3/10/18

Και έρχεται η ώρα που η πραγματικότητα σε ξεπερνάει.


Μιλάω για τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι είχαν άπαντες στριμούρα να ολοκληρωθεί η -όποια- συμφωνία για τα Σκόπια τώρα διότι μετά θα ερχόταν κυβέρνηση που δε θα ήταν «κυβέρνηση της αριστεράς» και θα είχαν προβλήματα να βρουν «πρόθυμους».
Να μιλήσω για το ότι οι ίδιοι «φίλοι και σύμμαχοι» διύλιζαν την κάμηλο, λύσσαξαν να κυνηγάνε τον Σαμαρά και το Βενιζέλο μην τους ξεφύγει και δεν εφαρμόσουν κανένα κόμμα από όσα υπέγραψαν, τους ανάγκασαν να εκτροχιάσουν την πορεία τους με βεβιασμένες ενέργειες (πχ το κλείσιμο της ΕΡΤ), και την είσοδο στην κυβέρνηση διαφόρων Μικυ Μάους μπας και το γλυτώσουν.
Ενώ τώρα οι ίδιοι καταπίνουν την κάμηλο, στηρίζουν τον κουτσαβάκη με κοινοβουλευτικό προσωπείο για να τους φέρνει πλεονάσματα, αδιαφορώντας αν τηρεί τις υπόλοιπες δεσμεύσεις, από που τα βρίσκει, καθώς και για τις αναλύσεις διεθνών οικονομικών οίκων αλλά και του ΔΝΤ για το αδιέξοδο μιας τέτοιας στρατηγικής.  Αποικιοκρατία χρέους μέσα στην Ευρώπη του 21ου αιώνα με κυβερνήσεις-μαριονέτες και σε καθαρή διάσταση με την διαφαινόμενη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Η υποτέλεια πλέον έχει αριστερό πρόσημο! 

για τη συνέχεια toparatiritirio


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο



1 σχόλιο:

  1. Ολες συτες τις ραδιουργιες καθονται ολη μερα και σκεπτονται απ το πρωι μεχρι το βραδυ στα κομματα...και...δεν δουλευει κανεις τεμπελης ..να χτισουν κατι δημιουργικο...κατι ωφελιμο...Προκειται για οργανωσεις ..ομαδες .ακαματηδων..αχρηστων..ανεγκεφαλων...τεμπεληδων..ψευτων..κλεφτων..πσρασιτων...κουτσομποληδων...μικροπρεπων ..αρρωστων ανθρωπων...Ανδρεικελα ανοα και ξεφωνημενα των ξενων και των ποταπων σκοπων τους.Αν αυτοι δεν ειναι ο ιδιος ο διαβολος αυτοπροσωπως τι ειναι αλλο ?? Η τελεια ενσαρκωση του κακου στην Γη..Ναι ο διαβολος με σαρκες.....!! Οποιος τους φιλα....οποιος τους χειροκροτει...οποιος τους χαιρετα στον δρομο...να ξερει καλα τι κανει..Τρεφει τον ιδιο τον διαβολο...και μην πει πως διαφερει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.