3/12/18

Απειλές από το μέλλον



Του Ανδρέα Μήλιου
Τα θεμέλια της χώρας είναι ναρκοθετημένα με αλληλένδετα συνδεδεμένες ωρολογιακές βόμβες. Παρόλα αυτά,  πολιτικοί και πολίτες αρνούμαστε εμμονικά να συνειδητοποιήσουμε την αδήριτη πραγματικότητα και πορευόμαστε σαν άφρονες που νοιάζονται  μόνο για το πρόσκαιρο βόλεμα. Πορευόμαστε, σε κατάσταση υπνωτικής αρμονίας, σαν να είμαστε υπό την επήρεια μανδραγόρα. Τι κι αν όλες οι προβλέψεις των διεθνών οργανισμών και οι μελέτες πανεπιστημίων και   ειδικών επιστημόνων προειδοποιούν για ένα όχι και τόσο μακρινό δυστοπικό μέλλον για τη χώρα. 

για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Διαφωνώ, οι λαθρομετανάστες είναι κατά 90% νέοι άντρες, με ποιο τρόπο θα αποκτήσουν 4 παιδιά; Η επιστήμη δεν ανακάλυψε ακόμα τρόπο να γεννούν οι άντρες παιδιά. Επίσης είναι αδύνατον να έχουμε έσοδα από φοροδιαφυγή, πρώτον γιατί αν γνωρίζεις ποιοι φοροδιαφεύγουν, μπορείς να τους φορολογὴσης, αν είναι άγνωστοι δεν μπορείς να υπολογίσεις πόσα λεφτά φοροδιαφεύγουν και δεν τα φορολογής. Δεύτερον ο κόσμος, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν άλλα χρήματα να δώσουν σε φόρους, έχουν ήδη υπερφορολογηθεί από τους κομμουνιστές.

    Συμφωνώ όμως πως πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία και το σύνταγμα για να γίνει πιο ελκυστική η Ελλάδα στους ξένους επενδυτές αλλά δεν έκαναν τις απαραίτητες αλλαγές οι δεξιοί, οι «φιλελεύθεροι» που κυβερνούσαν 3-4 χρόνια, τώρα ποιοι θα κάνουν τις αλλαγές; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κεντρώα με αριστερούς και δεξιούς κόκκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.