23/6/10

«Η Γάζα δεν θα γίνει ιρανικό λιμάνι»

Ο επικεφαλής του στρατού του Ισραήλ δήλωσε ξανά την Τρίτη ότι θα εμποδιστεί όποιο πλοίο από Λίβανο και Ιράν επιχειρήσει να μεταφέρει βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει ο θύλακας να μετατραπεί σε «ιρανικό λιμάνι», ανέφεραν ΜΜΕ.

«Έχουμε δικαίωμα να επιθεωρούμε (τα πλοία) και να αποτρέψουμε τη ροή όπλων στη Γάζα», φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής του Ισραηλινού επιτελείου Γκάμπι Ασκενάζι, σύμφωνα με το Ynet, την διαδικτυακή εκδοχή της εφημερίδας Γιεντότ Αχρονότ. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η Γάζα να γίνει ιρανικό λιμάνι», είπε.

Νωρίτερα την Τρίτη η ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε ότι ένα πλοίο που μεταφέρει βοήθεια θα αποπλεύσει από το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς στον Περσικό Κόλπο στα τέλη της εβδομάδας και θα επιχειρήσει να μεταβεί στη Γάζα μετά από 14 ημέρες, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA. Επιπλέον, οργανώσεις στο Λίβανο έχουν ανακοινώσει ότι δύο πλοία με βοήθεια θα επιχειρήσουν να φθάνουν στην παλαιστινιακή περιοχή μέσω της Κύπρου.

«Εάν φθάσει στολίσκος από το Λίβανο θα το αντιμετωπίσουμε. Εάν η συμπεριφορά τους είναι ειρηνική, θα τους αντιμετωπίσουμε ειρηνικά, εάν όχι θα τους αντιμετωπίσουμε όπως χρειαστεί», φέρεται να είπε ο Ασκενάζι.

Ο Λίβανος προειδοποίησε το Ισραήλ ότι θα φέρει «ακέραιη την ευθύνη» σε περίπτωση που σημειωθεί αιματοχυσία.

Η νέα προσπάθεια να φθάσει δια θαλάσσης βοήθεια στη Γάζα σημειώνεται μετά την επιδρομή Ισραηλινών κομάντος σε στολίσκο με προορισμό τη Γάζα την 31η Μαΐου, η οποία κόστισε τη ζωή εννιά Τούρκων ακτιβιστών και προκάλεσε διεθνή κατακραυγή. Το Ισραήλ μετρίασε τον αποκλεισμό της Γάζας μετά το επεισόδιο. Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ κάλεσε αυτήν την εβδομάδα τα Ηνωμένα Έθνη να μην προχωρήσουν σε διεθνή ανεξάρτητη έρευνα για το αιματηρό επεισόδιο.
Antenna

14 σχόλια:

  1. Δεν θα επιτρέψουν η Γάζα να γίνει ιρανικό λιμάνι και το Ισραήλ ελλαδιστάν!

    Κακομοίρα Ελλάδα τα χάλια σου. Ξεστραβώσου και δες τι θα πει κράτος με ούμπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ισραηλ (η "κραταρα με τα ουμπαλα" για μερικους) εισαγει πετρελαιο απ' το .....Ιραν.

    Διαβαστε
    "Israel imports Iranian oil on a large scale even though contacts with Iran and purchasing of its products are officially boycotted by Israel. Israel gets around the boycott by having the oil delivered via Europe. A reliable Israeli energy newsletter, EnergiaNews, reported this last week [March 18] ...
    "EnergiaNews got the information about the Iran trade from sources with ties to the management of Israeli Oil Refineries Ltd ... According to EnergiaNews the Iranian oil is liked in Israel because its quality is better than other crude oils.
    "The report by EnergiaNews editor Moshe Shalev states that the Iranian oil reaches various European ports, mainly in Rotterdam. It is bought by Israelis and the necessary European bill of lading and insurance papers are supplied. Then it is transported to Haifa in Israel. The importer is the Eilat-Ashkelon Pipeline Co (EAPC), which keeps its oil sources secret."

