7/6/10

ΝΑΥΤΗΣ ΒΓΗΚΕ… ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ.Η τουρκική φρεγάτα Yildirim ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

Με όλο τον ελληνικό Στόλο στο Αιγαίο για τη διεξαγωγή της άσκησης "Καταιγίδα", οι Τούρκοι με απύθμενο θράσος προχώρησαν σε νέα πρόκληση. Φρεγάτα της Άγκυρας έφτασε μέχρι το Σούνιο παρεκκλίνοντας της πορείας της, αλλά κινούμενη στα όρια της αβλαβούς διέλευσης σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η φρεγάτα Yildirim που απέπλευσε χθες το μεσημέρι από το Αξάζ (ναυτική βάση νότια της Ρόδου) κινήθηκε βόρεια της Ρόδου, στη συνέχεια μεταξύ Χάλκης και Τήλου μέχρι που έφτασε στις Νότιες Κυκλάδες πλέοντας πάντα στα διεθνή ύδατα. Στο ύψος της Μήλου κινήθηκε βόρεια και ακολούθως πέρασε μεταξύ Σουνίου και Κέας περί τις 8:30 το πρωί. Συγκεκριμένα, η φρεγάτα Yildirim που απέπλευσε χθες το μεσημέρι από το Αξάζ (ναυτική βάση νότια της Ρόδου) κινήθηκε βόρεια της Ρόδου, στη συνέχεια μεταξύ Χάλκης και Τήλου μέχρι που έφτασε στις Νότιες Κυκλάδες πλέοντας πάντα στα διεθνή ύδατα. Στο ύψος της Μήλου κινήθηκε βόρεια και ακολούθως πέρασε μεταξύ Σουνίου και Κέας περί τις 8:30 το πρωί.

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει πλέον εξέλθει από τα στενά του Καφηρέα με τελικό προορισμό τον κόλπο του Ξηρού όπου θα λάβει μέρος σε άσκηση με πραγματικά πυρά. Αυτός ήταν και ο αρχικός του προορισμός Ανάλογη προκλητική πορεία ακολούθησε και η τουρκική φρεγάτα Barbaros. Απέπλευσε και αυτή από το Αξάζ και κινήθηκε βόρεια της Ρόδου και δυτικά των νησιών Κω, Χίου και Μυτιλήνης και κατευθύνεται προς τον Ελλήσποντο.

Ελληνικά πολεμικά πλοία παρακολουθούν τις κινήσεις των τουρκικών φρεγατών, η φρεγάτα Λήμνος και η τορπιλάκατος Κανελλόπουλος αντιστοίχως.

Η νέα προκλητική ενέργεια δείχνει και τις διαθέσεις της Τουρκίας να συνεχίσει την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο με "βόλτες" στις Κυκλάδες και το Σούνιο. Επιτελείς του Πενταγώνου προβληματίζονται αφενός για το ίδιο το γεγονός που έλαβε χώρα στην αρχή μίας μεγάλης άσκησης για το Πολεμικό Ναυτικό στο Αιγαίο και αφετέρου διότι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου αρχίζει το μορατόριουμ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που αφορά στην απαγόρευση ασκήσεων στο Αιγαίο.
DIPLOMATIA.GR

35 σχόλια:

  1. Απερίγραπτο χάλι! Γιατί μωρέ διακόψαμε την στρατιωτική άσκηση με το Ισραήλ; Γιατί εμείς να έχουμε πάντα κάτω το κεφάλι; Μέχρι πού θα φτάξει η ξεφτίλα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. --->>> Επιτελείς του Πενταγώνου προβληματίζονται αφενός ....

    αααααχαχαχαχαχα!!!!
    Kaykasie,νά είσαι καλά...έφτιαξες τήν ημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας διευκρινύσουν οι κύριοι της κυβέρνησης ποιό είναι το όριο το οποίο αυτοί θεωρούν πως αν ξεπεραστεί θα πρέπει να αντιδράσουν αναλόγως.

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; "ΑΒΛΑΒΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ" ΟΜΩΣ..


