7/6/10

Να δικαστούν και εδώ οι πειρατές!





του Δελαστίκ
Οσοι επέζησαν της ισραηλινής φονικής επίθεσης από εκείνους που συμμετείχαν στην αιματοβαμμένη ανθρωπιστική αποστολή βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους της Γάζας επέστρεψαν στις χώρες τους. Αλλοι τραυματίες, άλλοι έχοντας υποστεί βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς, όλοι καταταλαιπωρημένοι.

Αγνωστο παραμένει βέβαια -και ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ- πόσους ακτιβιστές κράτησαν στο Ισραήλ, πόσα πτώματα θυμάτων από μουσουλμανικές χώρες κατέληξαν στον βυθό της θάλασσας, πόσοι τραυματίες από τέτοιες χώρες θα πεθάνουν ίσως σε ισραηλινά νοσοκομεία.
Το ερώτημα που έρχεται τώρα στην επικαιρότητα είναι όμως άλλο. Θα τιμωρηθούν, άραγε, οι Ισραηλινοί δράστες αυτών των εγκλημάτων; Και επειδή, φυσικά, δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στον κόσμο που να πιστεύει ότι οι ισραηλινές Αρχές θα τιμωρούσαν ποτέ έστω και τον στυγερότερο Ισραηλινό εγκληματία πολέμου, το ερώτημα που πραγματικά τίθεται είναι άλλο: υπάρχει νομική βάση για να δικαστούν οι Ισραηλινοί ένοχοι από άλλα δικαστήρια, έξω από το Ισραήλ;

Η απάντηση είναι σαφέστατη: ναι, υπάρχει νομική βάση. Δεν αναφερόμαστε στο Δίκαιο της Θάλασσας, το οποίο άλλωστε το Ισραήλ εξακολουθεί να παραμένει μία από τις ελάχιστες χώρες του κόσμου που δεν το έχει υπογράψει. Υπάρχει, όμως, η Διεθνής Συμφωνία για την Καταπολέμηση Παράνομων Πράξεων κατά της Ασφάλειας της Ναυσιπλοΐας (SUA), την οποία το Ισραήλ έχει υπογράψει και επικυρώσει πολύ πρόσφατα, καθώς η συμφωνία αυτή άρχισε να ισχύει για το Τελ Αβίβ τον Απρίλιο του 2009, παρόλο που η Συμφωνία αυτή αρχικά συνήφθη το 1988.

Η ειρωνεία δεν έγκειται στο ότι αιτία αυτής της διεθνούς συμφωνίας ήταν η δολοφονία ενός Αμερικανοεβραίου, του Λέον Κλινγκχόφερ, στο πλοίο "Ακίλε Λάουρο", που είχε πέσει θύμα πειρατείας από Παλαιστίνιους!

Βάσει, λοιπόν, της Συμφωνίας SUA ορίζονται ως εγκλήματα διεθνούς δικαίου η διά της βίας κατάληψη πλοίου και η διάπραξη πράξεων βίας εναντίον των επιβαινόντων σε αυτό, όποιος και αν είναι ο λόγος που διαπράττονται οι πράξεις βίας - ιδιωτικός, πολιτικός, κρατικός, τρομοκρατικός.
Το άρθρο 6.1 αυτής της Διεθνούς Συμφωνίας καθορίζει υποχρεωτικά ως χώρα εκδίκασης της υπόθεσης τη χώρα υπό τη σημαία της οποίας βρίσκεται το πλοίο που δέχθηκε την επίθεση ή επί του οποίου διεπράχθησαν οι πράξεις βίας. Σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία είναι η χώρα όπου πρέπει υποχρεωτικά να δικαστούν οι Ισραηλινοί στρατιωτικοί που δολοφόνησαν τους Τούρκους ακτιβιστές και τραυμάτισαν τους υπόλοιπους στο πλοίο "Μαβί Μαρμαρά".

Βάσει του ίδιου άρθρου, η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει δικαίωμα να δικάσει τους Ισραηλινούς που κατέλαβαν το πλοίο "Σφενδόνη", απήγαγαν και μετέφεραν διά της βίας στο Ισραήλ όσους Ελληνες πολίτες επέβαιναν σε αυτό, όπου και τους φυλάκισαν παράνομα, ενώ βασάνισαν και ξυλοκόπησαν ορισμένους εξ αυτών.

