27/10/12

«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή.

Χίτλερ,«Ο Αγών μου»:Οι Εβραίοι προσπαθούν να αποτρέψουν την κυριαρχία της Άρειας φυλής, αλλοιώνοντας τα φυσικά της χαρακτηριστικά και πείθοντας τους ανθρώπους της να εγκαταλείψουν την υπεροχή τους, προς χάριν της ισότητας. 
Στην εκπομπή «Μακελειό» στο κανάλι «Extra 3»-Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας, όποιος τον θέλει ας τον πάρει στο δικό του κόμμαΤο πρότυπο του αληθινού Έλληνα σκιαγράφησε, με τον πλέον φυλετικό και ρατσιστικό τρόπο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό τα έβαλε με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.Ο διάλογος είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές της εκπομπής «Μακελειό» στο κανάλι «Extra 3» και στο φιλοξενούμενο βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Παναγιώταρο.
Διαβάστε και βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα:


- Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Έλληνας έγχρωμος που ήταν Έλληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;

«Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».

- Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Έλληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης.

«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς.
Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».

- Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;

«Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».

- Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.

«Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ.
Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».

- Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;

«Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν.
Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».

10 σχόλια:

  1. Κάθομαι και παρατηρώ όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δικαίως δεν μπορούσαν να αποδεχτούν το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στη χώρα μας,να πέφτει στην αγκαλιά ενός φασιστικού και επικίνδυνου ΜΗ πολιτικού φορέα,και ειλικρινά λυπάμαι.

    Κάθομαι και παρατηρώ,όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δικαίως ήθελαν τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας μας,να συντάσσονται με τις δυνάμεις του ΔΝΤ και των υπόλοιπων ξένων κέντρων,και ειλικρινά λυπάμαι πολύ.

    Κάθομαι και παρατηρώ,όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δικαίως ανησυχούν για τη σύνταξη ή το μισθό τους,να συντάσσονται και πάλι με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ,και λυπάμαι πολύ.

    Κάθομαι και παρατηρώ,όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δικαίως αγανακτούν με το σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης,να απογειώνουν το Σύριζα,και λυπάμαι πολύ.

    Αυτά βέβαια,πιθανότατα είναι επιλογές του τύπου μη χείρον βέλτιστον,ανάλογα με τις προτεραιότητες του καθενός,αλλά επειδή μου αρέσει να εστιάζω πάντα στο αποτέλεσμα,οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι η πορεία της χώρας προς τον γκρεμό είναι προδιαγεγραμμένη και είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ 'αρχάς, να ευχηθώ 'Χρόνια-Πολλά'για τα 100 χρόνια, από την

    απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης .
    Στην συνέχεια, να αναφέρω -πριν το σχόλιο μου- ότι στις μέρες μας , οι

    χρυσαυγίτες, έχουν την εντύπωση,ότι μόνο εκείνοι έχουν το δικαίωμα να

    λέγονται Έλληνες. Κούνια που τους κούναγε ...!
    Στο σχόλιο τώρα, που όμως ... δεν θα είναι ακριβώς σχόλιο, αλλά

    παράθεση κάποιων 'πραγμάτων' που ανακάλυψα, χαζολογώντας , στο

    διαδίκτυο .
    1ον, βρήκα, αυτή την φωτό (παλαιότερο εξώφυλλο , της Χ.Α.)
    http://omadeon.files.wordpress.com/2012/09/ha1cover.jpg
    Μου κίνησε, λοιπόν την περιέργεια, η λέξη 'Αγχιβασίην', που φαίνεται,

    στο κάτω μέρος. Κι έτσι , Γκουγκλάροντας το..., έφτασα εδώ :


    http://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%8

    3%CE%B9%CE%B7%CE%BD&aq=0&oq=%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%83%

    CE%B9%CE%B7%CE%BD&sugexp=chrome,mod=0&sourceid=chrome&ie=UTF-8
    Άνοιξα λοιπόν το 1ο αποτέλεσμα και διάβασα : Τετράδιο σκέψεων και

    προσεγγίσεων των βασικών αρχών Κοσμικής και Θεϊκής Αληθείας μέσω της

    Αυθεντικής Ελληνικής και Αρίας κοσμοαντιλήψεως, Εσωτερικότητος και

    Πνευματικότητος. Συμβολή σε μια Αληθινή Επανάσταση βασισμένη στην

    Επανελλήνιση των Ελλήνων και στην επαναφορά του Ελληνικού και Αρίου

    πνεύματος στον κοινωνικό βίο της Ελλάδος και της Ευρώπης.
    Πιο κάτω, διάβασα ότι η 'λέξη', ανήκει, στον Εφέσιο φιλόσοφο

    Ηράκλειτο , που , ένας Θεός ξέρει, το τι μπορεί να εννοούσε Εκείνος

    και πως 'μεταφράστηκε' και παραποιήθηκε, απ 'τους ...'καθαρούς' Αρείους

    .
    Τα συμπεράσματα, δικά σας .
    Επίσης ''έμαθα'' , στο πλευρό ποίου, έπρεπε να πολεμάει η Ελλάδα το

    1943 :
    http://omadeon.files.wordpress.com/2012/09/greeknazis_for_hitler.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δὲν κατάλαβα ρὲ παιδιά, τὰ γονίδια τῆς μαύρης φυλῆς ὑπερτεροῦν αὐτῶν τῆς ἑλληνικῆς φυλῆς;

    Ἡ φυσικὴ ἐπιλογὴ λοιπὸν καταδικάζει τὸ ἑλληνικὸν ἔθνος. Οἱ ἀδύναμοι σιγά - σιγά ἐξαφανίζονται.
    Κοιτάξτε τὶ μεγάλη ὑπογεννητικότητα ἔχουμε.

