1/4/16

Εκδήλωση στη Χίο για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό - Κυριακή 3 Απριλίου, στο Ομήρειο


1 σχόλιο:

  1. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, ζητήστε να πάτε στα Μεστά να δείτε το λιμάνι, μελετήστε το αεροδρόμιο, δείτε στη Βολισσό το άλλο λιμάνι, δείτε και τη μαρίνα στην ανατολική πλευρά, και ζητήστε να μάθετε γιατί όλα αυτά σαπίζουν και δεν υπάρχει εξέλιξη. Ποιοί μπλοκάρουν το νησί; Η βλακεία και τα μικρά συμφέροντα κάποιων είναι ευθυγραμμισμένα με τις βλέψεις της Τουρκίας.
    Ζητήστε επίσης να μάθετε για το πότε και ποιοί έδιωξαν και πως τους κατοίκους από τα στρατηγικότερα σημεία του νησιού, πως εκεί κατα το παρελθόν επιχείρησαν επίγειες τουρκικές στρατιωτικές μονάδες και τι ζημιές έκαναν, τι έκλεψαν.
    Ζητήστε να μάθετε πόσα χρεώνει η μαφία του Πειραιά για να στείλει ένα κοντέινερ από Πειραιά Χίο, και πως εξαναγκάζουν όλη τη Χίο να κάνει λαθρεμπόριο με την Τουρκία, και όχι εμπόριο με την Ελλάδα, λόγω των τρελών μιζών που αρπάζει η μαφία του Πειραιά και η σκληρότερη όλων μαφία των ελεγκτών της εφορίας που ρημάζει την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.
    Το νησί έχει πουληθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο εμπορικός σύλλογος της Χίου με τις αστοχίες του, μαζί με άχρηστες τοπικές αρχές και με τουριστοκερδοσκόπους, κατέστρεψαν το νησί. 'Εδιωξαν τα τρία τέταρτα των ξέων διεθνών πτήσεων.
    Έδιωξαν τον ευρωπαϊκό τουρισμό, και σήμερα ο εμπορικός κόσμος της Χίου αγαπάει οικονομικά την Τουρκία, η οποία αγοράζει πλέον Χιακές συνειδήσεις των τοπικών παραγόντων.
    Επίσης, εδώ και πολλά χρόνια γνωστές εταιρείες πειρατών που έχουν τις ακτοπλοϊκές γραμμές στα χέρια τους υποχρεώνουν τη Χίο και Μυτιλήνη σε αποκλεισμό από δρομολόγια σε ανθρώπινες ώρες, και ζητάνε απάνθρωπες τιμές στα εισητήρια.

    Ποιός ακριβώς δεν επιτρέπει στους Χιώτες εφοπλιστές να κάνουν επενδύσεις στη Χίο, και πόσοι Χιώτες εφοπλιστές έχουν τις θαλαμηγούς τους μόνιμα σε Τουρκικές μαρίνες; Παρακαλώ ρωτήστε.
    Ρωτήστε να μάθετε και για την αφαλάτωση και το τρομακτικό πρόβλημα του νησιού με το νερό. Ποιός εδώ και δεκαετίες μπλοκάρει την αφαλάτωση και άλλες λύσεις με το νερό; Συμμορία πειρατών απογόνων σαρακηνών νερουλάδων, και άλλος υπόκοσμος δολοφονούν στην ουσία πολλά νησιά.

    Θέλουν κάποιοι να τσακίσουν τη Χίο, τη μισούν λόγω ναυτιλίας και γνωρίζουν ότι οι εφοπλιστές που έχουν καταγωγή από εκεί, με μια Ισλαμοτουρκική Χίο, θα γονατίσουν ψυχολογικά. Στόχος είναι η Ελληνική ναυτιλία, η καρδιά της. Η Ελλάδα θα χάσει το στρατηγικότερο και σημαντικότερο νησί της. Η Ελλάδα χάνει το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής της.
    Πολλοί εφοπλιστές δεν γνωρίζουν σε βάθος τι συμβαίνει στο νησί το οποίο έχει χτυπηθεί συστηματικά για πολλά χρόνια και σε λίγο, αν δεν γίνει κάτι σημαντικό, θα το πάρει η Τουρκία.

    Δόθηκαν εντολές σε Έλληνες εφοπλιστές να στηρίξουν την οικονομία της Τουρκία και να επενδύσουν εκεί, τη στιγμή που αφήνουν τη Χίο να πεθάνει. Ποιός τα κανονίζει όλα αυτά; Εθνική ανικανότητα, ξένος σχεδιασμός ή και τα δύο μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.