1/3/11

Ο θρύλος των ILLUMINATI

του Αλέξανδρου Κύβελου
άρθρο του  περιοδικού CRYPTO


Η λατινική λέξη ILLUMINATI ( Πεφωτισμένοι ) χρησιμοποιήθηκε από τον Μεσαίωνα και μετα, για να χαρακτηρίσει ομάδες που θεωρείτο ότι διέδιδαν το "φως" ανάμεσα στο "σκότος" στο οποίο είχε περιέλθει η ανθρωπότητα εξαιτίας της Καθολικής Εκκλησίας. Η έννοια αυτή του φωτός δεν είναι κατ' ανάγκην ταυτόσημη με αυτήν του μεταγενέστερου Διαφωτισμού. Αφορούσε ομάδες με θρησκευτικές και φιλοσοφικές αντιλήψεις -όπως οι διάφορες μορφές γνωστικών- που έρχονταν σε αντίθεση με τα ρωμαιοκαθολικά δόγματα.


το υπόλοιπο στη livepedia εδώ. 



17 σχόλια:

  1. Ειναι μυθοπλασια οτι οι περσες χρηματοδοτησαν τους σπαρτιατες
    ωστε αυτοι να κερδισουν τους αθηναιους στον πελοπονησιακο πολεμο;

    Και αυτοι μεν κερδισαν.
    Προς τι;
    Στο τελος αποδυναμωθηκαν αμφοτεροι
    ή οχι;
    Πηραν μερος οι Σπαρτιατες στα Γαυγαμηλα κιαν οχι γιατι;

    ο.κ. μπορει να μην φταινε οι ιλλουμινατι αλλα μπορει να μην φταινε ουτε οι χρηματοπιστωτες(τη δουλεια τους κανουν).
    Εντοιαυτη περιπτωση ουτε οι πρακτορες της CIA για το εργο των οποιων ελαχιστα γνωριζουμε, φταινε
    για τιποτα, αφου δεν εχουμε αδιασειστα στοιχεια...
    Και εν τελει για τιποτα δεν μπορουμε ναμαστε σιγουροι αφου ελαχιστα εχουμε δει ιδιοις ομασι...

    Τους χαρτες περι νεας Μ.Ανατολης
    τους εχουμε δει;
    Tην εισβολη στο Ιρακ;
    Τι μας ειπε ο Τενετ για το Ιρακ ξερουμε;
    Ποιες ειναι οι αιτιες της μικρασιατικης καταστροφης ειμαστε πραγματικα σιγουροι οτι ξερουμε;
    Ποσοι ηταν οι περσες στις Θερμοπυλες;
    Hταν τελικα οι Αρχαιοι Μακεδονες Ελληνες;
    Τελικα ταφαγε ο Ακης ή οχι;
    Ti θελει ο giorgos με τον soros μας ειπε;
    Γιατι μετα την "ισχυρη ελλαδα" καταληξαμε στο Δ.Ν.Τ. ξερουμε;
    Πως τους ηρθε των εβραιων ναρθουν τωρα στη θεσσαλονικη υπο την καθοδηγηση της κλιντον;

    Aρα διατηρουμε το δικαιωμα να καταλαβαινουμε οτι νομιζουμε.
    Μεχρι να αποδειχτει οτι εχουμε λαθος...
    Κιοσοι ξερουν ή ειναι βεβαιοι για κατι αλλο ...ελευθερα ...
    Κιαν στο τελος ψηφισουμε ,ας ψηφισουμε οτι νομιζει ο καθενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκαλίζοντας τα προσφιλή μου θέματα, έχω καταλήξει στο λίγο κυνικό και αντισωμοσιολογικό συμπέρασμα, ότι όλα αυτά, πυραμίδες, μάτια βουντού κλπ, είναι για να παραμυθιάζουν και να τρομοκρατουν οι φεουδάρχες την πλέμπα.

