2/6/10

CNN : Israeli commando discusses attack

7 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως τους πιστεύω τους Ισραηλινούς - χωρίς να τρέφω ιδιαίτερα αισθήματα συμπάθειας γι'αυτούς. Βλέποντας το video καταλαβαίνει κανείς ότι αντέδρασαν στη βία που δέχθηκαν. Μπορεί να αντέδρασαν ακραία σύμφωνα με τα ελληνικά όρια ανοχής της βίας (εδώ μια σύλληψη γίνεται απ' την Αστυνομία σε κουκουλοφόρο και τα ΜΜΕ μόνο που δεν "κρεμάνε" τους αστυνομικούς) αλλά όταν κάποιος σε δέρνει με λοστούς σιδερένιους, μαχαιρώνει συναδέλφους σου και πετά στρατιώτες απ' το κατάστρωμα, τι αντίδραση περιμένει να λάβει; Οι Τούρκοι βέβαια έχουν συνηθίσει τις ελληνικές χλιαρές αντιδράσεις που τους αποθρασύνουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Θα έπρεπε να γνωρίζουν όμως πριν πάνε ότι το Ισραήλ δεν είναι Ελλάδα. Οι Εβραίοι ότι λένε το εννοούν και το έχουν αποδείξει. Αλήθεια, δεν είναι περίεργο ότι πυρ άνοιξαν μόνο ενάντια στο τουρκικό πλοίο απ' όπου προήλθε και η αντίσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε 02 Ιουνίου 2010 3:26 μ.μ. εξέτασε και το ενδεχόμενο ότι η Τουρκία προκάλεσε εσκεμένα μια πολύ λάθος αντίδραση του Ισραήλ.

    Ας μείνουμε έξω απο τα βρώμικα παιχνίδια Τουρκίας-Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ισραηλονός στρατιώτης που φαίνεται στο βίντεο να τον ρίχνουν απ το πάνω κατάστρωμα, δεν έπεσε στην θάλασσα (off the boat) αλλά έπεσε στο απο κάτω κατάστρωμα (off the deck).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από το 1.000.000 δολάρια πάνω στο "Mavi Marmara", βρέθηκε και αυτό το βίντεο:
    http://www.youtube.com/watch?v=B6sAEYpHF24

    Δείτε πως και με τί μέσα επιτίθενται οι "φιλειρηνικοί ακτιβιστές" του τουρκικού πλοίου. Και τραβούσαν οι ίδιοι βίντεο, όταν χωρίς ντροπή δήλωναν στα διεθνή ΜΜΕ ότι δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ ύττδω. Μου φαίνεται πως ο Τούρκος "Κίσινγκερ" Νταβούτογλου είναι πολύ πιο έξυπνος απ' ότι του καταλογίζουν. Και αυτό ίσως να δικαιολογεί τον ισχυρισμό της συμμετοχής πρακτόρων της ΜΙΤ στην αποστολή. Το θέμα όμως δεν μας αφορά. Βιαστήκαμε να πάρουμε θέση (πόσω μάλλον όταν δεν είχε αντιδράσει καν η ΕΕ και η Αμερική) σταματώντας της ελληνοισραηλινή άσκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί για 36 χρόνια δεν έχουμε δει ποτέ Free Ammoxostos movement; Έτσι ρωτάω από περιέργεια. Θα μου απαντήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Ειρηνιστές'' άμαχοι με λοστούς, μαχαίρια και εξοπλισμένοι με τουρκική λύσσα. 'Οπως ανέφερε και κάποιος άλλος τι έγινε όταν σκότωσαν εν ψυχρώ Σολωμού και Ισαάκ στην Κύπρο; Ούτε μια τουφεκιά δεν ρίξαμε όπου έπρεπε να είχε γίνει το έλα να δεις.

    Τουρκία και Ισραήλ γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ απο εγκληματικές συμπεριφορές. Το θέμα είναι Εμείς τι κάνουμε.

    Το στρατηγικό βάθος του Αχμέτ μήπως τελικά ΘΑ σταματήσει στα πολυάριθμα κεμπαμπ-τζίδικα
    της Βουδαπέστης και προσεχώς της Αθηνας;
    :-)

    'Οχι θα κάθονταν να τις τρώνε οι στρατιώτες απο την τουρκική φανατίλα. Μάθημα και σκασμό οι Τούρκοι. Τους σκότωσαν κόσμο και το κατάπιαν για άλλη μια φορά. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. Θρασύδειλοι.



    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.