9/12/18

Βολές Τραμπ σε Μακρόν: Θέλετε Ευρωστρατό ενώ εμείς σας σώσαμε σε δύο Παγκόσμιους Πολέμους

Στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Εμανουέλ Μακρόν – Λίγο νωρίτερα, του είχε ασκήσει κριτική για τα Κίτρινα Γιλέκα

Με ειρωνείες και επικρίσεις αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ μακρόν. 
Πέραν των «Κίτρινων Γιλέκων», ο Τραμπ έθεσε στο στόχαστρό του τον Ευρωπαϊκό Στρατό, υπέρ του οποίου έχει ταχθεί ο Μακρόν, που θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο τα κράτη - μέλη της ΕΕ να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά ποικίλες απειλές. «Η ιδέα ενός Ευρωπαϊκού Στρατού δεν λειτούργησε πάρα πολύ καλά στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ή στον Β'. Αλλά οι ΗΠΑ ήταν εκεί για εσάς και πάντα θα είναι. Το μόνο που ζητάμε είναι να πληρώσετε το δίκαιο μερίδιό σας στο ΝΑΤΟ. Η Γερμανία καταβάλλει 1% ενώ οι ΗΠΑ πληρώνουν το 4,3% ενός πολύ μεγαλύτερου ΑΕΠ - για να προστατεύσουν την Ευρώπη. Δικαιοσύνη!» έγραψε ο Τραμπ στο twitter. 



Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πολλές φορές διαφωνήσει με τους Ευρωπαίους για το ποσοστό συνεισφοράς κάθε χώρας στο ΝΑΤΟ, ενώ έχει επικρίνει και στο παρελθόν τον Μακρόν, επισημαίοντας ότι πολλά από τα μέλη του ΝΑΤΟ –όπως η Γαλλία και η Γερμανία- δεν διαθέτουν καλά - καλά τις προβλεπόμενες αμυντικές δαπάνες για τις ανάγκες της συμμαχίας.

Λίγο νωρίτερα, είχε και πάλι αφήσει αιχμές για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία, λέγοντας ότι η Συμφωνία του Παρισιού δεν λειτουργεί τόσο καλά στο Παρίσι, κι ότι οι διαδηλωτές έλεγαν «Θέλουμε τον Τραμπ».
Πρώτο Θέμα

8 σχόλια:

  1. Τον κερατά!🤣🤣Τι τους είπε μωρέ? Δικαιοσύνη? Υπάρχουν και τέτοιοι όροι μεταξύ λύκων? Πάντως τους πάει χέρι-πόδι! Κεντητούς! Σε 15 μέρες αν το πάει έτσι με τα τουιτς βλέπω να φλέγεται η Ευρώπη κι αν χώσει κανά ψιλό στα ΜΜΕ και στους δικούς του στις πρεσβείες τότε από την Νορβηγία μέχρι την Ουκρανία ( την ήδη φλεγόμενη) θα τους κάνει Αμερικαν bar!! Άν διαλυθεί η Ευρώπη όσοι είναι με τα χοντρά φράγκα απευθείας στην Αμερική θα κάνουν απόσβεση στην " επένδυση" διάλυσης της Ευρώπης με την απευθείας προσάρτηση των κρατών της σε Αγγλία και Αμερική που έχουν πέσει στο καναβάτσο της οικονομίας!
    Ποια είναι η Γερμανία που είναι το μοναδικό κράτος που έχει
    Α) πλεόνασμα
    Β) σηκώνει κεφάλι να κάνει άξονα με Κίνα, Ρωσία, και την αφαίμαξη όλης της Ευρώπης στο σύνολό της και εναντιώνεται στα "απώτερα" σχέδια του " AZAX" αυτού που στην διαφήμιση τους κάνει αόρατους ντε!
    Επίσης έχουμε ακόμα μια παρατηρησούλα! Υπάρχει η παγκόσμια ελιτ και ένα κράτος ( η Γερμανία) ένα δημόσιο με υπερπλεόνασμα! Δηλαδή η ελιτ βλέπει αστεράκια πέραν του κινδύνου πως βλέπει να ξεφεύγουν κάποια πράγματα με την Γερμανία, την οποία πρέπει να "κοντύνει" λίγο! Αυτό θα γίνει απλά, όχι τόσο όμως όπως έγινε με την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία αν θέλετε! Έχει περισσότερο πόνο να ρίξεις τον Πολύφημο, στην γή! Έχουμε μια αέναη μάχη που σήμερα με την διαδικασία ντόμινο, (Βλέπε Ιταλία) θέλει την συσσώρευση της οικονομικής εξουσίας στον κόσμο! Αυτό γίνεται όχι με ηθική 😎 αλλά με την βοήθεια ενός εξάσφαιρου🔫. ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ από Σεπόλια, Χίλτον,Φαληρικό Δέλτα, Πειραιά Περιστέρι, Λιόσια το κρατάει η Αμερική! Όταν το μαγαζί του Μακρόν θέλει αυτονομία στέλνει τους μπράβους της και το σπάνε! Αυτό είμαι μια γλυκιά " προειδοποίηση" ένα " τρυφερό" μήνυμα θα έλεγα! Ο τίτλος του έργου? " Όταν μιλούν τα εξάσφαιρα"! Τι κάνουν τότε τα περιφερειακά μαγαζάκια? Φροντίζουν πρώτα να κάνουν την σωστότερη εκτίμηση από τους πληροφοριοδότες τους μην βρεθούν πρώτον με τον ηττημένο, καθώς και να εκτιμήσουν τον νικητή, να βάλουν λίγο " πλάτη"! Πως? Με το αζημίωτο πάντα! Αυτό λέγεται στην μοντέρνα γλώσσα μας πολιτική!!Με κριτήριο το προσωπικό όφελος και την προδοσία? Όχι! Υπερ της χώρας σαφώς για να έχουν μέλλον γιατί η προδοσία έχει τα προβληματάκια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Saki, Germany is walking on borrowed legs. Only Black Rock controls 7 trillion euros of Germany's economy. Germany is working for "them". Stealing from the thief is more socially acceptable than stealing from each country directly. When US pulls the plug, we will all feel good. We will call it Poetic justice and we will not care of who was the master mind behind it all. Brilliant plan.

