9/6/10

Milliyet: «Ο στόλος του Ισραήλ αγκυροβολεί στην Κύπρο»

Η Milliyet δημοσιεύει στις εσωτερικές της σελίδες ανταπόκριση από τα κατεχόμενα με τον τίτλο «Ο ‘στόλος κατοχής’ του Ισραήλ την Κυριακή στην Κύπρο» και τον πλαγιότιτλο «Η φανατική ομάδα θα αγκυροβολήσει στα ανοικτά της Αμμοχώστου».

«Η κρίση στη Μέση Ανατολή, που ξεκίνησε με την έφοδο του Ισραήλ στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara, που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, τώρα μεταφέρεται στην Κύπρο. Σημείωσαν επιτυχία οι επαφές που είχε ο “Ε/κ” ΥΠΕΞ Κυπριανού, ο οποίος μετέβη στο Τελ Αβίβ μετά από οδηγία του Ε/κ ηγέτη Χριστόφια και τώρα μια ισραηλινή ομάδα, ισχυριζόμενη ότι η Τουρκία προέβη σε κατάληψη στην Κύπρο, αποφάσισε να μεταβεί με πλοία στο νησί», γράφει η εφημερίδα.Η φανατική ισραηλινή ομάδα, κατά την εφημερίδα, που θέλησε να απαντήσει στις αντιδράσεις της Τουρκίας για τη Γάζα, θα αγκυροβολήσει αυτή την Κυριακή στα ανοικτά της κατεχόμενης Αμμοχώστου «με τον ισχυρισμό πως η Τουρκία είναι καταληψίας στην Κύπρο». Εάν δεν μπορέσουν να προσεγγίσουν στην Αμμόχωστο, τα πλοία θα κατευθυνθούν στην περιοχή, όπου βρίσκονται τα κλειστά Βαρώσια. Οι Ισραηλινοί φανατικοί, γράφει η εφημερίδα, κανόνισαν μέχρι τώρα τρία πλοία και ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ακόμη, υπήρξε ισχυρισμός πως στην πορεία αυτή επιθυμούν να λάβουν μέρος και κάποιες θαλαμηγοί.

Οι Ισραηλινοί, σε ένα από τα πλοία που θα μεταβεί στα ανοικτά των κατεχόμενων θα δώσουν την ονομασία «Τέρμα στην τουρκική κατοχή στην Κύπρο». Η ομάδα, που θα μεταβεί, θα κρατάει επίσης και πανό που θα γράφουν «Όχι στην τουρκική κατοχή» και «Ανεξάρτητη Κυπριακή Δημοκρατία». Πάνω σε φωτογραφία του χάρτη της Κύπρου, με την οποία πλαισιώνεται η ανταπόκριση, αναφέρεται επίσης ότι οι Ισραηλινοί, που δεν επιθυμούν θερμό επεισόδιο, ανακοίνωσαν ότι στην περίπτωση που μεταβούν στην περιοχή τουρκικά πολεμικά πλοία, θα αποχωρήσουν.SIGMALIVE

Αποστολή νατοϊκού στόλου στη Γάζα προτείνει η Τουρκία
O Τούρκος υπουργός προτείνει την αποστολή ΝΑΤΟϊκού στόλου στο Ισραήλ για να επιβάλλει την άρση του αποκλεισμού της Γάζας.

Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγκίς πρότεινε σήμερα την αποστολή στόλου του ΝΑΤΟ στο Ισραήλ, προκειμένου να επιβάλλει στο εβραϊκό κράτος να «τερματίσει το εμπάργκο» κατά των Παλαιστινίων και να επιτρέψει τη ροή εφοδίων προς τη Γάζα.Ο Μπαγκίς, κύριος διαπραγματευτής με την ΕΕ, διευκρίνισε πως δεν εννοεί μία επίθεση κατά του ισραηλινού στόλου, που επιβλέπει τον από θαλάσσης αποκλεισμό, αλλά ότι θα πρέπει να μην επιτραπεί στο Ισραήλ να εξακολουθεί να παρεμποδίζει τη μεταφορά βοήθειας προς τη Γάζα.

