28/3/09

Νεκρός ο αρχηγός εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας μετά τη συντριβή ελικοπτέρου

O θανών ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Μουχσίν Γιαζιτζίογλου, στη φωτογραφία ενώ σχίζει τον χάρτη του αμερικανικού πενταγώνου, που παρουσιάζει την Τουρκία υπό διαμελισμό.
Σκοτώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες
Σκοτώθηκαν και τα έξι άτομα, ανάμεσά τους ο αρχηγός του εθνικιστικού Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας, Μουχσίν Γιαζιτζίογλου, η τύχη των οποίων αγνοούνταν μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν στην ορεινή κεντρική Τουρκία.
Το ελικόπτερο συνετρίβη την Τετάρτη εν μέσω κακοκαιρίας στα χιονισμένα βουνά της κεντρικής Τουρκίας, συγκεκριμένα κοντά στο νομό Σεβάστειας, την εκλογικήβάση του αρχηγού του υπερεθνικιστικού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας (BBP).
Νεκρός είναι εκτός από τον Μουχσίν Γιαζιτζίογλου και δημοσιογράφος, ο οποίος τηλεφώνησε μετά τη συντριβή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, λέγοντας ότι κρυώνει και ότι οι υπόλοιποι συνεπιβαίνοντες στο ελικόπτερο είναι μάλλον νεκροί.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μεχμέτ Αλί Σαχίν, δήλωσε ότι τα συντρίμμια του ελικοπτέρου βρέθηκαν την τρίτη ημέρα των ερευνών.
Ο Μουχσίν Γιαζιτζίογλου επέστρεφε από πολιτική συγκέντρωση εν όψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής όταν συνετρίβη το ελικόπτερο.
Το μικρό ακροδεξιό Κόμμα Μεγάλης Ενότητας είναι συγγενές προς τον πολιτικό χώρο των Γκρίζων Λύκων, δίνοντας σε ιδεολογικό επίπεδο έμφαση στη σύνθεση του παντουρκισμού με το Ισλάμ.
Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

  1. ΧΑΡΗΚΑ, ΕΝΑΣ "ΛΥΚΟΣ" ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΓΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ.ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ "ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.