    ΕΠΙΣΗΣ, ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελείς του Πενταγώνου προβληματίζονται,

    Ποιοί οι επιτελείς; χαχαχαχαχαχα

    ποιανού του πενταγώνου; χαχαχαχαχαχα

    τι προβληματίζονται; χαχαχαχαχαχα

    α ρε καημένε έλληνα και νάξερες για τα GREEK ARMED FORCES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιας και οι αρχιερείς ήδη έκαναν αίτηση τουρκικής υπηκοότητας, προβλέπω να το ζητάνε και από τους χριστιανούς να ζητήσουν ξανά την Οθωμανική μορφή διοίκησης, ο στρατός να γίνουν ξανά γενίτσαροι, και η Ελλάδα ξανά ένα μέρος των Οθωμανικών κτήσεων, απαλλάσοντας μας από το ΔΝΤ, Ευρώπη, έξοδα στρατού και κλοπές ημεδαπών πολιτικών. Τι λέτε , είναι ευκαιρία για χάσιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τι αυτή η ειρωνεία , η απαξίωση και ο χλευασμός ; Τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η συμπεριφορά; Είμαι πιο αισιόδοξος γιατί σ΄ αυτή την κρίση που ακόμα βλέπουμε μονό της παρυφές της , Θα είμαστε μαζί εσείς που κριτικάρεται και είστε οι σωστοί και οι γ@μ@ω της παρέας και εμείς οι μ@κ@κες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαστε πολιτες ενος κρατους που εχει χασει και τα τελευταια ψιχουλα αξιοπρεπειας,που εκλαμβανει τη ξεφτυλα σαν εκδηλωση αβροτητας και εχει καταδικασει το λαο του και τα παιδια του σ'ενα μελλον εσχατης αθλιοτητας.
    Σε ποιο λαγουμι κρυφτηκαν τωρα οι τυφλοποντικες του Ισραηλιτοβορου ουμανισμου που βιαστηκαν να καταδικασουν τις κοινες ασκησεις και την αποφασιστικοτητα ενος εθνους εναντια ΜΟΝΟ στο δεδηλωμενο πλεον εχθρο του τον τουρκο.
    Τωρα που εμπεδωσαμε σ' αυτη την ατελειωτη παπαρολογια σχολιασμων και μας εκθεσανε τα "ανθρωπιστικα" τους επιχειρηματα ας αφησουν τον Μαρξ και το κορανι εκει διπλα στο μπιντε και ας τρεξουν σαν καλα σκυλια να γλυψουν τα ποδια των αφεντικων τους που φτασανε μεχρι τον Πειραια.
    Στα σκυβαλα αυτα ο πατριωτισμος εξαντλειται στα αντιισραηλινα συναισθηματα και οχι στους προαιωνιους εχθρους του Ελληνισμου τους μογγολους.
    Ξερετε γιατι;
    Γιατι απλα δεν ειναι Ελληνες.Οι Ελληνες δεν ειναι ετσι.Προκειται για γνησιους τουρκοσπορους πεμπτοφαλαγγιτες που εχουν κατακλυσει το κρατος και ολους τους οργανισμους ενημερωσης συμπεριλαμβανομενων των επισκεπτων των ιστολογιων.
    Οσο για το θεμα της αντιδρασης στο προκειμενο γεγονος πιστευω οτι ο καλυτερος τροπος ειναι ενας,αντιστοιχες διελευσεις και των Ελληνικων πλοιων στα κατεχομενα μικρασιατικα παραλια και αν θελησουν οι θρασυδειλοι εμποροι του φοβου (αποδειχθηκε στο Ισραηλ) να το χοντρυνουν,που το βλεπω ελαχιστα πιθανο,ειμαι βεβαιος οτι και πολλοι αλλοι περιμενουν την ευκαιρια για να γκρεμισουν το τουρκικο οικοδομικο αυθαιρετο.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ο Παπανδρέου έχει σώας τας φρένας?Δε καταλαβαίνουν τί γίνεται και τι επιδιώκουν οι Τούρκοι?Μας εξευτελἰζουν και αυτοί δε ξέρουν τι να κάνουν!Όπως πάει θα έρχονται και στον Πειραιά και ο Παπανδρέου θα λέει ακόμη για αβλαβή διέλευση των Τούρκων!