«Ο στόλος είναι μία εναλλακτική λύση. Είναι μία ιδέα. Ίσως αυτό να μπορεί να επιλυθεί και μέσω της διπλωματίας», τόνισε ο Μπαγκίς, διευκρινίζοντας πως αυτή αποτελεί προσωπική του ιδέα και πως μιλά εκπροσωπώντας τα δικά του αισθήματα.Όσον αφορά για την σκοπιμότητα επιβολής κυρώσεων κατά του Ισραήλ, ο Μπαγκίς τόνισε με σκεπτικισμό πως «αυτές δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτε».Ερωτηθείς για τη διαφορετική αντίδραση της Τουρκίας και της ΕΕ μετά την αιματηρή επίθεση ισραηλινών δυνάμεων κατά του διεθνούς στολίσκου υπέρ της Γάζας, ο Μπαγκίς χαρακτήρισε «αστείες» τις πρώτες δηλώσεις της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον.

«Δεν καλείτε έναν επιτιθέμενο να κάνει έρευνες για την ίδια του την επίθεση», πρόσθεσε ο ίδιος για τις πρώτες αντιδράσεις της Άστον, αλλά εξήρε τις επόμενες, γραπτά κατατεθειμένες, θέσεις της, σύμφωνα με τις οποίες οι έρευνες για την επίθεση θα πρέπει να είναι «αμερόληπτες».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

17 σχόλια:

  1. Εχετε ακουσει που λεει "δυο γάιδαροι μαλωνανε σε ξενον αχυρωνα"?? Εν τελει συναινετικο το διαζυγιό τους ειπαμε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκρα του τάφου σιωπή...
    Προφανώς κάποιοι την έφαγαν με τον Ισραηλινό Στολίσκο για την Ελεύθερη Κύπρο.
    Και όπως έλεγε η γιαγιά μου, όταν τρώνε δεν μιλάνε

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο σωστό θα ήταν αν έγραφες "Μας χαρίζουνε γάιδαρο και τον κοιτάζομε στα δόντια"

    Εχεις ακούσει μήπως άλλο κράτος να διαμαρτύρεται με αυτόν το τρόπο για την παράνομη κατοχή της Κύπρου?

    Ούτε αυτό μας αρέσει ?.....Ελεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γάϊδαρος στου οποίου τον αχυρώνα μαλώνουνε οι δύο ξένοι γάϊδαροι τι κάνει; Περιμένει ποιος θα αναδειχθεί νικητής για να τον πάρει επιβήτορα; Μπράβο μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι μεν (Τούρκοι) και οι δε (Ισραηλινοί),
    πριν πάνε οι πρώτοι στην Γάζα και οι δεύτεροι στην Αμμόχωστο, θα έπρεπε να περάσουν πρώτα και να διαδηλώσουν ενάντια στον κεμαλικό στρατό τους που κατέχει την Β. Κύπρο, τα τουρκάκια και στον φασιστικό στρατό τους που κατέχει την Παλαιστίνη, τα εβραιάκια.
    Απλά τα πράγματα.
    Οι μεν ...χοιρό-τεροι από τους δε.
    Με χειροτερότερους τους εβραίους εκτός και εάν πάνε οι Τούρκοι να πατσίσουν ανοιχτά της Κύπρου την Κυριακή, σκοτώνοντας κι αυτοί καμιά 50ανταριά εβραίους.
    Προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου εάν Τούρκοι και Ισραηλινοί -που έχουν κοινή καταγωγή- έκαναν έναν μεταξύ τους
    Χαζαρικό Εμφύλιο Πόλεμο
    και εξοντώνονταν μέχρις ενός.
    Θα γλίτωνε έτσι η ανθρωπότητα πολλές αθώες ζωές στο μέλλον.
    Το ίδιο θα έπρεπε να είχε γίνει μεταξύ Γερμανών ναζί και Ιταλών φασιστών.
    Εδώ πάει το:
    ''όλα αυτά τα γουρούνια, ούνα φάτσα ούνα ράτσα'' !
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζίμη 10 Ιουνίου 2010 7:08 π.μ.:
    Θα πρέπει να καταλάβετε ότι παίζοντας το ρόλο του "παγκοσμίως σωστού" δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα! Οι Ισραηλινοί θα κάνουν (αν το κάνουν) κάτι που όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποιος άλλος αλλά θα επηρρεάσουν μια γενικότερη συζήτηση επί του θέματος, από την οποία, αν οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου δεν δείξουν την γνωστή ανικανότητα, θα έχουμε αρκετά θετικά αποτελέσματα.

