29/8/19

Άρχισε την υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος ο Ιμάμογλου - Εγκαινιάζει 24ωρη λειτουργία των Μέσων Συγκοινωνίας



Ξεκινά αυτόν τον μήνα στην Κωνσταντινούπολη.

Επί 24ωρου βάσεως θα λειτουργούν από τις 30 Αυγούστου τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου. Οπότε, μία μέρα πριν μπει ο Σεπτέμβρης για να σημάνει την αρχή του φθινοπώρου, τα δρομολογία των λεωφορείων και του Μετρό θα εξυπηρετούν τους πολίτες όλη την ημέρα, για όλη την εβδομάδα, όλους τους μήνες, όλον τον χρόνο.

«Ο κόσμος της Κωνσταντινούπολης εδώ και καιρό έχει απαιτήσει 24ωρη δημόσια συγκοινωνία. Οι υπηρεσίες θα ξεκινήσουν στις πιο σημαντικές διαδρομές του Μετρό και των Λεωφορείων από τις 30 Αυγούστου. Ημέρα νίκης», έγραψε σε tweet ο Ιμάμογλου την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 24ωρη συγκοινωνία υπήρχε στο προεκλογικό πρόγραμμα του Ιμάμογλου, ο οποίος κέρδισε στις δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου, αλλά και αυτές της 23ης Ιουνίου, που διεξήχθησαν επειδή το κυβερνόν κόμμα αμφισβήτησε την εγκυρότητα του πρότερου αποτελέσματος.

«Η στάση μας είναι ξεκάθαρη. Θα παρέχουμε 24ωρη συγκοινωνία. Οι εργάτες που δουλεύουν βράδυ και ο νέος κόσμος το θέλουν», είχε δηλώσει στις 21 Μαρτίου ο Τραπεζούντιος πολιτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.