Δε βλέπουν ότι προκαλούν κατάφωρα την ελληνική επικράτεια,υπογραμμίζοντας κύριε Παπανδρέου εμείς είμαστε τα αφεντικά πια στο Αιγαίο και εσυ το ιτς ογλάν μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν κάναμε που δεν κάναμε παιδιά τα καλά χρόνια τώρα δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε και... γατιά!! Απ' την άλλη τα εκατομμύρια ισλαμά που φέραμε εδώ γεννάνε σαν τα κουνέλια γεροί να είναι οι άνθρωποι!! Σε 10-15 χρόνια προς τέρψιν Μπίστη, Κουναλάκη κλπ αυτοί θα είναι 5-6 εκατομμύρια κι εμείς ούτε 8. Σε 20-25 χρόνια δεν χρειάζεται να πω τι θα είναι εδώ. Μας τελειώσανε χωρίς να πέσει όχι πιστολιά, αλλά ούτε νεροπίστολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καποιοι μαλ@@@ες Τούρκοι χαθηκαν στο Αιγαίο, βρέθηκαν κατα λάθος στον Πειραιά και καποιοι δικοί μας εθνικιστες το κανανε θεμα! Αν ειναι δυνατόν! Και ο Τζεφρυ χαθηκε με το κανώ αλλα δεν το κανανε οι Τούρκοι θέμα. Το οτι βρεθηκαν οι Τούρκοι Πειραιά δειχνει ποσο ασχετοι με τη ναυσιπλοϊα ειναι.
    Επίσης, μην κανετε χαζες ερωτήσεςι του τυπου "γιατι δεν στελνουμε φρεγατα στην Πολη". Ξερετε ποσο μακρια ειναι η Πόλη και πόσο κοστίζουν τα καυσιμα?
    Και μια απάντηση στον/στην υτδδω:
    Κατ'αρχήν μην γίνεσαι σεξιστης-φαλλοκράτης. Πως είσαι σίγουρος οτι προκειται για "κυρίους" στην κυβέρνηση και οχι για "κυρίες"?
    Και οσο για τα όρια που ρωτάς να σου πώ: Το όριο ειναι εκει που αρχίζει να πονα η μέση απο το σκύψιμο.
    Και για να σοβαρευτούμε: αφήστε τα ασκοπα σχόλια και αρπαξτε απο το σβερκο τα λαμογια-πολιτικάντιδες που μας κυβερνούν. Αν δεν τους διώξουμε με τις κλωτσιες, οι Τουρκοι θα ανέβουν στην Ακρόπολη και εμεις θα συζητάμε για "αβλαβή διέλευση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ημασταν Ισραήλ δεν θα είχε βυθιστεί το πλοίο τους γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ. Εκεί δεν έχει Γιωργάκηδες Κωστάκηδες και Παν-Καλάκηδες... Ρωτήστε και τους ΙσλαμοΣυριζαίους πράκτορες της ΜΙΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν χρειάζεται ανησυχία, απλά οι Τούρκοι ανακάλυψαν τη θάλασσα και κόβουν βόλτες για να τη μάθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειπα και εγώ, δεν θα βρεθεί κανας "Ελλην" να πετάξει τις κεραμίδες του κατά της εκκλησίας? δεν μπορεί, κάπου θα κολάει στο θέμα.
    Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ, εδώ οι εχθροί μας θα κάνουν "αβλαβή διέλευση" και στις πισίνες μας σε λίγο, και εμείς "ξυριζόμαστε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν η Ελληνική πολιτική ηγεσία πίστευε στην Ελλάδα και στον Έλληνα και αν αγαπούσε πραγματικά την πατρίδα, θα είχε προετοιμάσει τον λαό μας και κατόπιν θα έστελνε ένα τελεσίγραφο στην τουρκία ότι στον επόμενο αβλαβή διάπλου, η τουρκική φρεγάτα θα βρεθεί αύτανδρη στον βυθό του ιερού Ελληνικού Αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι πάντα προβληματισμένοι είναι στο Πεντάγωνο.Όλο συγνώμη και μας συγχωρείτε είμαστε απέναντι στους Τούρκους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χάθηκε μια τορπίλη ρε παιδιά;;;; Θα πούμε ότι μας ξέφυγε λόγω άσκησης!!!Θα δηλώσουμε πως λυπόμαστε πολύ αλλά αυτά συμβαίνουν καμμιά φορά στα στενά της Τζιάς... Α, ρε Νετανιάχου αρχηγέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φρεγάτα στην Πόλη δεν στέλνουμε γιατί θα τους κάνουμε να σκάσουν στο γέλιο.Σιγά μην το παίρνανε στα σοβαρά!Από εδώ και πέρα ότι και να κάνουμε το μόνο που θα βγαίνει είναι γέλιο!
