21/6/10

Ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν μπορεί να σταθεί όρθιος μέσα στην ίδια τη χώρα του


Ο Ερντογάν στα υψώματα που δέχτηκαν την αιματηρή επίθεση των ανταρτών του ΡΚΚ. Ο πρωθυπουργός της χώρας με το 'νεοθωμανικό όραμα' και το 'στρατηγικό βάθος', δεν μπορεί να σταθεί όρθιος στο ίδιο το έδαφος της χώρας του, γιατί αυτό δεν είναι ασφαλές.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

20 σχόλια:

  1. kai sthn ellada den mporeis na perpathshs sthn proteyousa giati den einai asfales...

    protimo na mhn asfalhs h prothypoyrgh para oi polites,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο εβλεπα και εγω στις φωτο απο την χουριετ! δεν πρεπει να εχω δει μεγαλητερη ξεφτιλα. ειναι χειροτερο και απο το ευχαρηστω του σημιτη στους αμερικανους.

    για τα σκληροτραχυλα μπαρουτοκαπνισμενα κομμαντα δεν ειπες τπτ. τα λυπηθηκε τα κακομοιρα τα παιδια η ψυχη μου. δεν μπορω να φανταστω τα βισματα που επανδρωνουν τα στρατοπεδα στο εβρο.

    αυτους τρεμουν οι ελληνες πολιτικοι. μα ποσο ξεφτυλισμενοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ? ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΕΣ, ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ,ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΠΗΛΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα κάνετε και το σχολιάζετε..
    Αλλά για τον δικό μας ΓΑΠ τι έχετε να πείτε; Που μιλάει πάντα και παντού Αγγλικά;
    Πριν ασχοληθούμε με τα προβλήματα και μειονεκτήματα των άλλων, ας κοιτάμε τον εαυτό μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...καλά, μιλάμε για καμουφλάζ άλλο πράγμα !
    Οι πρόσκοποι στην Ελλάδα είναι καλύτεροι στην παραλλαγή!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να είσαι στρατιώτης,να φοράς κράνος,αλεξίσφαιρο,να είσαι κρυμένος πίσω απο ένα χαράκωμα και όταν έχεται μπροστά σου ο Πρωθυπουργός της χώρας σου να φοβάσαι να σηκωθείς........

    Τρόμος και φόβος!

    Επείσης παρατηρείστε ότι όλοι οι στρατιωτικοί φορούν αλεξίσφαιρα,ενώ τον Ερντογάν τον έχουν αφήσει ψηλός όπως είναι να μοιάζει με μπεκάτσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει, καλά τώρα...αφήστε τις κουταμάρες
    Δεν νομίζετε ότι είναι πολύ μα πολύ λαϊκίστικο αυτό που γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μιλούσαμε για μια φυσιολογική χώρα, ίσως θα μπορύσε να μιλήσει κάποιος για υπερβολές.
    Μιλάμε για μια χώρα που κατέχει την Κύπρο, διεκδικεί το Αιγαίο, αποσταθεροποιεί τη Θράκη, κάνει άσκηση στο Ιόνιο και θέλει να γίνει Νεοοθωμανία, ενώ δεν ασκεί κυριαρχία στο 20% του εδάφους της.
    Άρα, μάλλον αλλού πρέπει να αναζητήσεις την υπερβολή ή το λαϊκισμό, ανώνυμε φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρόμος και φόβος, όντως.

    Φοβισμένοι και χαμένοι οι στρατιώτες.

    Για λύπηση είναι :-)


    Ποια χώρα του... εκεί είναι Κουρδιστάν!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόλις παρακολουθήσαμε ένα όραμα του μέλλοντος.

    Ο Εχθρός που ελλοχεύει απέναντι από τις τουρκικές θέσεις δεν είναι άλλος από τον προελαύνοντα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    Αυτός, που οι τούρκοι (και οι πάτρωνες τους) αποφεύγουν συστηματικά να προκαλέσουν σε σύγκρουση πλήρους κλιμάκωσης.

