1/6/10

Πρόσκληση στην εκδήλωση: “Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος – Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα”

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoQkU-_pNsBGW2A6rrnADXc-3mjKRMQrsU1vMReyx5R9BU7F0NGa4k7iERegLeuAonEPWcW_IPEJ_rDAsDfVlBRztxbxAVXHPjMUY5MBOF3hzM__Bslt1A6MbHo8lUzlQUdJGdzgVJmgg/s400/ELLAS+KIPROS.jpg
http://www.energia.gr/photos/map%20greece%20turkey%20and%20cyprus.jpg
Το βιβλιοπωλείο «Χωρίς Όνομα» σας προσκαλεί στην συζήτηση με θέμα “Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος – Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα” με ομιλητές, κατά αλφαβητική σειρά, τους:
-Δημήτρη Αλευρομάγειρο
-Σάββα Καλεντερίδη
-Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο
-Παναγιώτη Λαφαζάνη
Η συζήτηση θα ξεκινήσει με το μήνυμα του Βάσου Λυσαρίδη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 8.00 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο «Σήμαντρο» στον Χολαργό, Ελευθερίου Βενιζέλου 59 Α (4η στάση Χολαργού, από λεωφ. Μεσογείων).
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-6546742.

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε
    ακόμα και εδώ θα διχαστούμε;
    Στο πάνελ είναι τόσα άτομα, που θα καλύψουν σφαιρικά το θέμα.
    Ο Αλευρομάγειρος σε πείραξε;
    Και αν δεν σ' αρέσει κάτι από τις θέσεις του, μπορείς να αναπτύξεις τις δικές σου θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νά έλθουν καί οι χριστόφιας καί ο γαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. skal 2 Ελληνες να υπάρχουν στον κόσμο θα σφαχτούνε μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον Σάββα.
    Αυτές οι εκδήλωσεις στόχο έχουν την σφαιρική κάλυψη των θεμάτων που συζητούνται. Η επιλογή των προσώπων γίνεται με αυτό τον σκοπό.
    Για αυτό τον λόγο είχαμε προσκαλέσει σε αυτήν την συζήτηση τον κο Βάσο Λυσσαρίδη, να ακουστεί και η ελληνοκυπριακή άποψη. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφερε και θα διαβάσουμε μόνο τον χαιρετισμό του.

    Σχετικά με τον Αλευρομάγειρο γιατί ενοχλεί η παρουσία του. Δεν έχει άραγε κερδίσει με την αξία του, το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, ιδιαίτερα αν τον συγκρίνουμε με κάποιους αξιωματικούς, οι οποίοι κατά την διάρκεια της εισβολής εξασφάλιζαν πρώτα την ασφαλή διαφυγή της ... οικοσκευή τους?

    Αυτά και μια συμβουλή! Καιρός να παραμερίσετε τις κομματικές αγκυλώσεις. Είδατε που μας φθάσατε με τέτοιες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @03.42 Βιβλιοπωλείο
    .....ιδιαίτερα αν τον συγκρίνουμε με κάποιους αξιωματικούς, οι οποίοι κατά την διάρκεια της εισβολής εξασφάλιζαν πρώτα την ασφαλή διαφυγή της ... οικοσκευή τους?...

    Πολύ αληθινό αλλά τό μισό,διότι είχαμε καί πλιάτσικο σέ χρυσοχοεία...καί σέ άλλα καταστήματα,όταν μονάδες περίμεναν εντολές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι περίεργος να δω το ποσοστό του χρόνου που θα αφιερωθεί σε αμιγώς οικονομικά θέματα όπως:
    1. η λανθασμένη οργάνωση στη λογική του "ο παλιός είναι αλλιώς" που ακόμα και το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχει προ πολλού ξεπεράσει (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_5932.html)
    2. η διαχείριση του χρέους δυναμικά (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_2793.html) και στατικά (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_5037.html)
    3. η χύμα αντιμετώπιση (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_557.html) και η πρόσκαιρη διαχείριση ζωτικής σημασίας προγραμμάτων με πολιτικές μαριονέτες [(http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/south-stream.html) και, αντίστοιχα, (http://www.gazprom.com/press/news/2010/january/article74406/)] και η χρησιμοποίηση της πολιτικής και των λειτουργών της ως δικαιολογία για την ανυπαρξία σοβαρών, μη πολιτικά εξαρτώμενων τεχνοκρατών (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_6551.html)
    4. η έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_8045.html).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην παρεξηγηθώ, το (http://www.gazprom.com/press/news/2010/january/article74406/) αναφέρεται στη σοβαρότητα των άλλων και στην πολιτικάντικη αντιμετώπιση των δικών μας: για το αντίστοιχο θέμα βαφτίζουμε κάποιους κομματικούς ως γενικώς και αορίστως "ειδικούς" (κάθε φορά σε διαφορετικό θέμα, ανάλογα με τη θέση).
    Ελπίζω η συζήτηση να μην εξαντληθεί σε γενικόλογες αναπτύξεις της ευρύτερης θεωρίας του καθενός αλλά να ακουστούν αλήθειες.
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.