    Οι Ισραηλίτες είναι απλώς τυχεροί γιατί δεν έχουν πολιτικούς σαν τους δικούς μας και σε καμμία περίπτωση δεν έχουν "όραμα" να γίνουν σκλάβοι ή πτώματα!
    Στον υτδω που φοβάται μην δέσουν στον Πειραιά οι Τούρκοι θα απαντούσα ότι ποσώς με ενδιαφέρει σε ποιό σημείο της Αθήνας θα δέσουν ,αρκεί να μην πάρουν την δικιά μου θέση στην μαρίνα!!!
    Όσον αφορά τα όρια είναι γνωστή η θέση μας ..."δεν έχουμε ταμπού !!!"
    Στον amfipolis θα ήθελα να του πω ότι καμμία ανησυχία να μην έχει. Τα ίδια μας τα σχολεία θα βγάλουνε τους γενίτσαρους.Η κυρία Ρεπούση και κάτι άλλες με τις ευλογίες της κυβέρνησης μας και της κυρίας Τσουμπουκτσού (για να μην την δώσω κάποιον χειρότερο χαρακτηρισμό )ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος.
    Όλοι μας μπορούμε να απολαύσουμε στα πλαίσια της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ησυχία τάξη και ασφάλεια !Μην ανησυχείτε παιδιά μας φυλάνε οι Τούρκοι (το φυλάνε καμμία μα καμμία σχέση δεν έχει με το φιλάνε .Γι' αυτό μην σπεύσετε να πανικοβληθείτε ή να περιμένετε τα λοιπά προκαταρκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αμφίπολις, που πας και τα βρίσκεις ! Πως σου περνάνε από το μυαλό κάτι τέταια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κόκκινη γραμμή για τους Κυβερνώντες είναι η λίμνη του Μαραθώνα.Μόλις βάλουν jet ski εκεί οι μογγόλοι Θα το βουλιάξουμε αμέσως...
    Ρε άντε να χαθείτε ξεφτιλισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόλις σταματήσουν να προβληματίζονται οι επιτελείς να δείτε τι έχει να γίνει....
    Θα τους τσακίσουν στους ντεμενάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ετσι ετσι μπουζουκισταν τελος μα ραγιαδες ειμαστε , μπραβο στους μογγολους, αντε και μετο καλο η τουρκικη σημαια στην ακροπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς όλους που ανησυχούν μήπως δέσει Πειραιά. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει λόγο Καμποτάζ. Οι προοδευτικοί συνδικαλιστές δεν θα επιτρέψουν.
    Τώρα γιατί βρίζουμε τους πολιτικούς μας,αυτοί δεν φταίνε, εμείς τους ψηφίσαμε ο Λαός.Γιατί μας κακοφαίνεται. Αν δεν είναι Κώστας θα είναι Γιώργος. Ας γίνουν την Κυριακή εκλογές και θα δείτε τις χρωματιστές σημαιούλες.Θα τις κρατάν αυτοί που βρίζουν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    >εβραιοτουρκόδουλε<
    Παράλογο. Ή τουρκόδουλος ή εβραιόδουλος. Και τα δύο μαζί αδύνατον πλέον!!!
    Εγώ παραμένω εθελόδουλος, δηλαδή δούλος όπου μου αρέσει !!!
    07 Ιουνίου 2010 1:03 μ.μ.
    ------------------------
    ------------------------
    (Απάντηση τζιμη)
    Γίνεται άνετα να είσαι και τουρκόδουλος και εβραιόδουλος άμα σου αρέσει. Και απ'ό,τι βλέπω το πας καλά ως προς το δεύτερο σκέλος.
    Θα σου έλθει πιό εύκολο να πας και στο οθωμανικό.
    Έννοιες ταυτόσημες άλλωστε.
    Πώς λέμε φασίστας και ναζιστής;
    Ή φρανκικός και σαλαζαρικός μαζί;
    Ή σταλινικός και μαοικός;

