4/4/17

Ο υπόκοσμος στην κυβέρνηση, το έγκλημα στην εξουσία

Το να σπάζεις την πόρτα οποιουδήποτε κτηρίου που δεν σου ανήκει είναι ποινικό αδίκημα. Το να καταλαμβάνεις και να βανδαλίζεις τους χώρους του, επίσης. Εκτός αν πρόκειται για δημόσιο κτήριο, κι είσαι πολιτικός συγγενής του ΣΥΡΙΖΑ, ντόπιος ή εισαγόμενος. Τότε, ο πολιτικός προϊστάμενος της αστυνομίας αποφασίζει να αγνοήσει τον νόμο, την έκκληση των πρυτανικών αρχών και την εισαγγελική εντολή και διατάζει τους υφισταμένους του να μην επιβάλουν τον νόμο, καθήκον για το οποίο προσελήφθησαν, εκπαιδεύθηκαν, ορκίστηκαν να τηρούν και πληρώνονται από τον φορολογούμενο. Συνεπίκουροι και μερικοί ακόμα υπουργοί της κυβέρνησης που δηλώνουν ότι διάκεινται φιλικά προς τα "παιδιά” και οι καταστροφές δεν τους πειράζουν.
Tο να καταστρέφεις τα επικυρωτικά (τα οποία εσφαλμένως ονομάζονται "ακυρωτικά”) μηχανήματα του ΜΕΤΡΟ, το να μπουκάρεις σε γραφεία εταιρειών και να τα κάνεις λαμπόγυαλο, το να καις αυτοκίνητα και τρόλεϊ, το να σπάζεις αγάλματα, ακόμα και το να λερώνεις κάθε επιφάνεια της πόλης γράφοντας τις "σοφίες” σου είναι ποινικό αδίκημα, που τιμωρείται μέχρι και με δύο χρόνια φυλακή. Αλλά στην Ελλάδα της αριστερής παράνοιας, δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθείς. Ούτε να συλληφθείς καν. 
Για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Ας βρεθεί ένας που να μην συμφωνεί με τον αρθρογράφο. Και λίγα τους γράφει. Οι καταληψίες της εξουσίας (κατάληψη είναι όταν αραδιάζεις προεκλογικά ένα σωρό ψέματα), αυτοί που καίνε το σύμβολο του έθνους, οι αναρχικοί των Εξαρχείων, αυτοί που καταστρέφουν, για το γούστο τους, δημόσιες και ιδιοτικές περιουσίες, είναι οι εκλεκτοί των κυβερνόντων σήμερα. Κανείς δεν τολμά να τους ακουμπήσει (εννοώ αστυνομικούς) γιατί κι οι αστυνομικοί έχουν οικογένειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.