30/5/19

Ερντογάν: Η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην ένταξη στην ΕΕ παρά τις υποσχέσεις των Βρυξελλών που δεν τηρήθηκαν


Mια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση μιας επικριτικής για την Άγκυρα έκθεσης της Κομισιόν, ο πρόεδρος της Τουρκίας εξαπέλυσε έμμεση επίθεση στους Ευρωπαίους ότι εκείνοι δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα

Η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην πλήρη ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρόλο που οι Βρυξέλλες δεν έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση μιας επικριτικής για την Άγκυρα έκθεσης της ΕΕ.

Ανακοινώνοντας από την Άγκυρα μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη, ο Ερντογάν δήλωσε πως οι δικαστές θα απαγορεύουν μόνο «προβληματικά» τμήματα ιστοτόπων, αντί να επιβάλλουν πλήρη απαγόρευση πρόσβασης.

Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia έχει μπλοκαριστεί στην Τουρκία από το 2017 βάσει ενός νόμου ο οποίος επιτρέπει στις αρχές να απαγορεύουν την πρόσβαση σε ιστοτόπους που θεωρούνται απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης πως η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην πολιτική της «μηδενικής ανοχής» στα βασανιστήρια -- δύο ημέρες αφού ομάδα δικηγόρων στην Άγκυρα έκανε γνωστό πως πέντε μέλη του προσωπικού του υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν πως υπέστησαν βασανιστήρια και κακομεταχείριση ενώ βρίσκονταν υπό κράτηση.

Πηγή: ΑΠΕ

4 σχόλια:

  1. Ερντογάν: Η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην ένταξη στην ΕΕ παρά τις υποσχέσεις των Βρυξελλών που δεν τηρήθηκαν
    Αυτό λέγεται θράσος στον υπέρτατοι βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος εχει κανει διαπλανητικο ρεκορ μακακιας αλλα αφου οι καταστασεις τον δικαιωνουν καλα κανει και ζηταει τα παντα απο τους παντες και μαλιστα με τον πιο θρασυτατο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο λεγεται.....λαμογια Ευρωπαιοι των Βρυξελων ειμαστε μια αγορα 90εκατ που μπορειτε να αρπαξετε πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι...να μπει ο ερδογάνης να φύγουμε εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.