    Επίσης -αφότου εμφανίστηκε η τριπλέτα Ερντογάν, Γκιούλ, Νταβούτογλου- υπάρχει και ο όρος
    ''Ισλαμοκεμαλιστής''. Γράφτηκαν πολλά επ' αυτού και στην Ελλάδα.
    Έχουν συμφωνήσει σε ΟΛΑ με την στρατιωτική χούντα που κυβερνάει και έχει το 80% των μπίζνες στην Τουρκία.
    Εάν δεν συμφωνούσαν, θα είχαν πάρει τον πούλο προ πολλού.
    Μετά τις προειδοποιήσεις που τους έδωσαν οι στρατιωτικοί, έχουν κάτσει προς το παρόν κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ούτε Τουρκία, ούτε Ισραήλ, ούτε εβραιολάγνους, ούτε τουρκολάγνους πολιτικούς και πολίτες στην Ελλάδα.
    Εάν θέλουμε ένα σωστό αμυντικό πατριωτικό δόγμα, οι Κονδύλης και Ήφαιστος έχουν το καλυτερότερο !!!
    Διαβάστε περισσότερα στον σύνδεσμο του Π. Ήφαιστου στο παρόν ιστολόγιο...
    Άιντε όλοι οι έξυπνοι που λέτε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε ικανά μυαλά.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι κακές γλώσσες λένε ότι ήθελαν να δέσουν στον Πειραιά, αλλά αυτό ήταν αδύνατο, γιατί είχαν απεργία οι ναυτεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμε 07 Ιουνίου 2010 9:00 μ.μ.:
    Συμφωνώ και επαυξάνω: αν τα ελληνικά Su-35 έκαναν "ασκήσεις" πάνω από Σμύρνη και Πόλη...