    Ολο το αρθρο εδω:
    http://www.whitenewsnow.com/forums/mideast-central-asia-news/6413-who-does-israel-get-oil-iran.html


    Ρε σαγιαν Galia βαλε και καμια υπογραφη στα σχολια σου.
    Στη φουρια σου να σχολιασης σ' ολες τις αναρτησεις που αφορουν την βοθροτρυπα με τα "ουμπα-ουμπα-ουμπαλα" της Μεσης Ανατολης "ξεχνας" να υπογραψης.
    Τουλαχιστον οι αλλοι σαγιανιμ υπογραφουν εστω και με Ελληνικα ονοματα.
    Πχ. Δημοκριτος, το Christo απο Κωσταλεξι Αιτολωακαρνανιας, Σιδηρουντιος (Βασκο+ποδηλατα), Αβρααμ Λεβη απο Θεσσαλονικη και τοσοι αλλοι.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Ρε σαγιαν Galia<

    Μπα, μπα, ψύχωση με την Galia; Βρε μπας κι είσαι ερωτευμένος και μας το κρύβεις; :-)) Πολύ ζόρι τραβάς!

    Εσύ πάντως σαγιάν δεν είσαι, διότι για να γίνεις πρέπει να είσαι έξυπνος.

    Και τι σημασία έχει ότι αγοράζει πετρέλαιο; Αυτό μειώνει το κύρος του σαν κράτος; Δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψευτο-"Ομαντεον" κτλ.,
    συνεχιζε να μαντευεις στα θολα σου, και να αποδειχνεις την ηλιθιοτητα σου ... ;)

    "... Ρε σαγιαν Galia βαλε και καμια υπογραφη στα σχολια σου.
    Στη φουρια σου να σχολιασης σ' ολες τις αναρτησεις που αφορουν την βοθροτρυπα με τα "ουμπα-ουμπα-ουμπαλα" της Μεσης Ανατολης "ξεχνας" να υπογραψης.
    Τουλαχιστον οι αλλοι σαγιανιμ υπογραφουν εστω και με Ελληνικα ονοματα.
    Πχ. Δημοκριτος, το Christo απο Κωσταλεξι Αιτολωακαρνανιας, Σιδηρουντιος (Βασκο+ποδηλατα), Αβρααμ Λεβη απο Θεσσαλονικη και τοσοι αλλοι. ..."

    Και σαν αξιος απολογητης του ισλαμοφασιστικου death cult, δεν ξεχνας βεβαια και αυτα:

    - "When we die as martyrs - Palestinian Children",
    http://www.youtube.com/watch?v=illF1vt5g1Q&feature=player_embedded
    - dhimmi no more, "Our dear deb and one word: FRUSTRATION",
    http://www.danielpipes.org/comments/174650
    - dhimmi no more, "Our daer Deb is saying that a Zionist is anyone who uses CE instead of AD read and laugh the long version",
    http://www.danielpipes.org/comments/174617
    - the Grand Infidel of Kaffiristan, "typisch",
    http://www.danielpipes.org/comments/174646
    - Δημοκριτος, 21 Ιουνίου 2010 5:34 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_7985.html

    Σωστα;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 23 Ιουνίου 2010 2:55 μ.μ.

    Τι να κανω φιλτατε;
    Αυτους ειναι να τους παιρνης μονο στην πλακα. Γιατι ειναι της πλακας.
    Και μη νομιζεις οτι ειναι πολλοι. Μονο ενα-δυο ατομα αγκυλωμενοι μπρος στο πληκτρολογιο ειναι. Αντε βαλε κανα παπατζη "δημοσιογραφο" (του πισινου) και την κορη του ραβινου.
    Στο προηγουμενο σχολιο μου παρεθεσα εγκυρη ειδηση οτι' οι εβραιοι αγοραζουν στη ζουλα πετρελαιο απ το Ιραν μεσω Ελβετιας και ο εγκαθετος εβραιαρας (κατα το Ελληναρας) κοιτα τι απανταει.

