23/6/10

Εκτόξευσε κατασκοπευτικό δορυφόρο το Ισραήλ

Το Ισραήλ εκτόξευσε σήμερα κατασκοπευτικό δορυφόρο, με τον οποίο θα μπορεί να επιτηρεί τις δραστηριότητες του Ιράν, ανακοίνωσε το ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας.

"Πριν από μερικά λεπτά, το κράτος του Ισραήλ εκτόξευσε τον δορυφόρο Οφέκ 9 από τη βάση του Παλμασίμ", στο νότο της χώρας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, σύμφωνα με την οποία "τα αποτελέσματα της εκτόξευσης αυτής πρόκειται να εξετασθούν από την τεχνική ομάδα".

Καμία άλλη πληροφορία για την αποστολή του δορυφόρου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, αλλά σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, ο δορυφόρος είναι σε θέση να λαμβάνει εικόνες υψηλής ανάλυψης και ως εκ τούτου να επιβλέπει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

5 σχόλια:

  1. Πραγματικά αξιοθαύμαστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς μόνο να ονειρευόμαστε μπορούμε κατι αντίστοιχο;ΕΕεεχ, Ζημενς ολυμπιάδα εξοδα ασφαλιστικων ταμειων για φαρμακα, τοσα λεφτα στα σκουπίδια ενω θα μπορούσαν να επενδυθούν στην τεχνολογια, κ@λο κυβερνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εμεις, ρωτατε;

    Εκτοξευσαμε για αλλη μια φορα την τριτοκοσμικη προοδο της χωρας μας, με το συνδικαλιστικο καραγκιοζιλικι του ΠΑΜΕ, στην στρατοσφαιρα ... ;)

    Αλλα, ευτυχως υπαρχει και η ελπιδα - μας φταινε οι αλλοι, για την καταντια μας, ετσι δεν ειναι;

    - "Οχι μόνο ταλαιπωρούν τον κόσμο στο λιμάνι αλλά δεν έχουν και χιούμορ!"
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=31892&catid=3

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτοξεύουμε μίζες σκύψιμο στον Τούρκο και γιουσουφακισμό του αισχίστου είδους. Τι περιμένεις όταν ξαναφέρνεις στην εξουσία αυτούς που σε γονάτισαν; τα 3/4 του κόμματος που κυβερνάει και τα 2/3 της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.