    Ανώνυμε 07 Ιουνίου 2010 11:42 μ.μ.:
    Δεν ενημερώνεις γιαυτά: το κάνεις και μετά λες "δεν είναι αυτονόητο;" - αλλιώς δεν παίρνουν τις απειλές στα σοβαρά...

    Ανώνυμε 08 Ιουνίου 2010 12:34 π.μ.:
    Τορπίλες υπάρχουν, γερά στομάχια δεν υπάρχουν...

    Ανώνυμε 08 Ιουνίου 2010 12:59 π.μ.:
    Οι πολιτικοί μας δεν είναι θέμα τύχης!

    Ανώνυμε 08 Ιουνίου 2010 8:29 π.μ.:
    Έχετε την εντύπωση ότι ακούει κανείς τα ικανά μυαλά αν δεν είναι κομματικά τσιράκια; Ακόμα χειρότερα, έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει στρατηγική σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα; Όχι! Απλά σπασμωδικές κινήσεις τακτικής με βάση την επικοινωνία! Ο λόγος; Κανείς δεν θέλει να πάρει την πολιτική ευθύνη για την ύπαρξη κειμένου στρατηγικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για όλους τους παραπάνω...

    Η Τουρκική φρεγάτα πραγματοποίησε αβλαβή διέλευση. Μιλάμε για τα όρια της αβλαβούς διέλευσης γιατί θα έπρεπε να έχει καταθέσει σχέδιο πορείας και δεν το έπραξε, αλλά αυτό είναι μάλλον εθιμοτυπικό. Το ίδιο μπορεί να κάνει και Ισραηλινή ή Ιρανική φρεγάτα στο Σούνιο.

    Ο λόγος είναι απλός. Τα χωρικά μας ύδατα είναι στα 6 μίλια (10 χιλιόμετρα από την ακτή) και όχι στα 12 μίλια όπως θα έπρεπε βάσει διεθνών συνθηκών. Αν όμως επεκτείνουμε στα 12 μίλια αυτό σημαίνει αυτομάτως πόλεμο, απόφαση που έχει ήδη ψηφίσει το Τουρκικό κονοβούλιο. Το πςεερίφημο "casus beli".

    Και εκεί τελειώνει το διεθνές δίκαιο και αρχίζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων. ΗΠΑ και Αγγλία παρήχαν ναυτική και αεροπορική υποστήριξη στην Τουρκία στην απόβαση στην Κύπρο, η Γερμανία έχει δείξει τα αισθήματαά της απέναντί μας, η Γαλλία απλά θα παζαρέψει και η Ρωσία το ίδιο (θυμηθείτε πώς πούλησε τους Σέρβους). Όσο για το Ισραήλ που πολλοί εδώ λάτρεψαν ξαφνικά, απλά θα αφήσει την Τουρκία να αναλωθεί (γιατί θα αναλωθεί) σε έναν πόλεμο μαζί μας. Κοινώς, η Τουρκία θα έχει κάθε υποστήριξη και εμείς καμία. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είμαστε και σε αυτή την κατάσταση.

    Όσο για τους πολιτικούς μας είναι όλοι ένοχοι εσχάτης προδοσίας για τα χρήματα που έφαγαν αλλά αν δικαστούν γι' αυτό θα επέμβει ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ για την προστασία της "νομιμότητας". Θα βοηθούσε αν είχαμε ηγέτες που θα μας έβαζαν σε μια τροχιά αυτοοργάνωσης και αυτοπειθαρχίας, χωρίς αυτό να σημαίνει δικτατορία γιατί μια δικτατορία είναι πάντα κατά του λαού και μόνο, αλλά το πολιτικό μας σύστημα (όπως και σε όλη τη Δύση) έχει προ πολλού φροντίσει να αποβάλλει τους ηγέτες πριν καν μεγαλώσουν.

    Αυτά.., και καθίστε να δούμε ψύχραιμα τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπορει να ηλθαν για του Παλαιστινιους της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΩΣΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΞΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ (ΜΠΑΡΑΚ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μην ενοχλείτε την εκκλησία, κάνει μπιζνες με το μαγαζί, πουλάνε προστασία στους επιχειρηματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παντως σε υποθετικη ερωτηση ποιος ειναι ο καταλληλοτερος για πρωθυπουργος της Ελλαδας, Α. Τζεφρυ, Β. Κωστακης και Γ. Ερντογαν, θα ψηφιζα δαγκωτο Γ......
    Ψεματα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. << κινούμενη στα όρια της αβλαβούς διέλευσης >>

    XAXAXA!!! ΚΑΛΟ..

    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ....

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ...

    ενα μικρο παιδι θα εδινε την απαντηση αυτη αμεσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πραγματικά ώρες ώρες απορώ. Βλέπω σχόλια του τύπου: "Μα δεν καταλαβαίνουν;"
    "Μα είναι κουτοί;"
    Λέτε άτομα που είναι 25 χρόνια πολιτικοί να μην ξέρουν;
    Δεν θέλουν...
    Δεν πρόκειται για λάθη.
    Τι άλλο πια πρέπει να δείτε για να ξυπνήσετε;
    Το γιατί θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατί το αναφέρετε ότι μπαίνουν μέσα αφού είναι δικό τούς το αιγαίο ΨΕΜΑΤΑ .Τότε γιατί τούς αφήνουμε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.