5/10/08

Δεκαοκτώ λαθρομετανάστες νεκροί στα Μάλαγρα της Ανατολικής Θράκης


Παρά τις διπλωματικές διαμαρτυρίες και τις πολιτικές καταγγελίες της χώρας μας, το εμπόριο λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα συνεχίζεται χωρίς διακοπή.
Τη φορά αυτή το ταξίδι των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα είχε άδοξο και τραγικό τέλος, αφού το υπ' αρ. 34 UZS 58 φορτηγό που μετέφερε 43 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και τη Βιρμανία, με στόχο τη διοχέτευσή τους στην Ελλάδα, διαδικασία που γίνεται κάτω από τον ...αξιοθαύμαστο συντονισμό των μηχανισμών του τουρκικού κράτους, με τη συνεργασία Ελλήνων εμπόρων ελπίδας (να τα λέμε κι αυτά), έπεσε σε ρέμα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 18 από αυτούς και να τραυματιστούν οι άλλοι 25.
Για όσους ανησυχούν για την τύχη του οδηγού και του συνοδηγού, παρά του ότι όλοι οι άλλοι επιβάινοντες πέθαναν ή τραυματίστηκαν, αυτοί κατόρθωσαν να διαφύγουν της σύλληψης και έτσι οι τουρκικές αρχές έχασαν την ευκαιρία να αποκαλύψουν τη συμμορία που βρίσκεται πίσω από τη διακίνηση των λαθρομεταναστών!
Ο νομάρχης Ρεδαιστού (Tekirdağ) Aydın Nezih Doğan, που μετέβη στον τόπο του ατυχήματος, δήλωσε ότι θα γίνουν ανακρίσεις για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι ένοχοι του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.