Επιπροσθέτως, το άρθρο 6.2 της ίδιας Διεθνούς Συμφωνίας ορίζει ότι υφίσταται προαιρετική δικαιοδοσία εκδίκασης της υπόθεσης και σε οποιοδήποτε κράτος εμπλέκεται υπό το πρίσμα ότι πολίτες του έπεσαν θύματα παράνομων πράξεων που διεπράχθησαν επί των πλοίων που κατελήφθησαν.
Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι μπορούν να δικαστούν στην Ελλάδα οι Ισραηλινοί ένοχοι οποιουδήποτε αδικήματος διέπραξαν επί όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων που συμμετείχαν στην αποστολή, ανεξαρτήτως του σε ποιο από τα έξι πλοία βρίσκονταν, αφού όλοι ανεξαιρέτως απήχθησαν και φυλακίστηκαν στο Ισραήλ, χώρια όσοι ξυλοκοπήθηκαν και βασανίστηκαν.

Δεύτερον, ότι δίκες εναντίον των Ισραηλινών υπευθύνων μπορούν να διεξαχθούν σε δεκάδες χώρες, βάσει της εν λόγω Διεθνούς Συμφωνίας, αφού από δεκάδες χώρες προέρχονταν όσοι συμμετείχαν σε αυτή την ανθρωπιστική αποστολή που βάφτηκε στο αίμα.

Αναμένεται Σωρεία μηνύσεων κατά του Ισραήλ

Εκατοντάδες μηνύσεις σε δεκάδες χώρες αναμένεται να υποβληθούν εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτικών που δολοφόνησαν, τραυμάτισαν, βασάνισαν και απήγαγαν τους περίπου επτακόσιους ακτιβιστές του Στόλου της Ελευθερίας, όπως και εναντίον των Ισραηλινών αστυνομικών που τους φυλάκισαν παράνομα, ξυλοκοπώντας ή βασανίζοντας εκατοντάδες από αυτούς. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τους Ελληνες που συμμετείχαν στην αποστολή, δεδομένου ότι η Διεθνής Συμφωνία για την Ασφάλεια της Ναυσιπλοΐας, την οποία έχει επικυρώσει και το Ισραήλ, παρέχει το δικαίωμα εκδίκασης των υποθέσεων στην Ελλάδα. Η υποβολή δεκάδων μηνύσεων στα ελληνικά δικαστήρια θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νομικής μάχης.

30 σχόλια:

  1. Σκεψεις....οι Κυπριοι και οι Ισραηλινοι προσφατα καθορισαν την μεταξυ τους ΑΟΖ.Μηπως οι Τουρκοι πηγαν με τα πλοια τους στην Γαζα ωστε να την αμφισβητησουν ? Μηπως τα πλοια τους απεπλευσαν απο τα παρανομα λιμανια των Κατεχομενων ? Μηπως τελικα το Ισραηλινο κρατος γνωριζει να προφυλασσει να κυριαρχικα του δικαιωματα,πραγμα το οποιο εμεις δεν εχουμε ιδες τι σημαινει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ωρέ Δελαστίκ !!!! είπαμε αλλά όχι και έτσι... από την μιά λέτε ρε τι κομμάντα είναι αυτά που κλαίνε και από την άλλη να εκτελεσθούν επειδή αμύνθηκαν ....μπορώ να σας βεβαιώσω οτι μπορούσαν να τους λιανίσουν και χωρίς όπλα. Να έχετε συναίσθηση αυτών που γράφετε.Πολλά σας ζητάω ;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 07 Ιουνίου 2010 10:55 π.μ.

    Μερικοί σαν τον Δελαστίκ, ο οποίος κάνει στρατευμένη δημοσιογραφία και που όσο γερνά, τόσο κατρακυλά, δεν εννοούν να καταλάβουν το αυτονόητο. Το Ισραήλ αμύνεται των κυριαρχικών του δικαιωμάτων εδώ και 62 χρόνια και αψηφά όσους θέλουν να το σβήσουν από τον χάρτη της γης.

    Σαν σήμερα, πριν από 29 χρόνια, δηλ. την 7/6/1981, έγινε η Επιχείρηση Όπερα, διότι κάποιος ... τραγούδαγε φάλτσα εκεί κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δελαστικ για πες μας απο που κραταει η σκουφια του επωνυμου σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αφρόκρεμα της αντικειμενικής δημοσιογραφίας, μας παραδίδει και μαθήματα γλώσσας:

    "Σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία είναι η χώρα όπου πρέπει υποχρεωτικά να δικαστούν οι Ισραηλινοί στρατιωτικοί που δολοφόνησαν"

    Μόνο που σε "απλά ελληνικά",
    το Μαβί Μαρμαρά ήταν υπό τουρκική σημαία παλιά, laaast year!!!
    Μόλις το αγόρασε το ΙΗΗ, ΑΛΛΑΞΕ ΣΗΜΑΙΑ.