    "Και τι σημασία έχει ότι αγοράζει πετρέλαιο; Αυτό μειώνει το κύρος του σαν κράτος; Δεν κατάλαβα"

    Βεβαια "ξεχασε" να ολοκληρωση την ερωτηση του, απαλειφωντας την λεξη "Ιραν". Αλλα αυτη ειναι και η οβρεϊκια chutzpah. Εδω εχουν αναγαγει τις γενοκτονιες τους σε επισημο λειτουργημα της "κραταρας" τους και σε μια λεξη θα κολωσουν; Μονο το ισραηλ θα μπορουσε και δικαιολογημενα να εχει ΥΠΤΜΓ (Υπουργειο Προτερων, Τρεχουσων και Μελλοντικων Γενοκτονιων).
    Εμμεσα επισης παραδεχεται οτι ειναι "σαγιαν" που σημαινει οτι ειναι διαθετιμενος ανα πασα στιγμη να προδωση την Ελλαδα (ανεξαρτητως του μεγεθους της προδοσιας του) προς οφελος του ισραηλ του.
    Και μετα φωνασκει που δεν συμμαχουμε με την χαβουζα του ισραηλ του, μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα, ο σαγιαν που "ξαναξεχασε" να υπογραψη*.

    Ενω ο αλλος, (η και ο ιδιος) ο "πυρηνικος" μαλλον εκανε η κανει γαργαρα το πετρελαιο απο το Ιραν και μας ξαναδιαφημιζει για τρισχιλιοστη φορα τον εβραιο Παϊπς και τους ρουφιανους που τον ακολουθουν στα πανεπιστημια της Αμερικης.

    Αντε περιμενω να δω τι θα πη και το Christo απο Κωσταλεξι Αιτολωακαρνανιας για να τους βγαλω μετα, ολους βολτα με το λουρι.
    Και θα γελαση ο καθε πικραμενος Παλαιστινιος.


    *θελει φαινεται να ξεχαστη το ονοματακι του σιγα-σιγα.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψευτο-"Ομαντεον",
    πιο ειναι το προβλημα και παλι, πλαστογραφε;



    >Ενω ο αλλος, (η και ο ιδιος) ο "πυρηνικος" μαλλον εκανε η κανει γαργαρα το πετρελαιο απο το Ιραν και μας ξαναδιαφημιζει για τρισχιλιοστη φορα τον εβραιο Παϊπς και τους ρουφιανους που τον ακολουθουν στα πανεπιστημια της Αμερικης.<


    Η "εγκυρη ειδηση", η προβολη νεο-ναζιστικων ιδεωδων;

    Συνεχιζε να μας ενημερωνεις απο το "whitenewsnow" ακα "stormfront", και να ξευτιλιζεσαι, τσαρλατανε!

    - http://en.wikipedia.org/wiki/Jamie_Kelso
    - http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2005/summer/electronic-storm
    - Ianus, "Have we forgotten the Right Wing's alliance with Islamists ?"
    http://www.danielpipes.org/comments/174716
    - Δημοκριτος, 09 Ιουνίου 2010 8:19 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_878.html