    Αν πω ότι πίσω από την Πράσινη Απάτη είναι διεθνήσς σνυωμοσία του Ροκφέλερ και των Καβαλιστών Εβραίων , θα με διαβάσουν 1000. Αν πω ότι είναι δουλειά στημένη από την Ζήμενς, θα με διαβάσουν 100 και αυτό ΜΟΝΟ επειδή η Ζήμενς έχει κάνει φουστιές στην Ελλάδα. (Της Ζήμενς είναι)

    Όλα τα μυστικιστικά και οι μπαμπούλες είναι σαν τον κακό δράκο ή τον χωροφύλακα όταν δεν τρώγαμε τα λαχανικά μας.

    Ανθρωποι είναι, επιχειρηματίες, με λαφτά και έχουν συμβούλους, πάνε στην τουαλέτα σαν και μας, πονάει η μέση τους σαν και εμάς, φαντασιώνονται σαν και εμάς. Μερικοί πήγαν και σε σχολεία για να μάθουν πως να πουλάνε μούρη.

    Αρα, μην τσιμπάτε. Παραπληροφόρηση για να ενυπωσιαζόμαστε και να μην λέμε άει σι_τίρ, με το συμπάθειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
    Προτείνουμε:
    Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
    Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
    Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
    Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
    Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
    Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
    Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
    Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
    Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
    ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
    galaxiako.blogspot.com 27/02/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα καλοστημμενο παραμυθι στο οποιο κενοδοξοι ανθρωπισκοι της συμφορας και της ανωμαλιας προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους αλλα κυριως τους αλλους οτι οδευουν οι ιδιοι προς την θεοποιηση τους και μια και δεν πιστευουν σε θεο θελουν να πεισουν οτι εγιναν συνδημιουργοι και ολοι μαζι οτι εγιναν ο "Δημιουργος".Σιγουρα καποιοι απο αυτους εχουν παρει καποια μεταφερομενα μυστικα "ανακρισης" της Φυσης τα οποια χρησιμοποιουν για να επιβληθουν στους αλλους και να αποκτησουν ισχυ στους πολλους ,διοτι ο..."θεος"...πρεπει να ειναι ισχυρος!!!Η ζωη τους ομως αποδεικνυει οτι ζουνε με την αρπαχτη απο χρημα εως ζωες και "ενεργεια" που αρμεγουν απο τους αλλους διοτι μονοι τους ειναι αδεια φλασκια.Η ισχυς και δυνατοτητα τους προερχεται απο την αποδοχη τους απο τους αλλους και την ματια των αλλων,ματια γεματη φοβο και ετοιμη να ξοδευσει "ενεργεια" για λογαριασμο τους την οποιαν δηθεν αυτοι πλεον θα μεταφερουν και θα τροφοδοτησουν τον "θεο" δηλαδη τον εαυτον τους και την ομαδα των ομοιων τους.Στην ζωη τους ειναι σαλταδοροι αποτυχημενοι με αποτυχημενες οικογενειες και προβληματικα τεκνα αναξια για οτιδηποτε με υπαιτοιους αυτους τους "μυστες"και ζουνε βαμπιριζοντας ενεργεια απο τα ενεργειακα θυματα τους και για αυτο επιλεγουν για βαμπιρισμο ηθικοτατα,δικαια και γεματα ενεργεια ατομα τους οποιους ανταμειβουν πουλωντας τους νταβατζιλικι-προστασια μεσω του τεραστιου δικτυου γνωριμιων που εχουνε.Ισχυριζονται σαν τον Μακιαβελλι οτι "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" και θεωρωντας τον εαυτο τους σαν "σκοπουμενο" παραμυθιαζονται οτι δημιουργουνε "σκοπο" αρα δρουνε αντι του Θεου και ο σκοπος ειναι συμφωνα με την δικη τους αντιληψη και συμφερον παντοτε και οχι συμφωνα με την σε ισορροπια φυση και την ισορροπια των εμπεριεχομενων σε αυτην ειδων.Επιταχυνουν τα γεγονοτα περαν απο την φυσικη διαδικασια χρονικη και ποιοτικη με αποτελεσμα να δημιουργουν "καρκινωματα" στο ανθρωποσυστημα που τα θεωρουν σαν εξελειξη στο Συμπαν.Ετσι παραμυθιαζονται σαν "συνδημιουργοι"...αποντος του Δημιουργου.Ζοφερα τα τελετουργικα τους γεματα μισος για τους υπολοιπους ανθρωπους του ανθρωποσυστηματος που τους ονομαζουν και...γιδια,διοτι η απλοτητα και καλοσυνη για αυτους θεωρειται "γιδια".Και εκτος των αλλων ειναι και ...εσχατολογικοι!!!
    κακια τους ωρα τα ψωνια!!!Θεωρουν δηλαδη οτι μια και αυτοι απεκτησαν την ...αθανασια!!! και... τελειωσαν οι κυκλοι υλικης ζωης τους και..."θεοποιηθηκαν" !!!θα πρεπει να "ανακυκλωσουν" και τον υπολοιπο πληθυσμο πχ σε ενα πυρηνικο ολοκαυτωμα γιατι αυτος ο πληθυσμος δεν ειναι τιποτα αλλο απο...μπαταριες ενεργειας...χωρις Πνευμα και Ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχέλαε,