    Με τέτοια τερατώδη ψέματα οι δημοσιογράφοι μετατρέπονται επάξια σε ποδογλείφτες του Ερντογάν και σε γκεμπελίσκους του ισλαμοναζισμού!

    Η αλήθεια είναι, λοιπόν, ότι το Μαβί Μαρμαρά φέρει σημαία Κομορών!!! Ή σε απλά αραβικά: al-Ittihad al-Qumuriyy

    Και ξέρετε, γιατί άλλαξε σημαία;
    Προφανώς, για να μην ενεργοποιηθεί το Άρθρο 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ που επιβάλλει συλλογική στρατιωτική απάντηση του ΝΑΤΟ στην περίπτωση που κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ δεχθεί ένοπλη επίθεση.

    Διότι ο αφέντης του αρχιψευταρά δημοσιογράφου, ο Έρντογαν, έκανε τεστάρισμα στους Ισραηλινούς, πόσο είναι διατεθειμένοι να σκύψουν!

    Για αυτό και δεν έστειλε βουλευτές του στον στολίσκο. Για αυτό και χθες ο Νταβούτογλου στο CNN δήλωσε πως ο Στολίσκος δεν είχε οργανωθεί από το τουρκικό κράτος, αλλά ήταν αυθόρμητη κίνηση διαμαρτυρίας πολιτών.

    Δεν έσκυψαν οι Ισραηλινοί και τρέχουν τώρα οι ισλαμοναζιστές σουλτάνοι και πασάδες. Και μαζί με αυτούς τρέχουν και δεν φτάνουν και τα εγχώρια γιουσουφάκια τους.

    Και για να μην παρεξηγηθώ: Εγώ δεν λέω ούτε να γίνουμε σύμμαχοι με το Ισραήλ. Καταρχήν, είμαι πολύ μηδαμινή και δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό, όμως, που πρέπει να αποκομίσουμε ως μάθημα από αυτήν την υπόθεση είναι ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τους Τούρκους. Είναι τζάμπα μάγκες και θρασύδειλοι. Εμείς τους δίνουμε αέρα όταν σκύβουμε οικειοθελώς.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλος ένας του Τουρκικού λόμπυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:12¨Ανώνυμε : είσαι βέβαιος ;; ή πρέπει αν ποστάρεις κάτι ;;; Ειναι σωστά αυτά που γράφει η Galia;; ναι ή όχι ;;;μπορείς να τα αντικρούσεις και να τα ανατρέψεις ;;; Κάντο. Ασε τα κατινίστικα.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A.Λ Θεσσαλονίκη 2.22
    Έμμεσες οι αποδείξεις ! Τώρα που πλακώνονται οι εχθροί μας εμείς δεν πρέπει μπαίνουμε στην μέση . Όταν οι τουρκικές φρεγάτες βολτάρουν έξω από την αττική και όλοι όσοι ασκούν εξουσία σιωπούν, τι συμπέρασμα βγάζεις ? δεν υπάρχει τουρκικό λόμπυ ? Αλήθεια από πότε η άποψη θεωρείται κατινιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δελαστικ, πως εισαι τοσο σιγουρος οτι το "Μαβι Μαρμαρα", δεν ειχε μεσα και Τουρκους της ΜΙΤ, ετοιμους για προβοκατσια? Γιατι οι κακες γλωσσες αλλα λενε.....
    Το θεμα ειναι οι Τουρκοι θελησαν να καπελωσουν μια ακτιβιστικη κινηση προς οφελος τους, αδιαφορωντας (μαλλον επιδιωκωντας θα ελεγα), για ανθρωπινες απωλειες. Και οι αφελεις Ελληνες ακτιβιστες επαιξαν το παιχνιδι του Ερντογαν. Τουλαχιστον αν ηταν μεσα σε αυτους και ο Τρεμοπουλος-Φιλος του Κεμαλ, θα το καταλαβαινα, την "πατριδα" του θα εκπροσωπουσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Galia υπάρχουν πολοί λόγοι που αποθρασύνθηκαν οι Τούρκοι,ο ένας είναι ότι η εκάστοτε κυβέρνηση της Ελλάδος υποχωρεί όλο και περισότερο.

