9/12/18

Σύριζα στην Άκρα Δεξιά

Επιτέλους, γνωστοί αριστεροί με κύρος άρχισαν να μιλάνε ανοιχτά. Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στην Αριστερά και εφαρμόζει πολιτικές που προσομοιάζουν στην Άκρα Δεξιά. 
Τσόμσκι, Μπαντιού, Ταρίκ Αλί, Μελανσόν, βουλευτές των κομμάτων Podemos και Die Linke συνυπογράφουν την καταγγελία-διαμαρτυρία που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα Liberation.

«Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη δημοκρατία και τις πολιτικές ελευθερίες στην Ελλάδα. Ζητούμε να σταματήσουν οι διώξεις απέναντι στους ακτιβιστές του κινήματος κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με όλους τους Έλληνες που έρχονται αντιμέτωποι με την καταστολή για τις ενέργειές τους υπέρ των κοινωνικών δικαιωμάτων. Επιπλέον της λιτότητας που έχει επιβληθεί στους Έλληνες εδώ και οκτώ χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάζει σε κίνδυνο τις πολιτικές ελευθερίες στη χώρα, καταστέλλοντας (τη δράση) πολιτικών και ακτιβιστών. Όσοι αντιτίθενται στις πολιτικές των μνημονίων έρχονται αντιμέτωποι με μια αυξανόμενη καταστολή. Σε συνέχεια των εντολών των δανειστών της Ελλάδας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εντείνει σημαντικά, την περίοδο των δύο τελευταίων ετών, την πίεση στους υπερχρεωμένους ιδιοκτήτες, για να βοηθήσει τις ιδιωτικές τράπεζες να πάρουν πίσω τα δάνειά τους κ.λπ.»
Καιρός ήταν να περάσουν οι παγκόσμιας εμβέλειας αριστεροί από το μούδιασμα στην επίθεση! Το παραμύθι «πρώτη φορά Αριστερά» ξέφτισε διεθνώς.

Υβ Πεϊρού

Πηγή: https://www.e-dromos.gr/syriza-stin-akra-deksia/?fbclid=IwAR3xNp_mO6SCriTzqd6v3xDkSOciC7D_7vue8TMux31hk6O02zNM78tSTRI

7 σχόλια:

  1. ο Ζύριζα δεν ανοίκει στη άκρα δεξιά , πάλι αποπροσανατολισμός απο το πρόβλημα , ούτε είναι Σταλινικοί όπως θα έλεγε κάποιος άλλος, π.χ. ο Στάλιν πηρε μια αγροτική κοινωνια και την πηγε στο Διάστημα , αυτοί εδώ είναι άχρηστοι και περνάνε τα μαθήματα λόγο κομματικών σχέσεων, δεν έχουν δημιουργήσει τίποτα στη ζωή τους.

    Πρώτη φορά αριστερά δεν υπάρχει , γιατί ήταν το Πασοκ που ψηφησανε μαζικά οι αριστεροί , όπως και η Ν.Δ δεν είναι δεξια είναι κεντρο δεξια και ινκλουσιβ , το κοινό στοιχείο όλων αυτών είναι ο Πολιτιστικός Μαρξισμός.
    Εκτρώσεις , εισαγωγή ξένων για αντικατάσταση ντόπιων, καταστροφή παραγωγής , φόροι μέχρι τελικής πτώσεως, διαγραφή παραδόσεων και ιστορίας και ηρωοποίηση περιθωριακών στοιχείων και ναρκωμανών δεν είναι άκρα δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ;Το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα -Οταν ο Στάλιν άφησε 4 εκατ. ανθρώπους να πεθάνουν από την πείνα
      Πηγή: Το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα -Οταν ο Στάλιν άφησε 4 εκατ. ανθρώπους να πεθάνουν από την πείνα | iefimerida.gr

      Διαγραφή
  2. If a prostitute descriminates based on the clients' political believes, then Tsipras too leans towards the left.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όνομα του θεού, Αριστερά σταλινικά σκύβαλα παρακαλώ μην αυτό-βαυκαλίζεστε με το να θεωρείτε εαυτούς ακροδεξιούς μόνο και μόνο επειδή ασκείτε καταπίεση στους πολίτες.

    Αν μη τι άλλο, οι ακροδεξιοί ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ με χαιρεκακία την Μακεδονία , δέν αποφυλακίζουν τρομοκράτες, και δεν κανακεύουν αναρχικούς.