    Πολύ χαίρομαι φίλε μου γιατί βρίσκεσαι πολύ κοντά σε αυτά που σου έγραφα σε προηγούμενη ανάρτηση (Αραβική επανάσταση).
    Ναι, το παίζουν θεοί!
    Ναι, αψηφούν και παραβιάζουν με τεχνητούς τρόπους τους νόμους της φύσης ενάντια στον θείο ΝΟΜΟ που εμπεριέχει τα πάντα μέσα του, ακόμη και τις άθλιες υπάρξεις τους!
    Ναι, μισούν τα πλάσματα του Θεού τους ανθρώπους και είναι τόσο κομπλεξικοί που επιθυμούν διακαώς να ξεχωρίζουν από αυτούς ως δήθεν πεφωτισμένοι! Προβάλλουν ως δήθεν "ευεργέτες" της ανθρωπότητας, αλλά είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της!
    Λύκοι προβατόσχημοι, μια ιδιαίτερη σέχτα της Μασονίας!
    Ναι, είναι βαμπίρ όμοια με τον αρχηγέτη τους Εωσφόρο = LUSIFER="Φωτεινός" /ΙLLUNINATI="Πεφωτισμένοι".
    Μαύρη όμως είναι η τύφλα τους!!!
    Τόσο μαύρη, όσο και οι σκοτεινές τρύπες όπου φωλιάζουν, μελετώντας οι άφρονες τους τρόπους με τους οποίους θα πολεμήσουν τον ΘΕΟ! Πολεμιέται, ω ανόητοι, ο ΘΕΟΣ;; Υπάρχει Γνώση πέρα από τον ΘΕΟ;;

    Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι η δήθεν "Γνώση" τους δεν είναι παρά μια τέλεια ΑΓΝΩΣΙΑ.

    Ναι,έχουν στην φαρέτρα τους κάποια ψήγματα αρχαίας γνώσης ανάμικτα με εβραϊκή Καμπάλα, αιγυπτιακό μυστικισμό και μαύρη Μαγεία!
    Ναι, είναι σήμερα τα κύρια όργανα του διεθνούς Σιωνισμού και εργάζονται μανιωδώς για την σατανική κατίσχυση σε όλον τον κόσμο. Για τον λόγο αυτό υποσκάπτουν συστηματικά το αληθινό ΦΩΣ, την Εκκλησία του ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Όχι, archaeopteryx, δεν είναι μια απάτη-μπαμπούλας για να τρώμε το φαγητό μας!! Είναι μια αλήθεια που η ανθρωπότητα θα βρεθεί οδυνηρά μπροστά της!

    ΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρει κανείς να εξηγήσει πώς γίνεται αυτή η ανακατεύθυνση (redirection);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξέχασα να γράψω ποια "ανακατεύθυνση", διότι νόμιζα ότι θα αναφερόταν στο κείμενο.