    Ο δεύτερος όμως και δεν μπορείς παρά να το παραδεχτείς είναι ότι το Ισραήλ σου και οι ΗΠΑ ήταν οι πηγές και οι τροφοδότες της Τουρκικής αλαζωνείας.

    Εάν λοιπόν αποφασίσετε ποτέ να συμαζέψετε το τερατάκι σας τότε ελάτε και σε εμάς να βάλουμε ένα χεράκι με μεγάλη μας χαρά,αλλά μην περιμένετε απο εμάς τώρα να βγάλουμε τα κάστανα απο τη φωτιά για εσάς, και μάλιστα μόνοι μας.

    Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε,χαιρόμαστε μάλιστα που άρχισε πλέον να είναι και δικό σας πρόβλημα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Galia,

    Αυτά που γράφεις είναι και σοβαρά και καλά τεκμηριωμένα. Κρατώ πάνω απ' όλα μια μεγάλη αλήθεια: "Αυτό, όμως, που πρέπει να αποκομίσουμε ως μάθημα από αυτήν την υπόθεση είναι ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τους Τούρκους. Είναι τζάμπα μάγκες και θρασύδειλοι. Εμείς τους δίνουμε αέρα όταν σκύβουμε οικειοθελώς."

    Κάθε Έλληνα πατριώτη, που ντρέπεται για την κατάντια της χώρας του, αυτές σου οι αράδες πρέπει να το αγγίξουν. Αν όχι, τότε μόνο ΕΛΛΗΝΑΣ πατριώτης που δεν μπορεί να είναι. Περίσσεψαν πια τα "γιουσουφάκια" στην Ελλάδα, πολλά εκ των οποίων παίρνουν το μέρος της Τουρκίας από καθαρό αντισημιτισμό.

    Λάθος, μέγα λάθος! Η Ελλάδα πάνω απ' όλα και σύμμαχός μου ο εχθρός του εχθρού μου. Και ναι, το Ισραήλ δείχνει πως ο Δαυίδ μπορεί να αντισταθεί στον Γολιάθ, αρκεί να θέλει. Την νύκτα των Ιμίων το 1996 ένοιωσα αφόρητα ταπεινωμένος και κατάλαβα ότι κάτι πάει στραβά σε τούτο το κράτος. Δυστυχώς, τα επόμενα χρόνια έμελλαν να επαληθεύσουν τα κακά προαισθήματα που είχα. Εμείς κάναμε τους Τούρκους δυνατούς, γιατί συνεχώς βάζαμε και βάζουμε την ουρά κάτω από τα σκέλια. Γιατί μωρέ;