    Νὰ δῶ σὲ λῖγα ἔτη ποὺ θὰ βρῆ τὶς ψήφους ἡ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προβλημα που παρατηρω εγω ειναι οτι η καταπτωση εχει φτασει στο σημειο να χανουμε την λογικη σκεψη. Το αν ειναι κατι σωστο η λαθος χρειαζεται λογικα επιχειρηματα για να το αποδειξουμε.

    Το κατα ποσον καποιος ανηκει στην ελληνικη φυλη, το αν ειναι νομιμος κατοικος της Ελλαδας και το αν ειναι πολιτης της Ελλαδας ειναι πραγματα διαφορετικα.

    Ο Σχορτσιανιτης οπως διαβαζω εχει πατερα Ελληνα και μητερα απο το Καμερουν, οποτε φυλετικα ανηκει κατα το ημισυ στην ελληνικη φυλη.

    Ο ΧΑ ειπε οτι στο κομμα τους δεχονται μονο ατομα που να ειναι αμιγως Ελληνες. Παρομοιοι οροι υπαρχουν και σε αλλους θεσμους και σε αλλα κρατη. Μονο ενα ερωτημα βλεπω εδω: Ειναι κατι τετοιο αντισυνταγματικο; ειναι απαραδεκτο και για ποιο λογο; Αν δεν ειναι αντισυνταγματικο τοτε με γεια τους με χαρα τους και οσοι δεν συμφωνουν μην τους φησισουν.

    Ο ΧΑ δεν ειπε πουθενα οτι ο Σχορτσιανιτης δεν ειναι σεβαστος σαν Ελληνας πολιτης.

    Ο παρουσιαστης της εκπομπης εκφραζεται με πολυ χαμηλο τροπο, υπονοουμενα και συνειρμους του δρομου. Τι θα πει σκουρος - μαυρος - χριστιανος - με ελληνικη ταυτοτητα; οταν ο παρουσιαστης ανακατευει τις εννοιες κατ'αυτο τον τροπο δειχνει οτι αντιμετωμιζει αυτες τις εννοιες με προχειροτητα και ελλειψη σεβασμου.

    Ο παρουσιαστης μιλαει για ρατσισμο και δογμα Αριας Φυλης. Απο που και ως που το συμπερανε αυτο; Το οτι η φυλη μπορει να ειναι κριτηριο για ορισμενους ρολους, χωρις να αντιβαινει στο συνταγμα, δεν ειναι ρατσισμος και δογμα Αριας Φυλης. Αυτοι ειναι συνειρμοι του δρομου.

    Ο ΧΑ ειπε "Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες." Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ρατσιστες του δογματος της Αριας Φυλης - γιατι εκεινοι θα ελεγαν κατι πολυ διαφορετικο. Αλλα αυτα ισως ειναι ψιλα γραμματα για ανθρωπους σαν τον παρουσιαστη.

    "Εσεις κυνηγατε τους λαθραιους η ολους;" τοσο προσβλητικη, χυδαια και υβριστικη ερωτηση θα προκαλουσε την απολυση του παρουσιαστη αν ζουσαμε σε πολισμενη χωρα. Δεν υπαρχει στην Ελλαδα κανενας νομος εναντιον των υβρεων; Η ειναι αποτελεσματικος μονο οταν χρησιμοποιειται απο ορισμενες πολιτικες παραταξεις; Ο ΧΑ του απαντησε με πολυ ψυχραιμια απο οτι φαινεται και αρκετα καθαρα.

    Ενα ασφαλες συμπερασμα μπορει να βγει: δημοσιογραφια / τηλεοραση σαν αυτη ειναι του βοθρου.

    Μιλωντας στο τριτο προσωπο γιατι δεν ειμαι μεσα στα πραγματα: Αυτοι που καιγονται να επιχειρηματολογησουν εναντιον της ΧΑ ας κανουν ακριβως αυτο: να επιχειρηματολογησουν, με βαση τις πραξεις και τα λεγομενα, και να προσφερουν εναλλακτικες λυσεις. Θα εκαναν καλο και στον εαυτο τους και θα διαφωτιζαν και αυτους που ισως να μην ξερουν.