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Αντε περιμενω να δω τι θα πη και το Christo απο Κωσταλεξι Αιτολωακαρνανιας για να τους βγαλω μετα, ολους βολτα με το λουρι."
    A)Ταδε εφη ο γνωστος Ισλαμολαγνος-Ισλαμολιγουρης-Ισλαμοφασιστας-γιουσουφακι- "mawali" ο οποιος ειναι τοσο ¨"ανδρας" (παρενεργιες απο την εντατικη μελετη του Οθωμανικου δικαιου βλεπετε) ωστε οχι μονο δεν γραφει με το ονομα του αλλα ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ "nom de plume" ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ (αλλα κατα τ' αλλα ο παρτιωτισμος βαζιζεται στην εντιμοτητα αλλα που να τα βρη και το ενα το το αλλο ο μουσουλμανακος μας! Ετσι και αλλιως στο Κορανι του επιτπεπεται οι "πιστοι" να λενε ψεματα στους "απιστους)
    Ενδιαφεροντα οπως παντα τα παραμυθακια του οπως και οι υβρες πυ εχει πει για τουσ Κυπριους που αντιστεκοπνται στα σχεδια των αφεντικων του της ΜΙΤ "κουφιοφεκαλακηδες του Free Αμμωχωστος" (καπως θα πρεπει να δηκολογησει και την μορταδελα του την επουσια απο τους εργοδοτες του) και ευγλωτη η σιωπη του στα αλλα εθνικα μας ζητηματα (Σκοπια κτλ) για τον λογο που προαναφερα και πριν.Δυστηχως για αυτον ματαιπονει!Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ `ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΟΙΟΙ ΤΟΥ!
    Παρεπιντοντως το ονομα μου ειναι ΧΡΗΣΤΟΣ (το πιο χρηστιανικο ονομα και ελπιζω να `μην το ντροπιαζω ασχολουμενος μαζι του) και οχι Christo και γραφω απο Λονδινο και οχι απο κωσταλεξι αλλα απο oτι βλεπω ενα απο τα πολλα πραγματα που δεν εχει μαθει ο "κυριος" (θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου) στο μερντεσε του (γνωστο αλλιως και ως "βοιδοσχολη" η αλλιως και Πανεπιστημιο για Ισλαμοανεγκεφαλους" σαν και αυτον) ειναι να διαβαζει ελληνικα! κριμα τα "ιδιατερα" με τον ιμαμη του! εκτος φυσικα αν και ως "καθ' εξη και καθ' υποτροπη" ΨΕΥΤΗΣ πιστευει οτι ολοι οι αλλοι ειναι σαν και αυτον!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ "ΠΑΡΜEΝΙΔΙΑ ΟΝΤΑ" ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ.Επισης μια που μιλα φγια μιλα για βολτες με λουρια ειναι εμφανες οτι αυτη ακριβως ειναι η μερταχρειρηση που λαχταρα "και τραβα ο οργανισμος του" επειδη προφανως ο εξαψαλμος που εισεπραξε απο τον δι;αχειστηστη του Ιστολογιου δεν του ηταν αρκετος και θελει να δικαωσει το πετυχημενο χαρακτηρισμο του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ως πτυχιουχος με "MAGNA CUM LAUDE" στον (παθητικο) εξευτελισμο και στην γελιοποιηση!Για μενα ομως αν θελει να ξερΕι ισχυει ενα λλο λατινικο ρητο "ΝΕΜΟ ΝΕC ME IMPUNE LACESSIT" (κανεις δεν με αγγιζει ατριμωρητα) και να παει να κανει αυτα που ξερει εκει που τον παιρνει (σε κανενα τζαμι ας πουμε) εκει σιγουρα θα βρει θυματα για τα Ισλαμικα του παραμυθακια!