    Κι ας μην αρχίσουν πάλι οι γνωστοί τις παπαριές "μα το Ισραήλ έχει πίσω του την Αμερική", διότι αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. Αυτό είναι όλο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6:07 Σωστός ! Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:37 Mea culpa .Δεν διάβασα του τουρκικου αλλά του εβραϊκού λόμπυ.Συγνώμη. Τωρα αν το ψαξεις ,ναι υπάρχει διαφορά μεταξύ γνώμης και κατινιάς.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα δυστυχώς εκτός από την πολιτική βούληση λείπουν και όλα τα απαραίτητα μέσα, συν την οικονομική δυνατότητα που απλά δεν υφίσταται ,για την διεξαγωγή ενός πολέμου που να έχει "αίσιο για εμάς τέλος".Ας μην ξεχνούμε και τον παράγοντα ηθικό που οι ίδιοι μας ηγέτες (πχ Σημίτης φρόντισαν να το καταρρακώσουν με ρητορικά ερωτήματα του τύπου "δηλαδή ,θέλατε πόλεμο???"Φρόντισαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να αισθάνεται ηλίθιος ή πολεμοχαρής όταν καταννοούσε το αυτονόητο που είναι να παραμείνουμε εθνικά ανεξάρτητο κράτος και δυστυχώς αυτό δεν επιτυγχάνεται ούτε με ευχολόγια ούτε με κατευνασμό!
    Υπήρξαν δυστυχώς μακροχρόνιες μεθοδεύσεις για να φθάσουμε στο "χείλος του γκρεμού"! Οι πολιτικοί μας έχουν αναλάβει την υποχρέωση, να μας πάνε, σαν κράτος και σαν έθνος, "ένα βήμα μπροστά!"
    Απ'ότι έχω καταλάβει δεν παραδίδουν απλώς την χώρα και τον λαό στους Τούρκους ,αλλά έχουν αναλάβει και την υποχρέωση να μας Τουρκέψουν..."με τρόπο".Γερασμένος λαός είμαστε ,κάποια στιγμή οι μεγάλοι θα φύγουν και οι νεώτεροι μετά από την πλύση εγκεφάλου που θα υποστούν στα σχολεία θα αγαπούν την μητέρα πατρίδα Τουρκία και θα θαυμάζουν τούρκους ήρωες σαν τον Κεμάλ κλπ κλπ.
    Τι γνώμη θα έχουν οι μελλοντικοί ελληνες (ίσως να είναι και μελαψοί και να προσκυνάνε και Αλλάχ εκτός από τον Σουλτάνο ) πολίτες για την Ελλάδα ,περιμένετε θα δείτε !Η παρούσα κυβέρνηση (δεν είμαι σίγουρος ότι μία καινούρια κυβέρνηση θα έχει σίγουρα διαφορετική προσέγγιση στο θέμα της εξωτερικής μας πολιτικής- αν θα υπάρχει κιόλας δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο -εγώ απλώς το ελπίζω ...χωρίς μάλιστα να το πολυπιστεύω)μας δείχνει ξεκάθαρα τι σκοπεύει να κάνει και αυτό είναι να υποταχθεί πλήρως σε όλες τις επιθυμίες του Σουλτάνους,και κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να αφομοιωθούμε πλήρως από την Αυτοκρατορία καταργώντας ταυτόχρονα όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην αναγέννηση του έθνους.
    Κάποια μεγαλοφυή σατανικά μυαλά στο εξωτερικό εδώ και δεκαετίες μας στρώνουν τον δρόμο με αγκάθια και με την αμέριστη βοήθεια των ηγετών μας πέτυχαν την οριστική μας
    καταδίκη.Όλοι έχουμε καταλάβει πλέον τι συμβαίνει αλλά το καταλάβαμε κατόπιν εορτής.Πολύ φοβάμαι ότι αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που είναι πλέον μη αναστρέψιμες
    Σκέφτομαι πλάκα που θα έχει να πιστεύουν οι πολιτικοί μας ότι μας σώνουν από κάποια μοίρα χειρότερη από αυτή του σκλάβου .Και έχει πλάκα γιατί αυτή η ανείπωτη ανημπόρια της Ελλάδος σήμερα οφείλεται στην πολιτική τους και στην θυσία των εθνικών μας συμφερόντων στον βωμό του κομματικού και συχνά του στενά ατομικού τους συμφέροντος(πχ λαμόγια ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ήταν πιό ...δημοκρατικό, εάν αντί να διαγράφετε ΟΛΟ το κείμενο να διαγράφατε ΜΟΝΟ τις φράσεις ή τις λέξεις που θεωρείτε ότι δεν μπορούν να μπουν επειδή είναι συκοφαντικές, απειλητικές, υβριστικές κλπ.
    Και ελπίζω να μην υποκύπτετε σε πιέσεις άλλων συμμετεχόντων εδώ, αφού κανείς δεν μπορεί να προσβληθεί έναντι τρίτων, λόγω της ανωνυμίας του.
    Θα ήταν ακόμα χειρότερο εάν λογοκρίνετε απόψεις επειδή δεν συμφωνούν με τις δικές σας...
    Απαιτώ κάποια απάντησή σας.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζίμη
    το ιστολόγιο είναι μια ανεξάρτητη δημοκρατική πλατφόρμα προβολής ιδεών και ανταλλαγής απόψεων.
    Όπως βλέπεις, οι αναρτήσεις μας δεν είναι μονόπατες.
    Άρα, δεν μιλάμε για λογοκρισία.
    Μιλάμε για προστασία του ίδιου του ιστολογίου από ύβρεις, βωμολοχίες και συκοφαντίες, που μπορεί να μας στερήσουν το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ skal
    Σας εκβιαζουν δηλ. οι ελληνοφωνοι εβραιοι; Και λογοκρινετε σχολιαστες;
    Οπως παρα-πολλα δικα μου σχολια;
    Και εχω επαναλαβει:
    Τι διαλογο να κανης με τους υμνητες των εθνοκαθαριστων του Παλαιστινιακου Λαου που πιθανως να εχουν βαλει το δαχτυλακι τους κι αυτοι οι ιδιοι προσωπικα. Μονο η χλευη και η περιφρονηση τους ταιριαζουν. (Προς το παρον βεβαια).
    Κοιτα τα γιουρουσια που κανουν (και οχι μονο στο δικο σου ιστολογιο) 24/7 υπερ των δολοφονων/πειρατων.
    Γιατι αυτοι μονο (και τα καρακολια τους φυσικα) εκβιαζουν στο ινετενετ. http://www.thejidf.org/