    Δεν είμαστε, διαπραγματευτικά, σε τέτοια θέση ισχύος που να το παίζουμε ο πανοραμικός κριτής των πάντων. Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εθνική μας θέση. Σε αυτή τη φάση αυτό σημαίνει όχι "μελετάμε και αξιολογούμε την κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο", όπως λένε συνήθως οι κυβερνήσεις που είναι τελείως ανίκανες και δεν κάνουν ποτέ τίποτα, αλλά σημαίνει στρατηγική προετοιμασία συγκεκριμένων δράσεων για κάθε σενάριο και υλοποίησή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στέλιος Λευκωσία10 Ιουνίου 2010 στις 9:58 π.μ.

    Εμείς ξέρουμε ότι θα το κάνουν για τα συμφέροντα τους ενώ οι Άραβες νόμισαν ότι οι Τούρκοι νοιάζονται για αυτούς και ξέχασαν μέσα σε μια μέρα ότι Τουρκία- Ισραήλ ήταν σύμμαχοι για πολλά χρονιά. Όταν η κυβέρνηση στην Τουρκία θα αλλάξει και έλθουν κυμβαλιστές στην εξουσία τότε οι Τούρκοι θα γράψουν ξανά τους Άραβες και θα τα βρουν με τους Εβραίους και τους Αμερικάνους.

    Οι συμμαχίες γενικά είναι ευκαιριακές για αυτό ας συνεργαστούμε μυστικά με το Ισραήλ γιατί τόσα χρονιά με τους Άραβες όχι μόνο δεν πήραμε αλλά εν τελεί μας προδώσαν όπως έγινε στην απευθείας σύνδεση Συρίας κατεχόμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στέλιος - Λευκωσία10 Ιουνίου 2010 στις 10:13 π.μ.

    κεμαλιστές ήθελα να γράψω. το κυμβαλιστές μου ξέφυγε στην αυτόματη διόρθωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Όταν η κυβέρνηση στην Τουρκία θα αλλάξει και έλθουν κυμβαλιστές στην εξουσία τότε οι Τούρκοι θα γράψουν ξανά τους Άραβες και θα τα βρουν με τους Εβραίους και τους Αμερικάνους."

    Πολύ σωστά τα λες!
    Και φυσικά, όπως ο ίδιος απάντησες, όταν οι Τούρκοι θα τα βρουν πάλι με τους Εβραίους και οι τελευταίοι θα έχουν "ξεχάσει" την κατοχή της Κύπρου, ε, να μη σου πω τότε τι θα σας περιμένει όλους εσάς εκεί κάτω!!
    Από το τσιγγέλι θα σας κρεμάσουν οι Τούρκοι και οι Εβραίοι θα σφυρίζουν αδιάφορα.
    Παρεπιμπτόντως, ο στολίσκος της "ελευθερίας" στην Αμμόχωστο θα ενισχυθεί και από την Εβραϊκή κοινότητα των κατεχόμενων; Όπως θα γνωρίζετε (περίπτωση Όραμς) οι Εβραίοι έχουν προβεί σε μαζικές αγορές ακινήτων στα κατεχόμενα.
    Ποίων ήταν αυτά τα ακίνητα; Μα των Ελληνοκυπρίων προσφύγων!
    Οι κλέπτες λοιπόν και οι κλεπταποδόχοι τσακώνονται στην Κύπρο και όχι απλά δύο γαϊδαροι σε ξένο αχυρώνα.
    Καλά κρασιά, πατριώτες Κύπριοι.
    Μόνο εμείς ήμαστε για εσάς κανένας άλλος...Όταν το καταλάβετε, τότε ίσως ξαναζωντανέψει το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή προσπαθείς (ανώνυμε 7:44')να μας πείσεις ότι οι Ισραηλινοί ΘΕΛΟΥΝ να γίνει ζήτημα γύρω από την τουρκική κατοχή της Κύπρου επειδή είναι υπέρμαχοι των ανθρώπινων δικαιωμάτων;

    Ή με αυτό τον τρόπο θέλουν να στρέψουν τα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης -που παρακολουθεί τις βαρβαρότητες και τα δικά τους εγκλήματα στην Παλαιστίνη και στα διεθνή ύδατα- και σε άλλους που κάνουν τα ίδια, έτσι ώστε να πουν ''να δεν είμαστε μόνο εμείς δολοφόνοι, υπάρχουν και άλλοι'';

    Και μου λες τώρα ότι ο σκοπός αγιάζει τα βρώμικα μέσα του Ισραήλ;
    Οι συμμαχίες (είμαι υπέρμαχος) να γίνουν με σοβαρά κράτη εάν υπάρχουν και είναι διαθέσιμα.
    Πρώτα, Ελλάδα και Κύπρος, να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις -που αν τις αξιοποιήσουμε σωστά και ΚΑΘΑΡΑ- είναι πολύ μεγάλες.
    Με α)ισχυρό κράτος και β)με όλο το δίκιο με το μέρος μας, δεν θα φοβόμαστε κανέναν.
    Με το Ισραήλ σύμμαχο, το δίκιο μας θα το χάσουμε.
    Συν το ότι θα είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράσουμε και τα δικά τους σκουπίδια τους (C4I Ολυμπιάδας κλπ).