    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αντε περιμενω να δω τι θα πη και το Christo"
    B)Επισης επειδη διαπιστωνω οτι το ανεκδιηγητα κομλεξικο "ατομο" ομαδεον εχει ενα ασιγαστο παθος για την Galia, παρα το γεγονος οτι δεν εχω την τιμη να την γνωριζω προσωπικα (οπως και κανενα απο τους συμετασχοντες στο Ιστολογιο)στοιχηματιζω το κεφαλι μου οτι ως φυσιολογικη γυναικα δεν θα γυρισει ουτε να τον φτυσει ποσο μαλλον να τον κοιταξει και επειδη η οι ανεκπκληρωτοι ερωτες οδηγουν σε τραγικες καταστασεις (βλεπε την "Αινιαδα" του Βιργιλιου, τα "ανεμοδαρμενα υψη" της Jeane Eire και σχεδον την μιση ρομαντικη λογοτεχνια του 19ου Αιωνα οπως τα εργα των Balzak, Victor Hugo κτλ) και επειδη ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ νοιαζομαι για τον πλησιον μου εχω να του προτεινω μερικες λυσεις για το υπαρξικο του προβλημα (και το εγκεφαλικο του τραλαλα)
    α)Να γραψει βιβλιο για την πρακτικη εφαρμογη του Οθωμανικου δικαου το οποιο γνωριζει τοσο καλα!Ο Βοηθιος περι το 500 Μ.Χ. εμεινε στην ιστορια επειδη εγραψε το "Consolatio Philosophie" (παρηγορια της φιλοσοφιας) αυτος μπορει να γραψει το "consolatio Jus Ottomanis" (Παρηγορια του Οθωμανικου δικαιου)Εδω στην Αγγλια θα εχει επιτυχια παταγωδη!
    β) Να φαει ενα τοννο μοτραδελα για να πανε κατω τα φαραμακια!Ετσι και αλλιως χειροτερα απο οσο ειναι δεν γινεται αρα ας τρωει αφοβα!
    γ) στην Ωραια μας Κερκυρα (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου πεφτει και`σε πλακωνει) εχουμε ενα ιδρυμα για περιπτωσεις σαν την δικια του γιατι δεν παει μια βολτα? Μπορει να του αρεσει!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουλαχιστον το Christo απο Κωσταλεξι Αιτολωακαρνανιας, κανει πραγαματικη γαργαρα με το Ιρανικο πετρελαιο.
    Και συν τοις αλλοις μας βγαινει και παγανελι το καραChristario κι απο πανω. (Ξερεις απο πατινι Christακι;)
    Kοντε-Christo που ειναι εκεινα τα σηματα κατατεθεν σου;
    ZITO ALITHIA, ZITO DIKAIOUSINH, ZITO GELADA, ΖITO κανα σεκελ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΛΟΡΔΑ ΣΤΗΝ ΛΟΝΤΡΑ.
    Αλλα ρε παιδια για σταθητε εδω μας βγαινει αλλο Christo απο Λονδινο και οχι εκεινο το Christo απο Κωσταλεξι....που ελεγα εγω.
    Μπερδευτηκανε τα Christaria φαινεται και αντε τωρα να τα ξεμπερδεψης.
    Εεε Galia; Μαθε τον Λορδο-Christo να γραφη καμμια Ελληνικη λεξουλα σωστα, ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!!!!



