26/6/10

Συνάντηση Κιλιτσντάρογλου με Ευρωπαίους αξιωματούχους

Η τουρκική εφημερίδα «Ζαμάν», με τον τίτλο «Από Κιλιτσντάρογλου προς τους πρέσβεις της Ε.Ε.: Δεν μπορούμε να στρέψουμε την πλάτη μας ούτε στη Δύση, ούτε στην Ανατολή», γράφει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο νέος Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου συναντήθηκε χθες για πρώτη φορά με τους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ε.Ε., οι οποίοι είναι διαπιστευμένοι στην Αγκυρα.
Ο κ. Κιλιτσντάρογλου ανέφερε ότι το κόμμα του υποστηρίζει τόσο την Ε.Ε., όσο και τις αρχές της.Ο αρχηγός του CHP ανέφερε ότι στην Τουρκία δεν υπάρχει διολίσθηση του άξονα εξωτερικής πολιτικής και πρόσθεσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να στρέψει την πλάτη της στην Ανατολή.Ζήτησε ακόμη η Τουρκία «να μην περιπαίζεται στο θέμα της ένταξής της στην Ε.Ε.», ζητώντας παράλληλα και υποστήριξη για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η συνάντηση Κιλιτσντάρογλου με τους πρέσβεις της Ε.Ε. πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Ισπανού πρέσβη Joan Clos Matheu, σε γεύμα που παρέθεσε, και διήρκεσε περίπου δύο ώρες.
Sigmalive

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΧΑ Ο ΚΟΥΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΒΗΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ? Ε ΣΑΒΒΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.