    Δεν θα κάνουμε συμμαχία με μία μαφία για να την χρησιμοποιήσουμε εναντίον μιας άλλης που μας καταπιέζει.
    Διότι μετά, η μαφία αυτή θα μας ζητήσει και θα μας πάρει -ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ αφού μας έσωσε- ακόμα και τα σώβρακα.

    Αυτά που λες έχουν την εξής τεράστια αντίφαση.
    Εάν δεν εμπιστεύεσαι τους πολιτικούς μας στα εθνικά θέματα (ούτε εγώ τους εμπιστεύομαι), πώς τους εμπιστεύεσαι ότι θα διαχειριστούν μια συμμαχία με το Ισραήλ υπέρ των εθνικών θεμάτων;
    Η συμμαχία με το Ισραήλ θα τους κάνει ξαφνικά πατριώτες;
    Τότε, αποδείξεις μια μεταφυσική-θεϊκή ιδιότητα να έχουν οι Εβραίοι.
    Η εβραιοπληξία που λέγαμε. Η ανώτερη φυλή, οι εκλεκτοί του Θεού που λένε οι ίδιοι ότι είναι. Ο περιούσιος λαός.
    Έχουν ξοδέψει δισεκατομμύρια δολλάρια (έπιασαν τόπο φαίνεται) σε δημόσιες σχέσεις για να πείσουν τον κόσμο ότι ένα κράτος που δικαιούντο και που έφτιαξαν στην Παλαιστίνη και που ξεκίνησε σωστά, που έχει όμως καταντήσει ένα περιχαρακωμένο με τείχη Νταχάου-σφαγείο-αμάχων, είναι η Γη της Επαγγελίας.
    Από τις δεκάδες χιλιάδες εβραίων από τις ΗΠΑ που πήγαν εκεί ως μέτοικοι, το 80% γύρισε πίσω αηδιασμένο από τα εγκλήματα που είδαν να γίνονται και από την ανασφάλεια.
    Αυτοί είναι που βλέπουμε να διαδηλώνουν κατά των εβραίων σήμερα στην Αμερική.
    ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!

    Τα προβλήματα που έχουμε οφείλονται αποκλειστικά σε μας στην Ελλάδα. Οι άλλοι -όσοι έχουν συμφέροντα- το εκμεταλλεύονται και εμείς πάλι στην ίδια λογική δεν κάνουμε τίποτα να αντιδράσουμε.
    Έχουμε άλλο ένα 95% που πρέπει να κάνουμε και που είναι μέσα στις αντικειμενικές μας δυνατότητες.
    Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει εάν δεν αλλάξουμε ριζικά πολιτική(*) και πολιτικούς.
    Με τον 'Ακη, τον Παπαντωνίου και τον Μπένυ ή με τον Βαρβιτσιώτη, τον Με'ι'μαράκη και τον Μιχαλολιάκο θα αναδιοργανώσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας ώστε και αποτελεσματικές να είναι και να μη μας κοστίζουν με περιττές δαπάνες ο κούκος αηδόνι;
    Ή με τους τηλεπωλητές βιβλίων;
    Ή με τους εθνομηδενιστές που μας περισσεύουν;
    Ή με αυτούς που θέλουν να γίνουμε δούλοι των ισραηλινών (τους εθελόδουλους);
    Πού είδανε άλλωστε το Ισραήλ να θέλει να γίνουμε σύμμαχοι; Και εναντίον ποιών;
    Πότε μας έκαναν την πρόταση;
    Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα με τους Τούρκους αλλά με τους Παλαιστίνιους.
    Θα πάμε εμείς πρώτοι -στα πλαίσια της συμμαχίας μας- να σκοτώνουμε μαζί τους τους Παλαιστίνιους ή θα έλθουν αυτοί πρώτοι να διώξουν τους ...Τούρκοι από την Κύπρο;
    Λίγη σοβαρότητα ρε!!!

