγραφικά ή χρονικά που φέρει και την υπογραφή του. «Ο κ. Σαμαράς λοιπόν είχε δεχθεί το σκέτο "Μακεδονία" για την ΠΓΔΜ» τόνισε στην συνέντευξή του ο κ. Παππάς. 
Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά ανταπαντώντας στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά λένε τα εξής: «Οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα μπερδεύουν την ενιαία Γιουγκοσλαβία με τα Σκόπια. Ποτέ η Ελλάδα δεν αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Ούτε οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δεν το επικαλέστηκαν αυτό ποτέ! Ο Α. Σαμαράς ήταν εκείνος που πρότεινε, επέμεινε και πλήρωσε την άρνησή του να τους δώσουμε τη λέξη Μακεδονία. 
Ας μας πουν εκείνοι πόσες φορές οι οργανώσεις και τα στελέχη τους δήλωναν και διαδήλωναν κατά της Ελλάδος για το σκοπιανό. Και κυρίως με τι ανταλλάγματα».
ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

  1. Ακόμη και εάν θεωρηθούν αληθή τα λεγόμενα τού κ. Παππά, τι σημασία έχουν;
    Ο λαός δεν διαδηλώνει ως οπαδός οιουδήποτε, αλλά τήν αντίθεση του να ονομασθεί το γειτονικό κράτος Μακεδονία. Προφανώς ο κ. Παππάς θέλει συνένοχο στην προδοσία και τόν Σαμαρά. Δεν μπορεί αυτός και η ...φιλαλήθης παρέα του να σηκώσει μόνος του τήν προδοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It all comes down to the end of history and democracy. A government elected by less than 20% of the people, will impose a disastrerous decision that will weaken Greece in NATO and EU and give tremendous advantages to Turkey when the moment arrives.
    And to answer to my "communist" friends who used to say they could not do worse than ND or PASOK, I am telling you yes you can!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός ήτανε να ακουστούν έστω και αργά τα πεπραγμένα του ψευτοπατριώτη Αντωνάκη σχετικά με την προδοσία της παραπομπής του αιτήματος της FYROM στην επιτροπή Μπατεντέρ.

    Αν ο εν θέματι έβαζε βέτο ουδέποτε θα υπήρχε η επιτροπή των Προέδρων Συνταγματικων Δικαστηρίων, με την Ελλάδα να μην μπορεί να μετάσχει επειδή δεν είχε Συνταγματικό Δικαστήριο.

    Αν όντως όπως ισχυρίζεται ο εν θέματι, επέμενε ο Γκένσερ τότε γιατί δεν επέμενε και ο Σαμαράς είτε να μπούν μέλη από άλλα ανώτατα δικαστήρια, ή να οριστεί με το έτσι θέλω μέλος και ο Έλληνας Πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

    Ουδέποτε ο μίστερ πατριώτης απάντησε ξεκάθαρα στο παραπάνω ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γαιδαροι μαλλωνουν παντα σε ξενο αχυρωνα,λεει η παροιμια και ο δυστυχης αχυρωνας ειναι η Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.