      Διαγραφή
    2. Σωστά Νίκο! Το παμπάλαιο σχέδιο! Ελέγχεις το τραπεζικό σύστημα στην αρχή! Έπειτα παίρνεις τις μετοχές στις στρατηγικές επιχειρήσεις και ιδιωτικοποιείς τους κρατικούς αν υπάρχουν που έχουν φτιαχτεί με τους φόρους των πολιτών ( βλέπε λιμάνια,αεροδρόμια, τρένα κ.λ.π.) φτιάχνεις και ΤΑΙΠΕΔ. Θα τα δουν αυτά και οι Γερμανοί πολίτες που μας λέγαν τεμπέληδες! Ήδη συμβαίνει στην Γαλλία,( καλά στην Γαλλία είχαν ήδη θέμα) ξαναγυρνάει ο νότος και η Ιρλανδία, η ανατολική Ευρώπη τα ίδια, αν τουμπάρουν και την Ιταλία που ακόμα έχει κεφάλαια σε ιταλικά χέρια και είναι φιλέτο τελειώσαμε! Έχω στην adidas φίλο σε υψηλή θέση ο οποίος μου λέει πως κλείνουν παραρτήματα, η Γερμανία μπαίνει σε τροχιά σε επίπεδο πολιτών να τους κατασπαράξουν! Το πολιτικό σύστημα της Γερμανίας είναι επίσης ελεγχόμενο απλά παίζει διπλό ρόλο! Απομυζούν την Ευρώπη και τα δίνουν στις black rock! Η διαφορά με μας είναι πως μόνον δίνουμε σ αυτούς! Αυτήν την στιγμή υπάρχουν κεφάλαια που δεν ανήκουν στους "ΑΖΑΧ" από όλον τον κόσμο! Και τα θέλουν, γιατί οι ιδιοκτήτες όλων αυτών των γιγάντων δεν έχουν να φάνε! 7 τρις Νίκο πφφφφφ τι να πάρουν μ αυτά? Ξέρεις πόσο έχει το χαβιάρι? Νίκο έχεις φάει ποτέ χαβιάρι? Άκουσα με την ευκαιρία πως ο Κατρούγκαλος είχε ρώσικο χαβιάρι για πρωινό τώρα στην Μόσχα που ήταν! Λες να έχει σχέση μ αυτούς τους χαβιαράκηδες? Λέω μήπως άκουσες τίποτα! Ο κόσμος άλλωστε είναι τόσο μικρός που σαν μια γειτονιά στο χωριό είμαστε Νίκο! Η Ελλάδα φίλε θέλει να στρώσουμε πισινό να δουλέψουμε! Στα γράμματα, στον Πολιτισμό, στην αλιεία... πουλάς το καίκι? Όχι θα το πάρει ο νέος! Τι? Δεν αφήνει η Ευρώπη? Ποιά Ευρώπη? Αυτή για την οποία μιλάμε? Πάει η Ευρώπη Νίκο! Πάει! Μας χαιρέτησε χρόνια, θα πάρουν και τα φράγκα από τους υδρογονάνθρακες Νίκο! Ξέρανε οι ΑΖΑΧ τον πλούτο όταν εμείς είχαμε χούντα γι αυτά! Στην λίμνη της Μουριάς που αποξηράθηκε και στο Κατάκολο η ΔΕΠ τότε είχε κάνει γεωτρήσεις με γεωτρύπανο στην θάλασσα και με κινητές μονάδες στην στεριά ανα 500 μέτρα! Γαζί! Ήξεραν όταν εμείς αδερφός σκότωνε αδερφό!Αυτά λίγα...την καλησπέρα μου αδερφέ!

