8/6/10

ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ» ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΜΒΡΟΥ

ΓΙΑ «ανθρωπιστικές πτήσεις» και μόνο ανοίγει στις 19 Ιουνίου 2010 ο αερολιμένας της Ιμβρου, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Τούρκιγε», η οποία γράφει ότι το αεροδρόμιο κόστισε 65 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, ολοκληρώθηκε το 2002 αλλά δεν ετέθη σε λειτουργία επειδή βρίσκεται σε «απαγορευμένη περιοχή», όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, «είχε ζητηθεί εκ μέρους της Αρχής Κρατικών Αεροδρομίων η έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας» για να λειτουργήσει το αεροδρόμιο. Το Υπουργείο Εσωτερικών είχε ζητήσει να γίνουν οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο, ενώ το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας είχε απαντήσει ότι οι πτήσεις δεν μπορούν να γίνουν, διότι η εν λόγω περιοχή έχει κηρυχθεί απαγορευμένη από το Υπουργικό Συμβούλιο βάσει της Συνθήκης του Μοντρέ για τα Στενά, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

5 σχόλια:

  1. αυτός ο τουρκικός ανθρωπισμός μας έχει καταϋποχρεώσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε όμως και εμείς ακατάδεχτοι: γιατί δεν αναγνωρίζουμε τον ανθρωπισμό των Τουρκικών WS-1 που στοχεύουν τη Λήμνο και, σε αντάλλαγμα, να εγκαταστήσουμε ανθρωπιστικούς S-400 και Iskander του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμμεσος τροπος νομιμοποιησης του παρανομου 'διεθνους' αεροδρομιου.Ελπιζω στα εγκαινια να παραβρεθουν και 'Ελληνες' κυβερνητικοι,αφου μονο για 'ειρηνικους' σκοπους το φτιαξανε αυτοι οι αγιοι τουρκοι ειρηνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι σήμερα η Τουρκία ασκούσε σοβαρή πολιτική. Μετά την "χλαπάτσα" που έφαγε από το Ισραήλ και το τσαλάκωμα του ηγεμονικού της προφίλ, αρχίζει να γίνεται μάλλον γελοία.

    Αφήστε το βρε μεμέτια, πήγατε να παίξετε εν ου πακτοίς και γίνατε ρεζίλι των σκυλιών. Το χειρότερο είναι ότι δεν σας παίρνει να κάνετε και τσαμπουκάδες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως είναι πολυ εξυπηρετικοί άνθρωποι, βλέπουν ότι έχουν θέμα τα zubr μας και αμέσως μας φτιάχνουν μέρος να πάμε με ελικόπτερα και αεροπλάνα να δώσουμε ανθρωπιστική βοήθεια όταν χρειαστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.