20/12/18

Ο Έντι Ράμα «θάβει» την Αλβανία – Σε δυσμένεια η χώρα από τις Βρυξέλλες


Χωρίς την Αλβανία, δηλαδή τον Έντι Ράμα, συναντήθηκαν οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων στις Βρυξέλλες με τη Φεντερίκα Μογκερίνι.
Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα που αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα δεν μετέβη στην πρωτεύουσα της ΕΕ γιατί θα συναντούσε φοιτητές του Πανεπιστημίου «Ισμαήλ Κεμάλ» στον Αυλώνα (Βλόρα), καθώς οι διαμαρτυρίες των Αλβανών φοιτητών συνεχίζονται εδώ και 16 ημέρες.
Ωστόσο, η δικαιολογία δεν φαίνεται επαρκής και υπάρχουν υπόνοιες για κρίση μεταξύ του Αλβανού πρωθυπουργού και της ΕΕ.
Πρόσφατα, κατηγορήθηκε η κυβέρνησή του, από το Συμβούλιο της Ευρώπης, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες.
Τη Δευτέρα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε επιστολές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε Μογκερίνι και Χαν, όπου καταγγέλλεται η παραβίαση των δικαιωμάτων της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.
Το καθεστώς του Έντι Ράμα υπονομεύει συστηματικά την πρόοδο και την προκοπή του αλβανικού λαού.
Όχι μόνο επέτρεψε η Αλβανία να μετατραπεί σε μια απέραντη χασισοφυτεία, αλλά η χώρα έχει καταστεί και θύλακας πάσας εγκληματικότητας.

Για τη συνέχεια tribune

6 σχόλια:

  1. Ως γνωστόν, η σχιζοφρένεια είναι επικίνδυνη και δεν θεραπεύεται. Απλώς, έχει φάσεις όξυνσης και ύφεσης. Αφού οι Αλβανοί δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν αφήσει τις τύχες στα χέρια ενός τρελού, αλλά και μαφιόζου εν ταυτώ, είναι άξιοι τής μοίρας των. Κάποτε θα τούς οδηγήσει στην καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ, την Ελλάδα δεν την κυβερνούν σχιζοφρενείς μαφιόζοι και προδότες ..!!!
      Μονο την καμπούρα του άλλου βλέπουμε...!!

      Διαγραφή
    2. @ skydiver lakis

      Δεν έχω ακούσει για σχιζοφρενείς. Εσύ προφανώς ξέρεις κάτι παραπάνω. Πες το μου κι εμένα να το μάθω.
      Ο Ράμα είναι ναρκέμπορος και πλουτίζει επίσης από την πώληση/εκμετάλλευση των περιουσιών των Ελλήνων τής Β. Ηπείρου. Δεν έχω ακουστά να γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο εδώ.
      Προδότες ναι, αλλά ο Ράμα δεν έχει κατηγορηθεί για προδοσία.
      Προφανώς, δεν καταλαβαίνεις απολύτως τι γράφω. Είναι άλλη περίπτωση, είναι άνθρωπος επικίνδυνος και, αργά ή γρήγορα, θα βάλει την χώρα του σε μεγάλους μπελάδες. Εντελώς άστοχο το σχόλιό σου, όπως και η σύγκριση τού Ράμα με τούς δικούς μας. Εκείνος ακολουθεί την ακριβώς ανάποδη πολιτική.

      Διαγραφή
  2. το σχολιο που αναφερεται στο εαν επετρεψε να γινει χασισοφυτεια η αλβανια ειναι τελειως υποκριτικο.Απορω ποιους ενοχλει. Τους ελληνες παραγωγους?αφου στην Ολλανδια οι κορυφαιες κατηγοριες κανναβεως ειναι απο ελλαδα.Τωρα ας μην μιλουν για ναρκωτικα οι βαρωνοι της ευρωπης.Οπως υφισταται συμφωνια ΗΠΑ Τουρκιας για παραγωγη εξαγωγη κανναβεως στις ΗΠΑ (υπαρχει σχετικο σχολιο στον ινγογνφμονα) ετσι σιγουρα υφισταται καποια συμφωνια με τους παραγωγους με βαρωνους με ευρωπαικα διαβατηρια, οι οποιοι το παιζουν οσιοι. Για θυλακα εγκληματικοτξτας , δεν ξερω εαν μπερδευτηκε ο αρθογραφος αλλα η Ελλαδα ξεπερνα κατα πολυ την εγκληματικοτητα την Αλβανια.Και το χειροτερο ειναι οτι στην ελλαδα κανουν τις παπιες σ καθε νταη, ενω στην αλβανια ουτ δικηγοροι ουτε παραβολα για μηνυσεις ουτε εισαγγελεας.Εαν εχεις κοτσια να επιβιωσεις θα επιβιωσεις.Νομος ττου ισχυρου. Οπως στην Σπαρτη. Απλα εμεις μειναμε μονο με το ονομα και τζαμπα μαγκες, ενω εκει ξερουνε τι παιζεται. Νομος της φυσεως.Εδδω ολοι οι δολοφονοι παιδεραστες ληστες βιαστες εκβιαστες βασανιστες γεροντων απαγωγεις ειναι ΟΛΟΙ ΕΞΩ, Ποια διαφορα λοιπον απο την γειτωνα χωρα?Γιναμε η ξεφτιλα της υφηλιου.Ξερουνε οι Γερμανοι αστυνομικοι και δεν εμπιστευονται. Εδω η κατασταση σωζεται μονο με Μπαιρακταρη.
    Αντε μπραβο,
    Τωρα μας φταιει ο Ραμα.
    Λες και εμεις εχουμε η ειχαμε καλλιτερους/
    Ποιος ειναι καλλιτερος , ο Κουλης>??
    Απαντηστε δεξιοι ελληναραδες.
    Ποιος υπεγραψε το 2008 στο βουκουρεστι για το ονομα? ο Ραμα? Η ΟΛΟ το συνοθυλευμα πλην ΛΑΟΣ Καρατζαφερη?
    Σχολια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω την προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τον Ράμα και τούς Αλβανούς, όταν τα πράγματα, σχετικά με την λαθρεμπορία, είναι λίγο-πολύ γνωστά. Άλλο να γίνεται παράνομη καλλιέργεια ναρκωτικών κι εντελώς άλλο η κυβέρνηση τής χώρας να συμμετέχει και να έχει έσοδα απ' αυτήν. Συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;

      Η Αλβανία του Ράμα καταπατά οικόπεδα και χτίζει για να ξεπλύνει το χρήμα από τα ναρκωτικά

      Σαλί Μπερίσα: Ο Ράμα ελέγχει τα ναρκωτικά στην Αλβανία – 9 δισ. ευρώ κρυμμένα σε σήραγγες

      Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η Αλβανία είχε πάντα σαν κύριο έσοδο τα ναρκωτικά, ήδη από την εποχή τού Χότζα. Από πού λες να έβρισκε ο τελευταίος χρήματα για την τεράστια προμήθεια οπλισμών, που έκανε;

      Εσύ συγκρίνεις την κατάσταση αυτή με την ελληνική πραγματικότητα;

      Διαγραφή
  3. Νατιβιστ ισως ο ανθρωπος εννοει οτι εχουμε σχιζοφρενικα αποτελεσματα εδω απο μη βεβαιωμενους ιατρικα σχιζοφρενεις...Δεν εχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.