11/3/11

Επιστροφή Οικονόμου στην Κορυτσά: Ανθελληνικός γύρος εν όψει

Δεν πρόλαβε ο έλληνας πρόξενος Κορυτσάς κ. Οικονόμου να επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά την «ανάκληση» στην Αθήνα, και το δημοτικό συμβούλιο δήμου Κορυτσάς «αντιδράει» στην επανεγκατάσταση στην πόλη.Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσιεύματα αλβανικών ιστοσελίδων, αν ασφαλώς μεταγέρουν σωστά τα όσα «αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Κορυτσάς.



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε την αντικατάστασή του λόγω των «αντιαλβανικών και σωβινιστικών δηλώσεών του». Επίσης στη δήλωση γίνεται λόγος πως αν δεν συμβεί αυτό το δημοτικό συμβούλιο θα συμπαραταχθεί στο πλευρό των λεγόμενων αλβανικών «πατριωτικών συλλόγων».

Όπως και άλλωστε έχει συμβεί, η στάση του δημοτικού συμβουλίου Κορυτσάς, θα αποτελέσει την απαρχή άλλου κύματος ανθελληνικών δηλώσεων και εκδηλώσεων των κάθε είδους αλβανικών «πατριωτικών» συλλόγων.

Το κλίμα αυτό επιπλέον συντηρούν εξωαλβανικοί παράγοντες και τουρκικών συμφερόντων τηλεοπτικά κανάλια.http://www.deropoli.com/?p=5063

3 σχόλια:

  1. Αυτα τα λεει το Δημοτικό Συμβούλιο της Κορυτσάς; Είστε σίγουροι βρε παιδιά; Δεν μπορεί καπποιο λαθος θα κανετε... Και αν είναι αλήθεια τότε το ελληνικό κρατος θα πρεπει να παυσει να ασχολείται μαζί τους!!!! Μεταλλαγμένους Ελληνες που να συμπλεουν με τους αλβανικούς "πατριωτικούς συλλόγους" που τους κυνηγουσαν χρόνια τώρα, και μιξοκλαίγανε σαν μωρές παρθενες, δεν θελουμε!!! Ειναι αξιοι της τυχης τους!!! Ας μπουν στο βρακί του Μπερίσα και να σταματήσουν να λεγονται ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι μόνον μία.
    Οι Αλβανοί μέχρι τώρα βλέπανε την παρουσία του προξενείου στην Κορυτσα για την υποβολλή αιτήσεων για χορήγηση βίζας και τίποτε άλλο.
    Από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη που τα νέα βιομετρικά Αλβανικά διαβατήρια δεν χρειάζονται βίζα για τις ευρωπαικές χώρες δεν χρειάζονται οι Αλβανοί το προξενείο. Γι αυτό και τα "χώνουν" στον πρόξενο Οικονόμου και στον οποιοδήποτε τον αντικαταστήσει στο μέλλον. "Τον φόβο μας να έχει" ο Έλληνας λένε. Οι Αλβανοί έχουν προσωρινή πολιτική και όχι μακροπρόθεσμη.
    Η Ελλάδα έχει περισσότερο ανάγκη το προξενείο και πρέπει να επιβάλει τις απόψεις τις πάση θυσία. με άλλα λόγια πρέπει να δείξει ποιος είναι ο αρχηγός στην περιοχή, αλλιώς χάσαμε την μπάλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος πρέπει να τους θυμίσει ότι έρχονται οι ίδιοι αυτοί (ξέρω πολλούς Αλβανούς από την περιοχή Κορυτσάς) στην Ελλάδα και πασχίζουν να γίνουν Έλληνες, να αποβάλουν το ισλαμικό τους όνομα, και καλά κάνουν οι άνθρωποι αφού τους δίνεται η ευκαιρία.
    Κάποιος πρέπει να τους θυμίσει ακόμη σε ποια εμβάσματα βασίζεται το 15% του ΑΕΠ της Αλβανίας και από ποια χώρα προέρχονται τα εμβάσματα, και δεν κάνουμε βέβαια λόγο για τις παράνομες μπίσνες που αυξάνουν την εγκληματικότητα στην Ελλάδα (ναρκωτικά για παράδειγμα).

    Τώρα ξαφνικά τους ενόχλησε η Ελληνική Ταυτότητα στα μέρη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.