    Ουδεις αλλος.
    Kαι συ αβιαστα τους προσφερεις Γη και Υδωρ. Ντροπη.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Καταχομενη απο εβραιοκαθαρματα,
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ομαδεόν δεν συμφωνώ να λογοκρίνονται ιδέες. Όσο κι αν διαφωνώ με αυτές. Να μη βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
    Εάν κάποιος κόψει τον εβραιόφιλο, δίνει σε κάποιον άλλο το δικαίωμα να κόψει και εσένα που είσαι από την άλλη πλευρά.
    Να υπάρχει τουλάχιστον ελευθερία στην έκφραση ιδεών...

    Δέχομαι την εξήγηση του ΣΚΑΛ. Εάν κάτι πάει να γίνει ποινικό αδίκημα, ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές έχουν δικαίωμα να διαφυλάξουν το ιστολόγιό τους.
    Που είναι και δικό μας ...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Omadeon σέβομαι κι εσάς που πολεμάτε και όλους όσους πολεμάνε. Και το Ισραήλ σέβομαι που πολεμάει. Και την Τουρκία. Και την Αργεντινή και την Αγγλία. Όμως άσε μας να νοιώθουμε χάλια με τα χάλια μας και το τουρλόκολο προς την Τουρκιά και να πιστεύουμε, όσοι πιστεύουμε τέλος πάντων, ότι από σας που σας αγκαλιάσαμε δεν πήραμε τίποτα ούτε από τους άραβες γενικώς και άσε μας να πιστεύουμε ότι μια συμμαχία υπό την γενικότερη έννοια του όρου (δεν λέμε να κάνουμε αμέτι μουχαμέτι πόλεμο με την τουρκία) με το Ισραήλ είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας. Είσαι από την κατεχόμενη Ιερουσαλήμ και 2 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι αδέρφια σου δεν μπορούν να σας σώσουν. Δεν είμαστε εναντίον σου αλλά έχουμε και δικά μας προβλήματα να λύσουμε που εσύ δεν μπορείς να κάνεις τιποτα για αυτά. Για αυτόν λοιπόν και για άλλους πολλούς λόγους μερικοί από μας καλώς ή κακώς πιστεύουμε στην στενότερη σχέση Ελλάδας Ισραήλ. Μην ανακατεύεσαι λοιπόν και μη μας δίνεις οδηγίες. Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν την πατρίδα σου. Διάβαζε και μη μας κουνάς το δάχτυλο.
    Φιλικά
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Εάν κάποιος κόψει τον εβραιόφιλο"...
    Τζιμη σε παρακαλω σκεψου το λιγο.

    Αλλο "εβραιοφιλος" κι αλλο θερμοαιμος υποστηρικτης γενοκτονων ενος Λαου.

    Επειδη εχω μελετησει εκτεταμενα την Ελληνικη Εγκληματολογια ερασιτεχνικα, θα σου θυμισω τουτο:
    Οταν βγηκε στην δημοσιοτητα η περιπτωση της Ελενης απο το Κωσταλεξι εφριξε ολη η Ελλαδα.
    (Το ιδιο και με τους εγκληματιες Χερμαν Ντουφτ και Χανς Μπασεναουερ).
    Αντε να 'βγαινε καποιος και να υποστηριζε δημοσια τους κακοποιους συγγενεις της Ελενης. Ή τους γερμανους δολοφονους.
    Θα τρωγε "σφολι" που θαταν ολο δικο του.
    Τι διαφορα εχει λοιπον το υπογειο και οι απανθρωπες συνθηκες οπου εκρατειτο η Ελενη με τα στρατοπεδα συγκεντωσεως στην υποδουλεμενη Παλαιστινη;
    Ή μαλλον εχει, γιατι η Ελενη ηταν ενα ατομο, ενω εδω εχουμε εναν Ολοκληρο Λαο. Και εδω εχουμε "ανθρωπους" που ανοιχτα με θρασος και χωρις κανενα ερυθριασμα υποστηριζουν φωνασκωντας τους γεννοκτονους Εβραιους αλλα κατηγορουν τους γενοκτονους Τουρκους.
    Οι γενοκτονιες διαφερουν.
    Βλεπεις οταν ειναι για το αγιον ισραηλ τους ειναι ισραηλινοτεροι κι αυτου ακομα του Δαβιδ τους.. Αλλα αμεσως μεταμορφωνονται σε "Ελληναραδες" οταν στη μεση μπαινει το θεμα "Τουρκια" και κατηγορουν εμας τους υπολοιπους ως "γιουσουφακια" σκουπιζοντας κατω απ' την κουρελου τους την απο χρονια αμεριστη στρατιωτικο-οικονομικη βοηθεια των αμερικανοεβραιων προς την Τουρκια.
    Σιγα ρε οβριοι μην νευριαζετε τοσο, θα σας πεση ο σκουφος και θα το πατησετε. Και μετα τι θα πειτε στον Ραβινο σας.