    Οι πολιτικοί μας ( και στρατιωτικοί μας) ως γνήσια τέκνα του Νενέκου, έχουν κλέψει από τον ελληνικό λαό την ευκαιρία να τιμωρήσει τους νέους Μουσολίνι εξ ανατολών, αυτούς τους υπερφίαλους μπέμπηδες που στήνουν επιχειρήσεις τύπου ΑΤΤΙΛΑΣ και ΙΜΙΑ, μόνο όταν έχουν εγγυήσεις ότι ο ΕΣ δεν θα αντιδράσει.

    Η ιστορία μας «χρωστάει» ένα πόλεμο, που οι απέναντι ήδη έχουν κηρύξει και διεξάγουν υπό συνθήκες «χαμηλής έντασης».

    Πόσο όμως μπορείς να ξεγελάσεις την ιστορία?

    ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 21 Ιουνίου 2010 5:00 μ.μ.
    όταν μιλάς για κουταμάρες, νομίζω ότι θα πρέπει να ξέρεις που και σε ποιον απευθύνεσαι.
    Είσαι ανώνυμος και απευθύνεσαι σε ένα ιστολόγιο που έχει ταυτότητα, διεύθυνση, τηλέφωνα και κυρίως, έχει αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί να είναι υπεύθυνο.
    Διάβασε τώρα το παραπάνω άρθρο, για να δεις ποιος λέει υπερβολές και κουταμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα τούς Κούρδους; Εγώ πάντως όπου βρώ Κούρδους με κουπόνια τούς δίνω λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κουταμαρες στη κυριολεξία δλδ τι σας πειραξε επειδή γονάτισε.
    Κολλημένοι επειδή είναι Τουρκος

    Μη ξεχνάτε ότι όταν οι δικοί μας στρατηγοί το 22 διοικούσαν από τη Σμύρνη ο Κεμαλ ήταν στο Θέατρο των επιχειρήσεων λίγα χιλιόμετρα πριν την 1η γραμμή

    Καλύτερα να μη τους υποτιμάμε
    Ο πόλεμος είναι πολεμος και υπάρχει αίμα και αποτ τις 2 πλευρες

    Μπροστα στη δικιά μας ξεφτιλλα με τα παρτυ στο Αβέρωφ δε συγκρίνεται παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @21 Ιουνίου 2010 8:55 μ.μ.

    Κολλημένοι επειδή είναι Τούρκος
    'Η κολλημένος επειδή λένε για τον Τούρκο ;


    Είπαμε να ακιζόμαστε μερικοί αλλά όχι κι έτσι...


    !ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ
    ΦΕΡΕΝΖΤΕ (ΒΛΕΠΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ)

    ΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεχνάμε κάτι. Ο μέσος Κούρδος μαχητής είναι παρασάγγες καλύτερος από τον αντίστοιχο τούρκο, αφού έχει μία εμπειρία συνεχούς ανταρτοπόλεμου που υπερβαίνει τη δεκαετία (μιλάω για μέσα μεγέθη) και ο οποίος είναι απόλυτα αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρι να πεθάνει. Η αιχμαλωσία μάλλον δεν είναι στις διαθέσιμες επιλογές του, γιατί ξέρει καλά τι θα πει συνθήκη Γενεύης αλά Τούρκα. Μιλάμε για μαχητές με συνεχή πραγματική εκπαίδευση οι οποίοι μάλλον ξεπερνούν σε ικανότητες τις περισσότερες ειδικές δυνάμεις όλων των δυτικών χωρών.
    Επομένως γιατί μας παραξενεύει η εικόνα? Δεν θα εκπλησσόμουν εάν μάθαινα ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν, δεν τον σημάδευαν δυο τρείς διόπτρες.

