18/3/16

Νέο λήμμα στα λεξικά: Συριζοϋποκρισία

Όταν ο Πάνος Καμμένος απαιτεί την αποπομπή Μουζάλα για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, δεν προκαλεί κανένα απολύτως σχόλιο από την κ. Γεροβασίλη και τους λοιπούς προπαγανδιστές των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν εκφράζουν ακριβώς τις ίδιες θέσεις με τον Πάνο Καμμένο, ίσως και πιο μετριοπαθείς, στελέχη άλλων κομμάτων ή προσωπικότητες, χαρακτηρίζονται ως εθνικιστές, ακραίοι και με άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς στους οποίους αρέσκονται οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί αριστεροί του τρίτου μνημονίου, που μέχρι να αρπάξουν την καρέκλα της εξουσίας, αν δεν το έσκιζαν σε πολύ μικρά κομματάκια τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, δεν μπορούσαν να κοιμηθούν από τις... φιλολαϊκές τους τύψεις το βράδυ.
Πώς είπαμε ότι λέγεται αυτή η συμπεριφορά;

1 σχόλιο:

  1. Ακούω συνέχεια για την....πολύ καλή δουλειά που κάνει ο μουζάλας. Επειδή δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο και ίσως κάνω λάθος, μπορεί να βγει κάποιος κυβερνητικός να μας πει επίσημα ότι κάνει αυτό κι αυτό;
    Ρητορικό το ερώτημα. Η κυρά τασία σε νέα έκδοση είναι. Και χειρότερος διότι δείχνει σοβαρός ενώ με την άλλη μας έπιαναν τα γέλια και τα κλάμματα. Τώρα, μόνο κλάμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.