    (*)Πρόσεξε, δεν μιλάω για αλλαγή οικονομικού-πολιτικού-κοινωνικού συστήματος...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τζίμη, ναι ναι... λίγη σοβαρότητα, συμφωνώ. Και στα πλαίσια της σοβαρότητας που επικαλείσαι εγώ εκτείνω την σκέψη σου και προτείνω να στείλουμε στρατά στο πλευρό των Τούρκων να σκοτώνουμε μαζί κούρδους εβραίους κύπριους αρμένιους, έ; να καθαρίσουμε και μερικούς τηλεπωλητές εδώ κλπ που χαλάνε την πιάτσα, να βάλουμε και πολιτικό κομισάριο στο Σώμα που θα στείλουμε την Ρεπούσ(τ)η; Μαζί σου είμαι. Τι λες; Άψογο, πιστεύω να συμφωνείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχω την αισθηση οτι το ζητημα υπεραπλουστευεται απο ολες τις πλευρες. Συμφωνω καπου με τον Τζιμη οτι το δικο μας προβλημα ειναι η απουσια καθε ειδους σοβαρης εξωτερικης πολιτικης, η οποια πρωτιστως οφειλεται στην απουσια ικανων πολιτικων.Και σε οτι αφορα τους πολιτικους το ελλειμμα ειναι διπλο - ελλειμμα ευφυιας και τσαγανου απο την μια μερια και εθνικης ( οχι εθνικιστικης - φτανει πια αυτη η ελεεινη καραμελιτσα ) συνειδησης.Για πανω απο δυο δεκαετιες τωρα καλλιεργειται συστηματικα το πνευμα του ραγιαδισμου και του ενδοτισμου ( που η ιστορια εχει αποδειξει οτι οδηγει στις μεγιστες κατστροφες - ας θυμηθουμε τον Chamberlain )οπως επισης και η ιδεολογια της μικρης ψωροκωσταινας που πρεπει να τρεμει τη σκια της και να γλυφει τους παντες αν οχι και να τους ευχαριστει που την ποδοπατουν. Ποτε θα καταλαβουμε επι τελους οτι οταν δεν εισαι διατεθημενος να πληρωσεις το κοστος της ανεξαρτησιας σου ολοι θα σε εχουν για πατσαβουρα? Ειναι αυτου του ειδους οι πολιτικοι με την φασιστικη ψυχοδομη - δουλοπρεπεις στον απο πανω και χτηνωδεις στον απο κατω, αρνακια απεναντι στα μεγαλα ξενα αφεντικα τους και λυκοι απεναντι στον κακομοιρη ελληνικο λαο - αυτοι που μας εχουν καταντησει περιπου non country ( κατα το non paper ).