    Και τώρα στα δικά μας. Όσο άχρηστοι κι αν είναι οι Τούρκοι και ίσως και απρόθυμοι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εκεί αποκτούν εμπειρίες μάχης. Οι μάχιμοι στρατιωτικοί ξέρουν τι σημαίνει αυτό και πόσο αξίζει. Ας με διαψεύσει ο οικοδεσπότης της ιστοσελίδας επι τούτου. Επομένως δεν μπορώ να συνάγω από τις εικόνες αυτές συμπεράσματα για το πως θα είναι οι Τούρκοι όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν άκαπνους Έλληνες. Και το λέω αυτό γιατί τόσο από την προσωπική μου εμπειρία από τον Εβρο όσο και άλλων ατόμων (υπηρέτησα σε όπλο, όχι σώμα) μόνο ασκήσεις σε ρεαλιστικές συνθήκες δεν κάναμε. Για να μή μιλήσω για τις αξιοθρήνητες τόσο σε οργάνωση όσο και σε αποτελέσματα βολές που κάναμε. Θέλω να πιστεύω ότι οι ειδικές μας δυνάμεις απέχουν πολύ απο αυτό που περιγράφω.

    Επομένως ας μου επιτραπεί η επιφύλαξη για το εάν οι γονατιστοί Τούρκοι είναι σε θέση να μας φοβερίσουν. Αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες εκπαίδευσης προς το ρεαλιστικότερο και το εντατικότερο, μάλλον φοβάμαι ότι οι γονατιστοί της φωτογραφίας μάλλον μπορούν να μας φοβίσουν.

    Δεν μου περνάει καν από το μυαλό τι θα μπορούσαν να μας κάνουν οι Κούρδοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ἡ ἀντίσταση κατὰ τῆς Τουρκίας δὲν γίνεται ἀπὸ τὴν μία στιγμὴ στὴν ἄλλη, εἰδικὰ μὲ τὶς συγκεκριμένες πολιτικὲς ἡγεσίες τοῦ τόπου, τὶς ὁποῖες ἔμεῖς ἐκλέγουμε.
    Θέλει γενικὴ ἀλλαγὴ κλίματος στὸ ἔθνος. Ἀνάλυση τῶν ἡττῶν μας σὲ Κύπρο, Ἴμια κ.λπ. Θέλει ἀπὸφαση ὅτι θὰ στηριχθοῦμε στὰ δικά μας πόδια καὶ ὄχι στοὺς συμμάχους μας, ποὺ ἴσως νὰ μᾶς θεωροῦν ἀναλώσιμους καὶ τέλος νὰ πάψουμε νὰ εἴμαστε ραγιάδες.
    Ἐλπίζω πολλὰ στὴν οἰκονομικὴ κρίση ποὺ περνᾶμε, μπὰς καὶ κουνηθῆ κάτι σὲ αὐτὸν τὸν τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντάξει γονατιστός. Αλλά αυτός τουλάχιστον έχει στρατό που το παλεύει και αξιωματικούς που κλαίνε όταν χάσουν μια μάχη. Τι κάνουν χώρες που δεν έχουν πια στρατό, που κανείς δεν κλαίει για οτιδήποτε, που η πολιτική ηγεσία θέλει να τον διαλύσει και που μεγάλο μέρος διεθνιστών και κοσμοπολιτών του κοινωνικού δήθεν «σώματος» θεωρούν τον στρατό εχθρό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναί αλλά και τι κάνουν οι χώρες εκείνες όπως η Τουρκία που την έννοια του κράτους την έχουν ταυτίσει με την στρατιωτική εξουσία;
    Κάθονται και ξερογλείφονται για την Ευρωπαική Ενωση, αλλά γνωρίζοντας ότι τους είναι πάρα πολύ δύσκολο να ενταχτούν σύμφωνα με τους κανόνες της, εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε ένα "Στρατηγικό Βάθος" μάλλον...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΜΗ" ΤΟΥ "ΝΕΟ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΕΡΝΥΟΓΑΝ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΦΟΓΝΟΜΩΝ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ Κ;ΑΙ ΔΙΑΚΟΙΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.