1/10/17

Λεπτομέρειες...

8 σχόλια:

  1. Aν αυριο διαδηλωννουν οι μουσουλμανοι της Θρακης και ζητουν την ανεξαρτησια τους...ο Κουλογλου θα ειναι εκει να τους υποστηριζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανώς.Σιγουρα πάντως η ΕΕ θα κανει την πάπια.

      Διαγραφή
    2. Αυτο ειναι βέβαιο αν και η Θράκη με την καταλωνια δεν έχουν καμία σχέση

      Διαγραφή
  2. Οι Ισπανοί κάνουν αυτό ακριβώς που έκανε ο Ασασντ στην Συρία, ο Ερντογάν στην Τουρκία και οι Ιρακινοί με τους Κούρδους ..

    Το ίδιο θα έκανε και ο Μαδούρο σε ανάλογη περίπτωση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι ακριβώς επαρχία κατα το ισπανικό Σύνταγμα ειναι αυτόνομος πολιτεία ! Εχει κυβερνηση ,αστυνομία,δικαστική αυτονομία και ειναι αναγνωρισμένη εθνικότητα απο το ισπανικό κράτος η καταλανική ! Ειναι περιπεπλεγμένος κατάσταση ! Τωρα ο Κουλολγου δεν είπε κατι εντελώς παράλογο ουτε βέβαια ειναι λάθος και αυτο που λέγει η δημιουργία ξανά.Δεν ειναι κράτος.Βεβαια το ισπανικό Σύνταγμα διαφέρει απο τους νόμους του Ηνωμενο Βασίλειου το οποίο δνεε χει Σύνταγμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο θα πει αριστερή παραπληροφόρηση συγκρίνει τη Βενεζουέλα με τους δεκάδες νεκρούς με το ξύλο που πέφτει στη Βαρκελώνη που μάλλον συγκρίνεται με το ξύλο που ρίχνουν τα ματ επι ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους και οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε τουρίστες στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς, οι πολίτες έχουν υποστεί συστηματική παραπληροφόρηση, που πια βλέπουν το άσπρο για μαύρο και την ημέρα για νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.