    Οσο για το "ποινικό αδίκημα" που μου λες δεν νομιζω οτι ειναι αδικημα να λες τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη.
    Ο δολοφονος ειναι δολοφονος.- Τελεια και παυλα.
    Ας μας πανε σ' ολα τα δικαστηρια.
    Αλλα αυτο κανουν αυτοι και οι Δημητραδες τους. Ο σκοπος τους ειναι να εκφοβισουν τον καθε φουκαρα. Κοιμουνται και ονειρευονται τον Πλευρη. Και τι εκαναν που τον καταμυνησαν; Εβαλαν την ουρα στα σκελια και... "Το ΚΙΣ Ελλάδος εκφράζει τη λύπη του για την απόρριψη της αίτησης".
    Για σκεψου τα δικαστηρια στην Ελλαδα να ειχανε 200 τετοιες υποθεσεις "αντισημιτισμου" καθε μερα.
    Μεχρι και οι δικαστες θα τους εστελναν στο διαλο. Θα ακουγαν οι οβριοι δικαστης και στην Ευελπιδων θα περναγαν απ' το απεναντι πεζοδρομιο. 'Η θα επαιρναν τον οματιων τους μια και καλη απο τουτη δω τη Γη.
    Αμην και ποτε.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Καταχομενη απο εβραιοκαθαρματα,
    Παλαιστινη

    ΥΓ.
    Ουτε λογοκρινονται "ιδεες".
    Ειναι αναρθρες κραυγες μισους εναντιον της Ανθρωπωτητας.
    Ειναι οι ιδιες κραυγες που πριν 70 χρονια αιματοκυλισαν την Ευρωπη και ολη την Ανθρωπωτητα.
    Ηδη οι καρυγες αυτες εχουν αρχισει παλι να αιματοκυλουν τον κοσμο σε Αφγανισταν και Ιρακ χωρια την Παλαιστινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς τον Πλαστογραφο με το Ψευδωνυμο "Omadeon",
    08 Ιουνίου 2010 3:27 μ.μ..

    Μιλας στα σοβαρα περι εκβιασμο, περιφρονηση και διαμαρτυρεσαι απο πανω;

    Γραφει ο πραγματικος ΟMADEON, 07 Μαΐου 2010 5:24 μ.μ., http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_9611.html:

    Quote:
    "... OMADEON είπε...
    Δεν ξέρω ΓΙΑΤΙ ο σχολιαστής που υπογράφει ως "Οmadeon" με ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙ επανειλλημένα (σε αυτό ειδικά το μπλογκ). Παρακαλώ να ΜΗΝ ξαναγίνει αυτό.
    Εγώ γράφω πάντα logged-in, ο άλλος (δήθεν-)Omadeon είναι ΑΓΝΩΣΤΟΣ και ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ανώνυμος. ΚΑΝΕΝΑ από τα σχόλιά αυτου του ατόμου δεν είναι δικά μου.
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να υπογράφει σαν "Omadeon" πλην εμού.
    Η λέξη "Omadeon" είναι ΤΕΧΝΗΤΗ και επινοήθηκε από μένα το έτος 1999, αρχικά σαν μουσικό ψευδώνυμο και μετά σαν ψευδώνυμο στο διαδίκτυο. Την επέλεξα επίτηδες έτσι ώστε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά αλλού στο διαδίκτυο ή στον κόσμο. ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ τη χρησιμοποιώ...
    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συνεχίζει να υπογράφει ΨΕΥΔΩΣ σαν "omadeon"(μετά τις προηγούμενες εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μου) έχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (δεν ξέρω ποιές ακριβώς, αλλά είναι ΜΟΝΟ κακές οι προθέσεις του).
    ΔΕΝ ξέρω ΓΙΑΤΙ το κάνει,
    Αλλά αν συνεχιστεί αυτό το κακό κ. Καλεντερίδη θα αναγκαστώ να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ, π.χ. σε ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ..."
    End Quote