    Εσείς οι αριστεροί είστε διαχρονικά οι χρήσιμοι ηλίθιοι της ιστορίας και η μάστιγα της ελληνικής ταυτότητας.

    ΥΧ: Αλήτες προδότες αριστεροί κανένας ακροδεξιός δεν είπε ποτέ των ποτών ότι ο Κατσίφας πουλούσε ναρκωτικά ή ότι «Ο Κατσίφας μπήκε με καλάσνικοφ στο έδαφος μιας ξένης χώρας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξερω οτι ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ μιστερ ΥΒ ΠΕΙΡΟΥ, οπως πονανε εξισου ΠΟΛΥ και οι γνωστοι εργατεμποροι και απατεωνες της διεθνους ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (οπως Τσόμσκι, Μπαντιού, Ταρίκ Αλί, Μελανσόν, διαφοροι ισοβιοι τεμπελχαναδες βολευτες των εργατεμπορικων κομμάτων Podemos , Die Linke κλπ) γιατι τους πηρανε χαμπαρι και το μαντρι τους αδειαζει απο εξαπατημενα προβατα.η δε ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ χανει 'πελατες' γιατι το μεσαιωνικο της αφηγημα δεν πουλαει πια...

    Ομως οσο και να σας ποναει η φρικη που ζειτε απο την κυβερνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ να το παρετε αποφαση , ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ και οχι 'αριστερα'..

    Δεν πειθετε κανενα οτι αυτη δεν ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Το ξερετε και εσεις και ΟΛΟΣ ο κοσμος οτι αυτη ειναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μαλιστα απο τις καλυτερες που εχουν ποτε κυβερνησει (φαντασθειτε δηλαδη..) εκτος αν εχετε καμμια αλλη να μας υποδειξετε να ξερουμε και εμεις....και προπαντως οχι αυτη την καλπικη που εχετε στο μυαλο σας το θολωμενο.

    Αν ειναι να δουλευομαστε να το ξερουμε να λεμε και εμεις οτι στο περελθον δεν ειχαμε δεξια αλλα 'δεξια' (το μονο αληθες..) δεν ειχαμε χουντα αλλα 'χουντα' κλπ κλπ

    Ο Τσιπρας ηταν ΚΝΙΤΗΣ σχεδον το συνολο της κυβερνησης ηταν (και ειναι πολλοι ακομη) κομμουνιστες η φανατικοι ιδεοληψιες ακροαριστερων σχηματων πολλα απο τα οποια ευαγγελιζονταν την ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ.....τωρα που αυτος ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ανεβηκε (οπως ανεβηκε..) στην εξουσια ΒΡΩΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....και φυσιολογικα σοκαριστηκατε γιατι ειχατε πλασει 'αλλη' αριστερα στο θολο σας το μυαλο, ομως δυστυχως για σας και την ιδεοληψια σας ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ οσο κρατησει ..ολα τα αλλα ειναι γιατι αποκαλυφτηκε η απατη του παραμμυθιου της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ισως χαθουνε και υποπτα μεροκαματα καθως και 'καριερες απατεωνισκουν' που ζουσαν πλουσιοπαροχα αρμεγοντας τον ατυχο εργατη ταζοντας του (οπως ο Αλλαχ) χιλιαδες παρθενες σε λιβαδια γεματο ρυζι και γλυκα...

    Ασε λοιπον τα σαπια οτι 'δεν είναι αυτή η αριστερά' λες και έχετε δει κάποια καλύτερη ποτέ σε όλη την Ιστορία..κάποτε ορισμένοι πρέπει να ενηλικιωθούν πνευματικά και να δουν κατάματα την αλήθεια του ότι ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...αυτή είναι η αλήθεια και όσο πιο γρήγορα τολμήσει ένας λαός να την δει τόσο πιο γρήγορα θα ωριμάσει και πάει μπροστά.

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές ' τα!!!! Μεγάλη η εφευρεση της αριστεράς και της "αριστεράς"!!! Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι η πραγματική αριστερά πιστή στην ιδεολογία της, εθνομηδενισμός, ελευθεριάζων πνευμα, νομενκλατουρα, οικονομική πολιτική επιδομάτων και όχι μισθών, κοινωνική ισοπέδωση και τρομοκρατία!!! Η λύση είναι ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΘΕΣ!!!!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.