      Διαγραφή
    3. Σακη ..απ την Αμφιπολη εως Αλεξαβνδρουπολη ..παραλιακα ...εχει .Οσμιο..δεκαδων δεκαδων δις......Κι αυτο το ξερουν....( Γαλλικο ινστιτουτο γεωλογιας)......Ξερεις ποσο πιο ακριβο ειναι απ το χρυσαφι ?? Για ψαξε....

      Διαγραφή
    4. Ξερεις ποσα γεωθερμικα πεδια εχει η χωρα που τα ξερουν ηδη...και ταχουν ..ταπωσει με εντολες μιζας ..εξωθεν ?? Τα βρηκαν.....τα ...ταπωσαν !!! Τα κομματα...που θα μας...σωσουν !!!!!!!! Στην Ξανθη ..Ολβιο ..κλπ....εως την θαλασσα ..εχει ενα τεραστιο...!! Το ταπωσαν !! Δεν δινουν καμμια αδεια εκμεταλευσης .!! Εδωσαν μια μικρη μονο σε μια ..εταιριουλα μικρη...διοτι ο ιδιοκτητης ειναι ..γεωλογος ..καθηγητης του Γαλλικου ινστιτουτου που τα ..βρηκε .!!! Του βγαλαν το ..λαδι για την αδεια....Στην θεσσαλια βρηκε το ιδιο Γαλλικο ινστιτουτο...(κορυφαιο)...ενα πεδιο...απ την Λσρισα....εως τα ..Φαρσαλα !!! Δεκαδες γεωτρησεις ...τις ταπωσαν με το επιχειρημα...." κρατικες πομωνες απαγορευεται να κανετε οτιδηποτε "....!!!! Τα κομματα που μας ....σωζουν χρονια ...ολα...Οι Κοτζιαδες...Παγκαλοι..Βενιζελοι...Σιμητες...οστρογοτθοι...βανδαλοι...αλαμανοι..Κουτσουμπες ...Φωφες...Κοτες....κοτοπουλα...Μπομπολες....Αλαφουζοι....δραγουμανοι...Ινδιανοι Ανασαζι...Ναβαχο...διαστημικοι ασφαλιστες Κοντομηναδες....καμιναδες....πουρα Αβανας...τρογλοδυτες....μυγες τσε-τσε.... κλπ....Λοιπον ...τρια πουλακια στο δημοσιο Σημα......( νεκροταφειο της αρχαιας Αθηνας )

      Διαγραφή
  2. Οι Γερμανοί και Γάλλοι στρατηγιστές ήταν πάντα για δέσιμο. Ας μας ενημερώσει κάποιος ιστορικός, ποιοί άλλοι εκτός από αυτούς και το Ισλάμ έχουν κάνει τόσους πολλούς αιματηρούς πολέμους στον πλανήτη; ΗΠΑ και Ρωσία ας ανοίξουν τα μάτια τους, η Ευρώπη των αιωνίων πολέμων που σήμερα εισάγει ισλάμ και θρέφει κοντσίτες και ναζιστές, είναι ψυχικά και ιδεολογικά άρρωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο ωραιο αυτο το ....Κοντσιτες...!! Θυμιζει και τις ...τσιτες του Ταρζαν....

      Διαγραφή
    2. Το μοριο ....-Κον ...πριν τις τσιτες ....τα λεει ολα στα ...Γαλλικα...Κον- τσιτες.....Μαλακομαιμουδες δηλαδη....Θυμιζει εκεινον τον αλλον τον ...Κον -μπεντιντ....Αλλος ...τρουβας αυτος !!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.