    - Δημοκριτος, 11 Μαΐου 2010 5:39 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_3853.html

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δημόκριτε, εσύ μήπως βγαίνεις εδώ και με διάφορα άλλα -κατά προτίμηση- αρχαιοελληνικά ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ "Δημο/κητος"
    09 Ιουνίου 2010 10:53 π.μ.

    Για αυτα που λεω στο σχολιο μου στον Τζιμη εχεις να αντισχολιασης;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ "ΔηΜοκρΙτΕ";Εβραιοκαθαρμα.
    Και σουχω ξαναπει. Μην μαγαριζεις τ' ονομα Δημοκριτος. Γραψε οπως γραφεις με τα αλλα σου ονοματακια δηλ. Galia ή Christo, Zuluλανδιος κλπ, κλπ.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Καταχομενη απο εβραιοκαθαρματα,
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ψευδο-"Omadeon" 1:41,

    >>Για αυτα που λεω στο σχολιο μου στον Τζιμη εχεις να αντισχολιασης;
<<

    Τι ακριβώς "λες", Πλαστογραφε;

    >>ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ"ΔηΜοκρΙτΕ";Εβραιοκαθαρμα.<<

    Τσαρλατανε, εχεις και προηγουμενα ξεσκεπασει το νεοφασιστικο υφος σου ...

    >>Και σουχω ξαναπει. Μην μαγαριζεις τ' ονομα Δημοκριτος. Γραψε οπως γραφεις με τα αλλα σου ονοματακια δηλ. Galia ή Christo, Zuluλανδιος κλπ, κλπ.<<

    ... και την αρλουμπο-μαντικη ικανοτητα σου, ετσι δεν ειναι;
    - Δημοκριτος, 25 Απριλίου 2010 11:16 μ.μ.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_9611.html

    Και για να μην ξεχνιεσαι, συνεχιζε να διαβαζεις τον φιλελληνα και καταπληκτικο Ianus:
    - Ianus, "How much Islamic do you need to be to become 'secular' ? 100% !",
    Reader comment on item: Islamist Turkey Overreaches,
    http://www.danielpipes.org/comments/174065

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οταν θα αρχισει το κηνυγι για χοιρους, ναρθης σε μενα να σε κρυψω.
    Και τοτε θα σου "αναλυσω" την πραγματικη θεωρια του Δημοκριτου.
    Αληθινε δημόκοπρε.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Καταχομενη απο εβραιοκαθαρματα,
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πλαστογραφε, αυτο ειταν;

    >>Οταν θα αρχισει το κηνυγι για χοιρους, ναρθης σε μενα να σε κρυψω.
    Και τοτε θα σου "αναλυσω" την πραγματικη θεωρια του Δημοκριτου.
    Αληθινε δημόκοπρε.<<

    Εχεις αποδειξει, πως εισαι συνηθισμενος να προβαλεις την ηλιθιοτητα σου δημοσιως, ετσι δεν ειναι αρλουμπολογε;

    - Δημοκριτος, 18 Απριλίου 2010 5:10 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_2530.html

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πλαστογραφε, αυτο ηταν;

    >>Οταν θα αρχισει το κηνυγι για χοιρους, ναρθης σε μενα να σε κρυψω.
    Και τοτε θα σου "αναλυσω" την πραγματικη θεωρια του Δημοκριτου.
    Αληθινε δημόκοπρε.<<

    Εχεις αποδειξει, πως εισαι συνηθισμενος να προβαλεις την ηλιθιοτητα σου δημοσιως, ετσι δεν ειναι αρλουμπολογε;

    - Δημοκριτος, 18 Απριλίου 2010 5:10 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_2530.html
    - Π. Ηφαιστος, Εφιάλτες, αρλουμπολόγοι, τσαρλατάνοι και προπαγανδιστές, Χαλαρα και Επικαιρα, 17.10.2009.
    - Π. Ηφαιστος, Μέσα στο διαστρεμμένο μυαλουδάκι τους 28.4.2010.

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.