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουλαχιστον το Christo απο Κωσταλεξι Αιτολωακαρνανιας, κανει πραγαματικη γαργαρα με το Ιρανικο πετρελαιο.
    Και συν τοις αλλοις μας βγαινει και παγανελι το καραChristario κι απο πανω. (Ξερεις απο πατινι Christακι;)
    Kοντε-Christo που ειναι εκεινα τα σηματα κατατεθεν σου;
    ZITO ALITHIA, ZITO DIKAIOUSINH, ZITO GELADA, ΖITO κανα σεκελ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΛΟΡΔΑ ΣΤΗΝ ΛΟΝΤΡΑ.
    Α)Προς γνωστο ισλαμολιγουρη και `αρχιψευταρο abdulah ομαδεον η λεξη
    "πραγαματικη"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκτος και αν εννοεις κατι αλλο το οποιο εχεις τοση αναγκη και το λαχταρας σα τρελλος γιατι η μορταδελλα πλεον δε σε καλυπτει! χωρια που ο ορος 'Λονδρα" χρησιμοποιειται μονο απο γυφτους του δικου σου επιπεδου!Μαλλον μαπα το καρπουζι ο ιμαμμης στη διδακαλια των ελληνικων!κριμα οι νεες λιρες τουρκιας που σου δινουν οι εργοδοτες σου ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΞΟΔΕΨΕΙ ΣΤΑ ΙΔΑΙΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΛΟΡΔΑ! Δεν αχολουμαι με πατινια και δυστηχως για σενα η κατινια ειναι δικια σου και μονο ασχολια ΑΛΛΑ ΑΦΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΓΑΝΕΛΙ ΚΑΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ! Πηγαινε το λοιπον στο κωσταλεξι κακομοιρε παλιατσο μπας και βρεις ΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑ της ζωης σου αν και κρινω απο το
    "ZITO GELADA" μαλλον εχεις στρεψει εκει τισ βλεψεις σου (προφανως δεν περιμενεις "χυλοπιτα" και απο εκει!)Τελος παντων στην 'περιπτωση" σου "de gustibus et de coloribus non disputatum" οπως ελεγαν και οι σχολαστικοι φιλοσοσφοι το Μεσαιωνα η οπως λεει και ο σοφος λαος μας "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"! Ομοιως μηπως με "ZITO ALITHIA" θελεις να εκφρασεις το ποσο θελεις να εισαι αλητης οπως ο Φυρερ σου ελεγε οτι ηθελε να ειναι βαρβαρος? Αν ναι να μην ανυσυχεισ εμενα προσωπικα με εχεις πεισει!Εν κατακλειδει εγω ειμαι λορδος οσο εσυ εσυ Ελληνας δηλαδη καθολου!(και επιτελουσ μαθε οτι το ονομα μου ειναι ΧΡΗΣΤΟΣ και OXI christo αλλα τετιο βοδι ορθιο που εισαι ειναι λογικο να θελεις γελαδες!Το ζητημα `ειναι αυτες θελουν εσενα? Δεν το νομιζω!
    Β)Προς αξιοτιμο Δημοκριτο μα απο "ανθρωπο" (μαλλον παρμενιδιο ον αλλα τελος παντων θελω να παω και Εκκλησια την Κυριακη) σαν και τον ισλαμοφασιστακο μας (ο οποιος εχει διαφημησει ως εγκυρη πηγη τα ψευτοΠρωτοκολλα των Σοφων της Σιων τα οποια ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ) σοβαρα περιμενεις να χρησημοποιει αξιπιστες και αντικειμενικες πηγες?Αυτος μονο Gebels, der sturmer και τα συναφη ειναι ικανος να καταλαβει οτιδηποτε αλλο για αυτον ειναι κινεζικα!ΕΡΡΩΣΟ και καθε ευτηχια ευχομαι!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε Χρηστο,
    δεν χρειαζετε κανεις να περιγραψει καλυτερα την κωμικοτραγικη κατασταση του Ψευτο-"ομαντεον", εκτος του εαυτου του:

    - "... Επειδη ειμαι αποφοιτος (Summa Cum Laude) του Πανεπηστιμιου που βρισκεται στο Αν-Αρμπορ του Μισιγκαν, εχω "ντροπαλε και πανουργε" εβραιε, να σε πληροφορησω το εξης: ...",
    02 Μαΐου 2010 4:15 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_7147.html

    - "... Εχεις καμμια αμφιβολια οτι αποφοιτησα με 3.83 GPA απο σχολη του Πανεπιστημιου του Μισιγκαν (UoM-10 top Universities in the '80s) αγραμματε εβραιε, γυφτε; ..."
    09 Μαΐου 2010 5:30 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_3853.html

    Και βεβαιως, δεν εχεις να περιμενεις τιποτα αλλο απο τους διεστραμμενους Νεο-Ναζι και τρολλ, εκτος απο την αρρωστημενη προπαγανδα τους.

    Ευχομαι να εισαι παντα καλα, και να συνεχιζεις να μας ενημερωνεις!
    Χαιρετισματα στο Λονδινο ... ;)

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @25 Ιουνίου 2010 9:27 π.μ.


    arf...arf...arf...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. arf...arf...arf...
    Απο οτι φαινεται ο ανωνυνος 6.50 δεν μπορει να`μιλησει η να γραψει αλλα μονο να γαβγιζει! μηπως ειναι παιδι σκυλου?
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.