    Tι θα μπορουσε να κανει η Ελλαδα υπο τις παρουσες συνθηκες αν ειχε ανεξαρτητη εθνικη υποσταση και εξωτερικη πολιτικη? Ουκ ολιγα κατα την γνωμη μου και τουτο ακριβως γιατι το παιχνιδι ειναι εξαιρετικα ανοιχτο και η θεση στη σκακιερα ρευστη. Η εξωτερικη πολιτικη δεν ειναι ενα κατεψυγμενο δογμα παντος καιρου που δεν αλλαζει ποτε - ακομα και η ευρυτερη στρατηγικη επαναπροσδιοριζεται ( οχι χωρις περισκεψη βεβαια )οταν οι συνθηκες το απαιτουν και νεες τακτικες ευκαιριες παρουσιαστουν.Και οι Τουρκοι και οι Ισραηλινοι κανουν realpolitik - το ιδιο θα πρεπε να ειμαστε σε θεση να κανουμε κι εμεις. Πως? Με το να εχουμε ανεξαρτητο ρολο αναμεσα τους ετσι ωστε να μπορουμε να καρπωνομαστε σημαντικα οφελη και απο τους μεν και απο τους δε στην προσπαθεια τους να μας προσεταιριστουν. Προσοχη ομως - ανεξαρτητη πολιτικη δεν σημαινει κανω τον γεφυροποιο αναμεσα στα κοπροσκυλα για να κερδισω επικοινωνιακους ποντους στο εσωτερικο μετωπο οπως ισως εκεινοι που δεν ειναι αξιοι να παιξουν αυτο το δυσκολο παιχνιδι ονειρευονται. Ανεξαρτητη πολιτικη σημαινει σκληραινω με μετρο τη θεση μου απεναντι και στους δυο δινοντας εμφαση στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ( Κυπρος, Αιγαιο, Θρακη, Σκοπια ) και στη συνεχεια ελισσομαι κατα το δοκουν.Ποιος θα μπορουσε να το κανει αυτο με επιτυχια? Ερχονται καποιοι στο νου, αλλα δεν ζουν πλεον.....
    Αντρεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Τουρκος καλος,μονο νεκρος!!!!!
    Τον Ηλιακη δεν τον εριξε Τουρκος,τον εριξε Εβραιος,ετσι???
    Η Σμυρνη,που "συνοστιζονταν" οι Ελληνες το 22 ειναι στο Ισραηλ ειπαμε και οχι στη Μικρα Ασια... ετσι?Τον πολεμο, να ξεχασουμε την Ιστορια μας δεν τον κανει ουτε η Μπιλντεμπερ,ουτε η Σιων... ουτε ο Βουδας.Απεναντι μας ειναι το προβλημα μας,ανατολικα της χερσονησου του Αιμου.Τα πολλη παλια τα χρονια,οι Περσες εδιναν λεφτα στους Σπαρτιατες εναντιων της Αθηνας.Τωρα αυτη τη δουλεια την κανουν οι πλουσιοι Τουρκοι των Μικρασιατικων παραλιων και καποιοι απο την Πολη.Εγω θα προτεινα να αρχισουμε να ξετιλιγουμε το κουβαρι σιγα,σιγα με ψυχραιμια.Τελος κατα τη γνωμη μου το Μικρασιτικο ειναι μεγαλυτερης βερυτητας απο το Παλαιστινιακο διοτι γεοστρατηγικα και γεοπολιτικα απτεται με τον Ελλαδικο χωρο,γενικοτερα.
    ΥΓ. Οσο και αν φαινεται απιστευτο τωρα,οι Ελληνες θα ξαναβρεθουν εκει απεναντι παλι,στα Μικρασιατικα παραλια με τις περιουσιες τους και το πολιτισμο τους και αυτο δε θα το εμποδισει ουτε το Ισραηλ ουτε καποιος αλλος λαος,αντιθετα μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ίσως το εμποδίσει ο Τζίμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πού είπε ο Τζίμης να κάνουμε συμμαχία με τους Τούρκοι; Και να σκοτώνουμε...Κούρδους, Ισραηλινούς, Αρμένιους, Κύπριους;
    Καλά, τόοοσο χόρτο είσαι ρε 12:51 ;;;
    Μήπως τα λες αυτά επειδή είσαι στο κοπάδι των επαγγελματιών πατριωτών που όλα για αυτούς περνάνε από μια τηλεφωνική γραμμή τηλεπωλήσεων;
    Και μπλέκεις και τους τηλεπωλητές ότι πρέπει να τους σκοτώνουμε;
    Εγώ απλά είπα τους τελευταίους αλλά και όλους τους άλλους υπάρχοντες σήμερα, να μη τους ψηφίζουμε και να πάμε γιά άλλους.
    Οι οποίοι υπάρχουν, είναι πολλοί είναι ικανοί και είναι σωστοί πατριώτες !
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. //...Οσο και αν φαινεται απιστευτο τωρα,οι Ελληνες θα ξαναβρεθουν εκει απεναντι παλι,στα Μικρασιατικα παραλια με τις περιουσιες τους και το πολιτισμο τους και αυτο δε θα το εμποδισει ουτε το Ισραηλ ουτε καποιος αλλος λαος,αντιθετα μαλλον.//...

    @6:42 Στο παραπάνω υστερόγραφό σου, ξέχασες να συμπληρώσεις στο τέλος την φράση: //...αντίθετα μάλλον, αυτοί (οι Ισραηλινοί) θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ακόμα και στην Πόλη//...

    Το ότι οι Ισραηλινοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο και βοήθησαν αποφασιστικά τους Τούρκους στην εισβολή στην Κύπρο, για σένα είναι λεπτομέρειες που δεν σε εμποδίζουν να είσαι ΚΑΙ εβραιολάγνος.
    κιτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το οτι τους εδινε-στους τουρκους- πετρελαιο ο Λατσης ομως κιτσο γιατι δε το λες???? Τι παει να πει "σημαντικο ρολο".Εχεις μιλησει με ανθρωπους της εποχης?Γιατι ειχα φιλους που δουλεψαν στις διαβιβασεις και τωρα δεν υπαρχουν και ειχαν πιο σφαιρικη γνωμη για το Κυπριακο.Α! Και οταν εχεις απεναντι σου καποιον που λεει "Τουρκος καλος...." δεν ειναι με τιποτα υπερ των Εβραιων ατσιδα μου!

    ΥΓ.Χαθηκες,δεν ποσταρεις πολυ εδω τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.