9/6/10

Τι είπαν Δαμανάκη-Μπαγίς στις Βρυξέλες

Η Επίτροπος της Ελλάδας για θέματα ναυτιλίας, Μαρία Δαμανάκη, συναντήθηκε χθες στις Βρυξέλλες με τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγκίζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση της Επιτρόπου για την πορεία των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.

Η κα. Δαμανάκη επισήμανε στον Τούρκο Υπουργό πως η Κομισιόν θέλει την Τουρκία ισότιμο εταίρο στην Μεσογειακή Αλιεία και σύμμαχο στην εφαρμογή του Μεσογειακού Κανονισμού.

Ο κ. Μπαγίζ ενημέρωσε την κ. Δαμανάκη σχετικά με την τουρκική θέση σχετικά με τα γεγονότα της περασμένης βδομάδας με την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, όπου η Επίτροπος τάχθηκε υπέρ ενός αξιόπιστου μηχανισμού έρευνας για τα γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα και την απώλεια ανθρώπων.Η κα Δαμανάκη αποδέχθηκε πρόσκληση του κ. Μπαγκίζ να επισκεφθεί την Τουρκία τους αμέσως προσεχείς μήνες.

Σήμερα ο κ. Μπαγίς θα έχει συνάντηση με τον Επίτροπο Αρμόδιο για θέματα Διεύρυνσης, Στέφαν Φούλε και την Επίτροπο για θέματα Μετανάστευσης, Σισίλια Μάλμστρομ. Θα παραστεί, εξάλλου, στην ειδική συνεδρίαση της Μεικτής Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Τουρκίας – ΕΕ.
SIGMALIVE

8 σχόλια:

  1. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΥΝ ΠΑΣΟΚ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ. Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 10:05 όλα ωραία μέχρι την τελευταία σου πρόταση. Δεν νομίζω όμως ότι τιμάει εσένα ο τελευταίος χαρακτηρισμός. Μήπως είσαι σε λάθος μέρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἡ εὐπρέπεια μας ἀπαιτεῖ τήν παραδειγματική τιμωρία ἑκατοντάδων ῾῾Ἑλλήνων᾽᾽ πολιτικῶν, στρατιωτικῶν, δημοσιογράφων, κλπ κλπ κλπ καί ὅχι ἑπειδή εἶπε κάποιος Τσόκαρο τήν κατίνα. Μήπως εἶσαι σέ λάθος χῶρα;

    ΔΙΚΕΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΕΞΟΡΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ἄν θέλουμε νά μείνουμε σέ πολιτισμένα πλαίσια ἀλλιῶς ἐκτελέσεις μέσα στήν νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ επειδή απεκλήθη τσόκαρο το "Εδώ ΠΟΛΥ-ΤΑΧΥΦΑΓΕΊΟ". Ευτυχώς όμως που τα είπε με τον Μπαγίς και ησύχασα λιγάκι.
    Γενιά του ΠΟΛΥΦΑΓΕΙΟΥ... τα μεγαλύτερα λαμόγια που γέννησε ποτέ ο τόπος. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα κληθεί να απαντήσει στο αν έκαναν μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα (που δεν θα υπάρχει βέβαια ως τότε και μάλλον Τούρκος θα είναι ο ιστορικός) οι Πολυφαγείτες ή οι Συνταγματάρχες!!! Παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγω που ειδα "Την ειπαν Δαμανακη-Μπαγις στις Βρυξελες" τι να πω!Ωϊ μενανε,τι νομισα οτι διαβασα και επαθα...
    Andpik εχεις δικιο.Αν πεις την οποιαδηποτε Δαμανακη 'τσοκαρο' ειτε ειτε εδω μεσα,δεν κανεις σε κανενα,καμια ζημια παρα μονο στο χωρο που φιλοξενει το σχολιο σου,και αυτο ειναι γεγονος.Τα σχολια δεν ειναι υποχρεωτικα.Αν θελουμε κανουμε,αν δεν θελουμε οχι.Δε βοηθαει να ξεσπαμε εδω μεσα και για μενα να βγαινεις να κανεις πιο συχνα σχολιο,γιατι καπου εχουμε αναγκη ηρεμες φωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ευγένεια και τα επιχειρήματα αν τα ανακατέψεις με το ήθος και την ευπρέπεια τότε φτιάχνεις ένα πεντακάθαρο γένος Ελλήνων με τεράστιες προοπτικές να διαπρέψουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια δεν εχετε καμια καλυτερη φωτογραφια της Δαμανακη να βαλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζητάς ευπρέπεια από μας; Από τους "πολιτικούς" τύπου Δαμανάκη γιατί δεν ζητάς ευπρέπεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.