31/8/12

"Νοικιάστε τον Παπανδρέου"

thumb
Ψάχνετε  έναν «δεινό ομιλητή»; Τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο  γραφείο The Harry Walker Agency και να «νοικιάσετε» τον Γιώργο Παπανδρέου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του γραφείο ο πρώην πρωθυπουργός έγινε μέλος του με προφανή στόχο να αυξήσει τα εισοδήματά του. Στο βιογραφικό του προκειμένου να δελεαστούν οι υποψήφιοι πελάτες αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους "100 κορυφαίους διανοητές" για το 2010 και "κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας", μιλά για την παρούσα κατάσταση της Ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».

Το εκπληκτικό είναι ότι η ιστοσελίδα μας προτρέπει να «κλείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων».  Για τους ενδιαφερόμενους, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι δεν αναφέρεται το κόστος της εμφάνισης του πρώην πρωθυπουργού.
Το Harry Walker Agency έχει στο δυναμικό του μεγάλες προσωπικότητες από όλους τους χώρους, όπως για παράδειγμα ο Μπιλ Κλίντον, ο Μπόνο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μπόνο, ο Τζέραλντ Φορντ και πολλούς άλλους, που «νοικιάζει» σε ανά τον κόσμο σεμινάρια και events. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κλίντον εισέπραξε 9 εκατομμύρια δολάρια για 59 εμφανίσεις μέσα σε ένα χρόνο ως μέλος του γραφείου.
Πηγή: www.enikos.gr

6 σχόλια:

 1. "Νοικιάστε τον Παπανδρέου"

  Έτσι είναι. Για να μπορείς να είσαι ενοικιαζόμενος πρέπει πρώτα απ' όλα να είσαι ακατοίκητος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Νοικιάστε τον Παπανδρέου"

  Έτσι είναι. Για να μπορείς να είσαι ενοικιαζόμενος πρέπει πρώτα απ' όλα να είσαι ακατοίκητος...

  χαχαχαχα

  Πιγκουϊνε πολύ εύστοχο το σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Makedon, τι να πω ρε φίλε; Παίρνουν το κάθε άβουλο μόμολο που παπαγαλίζει και κάνει ότι τού λένε, το βαφτίζουν διανοούμενο και μετά το βάζουν σε θέσεις κλειδιά για να περνάει την πολιτική τους. Ύστερα το νοικιάζουν κιόλας, κάτι σαν τις ελαστικές μορφές απασχόλησης.

  Μού έλεγε ένας φίλος ότι πριν κανά - δυό χρόνια έτυχε και έκατσε δίπλα του στο αεροπλάνο ένας τύπος ο οποίος ήταν πρώην Υπ.Οικ. τής Χιλής. Και μόλις πιάσανε την κουβέντα και τού είπε ο φίλος μου ότι είναι από την Ελλάδα, ο Χιλιανός πρώην υπουργός τού έλεγε πόσο θαύμαζε τον ΓΑΠ και έσταζε μέλι!!! Μη το ψάχνεις, είναι διεθνές το φαινόμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πραγματικά, υπερτέλειο σχόλιο.
  Μεγάλη ευθυβολία Πιγκουίνε!
  Παιδιά τι λέτε, βάζουμε ρεφενέ να τον κλείσουμε για μια ώρα και εμείς;
  Πού θα την ξαναβρούμε τέτοια ευκαιρία;
  Ελίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ελίνα μέσα είμαι. Μόνο που όταν μπει στην αίθουσα που θα είμαστε, δεν θα ξαναβγεί!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ελίνα, κάπου πήρε το μάτι μου για 46.000 Ευρώ η ομιλία! Δηλαδή, έχει ήδη απαντήσει στο βασικότερο ερώτημά μας: "Πόσα θες να μάς τρελλάνεις ρε;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.