8/3/16

Δεν καταλάβατε λάθος, επίτηδες το κάνουν!

Πάμε σε υψηλούς φόρους επειδή τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε χαμηλούς δεν σημειώθηκε ανάπτυξη! Οταν αυτό το λέει κάποιος άσχετος, μπορεί και να το προσπεράσεις. Οταν το λέει ο πρωθυπουργός της χώρας, τότε έχουμε πρόβλημα! Οχι μόνο διότι αυτό που υποστηρίζει είναι παντελώς ανυπόστατο, αλλά και επειδή μας δείχνει το τι ακριβώς πρόκειται να μας συμβεί από εδώ και πέρα. Η αύξηση της φορολογίας δεν γίνεται εξ ανάγκης, επειδή δήθεν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Είναι πολιτική επιλογή. Εξυπηρετούν συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο, ενισχύοντας με κάθε δυνατό τρόπο τον κρατισμό. Εξοντώνουν την επιχειρηματικότητα με υψηλούς φόρους. Οδηγούν αναγκαστικά τους ελεύθερους επαγγελματίες στην απόφαση να κλείσουν τις δουλειές τους και να αναζητήσουν εργασία ως μισθωτοί σε μεγάλες επιχειρήσεις. Ενισχύουν την παραοικονομία. Αυτό είναι ένα εφιαλτικό τοπίο. Η Ελλάδα θα είναι σύντομα ένας αβίωτος τόπος. Προφανώς οι Ρουμάνοι και οι Βούλγαροι που ακολούθησαν τελείως διαφορετική πολιτική, μειωμένων φόρων, ζουν σε παράλληλο σύμπαν. Δεν εξηγείται διαφορετικά! Στη Ρουμανία η μείωση των φορολογικών συντελεστών είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων του κράτους. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν νόημα. Η αριστερή μας κυβέρνηση κινείται με αντικειμενικό σκοπό να αλλάξει ριζικά τη ζωή μας. Δεν τους ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα. Οσα παραδείγματα κι αν αναφέρουμε, αυτοί θα επιμείνουν στις ιδεοληψίες τους.

Για τη συνέχεια Newpost

9 σχόλια:

  1. Και επειδή σε λίγο δεν θα παίρνουν τίποτα από φόρους εισοδημάτων και κερδών εταιρειών ετοιμαστείτε για φόρους περιουσίας με το περιουσιολόγιο.
    Εκεί να δείτε καρσιλαμά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε, εκεί πρόλαβε και τα πήρε η προηγούμενη συγκυβέρνηση, εκτός αυτού απο τον μη έχοντα "ουκ έχεις λαμβάνειν"! Τι να προλάβει τώρα αυτός εδώ...ψιλολόγια έχουν μείνει, ας είναι καλά τα μνημόνια και η ανάπτυξη που θα έφερναν!

      Διαγραφή
    2. Gianni όντως την αρχή την έκαναν οι προηγούμενοι αισχροί φορομπήχτες. Απλώς ο Μαλά@ας Ελληνας ψηφοφόρος πίστεψε ότι θα τον σώσει ένα τσίρκο άνθρώπων που έχουν για ιδεολογία τους τους φόρους και τον κρατισμό.
      Εγώ επιμένω ότι το τσίρκο του Σύριζα πρέπει να εξαντλήσει τετραετία...

      Διαγραφή
  2. Είμαι περίεργος αν ξεκουμπιστούν αυτοί, οι επόμενοι θα τους καλέσουν να λογοδοτήσουν??? Φαντάζομαι πως όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι; Φαντάζομαι οι προηγούμενοι. Ή μήπως όχι;

      Διαγραφή
  3. Καλά κάνουν και τον βραβεύουν διότι συνεισέφερε στην τουρκική οικονομία με 20 δις πακέτο για τους πρόσφυγες λόγω της πολιτικής Τσίπρα-Τασίας στο θέμα..
    Το βλέπω να παίρνει και βραβείο Ιπεκτσί παρέα με Μέρκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >Οταν αυτό το λέει κάποιος άσχετος, μπορεί και να το προσπεράσεις. Οταν το λέει ο πρωθυπουργός της χώρας, τότε έχουμε πρόβλημα! <

    Μα ο πρωθυπουργός τής χώρας είναι άσχετος, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, κατά τον κ. Μαυρίδη.

    Το δυστύχημα είναι ότι άσχετοι μπαινοβγαίνουν στο ΥΠΟΙΚ και όχι μόνο, γι αυτό ακολουθούμε συνεχώς την κατιούσα. Κανένας σοβαρός προγραμματισμός, με γνώση τού θέματος και ρεαλισμό. Όλα στο γόνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Γι αυτούς ο Τσίπρας είναι μοναδικό φαινόμενο. Ποτέ άλλοτε Κυβέρνηση, δεν επέφερε σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, τέτοια τεράστια καταστροφή στην Ελλάδα.
    Μου θυμίζει η τακτική του Χάρβαρντ πού μετά την πτώχευση επί Γεωργίου Παπανδρέου, τόν καλούσαν νά κάνει σεμινάρια πολιτικής οικονομίας καί κοινωνικής ευθύνης στό Πανεπιστήμιο.
    Τα χάλια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ανθρωπος ειναι οπλο μαζικης καταστροφης ,εγω προτεινω να τον ριξουμε στους τουρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.