    Αντιστρέψτε την λέξη ILLUMINATI (=> itanimulli), βάλτε μία τελεία και com (itanimulli.com). Δέστε τι βγάζει ο σύνδεσμος αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    1 Μαρτίου 2011 11:42 π.μ.
    ---------------------

    ΒΑΣΙΛΕ(Β)ΕΙ
    (Ι)ΔΙΚΑ
    ΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    Αγράμματο ξόανο!
    Ποιος έγραψε για πόλεμο;
    Εγώ δεν θα κοιμηθώ, εσύ να δούμε που κλείνεις τα μάτια στην αλήθεια και το παίζεις άθεος πως θα ξυπνήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Είμαι άθεος, δόξα τω Θεώ" (Μπουνιουέλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. archaeopteryx
    Ανθρωποι είναι, επιχειρηματίες, με λαφτά και έχουν συμβούλους, πάνε στην τουαλέτα σαν και μας, πονάει η μέση τους σαν και εμάς, φαντασιώνονται σαν και εμάς. Μερικοί πήγαν και σε σχολεία για να μάθουν πως να πουλάνε μούρη.
    1 Μαρτίου 2011 1:59 π.μ.

    Εγω θα συμπληρωνα οτι σαν ολους και αυτοι οι..."ενθεοι" κανουν καθε πρωι το ιδιο και μετα τραβανε το καζανακι.Καμια φορα ειναι και δυσκοιλιοι οπως ειναι & οι "καρδιες" τους και τοτε αρχιζει ...η βασανος
    που δεν λεει να τους προσγειωσει λιγο .Ο ανθρωπινος εγωισμος μαζι με την υβρη και την αμμετροπρεπεια
    καλα συνδιαζονται στην ζωνη του λυκοφωτος οπου βρισκεται σε διαρκη θολουρα το μυαλο τους.Οσον αφορα τα σχολεια που βγαζουν για το πως θα "δουλευουν" τις μαζες ειναι γνωστοτατα και μια αλλη φορα θα τα ξαναπουμε για αυτα τα ...παλληκαρια που στηριζονται μονο στον φοβο του μεσου ανθρωπου η του παραγεμισμενου
    σαν φασιανο μασσωνου.Και ας ξερουν οτι ολα τα πουλια που πετανε...κανουν πως τρωγονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. As einai kala ta oikopaida mas kai tous ellines pou apoblakosame....................!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i ratsistini kai i malakini einai sto aima pollon en8eon apo edomesa!!!!!!!yeaaaaaa!!!!!!!

    papanzis homofilos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. archaeopteryx

    ΟΡ8ΟΔΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά, μάθαμε ότι μας διαβάζουν πολλοί δήθεν δωδεκαθειστές ήτοι σατανιστές εδώ μέσα, νεοεποχίτες και ότι τραβάει η όρεξή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2 Μαρτίου 2011 9:31 π.μ.

    ------------------

    Βρε, γράψτε τους εκεί που ξέρετε!!!
    Ένα τσούρμο φρόκαλα είναι που κάνουν πολύ σαματά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    2 Μαρτίου 2011 9:31 π.μ.

    ------------------

    Βρε, γράψτε τους εκεί που ξέρετε!!!
    Ένα τσούρμο φρόκαλα είναι που κάνουν πολύ σαματά!!

    2 Μαρτίου 2011 10:49 π.μ.

    Η λυση δεν ειναι να τους...γραψουμε εκει που ξερουμε και η λυση...βρεθηκε!!! η απαντηση ειναι να τους κατεβασεις το ροζ κυλλοτακι τους απο το οποιο προβαλλει πλαγια και η ουρα του πιθηκου που δεν θελουν να την βλεπουν.Η λυση ειναι η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ και το "τρομοκρατηστε τους τρομοκρατες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η λυση ειναι η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ και το "τρομοκρατηστε τους τρομοκρατες"
    ---------------
    Αρχέλαε,

    Ακόμη καλύτερα!!

    Εγώ αναφερόμουν βέβαια στα χαζοχαρούμενα που είπε ο 2 Μαρτίου 2011 9:31 π.μ. και όχι στους Ιλλουμινάτι!
    Διότι αυτοί μόνο χαζοχαρούμενοι δεν είναι, αλλά αντίθετα πολύ επικίνδυνοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.