30/9/17

H τουριστική επένδυση του Πήτερ Ηλιόπουλου στη Λακωνία - εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Κύπρου

Με αφορμή την Ίδρυση της νέας εταιρείας του, «Peter & Pauls Vision Public Co.» και την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), ο Ελληνοκαναδος επιχειρηματίας Πήτερ Ηλιόπουλος διοργάνωσε εκδήλωση χθες στη Γλυφάδα.  Ως γνωστόν, ο Πήτερ Ηλιόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο Καναδά στο χώρο της εστίασης και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, έχει τα τελευταία χρόνια ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την δημιουργία ενός τουριστικού χωριού στην γενέτειρα του την Λακωνία και συγκεκριμένα στην Ποταμιά του Δήμου Σπάρτης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν άνθρωποι του επιχειρηματικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου καθώς και φίλοι και συνεργάτες του Ελληνοκαναδου επιχειρηματία. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο ίδιος ο Π. Ηλιόπουλος μίλησε για το όραμα του, ενώ έγινε παρουσίαση των επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σταύρο Ταμπαογλου ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Ελληνοκαναδου Επιχειρηματία τα τελευταία χρόνια. Επίσης έλαβε τον λόγο ο Σύμβουλος εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Κύπρου, Δικηγόρος κ. Φωτος Πιττατζης ο οποίος αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η εισαγωγή εταιρειών στο ΧΑΚ. Τους ομιλητές στην εκδήλωση προσφώνησε η γνωστή ηθοποιός Νικολέτα Καρρά. Επίσης κατά την διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε το νέο τραγούδι της Ελληνοκύπριας τραγουδίστριας Στέλλας Γεωργιάδου, καθώς και το video clip χορηγίας «Peter & Pauls Vision Public Co.»
Η δημιουργία της «Peter & Paul’s Vision Public Co.» καθώς και η εισαγωγή της στο ΧΑΚ είναι μια στρατηγικής σημασίας απόφαση του ιδρυτή του ομίλου Πήτερ Ηλιόπουλου. Η απόφαση αυτή συνδέεται άμεσα με την επιχειρηματική εκτίμηση των χρηματοοικονομικών συνθηκών και των προοπτικών στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και με την ισχυρή πρόθεσή του για δυναμική είσοδο στην Ελληνική αλλά και την Κυπριακή αγορά.
Ο Πήτερ Ηλιόπουλος, έχοντας επιχειρηματική έδρα το Τορόντο του Καναδά, ηγείται ενός ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου 15 εταιρειών με άνω τους χίλιους εργαζομένους.
Η ισχυρή δυναμική του ομίλου στο Τορόντο σε συνδυασμό με την βαθύτατη πίστη του Π. Ηλιόπουλου για την προοπτική που έχει η Ελλάδα στον τουρισμό και ειδικώς στον θεματικό, υψηλού επιπέδου τουρισμό, τον κάνει να λάβει την απόφαση της δημιουργίας της P&P Vision, έτσι ώστε να δοθεί ουσιαστική ώθηση στο εγχείρημα που έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια, να επενδύσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λακωνία και να την καταστήσει διεθνή τουριστικό προορισμό, κάτι που ακράδαντα πιστεύει ότι της αξίζει.
Η Peter and Pauls VISION είναι μια εταιρεία επενδυτικού χαρακτήρα καθώς και παροχής υπηρεσιών, στο Τουριστικό κλάδο, στον χώρο της Εστίασης και της Ψυχαγωγίας, κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο με κύριο στόχο, την ανάπτυξη και λειτουργία εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών
Κύριος σκοπός της είναι η ανάπτυξη νέων τουριστικών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, όπως ξενοδοχεία, resort, σύνθετα τουριστικά καταλύματα, παραθεριστικές κατοικίες και τουριστικά χωριά.
Επίσης, προγραμματίζεται η εταιρεία να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της απόκτησης, της αναβάθμισης, και της λειτουργίας υφιστάμενων τουριστικών μονάδων. Σκοπός της Εταιρείας είναι να προσαρμόσει τις υφιστάμενες μονάδες στην φιλοσοφία της και στις υψηλές προδιαγραφές που αυτή θέτει οι οποίες είναι εναρμονισμένες με τις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.
Έντονο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται σε οποιαδήποτε μορφή αγροτουριστικής δραστηριότητας όπως την ανάπτυξη και λειτουργία επισκέψιμων αγροκτημάτων, ελαιοτριβείων, οινοποιείων, μονάδων παραγωγής και συσκευασίας παραδοσιακών προϊόντων.
Εντος των πεδίων άμεσου ενδιαφέροντος είναι η ανάπτυξη αλυσίδας εστιατορίων, καθώς και η παροχή επισιτιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, κάτι που εμπεριέχεται στην γενικότερη στόχευση μας σχετικώς με το Hospitality.
Στις προτεραιότητες εντάσσεται και ανάπτυξη δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την ευεξία και τον τουρισμό υγείας.
Κυρίαρχος στόχος της Peter and Pauls VISION είναι η ανάπτυξη του PETER AND PAUL’s VILLAGE στην Λακωνία.
Το PETER AND PAUL’s VILLAGE βασίζεται στην επιχειρηματική ιδέα του εμπνευστή του, Πήτερ Ηλιόπουλου. Απώτερος στόχος είναι δημιουργία μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής επένδυσης, μέσω της οποίας θα επανακαθορισθεί η έννοια ευεξία με την δημιουργία νέου Brand, που θα χαρακτηρίσει συνολικά την Λακωνία ως θεματικό προορισμό ευεξίας και θα την εντάξει στο Παγκόσμιο Τουριστικό χάρτη.
Το PETER AND PAUL’s VILLAGE είναι μια ολοκληρωμένη μορφή ανάπτυξης βασισμένη στην Αειφορία. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα ιδιόκτητων εκτάσεων περί των 1.000 στρεμμάτων, περιστοιχιζομένων κυρίως από δημόσιες δασικές εκτάσεις, συνδεδεμένες μεταξύ τους με δίκτυο δημόσιων και ιδιωτικών οδών. Η περιοχή είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και συνδυάζει την ομορφιά της καλλιεργημένης Λακωνικής γης με ελαιώνες, αμπελώνες, οπωροφόρα δέντρα και την ομορφιά του δασώδους ορεινού όγκου του Ταϋγέτου.
Με πυλώνα την ίδια την λακωνική φύση, δημιουργείται σύμπλεγμα εγκαταστάσεων ώστε με την παροχή υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας να επιτυγχάνεται η ανάδειξη της εναλλακτικότητας όσον αφορά την ευεξία και το ευ ζην.
Ουσιαστικώς το PETER AND PAUL’s VILLAGE είναι μια δομή που έχει στόχο να επανακαθορίσει τον ορισμό της ευεξίας μέσω αυθεντικών εμπειριών που βασίζονται στην αρχέγονη σχέση ανθρώπου και φύσης.
Η επένδυση είναι μια από τις λίγες πλήρως αδειοδοτημενες επενδύσεις μεσω της διαδικασίας fast truck της ειδικής υπηρεσίας αδειοδοτησεων του Υπουργείου Τουρισμού, έχει ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο και προσφάτως έχει επιλεγεί ως μια εκ των 28 επενδύσεων που περιλαμβάνονται στο TASK FORCE που έχει συσταθεί από την ελληνική κυβέρνηση με στόχο την ταχεία υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
http://www.tornosnews.gr/mobile/permalink/27069.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.