    Δεν μπορει να υπαρχει τοσο πολυ μενος εναντιον ενος κομματος οταν τα υπολοιπα κομματα δεν παρουσιαζουν καμια εναλλακτικη λυση που να εχει ελπιδες να λειτουργησει σωστα. Ο καλυτερος τροπος να μικρυνει η ΧΑ ειναι καποιοι αλλοι να παρουσιασουν λυσεις που να εξαφανισουν τα προβληματα για τα οποια τοσος κοσμος βλεπει την ΧΑ σαν την μονη επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας».

    «Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».

    - Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.

    I don´t know which of the 2 statements is more racist. 5 million yeras ago existed at least 8 distinct species of hominids. Now days, due mostly to political reasons, to suggest mulpiple ancestors of the modern human is almost a crime.

    Even though with human interaction has brought a vast exchange of genes, there are still characteristics one could identify as Greek or Greek-like.

    However, if we don´t use genetics to determine one´s Greekness, the other criterium, Greek Education, would exclude an even larger number of people who ethnically have identified themselves as Greeks. Keeping that in mind, XA approach is the least racist and safest of the 2 options...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σιωνισμός καλά θα κρατεί όσο η διάβρωση του σε οργανώσεις τύπου Χρυσή Αυγή, ανά τον κόσμο, θα τους δίνει αφορμή για το διαίρει και βασίλευε των οικονομικών και επεκτατικών τους συμφερόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω πω, τι ιεροσυλία! Ακούς εκεί, να είναι μαύρος και να φοράει το σήμα τής εθνικής ομάδας! Και να χαλάει έτσι το σωματότυπο τής Άριας ελληνικής φυλής (την οποία ως γνωστόν αντιπροσωπεύει ο... σωματότυπος τού Άριου Παναγιώταρου και τού ακόμα πιο Άριου Μιχαλολιάκου, δηλαδή κοντόχοντροι κοιλαράδες!>)

    Παναγιώταρε, μη μασάς ρε. Εδώ, σα γνήσιος απόγονος τού Λεωνίδα και τού Παπαφλέσσα, πήγες με άλλους 30 και τσαμπουκαλευτήκατε με τούς πάγκους δύο φουκαράδων Πακιστανών που είχαν μπόι 1 και μίλκο με ανάταση. Στον Σχορτσιανίτη θα κολώσεις τώρα; Να περιμένω ότι θα πάς να τον βρεις να τον πλακώσεις στο ξύλο ή μήπως τού φοβιτσέα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιγκουινε θα θυμαμαι παντα με γελια ενα περιστατικο που συνεβη εξω απο την Βιββλιοθηκη του Ιστορικου-Αρχαιλογικου Τμηματος το 2004, Υπηρχε εκει εξω ενας κυριος ο οποιος ηταν φτυστος με καρικατουρα εβραιου απο τον ναζιστικο Der Sturmer (γαμψη μυτη σκουρο δερμα κατσαρα μαλια και 1,50 με τα χερια στην αναταση.Λοιοπν αυτος ο κυριος ελεγε ΔΥΝΑΤΑ ποσο μεγλαος ηγετης ηταν ο Χιτλερ ποσο καταπιεζοντια οι "Αρειοι" σημερα αλλα και ποσο περηφανος ειναι που ο ιδιος ειναι "Αρειος" χρυσαυγητης. Θα ηθελα να τον ρωτησω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδε τον ευατο του στον καθρεπτη η αν εχει δει στη ζωη του κανενα οφθαλμιατρο αλλα παραμονη εξεταστικης ειχα σοβαροτερα οραγματα βα ασχοληθω....
    ΥΓ Ορκιζομαι στην καρα του Αγου Σπυριδωνα οτι δεν εκανε πλακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ τι να σας πώ παιδιά..Με καμία λογική δεν μου έβγαινε ποτέ μου, ο ρατσισμός. Τι θα πεί "φυλετική διάκριση"; Τι θα πεί "άσπρος και μαύρος ή κίτρινος"; Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σάρκα οστά και αίμα; Δεν έχει το αίμα τους την ίδια αξία; Υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει ότι οι λευκοί είναι καθαρότεροι ή καλύτεροι από άλλους;
    Εδώ πέρυσι το καλοκαίρι, ένας πάλευκος Ευρωπαίος, σκότωσε 72 παιδάκια και το ευχαριστήθηκε...
    Ποιά είναι η λογική του ρατσισμού που τον επικαλούμαστε για να μπερδεύουμε το θέμα "λαθρομετανάστευση" που είναι καθαρά πολιτικό;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρήστο Βούλγαρη, μού θύμισες ένα επεισόδιο από το Λούκι Λουκ. Σ' εκείνη τη φάση (19ος αιώνας) είχε πάει ένας Γερμανός ανθρωπολόγος στην Αμερική για ανθρωπολογικές έρευνες και έπρεπε να δοθεί έγκριση από τη Γερουσία. Σε μιά δόση σηκώνεται ένας γερουσιαστής έξαλλος και φωνάζει:
    "Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στους ξένους να έρχονται εδώ και να κάνουν έρευνες για εμάς".
    Οπότε τού λέει ο διπλανός του γερουσιαστής συμφωνώντας:
    Έχεις δίκιο Κοβάλσκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.